خطای Fatal Error : Maximum Execution Time Exceeded در وردپرس + راه حل

خطای Fatal Error : Maximum Execution Time Exceeded در وردپرس + راه حل خطای Fatal Error: Maximum Execution Time Exceeded در وردپرس + راه حل

در صورتی که وبسایت خود را بر پایه سیستم مدیریت محتوای وردپرس پیاده‌سازی کرده‌اید قطعا تابحال با خطاها و مشکلات بسیاری مواجه شده‌اید که هر کدام از این خطاها از وجود مشکلی در قسمت‌های مختلف وبسایت خبر می‌دهند؛ یکی از این خطاهای معمول، خطای Fatal Error : Maximum Execution Time Exceeded در وردپرس نام دارد که معمولا در زمان بروزرسانی افزونه یا قالب‌های وردپرسی رخ می‌دهد. چنانچه در هنگام آپدیت قالب و یا پلاگین در وردپرس با این خطا مواجه شدید نگران نشوید زیرا این خطا به سادگی قابل رفع شدن است و به آسانی و در کمترین زمان ممکن می‌توانید آن را برطرف کنید. تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا با خطای Fatal Error : Maximum Execution Time Exceeded بیشتر آشنا شده و روش‌های برطرف کردن آن را به شما آموزش دهیم.

آنچه در این مقاله به اختصار خواهید خواند:

  • خطای Fatal Error : Maximum Execution Time Exceeded در وردپرس چیست؟
  • آموزش رفع خطای Fatal Error : Maximum Execution Time Exceeded

خطای Fatal Error : Maximum Execution Time Exceeded در وردپرس چیست؟

به احتمال زیاد تاکنون پیش آمده است که با خطاها و هشدارهای بسیاری در وردپرس روبرو گشته‌اید که آن‌ها و راه‌های رفع آن را به طور کامل نشناسید و دچار سردرگمی شوید. یکی از انواع خطاهای رایج وردپرس، خطای Fatal Error : Maximum Execution Time Exceeded نام دارد که معمولا در زمان بروزرسانی قالب و یا افزونه نمایان می‌شود. به عبارتی دیگر این خطا به دلیل محدودیت زمانی در اجرای یک اسکریپت PHP رخ می‌دهد. سیستم مدیریت محتوای وردپرس به طور کلی بر پایه زبان برنامه‌نویسی PHP کدگذاری شده است که به منظور محافظت از وب‌سرورها در برابر سوءاستفاده‌های احتمالی یک محدودیت زمانی برای مدت زمان اجرای یک اسکریپت PHP تعیین شده است.

این محدودیت زمانی در شرکت‌های هاستینگ متفاوت است و معمولاً حداکثر زمان اجرا بین 30 تا 60 ثانیه می‌باشد که این میزان برای اجرای یک اسکریپت PHP خوب کافی و مناسب است. هر اسکریپت می‌بایست به طور کامل در محدوده زمانی تعیین شده اجرا شود در غیر این صورت با خطای Fatal Error: Maximum Execution Time Exceeded نمایش داده خواهد شد. در ادامه این مقاله نحوه برطرف کردن این خطا را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

آموزش رفع خطای Fatal Error: Maximum Execution Time Exceeded

قبل از شروع کردن هر اقدامی برای برطرف کردن این ارور، لازم است با وردپرس آشنایی کاملی داشته باشید، در غیر این صورت می‌بایست آموزش وردپرس را فرا گرفته و پس از آن نسبت به رفع هر گونه خطا اقدام نمایید.

پس از یادگیری این سیستم مدیریت محتوای محبوب، در صورتی که با این خطا مواجه شدید با مطالعه این مقاله به آسانی می‌توانید خطای Fatal Error : Maximum Execution Time Exceeded در وردپرس را برطرف کنید. در ادامه با روش‌های رفع این خطا آشنا خواهید شد:

برطرف کردن خطا از طریق ویرایش فایل htaccess.

در این روش لازم است از طریق FTP به پنل هاست خود وارد شده و از میان فایل‌های موجود در وردپرس خود فایل htaccess. را یافته و مطابق تصویر زیر بر روی آن کلیک راست نموده و گزینه Edit را انتخاب کنید.

پس از باز شدن این فایل، می‌بایست قطعه کد زیر را همانند تصویر زیر به انتهای آن اضافه کنید.

  چگونه پست ها با بیشترین دیدگاه در وردپرس را  نمایش دهیم؟

php_value max_execution_time 300

پس از جای‌گذاری قطعه کد لازم است به منظور اعمال تغییرات ایجاد شده، فایل را ذخیره کنید.

این کد به سادگی حداکثر زمان اجرا را روی 300 ثانیه (5 دقیقه) تنظیم می‌کند. اکنون می‌توانید به وبسایت خود مراجعه کنید تا ببینید خطا برطرف شده است یا خیر، در صورت برطرف نشدن خطا مقدار وارد شده را به 600 تغییر دهید.

برطرف کردن خطا از طریق ویرایش فایل wp-config.php

از دیگر روش‌هایی که می‌توان از آن جهت رفع خطای Maximum Execution Time Exceeded در وردپرس بهره برد از طریق ویرایش فایل wp-config.php می‌باشد. شما باید همانند روش قبل با استفاده از FTP به دایرکتوری اصلی وردپرس خود دسترسی پیدا کرده و فایل wp-config.php را ویرایش نموده و قطعه کد زیر را به آن اضافه کنید.

set_time_limit (300);

پس از اتمام کار، فایل را ذخیره کنید و آن را ببندید، با این کار زمان اجرای PHP به مقداری که در فایل مشخص کرده‌اید افزایش می‌یابد.

برطرف کردن خطا از طریق ویرایش فایل ini

ویرایش فایل php.ini از دیگر راه‌هایی است که می‌تواند در رفع خطای محدودیت زمانی به شما کمک کند، دسترسی به این فایل نیز مانند دو روش قبل بوده، اما ممکن است این فایل در بین فایل‌های هاست شما وجود نداشته باشد که در این صورت لازم است خودتان وارد دایرکتوری اصلی سایت که همان public_html نام دارد شده و یک فایل جدید به نام php.ini بسازید، سپس آن را ویرایش کرده و قطعه کد زیر را در آن قرار دهید.

max_execution_time = 60

فراموش نکنید که پس از ویرایش فایل php.ini، آن را مجددا ذخیره کنید، سپس به وبسایت خود مراجعه کنید تا ببینید مشکل برطرف شده است یا خیر.

استفاده از پلاگین Maximum Execution Time Exceeded

در صورتی که امکان دسترسی و ویرایش فایل‌های ذکر شده را ندارید و یا به هر دلیلی تمایل به ویرایش و ایجاد تغییرات در این فایل‌ها را ندارید می‌توانید جهت رفع خطای محدودیت زمانی از پلاگین Maximum Execution Time Exceeded استفاده کنید.

پس از نصب و فعال‌سازی این افزونه، گزینه جدیدی به منوی پیشخوان وردپرس شما افزوده نخواهد شد، اما به طور خودکار می‌تواند قطعه کدهای لازم را بدون دخالت شما به فایل‌های موردنظر اضافه و مشکل را برطرف کند.

نتیجه‌گیری

یکی از انواع خطاهای رایج در وردپرس که قطعا تابحال با آن روبرو شده‌اید خطای Maximum Execution Time Exceeded در وردپرس نام دارد که به طور معمول در هنگام آپدیت قالب و یا افزونه مشاهده می‌شود. این خطا به دلیل محدودیت‌های زمانی است که شرکت‌های هاستینیگ برای اجرای اسکریپت‌های PHP در نظر می‌گیرند. در این مقاله به معرفی، بررسی و روش‌های مختلفی برای برطرف کردن خطای Fatal Error : Maximum Execution Time Exceeded پرداختیم. امیدواریم مطالعه این مقاله به شما کمک کند تا بدون ایجاد مشکل و در کمترین زمان بتوانید خطای موجود در وبسایت وردپرسی خود را رفع کنید. شما عزیزان می‌توانید سوالات و نظرات خود را از بخش دیدگاه‌ها با ما به اشتراک بگذارید. همچنین اگر محتوای امروز همیار وردپرس برایتان مفید بود، خوشحال می‌شویم آن را با دوستان خود در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

منابع :

fixrunner.com

wpbeginner.com

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.