راه های بهینه سازی ویدیوها در وردپرس

آیا می‌خواهید ویدیوها را در وبسایت وردپرس خود بهینه کنید؟ ویدئوها روشی فوق‌العاده برای جذب مخاطب هستند، اما فایل‌های ویدئویی می‌توانند فضای زیادی را اشغال کنند. آنها می‌توانند عملکرد وبسایت شما را کاهش دهند و بر تجربه کاربر تأثیر منفی بگذارند. به همین دلیل بهینه سازی ویدیوها بسیار مهم است. در این راهنما، نحوه بهینه سازی ویدیو در وردپرس را به شما نشان خواهیم داد. با ما همراه باشید زیرا مسئله مهمی است.

بهینه سازی ویدیو در وردپرس

دلیل اصلی اینکه باید ویدیوها را برای وبسایت خود بهینه کنید این است که حجم آنها بسیار سنگین است. فایل‌های ویدیویی حاوی تصاویر و صوت باکیفیت هستند که حجم فایل را بزرگ می‌کند. در واقع، یک ویدیوی 1080p که 30 ثانیه طول می‌کشد می‌تواند حدود 30 تا 50 مگابایت به یک وبسایت اضافه کند. ما همیشه قصد داریم تصاویر خود را به کمتر از 30 کیلوبایت فشرده کنیم، که بسیار کمتر از اندازه متوسط یک ویدیوی 30 ثانیه‌ای است. اگر اندازه فایل بزرگتر از آن باشد، می‌تواند بر زمان بارگذاری صفحه تأثیر منفی بگذارد. یک وبسایت با بارگذاری با سرعت کم می‌تواند یک واکنش زنجیره‌ای ایجاد کند. اول، می‌تواند کاربرانی را که می‌خواهند به وب‌سایت شما دسترسی پیدا کنند، ناامید کند، که این امر می‌تواند باعث ترک سایت شود.

اگر یک فروشگاه اینترنتی دارید، عملکرد کُند نیز می‌تواند منجر به نرخ پرش بالاتر و تبدیل کمتر شود. اما نگران نباشید اگر محتوای ویدیویی در وب سایت خود دارید، تنها کاری که باید انجام دهید این است که نکات این مقاله را برای بهینه سازی آن و جلوگیری از نرخ پرش دنبال کنید.
علاوه بر بهینه سازی ویدیوها برای عملکرد وبسایت خود، بهینه سازی ویدیوها برای سئو نیز خوب است. با ظهور پلتفرم‌های محتوای ویدیویی مانند YouTube و TikTok، ویدیوها به ابزاری قدرتمند برای جذب ترافیک به وب‌سایت شما تبدیل شده‌اند. هنگامی که به درستی بهینه سازی شود، نتایج جستجوی ویدئو می‌تواند قابل توجه‌تر باشد، دید آنلاین شما را افزایش داده و رتبه بندی موتورهای جستجو را بهبود می‌بخشد.
همانطور که گفته شد، بیایید نگاهی به نحوه سئوی ویدیو در سایت بیندازیم:

  1. از یک هاست برای آپلود ویدیو استفاده کنید
  2. ویدئوی خود را قبل از آپلود فشرده کنید
  3. نقشه سایت ویدیویی و اسکیمای خود را تنظیم کنید
  4. Lazy Loading را فعال کنید
  5. از CDN ویدیو استفاده کنید

۱- از یک هاست برای آپلود ویدیو استفاده کنید

ابتدا باید یک پلتفرم میزبانی ویدیویی قابل اعتماد را انتخاب کنید. باید ببینید کدامیک از هاستینگ‌ها سرویس خوب و استانداردی برای آپلود ویدیوها ارائه می‌دهند. برای این منظور پیشنهاد می‌کنم حتما از محتوای بهترین هاست وردپرس استفاده کنید. سرویس‌دهنده‌های موجود در این مقاله هاست دانلود هم دارند و می‌توانید با بررسی دقیق بهترین‌ها را انتخاب کنید.
اگر از یک ابر قدرتمند یا میزبان وب اختصاصی استفاده می‌کنید، استفاده از ویدیوهای تعبیه‌شده بسیار آسان‌تر از میزبانی محتوای ویدیویی است. اگر ویدیوهای خود را میزبانی می‌کنید، باید آنها را پردازش کنید تا با دستگاه‌های مختلف سازگار باشند.
در همین حال، پلتفرم‌هایی مانند YouTube و آپارات از این موضوع پشتیبانی می‌کنند. تا زمانی که توسط پلتفرم پشتیبانی شود، نیازی به نگرانی در مورد استفاده از فرمت یا وضوح فایل خاصی نیست. شما می‌توانید ویدیوی موردنظر را در این پلتفرم‌ها آپلود کنید سپس، به سادگی ویدیو را با استفاده از بلوک ویدیو و URL محتوای خود در وبسایت وردپرس خود جاسازی کنید.

۲- ویدئوی خود را قبل از آپلود فشرده کنید

تصاویر و ویدیوها باید قبل از آپلود در وردپرس فشرده شوند. فشرده‌سازی یک راه سریع و آسان برای کاهش اندازه فایل و بهینه سازی ویدیو در وردپرس است تا سرعت بارگذاری صفحات را افزایش دهد. همانطور که گفته شد، همه ابزارهای بهینه سازی ویدیو برابر نیستند. در حالی که آنها ممکن است اندازه فایل را کوچکتر کنند، می‌توانند کیفیت ویدیوی شما را نیز به خطر بیندازند. هنگامی که به دنبال ابزاری برای فشرده سازی ویدیوهای خود هستید، مطمئن شوید که از فرمت فایلی که قصد استفاده از آن را دارید پشتیبانی می‌کند.
اگر ویدیوها را در YouTube یا آپارات آپلود می‌کنید، به احتمال زیاد از فرمت محبوبی مانند MP4، WebM یا MOV استفاده می‌کنید. این فرمت‌ها به طور گسترده توسط پلتفرم‌های فشرده سازی ویدئو پشتیبانی می‌شوند.

علاوه بر این، از ابزاری استفاده کنید که سطوح فشرده سازی قابل تنظیم را ارائه می‌دهد. به طور معمول، شما می‌توانید بین کیفیت پایین، متوسط یا بالا یکی را انتخاب کنید. همچنین می‌توانید وضوح دلخواه را برای کوچکتر کردن اندازه انتخاب کنید. ابزارهای رایگان زیادی برای بهینه‌سازی ویدیوها بصورت آنلاین وجود دارد، اما باید آن‌ها را آزمایش کنید تا ببینید آیا واترمارک اضافه می‌کنند یا خیر. یکی از محبوب‌ترین ابزارهای بهینه‌سازی ویدیوی آنلاین VEED.IO است. این پلتفرم رایگان دارای تنظیمات فشرده سازی اولیه و پیشرفته است و واترمارکی به محتوای شما اضافه نمی‌کند. تنها کاری که باید انجام دهید این است که ویدیوی خود را در این ابزار آپلود کرده و کیفیت و وضوح ویدیو را انتخاب کنید.

  افزونه در وردپرس چیست و چه عملکردی دارد؟

ابزار آنلاین veed

اگر می‌خواهید از ابزار دسکتاپ استفاده کنید، می‌توانید HandBrake را بررسی کنید. این یک پلتفرم فشرده سازی ویدیوی رایگان و منبع باز است که با تمام سیستم عامل‌های اصلی سازگار است.

۳- نقشه سایت ویدیویی و اسکیمای خود را تنظیم کنید

کاهش حجم و کیفیت فایل ویدئویی تنها بخشی از بهینه سازی ویدیو در وردپرس است. اگر می‌خواهید ویدیوهای شما در صفحات نتایج موتورهای جستجو (SERPs) ظاهر شوند، باید به گوگل کمک کنید تا محتوای شما را به طور موثر درک کرده و فهرست بندی کند. یکی از راه‌های انجام این کار استفاده از افزونه All in One SEO for WordPress (AIOSEO) یا Yoast SEO است. این‌ها بهترین افزونه‌های سئو وردپرس هستند که می‌توانند به شما کمک کنند به راحتی محتوای خود را بهینه کرده و عملکرد وبسایت خود را نظارت کنید.

برای دسترسی به ویژگی‌های سئوی ویدیوی AIOSEO، مانند نقشه سایت ویدئو و نشانه‌گذاری طرحواره ویدئو، باید نسخه پرمیوم را دریافت کنید. سپس می‌توانید افزونه AIOSEO را در وردپرس نصب و فعال کنید. پس از نصب افزونه، می‌توانید کلید API را فعال کنید. به سادگی از قسمت مدیریت وردپرس خود به All in One SEO » تنظیمات عمومی بروید و کلید مجوز را در آنجا وارد کنید.

کلید API

نقشه سایت ویدیویی یک نقشه سایت XML تخصصی است که اطلاعات دقیقی در مورد ویدیوهای وبسایت شما ارائه می‌دهد. این داده‌ها شامل عنوان ویدیو، توضیحات، مدت زمان، نشانی اینترنتی تصویر کوچک و صفحه‌ای است که ویدیو در آن جاسازی شده است. با ایجاد یک نقشه سایت ویدیویی، موتورهای جستجو را قادر می‌سازید تا ویدیوهای شما را به طور مؤثرتری دیده و فهرست کنند. با این کار عملیات در جهت سئوی ویدیو در سایت انجام می‌شود.

۴- Lazy Loading را فعال کنید

بارگذاری به سبک lazy load به این معنی است که وبسایت شما بارگیری برخی از عناصر محتوایی را به تاخیر می‌اندازد تا زمانی که شخصی به جایی که محتوا روی صفحه است پیمایش کند. هنگامی که بارگیری به این سبک برای ویدیوها روشن است، وبسایت شما منتظر می‌ماند تا پخش کننده ویدیو و محتوا بارگیری شود تا زمانی که بیننده قصد تماشای آن را داشته باشد. این باعث می‌شود که وبسایت شما در ابتدا سریعتر بارگذاری شود زیرا لازم نیست همه عناصر ویدیو را به یکباره بارگیری کند. برای این کار می‌توانید از WP Rocket استفاده کنید. این افزونه یکی از بهترین افزونه‌های کش وردپرس در بازار است و دارای ویژگی برای بارگذاری lazy load تصاویر و ویدیوها است.

۵- از CDN ویدیو استفاده کنید

CDN مخفف شبکه تحویل محتوا است، سرویسی است که می‌تواند سرعت وبسایت شما را افزایش دهد. این مورد با ذخیره محتوای وبسایت شما در چندین سرور در سراسر جهان کار می‌کند. هنگامی که شخصی از سایت شما بازدید می‌کند، CDN محتوا را از نزدیکترین سرور به آنها ارائه می‌دهد. این امر فاصله‌ای را که داده‌ها برای طی کردن نیاز دارند، کاهش می‌دهد و باعث می‌شود وبسایت شما سریعتر بارگذاری شود. یک CDN ویدیویی برای ارائه کارآمد محتوای ویدیویی طراحی شده است. با ذخیره کپی از ویدیوهای شما در سرورهایی که به صورت استراتژیک در سراسر جهان قرار دارند، جریان ویدیو را بهینه می‌کند.

جمع بندی نهایی

بعضی کسب و کارها، محتوای ویدیویی دارند و باید در سایت خود بارگذاری کنند. ویدیوها سرعت بارگذاری سایت را به حد زیادی کاهش می‌دهند برای این منظور باید تدابیری اندیشید. در این محتوا روش‌هایی را برای بهینه سازی ویدیو در وردپرس توضیح دادیم. شما با کمک این روش‌ها بدون مشکل و افت سرعت، قادر به بارگذاری ویدیوهای خود خواهید بود.

سوالات متداول

دلیل اصلی اینکه باید ویدیوها را برای وبسایت خود بهینه کنید این است که حجم آنها بسیار سنگین است. فایل‌های ویدیویی حاوی تصاویر و صوت باکیفیت هستند که حجم فایل را بزرگ می‌کند. در واقع، یک ویدیوی 1080p که 30 ثانیه طول می‌کشد می‌تواند حدود 30 تا 50 مگابایت به یک وبسایت اضافه کند. ما همیشه قصد داریم تصاویر خود را به کمتر از 30 کیلوبایت فشرده کنیم، که بسیار کمتر از اندازه متوسط یک ویدیوی 30 ثانیه‌ای است. اگر اندازه فایل بزرگتر از آن باشد، می‌تواند بر زمان بارگذاری صفحه تأثیر منفی بگذارد. یک وبسایت با بارگذاری با سرعت کم می‌تواند یک واکنش زنجیره‌ای ایجاد کند. اول، می‌تواند کاربرانی را که می‌خواهند به وب‌سایت شما دسترسی پیدا کنند، ناامید کند، که این امر می‌تواند باعث ترک سایت شود.
از یک هاست برای آپلود ویدیو استفاده کنید ویدئوی خود را قبل از آپلود فشرده کنید نقشه سایت ویدیویی و اسکیمای خود را تنظیم کنید Lazy Loading را فعال کنید از CDN ویدیو استفاده کنید
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.