9 ترفند عالی برای افزایش مشترک یا مخاطب در یوتیوب

افزایش مشترک در یوتیوب افزایش مشترک در یوتیوب

از آنجایی كه یوتیوب محبوب‌ترین پایگاه‌ اشتراك‌ گذاری ویدیو در سراسر جهان است، كسب درآمد به كمك آن همیشه یك موضوع فوق‌العاده جذاب می‌باشد. افزایش درآمد از یوتیوب رابطه مستقیم با تعداد مشتركان و بازدیدكنندگان ویدیوهای شما دارد. به همین خاطر قصد داریم در این آموزش 9 ترفند عالی برای افزایش مشترک در یوتیوب یا مخاطب در یوتیوب را به شما آموزش دهیم. حتما تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

افزایش مشترک در یوتیوب

آنچه در این مقاله به اختصار خواهید خواند:

  1. بر روی موضوعات پر بازدید با نرخ جستجو بالا تمركز كنید
  2. یک موضوع اصلی برای کانال یوتیوبی خود تعیین کنید و در آن ثابت قدم باشید
  3. دقیقا متناسب با عنوان ویدیوتان تولید محتوا انجام دهید
  4. به قالب و تم اصلی كانالتان در یوتیوب پایبند باشید
  5. یك برنامه مدون و دقیق برای تولید محتوا داشته باشید
  6. ویدیوهای خود را به لیست پخش اضافه كنید
  7. از منابع خارجی مانند سایتتان به كانال یوتیوب‌تان پیوند دهید
  8. از ویژگی‌های تعاملی در یوتیوب استفاده كنید
  9. از مخاطبانتان بخواهید شما را دنبال كنند

1. بر روی موضوعات پربازدید با نرخ جستجو بالا تمركز كنید

شما باید درباره موضوعاتی و كلمات كلیدی که افراد در جستجوی آنها هستند فیلم و ویدیو بسازید، تا از موتور جستجوی یوتیوب رتبه دریافت كنید و باعث افزایش مشترک در یوتیوب شوید. اما چگونه می‌توان این موضوعات و كلمات كلیدی را پیدا كرد؟ توصیه ما استفاده از ابزار رایگان جستجوی كلمه كلیدی سایت ahrefs است كه برای یوتیوب یك بخش اختصاصی دارد. برای استفاده از آن به این لینك مراجعه كنید. طرز استفاده از این ابزار بسیار ساده است و فقط کافیست مطابق شکل زیر در کادر مربوطه، هر موضوعی را كه قصد تولید ویدیو برای آن را دارید وارد کرده، تا 150 کلمه کلیدی و میزان جستجوی ماهانه تخمینی آنها به شما نمایش داده شود.

وبسایت ahrefs
وبسایت ahrefs

2. یک موضوع اصلی برای کانال یوتیوبی خود تعیین کنید و در آن ثابت قدم باشید

شما باید بدانید که افراد حرفه‌ای همیشه بر روی یك موضوع تخصصی كار می‌كنند و اصطلاحا از این شاخه به آن شاخه نمی‌پرند! یک موضوع اصلی برای کانال یوتیوبی خود تعیین کنید و در آن ثابت قدم باشید.

صرف اینکه افراد در جستجوی چه چیزی هستند لزوماً به معنای این نیست که شما باید در مورد آن چیزها ویدیویی تهیه کنید.

به عنوان مثال در كشور آمریكا 3000 نفر ماهانه بدنبال برنجی به نام ” hainanese chicken rice ” هستند (نوعی برنج است كه با مرغ سرو می‌شود)، حال آیا باید شما در كانال یوتیوب خود برای این برنج ویدیو تولید كنید؟ قطعا خیر!!

اگرچه انجام اینكار (تولید محتوا صرفا بر اساس جستجوی كاربر و نه موضوع اصلی كانال شما در یوتیوب) می‌تواند به صورت مقطع‌ای تعداد زیادی بیننده و مشترک برای شما جذب كند اما این كار اصلا یک حرکت هوشمندانه نخواهد بود زیرا هیچ ارتباطی با موضوع اصلی كانال شما ندارد.

انجام اینكار به دو دلیل اصلا توصیه نمی‌شود:

  1. پرداختن به موضوعات غیر اصلی باعث می‌شود مخاطبان قدیمی و همیشگی كه بر اساس موضوع اصلی كانالتان شما را دنبال كرده‌اند، اشتراك خود را لغو كنند و دیگر شما را دنبال نكنند.
  2. تعامل مخاطبان و مشتركان شما بشدت افت پیدا می‌كنند. این موضوع به می‌تواند به شكل‌های مختلف از قبیل گذاشتن نظرات منفی در كانال، تماشای اندك ویدیو و ترك كردن زود هنگام مخاطبان از كانال شما و موارد دیگر رخ دهد.

این دو دلیل باعث می‌شود افزایش مشترك در یوتیوب و افزایش بازدید ویدیوهای شما به خوبی صورت نپذیرد و كانال یوتیوبی شما دچار كاهش مخاطب و بازدید شود.

3. دقیقا متناسب با عنوان ویدیوتان تولید محتوا انجام دهید

همیشه سعی كنید در ویدیوتان دقیقا به موضوعی بپردازید كه در عنوان ویدیو خود به آن اشاره كرده‌اید. برای مثال اگر عنوان ویدئوی شما در مورد “مقایسه خودرو تسلا مدل 3 در مقابل تسلا مدل Y “می‌باشد، اما سه دقیقه اول ویدیوی مربوط به خودرو شركت بی ام و است، این كار اصلا جالب به نظر نمی‌رسد و عنوان ویدیو با محتوای شما متناسب نخواهد بود. اینكار در جهت مخالف افزایش مشترك در یوتیوب است بنابراین همیشه دقیقا متناسب با عنوان ویدیوتان تولید محتوا انجام دهید.

به بیانی دیگر یک ویدیوی خوب در یوتیوب ویدیویی است که به طور كامل خواسته‌ها و نیازهای بیننده را تأمین کند و دقیقا متناسب با عنوان خود باشد.

4. به قالب و تم اصلی كانالتان در یوتیوب پایبند باشید.

برای كانال خود قالب و چارچوب دقیقی تعریف كنید و همیشه در جهت آن تولید محتوای ویدیو را انجام دهید. یعنی اگر هدف كانال شما تولید محتوای در زمینه آموزش سئو می‌باشد همیشه سعی كنید محتوایتان در همین جهت باشد و به حاشیه كشیده نشود.

  12 روش برای کاهش نرخ پرش یا بانس ریت و افزایش تعامل کاربر

به عنوان مثال ، در سال 2018 ، تهیه‌كننده ویدیوهای كانال Ahrefs  آقای سام اوه این فرصت را پیدا کرد که به مقر Ahrefs در سنگاپور سفر کند. تصور اون این بود كه مخاطبان كانال از دیدن ویدیو مربوط به این سفر بسیار لذت خواهند برد و برای شان جذاب خواهد بود. اما اینكار کاملاً اشتباه بود. چراكه بعد از بارگذاری ویدیو مربوط به این سفر مشاركت و بازدید بسیار پایین آمد و مورد رضایت مشتركان و بازدیدكنندكان نبود.

دلیل این موضوع هم این بود که مشترکان كانال Ahrefs فقط به دیدین محتوای مربوط به سئو و آموزش بازاریابی دیجیتال اهمیت می‌دهند و نه دیدن گزارش یك سفر! چراكه این آموزشهای مربوط به سئو است كه به آنها کمک می‌کند تا برای وب سایت‌ها، کانال‌های یوتیوب و مشاغل خود از آنها استفاده كنند و نه گزارش بازدید از مقر ahrefs در سنگاپور.

5. یك برنامه مدون و دقیق برای تولید محتوا داشته باشید

به جرات می‌توان گفت لازمه موفقیت در هركاری داشتن نظم و برنامه‌ریزی دقیق است كه كسب درآمد از یوتیوب نیز از این قاعده مستثنی نیست!

تهیه و تعهد به یك برنامه هفتگی تولید محتوا منجر به این می‌شود كه شما می‌توانید به طور منظم تولید محتوا کنید. نظم در تولید محتوای به معنای نمایش و افزایش بازدید یوتیوب خواهد بود. بازدیدهای بیشتر هم به معنای افزایش مشترك در یوتیوب خواهد بود. كه در نهایت این موضوع سبب افزایش درآمد شما خواهد شد.

بنابراین، اگر می‌خواهید مشترکان بیشتری در یوتیوب داشته باشید، یک برنامه تولید محتوای برای خود تهیه كرده و به آن پایبند باشید.

6. ویدیوهای خود را به لیست پخش اضافه كنید

در یوتیوب، می‌توانید فیلم های خود را به چندین لیست پخش اضافه کنید. در حالی که لیست های پخش مستقیماً اشتراکی کسب نخواهند کرد، اما احتمال تماشای بیش از یک ویدیو توسط افراد را افزایش می‌دهند. و هرچه میزان تماس آنها با محتوای شما بیشتر باشد، احتمال زدن دکمه اشتراک (subscribe) نیز بیشتر است.

به طور كلی، لیست های پخش از هر لحاظ برای شما یک برد محسوب می‌شود. چراكه آنها تجربه و تعامل کاربر را بهبود می‌بخشند و باعث افزایش مشترک در یوتیوب و كانال شما می‌شود.

پلی لیست یوتیوب
پلی لیست یوتیوب

7. از منابع خارجی مانند سایتتان به كانال یوتیوب‌تان پیوند دهید.

در سایت خود یا پیچ اینستاگرامی‌تان پیوندهای برای مراجعه كاربران به كانال یوتیوبتان قرار دهید. با این كار ترافیك و بازدید مخاطبان از ویدیوهای شما بیشتر شده و در نهایت آنها شما در یوتیوب نیز دنبال خواهند كرد و مشترك شما خواهد شد. افزایش بازدید یوتیوب از طریق پیوند دادن به آن یكی از مهمترین راه‌هایی‌ست كه باید به آن توجه ویژه داشته باشید.

8. از ویژگی‌های تعاملی در یوتیوب استفاده كنید

یوتیوب چند ویژگی تعاملی ارائه می‌دهد که می‌توانید به منظور تشویق افراد برای دنبال كردن بیشتر كانال شما و ویدیوهای‌تان از آن استفاده كنید. به عنوان مثال، می توانید واترمارك بر روی ویدیوهایتان قرار دهید.

9. از مخاطبانتان بخواهید شما را دنبال كنند

همیشه باید به این نكته مهم توجه داشته باشید كه بسیاری از افرادی كه در حال ویدیوهای شما هستند ممكن است مخاطب شما نباشند و صرفا از طریق جستجو كردن به ویدیو شما رسیده باشند. بنابراین این موضوع بسیار مهم است كه از آنها بخواهید كه شما را دنبال كنند و مشترك شما باشند.

فقط مراقب باشید در این کار زیاده روی نکنید. بسیاری از سازندگان ویدیو در یوتیوب در 3 قسمت ویدیوهایشان از مخاطبان می‌خواهند كه آنها را دنبال كنند: اول در ابتدا، سپس در وسط ویدیو و در نهایت در انتهای ویدیو. این كار را اصلا به شما توصیه نمی‌كنیم. چراكه نه تنها مفید نیست و باعث افزایش مشترك در یوتیوب نمی‌شود، بلکه كاملا آزار دهنده است و ممکن است مخاطبانتان را از اشتراک كانال شما خارج کند. به همین دلیل توصیه می‌كنیم صرفا در انتهای ویدیوها این درخواست را مطرح نمایید.

افزایش بازدید یوتیوب

همانطور كه در ابتدای این مقاله اشاره كردیم، قطعا یوتیوب یكی از محبوب‌ترین پایگاه‌ اشتراك گذاری ویدیو در سراسر جهان است كه كسب درآمد به كمك آن همیشه یك موضوع فوق‌العاده جذاب می‌باشد. از طرفی دیگر افزایش درآمد از یوتیوب رابطه مستقیم با تعداد مشتركان و بازدیدكنندگان ویدیوهای شما دارد. ما در این مقاله 9 ترفند عالی برای افزایش مشترک یا مخاطب در یوتیوب را به شما آموزش دادیم. حال نوبت شما كه با به كارگیری آنها مخاطب و بازدید ویدیوهایتان را افزایش دهید. درنهایت از توجه شما به این مقاله سپاسگزاریم. لطفا سوالات و نظرات خود را در بخش دیدگاه‌ها با ما به اشتراك بگذارید و توصیه می‌کنیم که مقاله دانلود فیلم از یوتیوب را هم مطالعه نمایید.

منبع: ahrefs.com

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.