مشکل آپلود نشدن تصاویر در وردپرس + راه حل

مشکل آپلود نشدن تصاویر در وردپرس + راه حل مشکل آپلود نشدن تصاویر در وردپرس + راه حل

مشکل آپلود نشدن تصاویر در وردپرس یکی از متداول‌ترین مشکلاتی است که شاید هر کاربری به آن برخورد کند. اما راه حل چیست؟ اگر شما هم به چنین مشکلی برخورده‌اید، این مقاله می‌تواند به خوبی به شما کمک کند. زیرا ما در این مطلب قرار است نحوه حل مشکل آپلود نشدن تصاویر در وردپرس را به شما بگوییم. شاید تصور کنید که چنین مشکلاتی بدون دلیل رخ می‌دهند. اما معمولا تغییراتی که در سایت وردپرسی‌تان ایجاد می‌کنید، موجب به وجود آمدن مشکلاتی از این قبیل می‌شوند. شما برای حل این مشکل باید عوامل مختلفی را بررسی کنید. اما باید بدانید که رفع این ایراد کار دشواری نخواهد بود. در این مقاله ما به خطاهای مختلف مربوط به آپلود تصاویر اشاره می‌کنیم و راه حل‌های آن‌ها را نیز برای‌تان قرار می‌دهیم. پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

مشکل آپلود نشدن یک فایل

اگر شما مجموعه‌ای از فایل‌ها را می‌خواهید بارگذاری کنید، اما تنها یکی از آن‌ها آپلود نمی‌شود، مشکل احتمالا به یکی از دو مورد زیر مربوط می‌شود.

حجم بالای فایل

مشکل آپلود نشدن یک فایل

اگر حجم فایل مربوطه بیش از حد زیاد باشد، باید حداکثر حجم قابل بارگذاری را افزایش دهید؛ مخصوصا اگر فایل مربوطه یه عکس باشد. بهترین روش برای حل این مشکل این است که به مسیر اصلی (Root) سایت رفته و یک فایل php.ini بسازید.

فایل php.ini را به پوشه مربوطه در وردپرس منتقل کنید تا بتوانید عکس‌های حجیم‌تر را نیز بتوانید آپلود کنید. کد زیر را وارد فایل php.ini کنید تا محدودیت حجم فایل تغییر پیدا کند:

upload_max_filesize = 128M post_max_size = 128M max_execution_time = 300

این تغییرات موجب می‌شود که محدودیت اعمال شده برای حجم فایل‌ها از بین برود.

نامناسب بودن نام فایل

ممکن است نام فایل شما نیز مشکلاتی را در روند آپلود به وجود آورد. اما نگران نباشید، ما در این آموزش وردپرس به شما در رفع این مشکل کمک می‌کنیم. اگر در نام فایل مربوطه از علامت‌های ($, *, &, # …) یا حروف تاکیدی (ñ, á, é) استفاده شده باشد، ممکن است آپلود آن فایل با مشکل روبه‌رو شود.

اگر مشکل آپلود نشدن تصاویر وردپرس مربوط به این مسئله باشد، شما به راحتی می‌توانید نام فایل را تغییر داده و علامت‌های ذکر شده یا حروف تاکیدی را از آن حذف کنید. سپس مجددا برای بارگذاری فایل تلاش کنید. مطمئنا مشکل شما رفع خواهد شد.

مشکل آپلود نشدن تصاویر در کتابخانه چند رسانه‌ای

مشکل آپلود نشدن یک فایل

همان‌طور که گفتیم، مشکل آپلود نشدن تصاویر یکی از خطاهای رایج وردپرس به حساب می‌آید. گاهی این خطا با پیغام زیر به خود را نشان می‌دهد:

Unable to create directory wp-content/uploads/2019/04. Is its parent directory writable by the server?

همچنین ممکن است در کتابخانه رسانه‌ای وردپرس به جای تصاویر مربوطه، همانند عکس بالا فقط بخش‌های خالی ببینید. عموما منشا این خطا پوشه آپلود است. در نتیجه باید از این که پوشه آپلود مجوزهای مورد نیاز را دارد یا نه، باید اطمینان حاصل کنید.

برای تغییر دادن مجوزهای فایل از پروتکل FTP استفاده کنید.

مشکل آپلود نشدن یک فایل

بعد از این که با FTP به سایت‌تان متصل شدید، به پوشه wp-content بروید. سپس پوشه uploads را پیدا کنید. روی این پوشه راست کلیک کرده و گزینه File Permissions را انتخاب کنید.

در ادامه یک پنجره جدید برای شما باز می‌شود. در آن جا قسمتی می‌بینید که با نام Numeric value مشخص شده است. در کادر مقابل آن عدد 744 را بنویسید. یادتان باشد که حتما باید تیک Recurse into subdirectories را بزنید.

اگر وارد کردن عدد 744 برای شما جواب نداد، می‌توانید در عوض عدد 755 را در کادر مربوطه وارد کنید. در پایین پنجره‌ی مربوطه سه گزینه می‌بینید. گزینه آخر با نام Apply to directories only را انتخاب کنید.

مشکل آپلود نشدن یک فایل

گزینه OK را بزنید تا تنظیمات انجام شده اعمال شوند. از حالا به بعد مجوزهای فایل و پوشه به لطف پروتکل FTP اعمال می‌شوند. جهت رفع مشکل آپلود نشدن تصاویر در وردپرس، مجوزهای فایل را برای هر یک از فایل‌ها در پوشه uploads تنظیم کنید.

روی پوشه uploads راست کلیک کنید و گزینه File Permissions را بزنید. در همان قسمتی که پیش‌تر ذکر کردیم، عدد 644 را وارد کنید.

خطای HTTP در وردپرس

این بار نیز باید تیک گزینه Recurse into subdirectories را بزنید. در نهایت گزینه Apply to files only را نیز انتخاب کنید و روی OK کلیک کنید تا تنظیمات اعمال شود.

در این حالت پروتکل FTP تمام تغییرات مربوطه را روی تک تک فایل‌های موجود در پوشه uploads اعمال می‌کند. حالا که تمام تغییرات را انجام دادید، به محیط مدیریت وردپرس برگردید. مجددا برای بارگذاری تصاویر تلاش کنید. مشکل بدون شک حل شده است.

خطای HTTP در وردپرس

خطای HTTP در وردپرس

در این مواقع معمولا کاربر پیغام HTTP Error را مشاهده می‌کند. نسبت به موارد پیشین، حل کردن این مشکل کمی چالش‌برانگیزتر است. این موضوع برای کسانی که با Debug Mode وردپرس آشنا نیستند نیز دشوارتر خواهد بود. در ادامه به برخی از مشکلات مربوطه و نحوه رفع آن‌ها اشاره می‌کنیم.

صفحه را مجددا بارگذاری کنید

صفحه را مجددا بارگذاری کنید

معمولا ریلود کردن یا همان بارگذاری مجدد صفحه می‌تواند به سادگی این مشکل را رفع کند. شاید این راه حل زیادی برای‌تان راحت به نظر برسد، به همین دلیل هم ما دلیل رفع شدن مشکل با این روش را به شما می‌گوییم.

  1. فرآیند ممکن است به دلیل عدم توانایی در ارتباط وردپرس با مرورگر، شکست خورده باشد. این مورد نیز می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد. برای مثال علت می‌تواند مشکل ISP، ایراد موقتی هاست وردپرس یا موارد دیگری از این دست باشد. بارگذاری مجدد صفحه و آپلود مجدد فایل‌های رسانه‌ای به سایت اجازه می‌دهد که خودش را تعمیر کند.
  2. Session ورود به وردپرس ممکن است منقضی شده باشد. در چنین شرایطی با ریلود کردن، وردپرس شما را از صفحه مربوطه بیرون می‌اندازد. در نتیجه باید مجددا وارد حساب کاربری خود شوید.
  "rel="noopener در وردپرس چیست و چه کاربردی دارد؟

افزایش دادن حد حافظه PHP یا PHP Memory Limit

افزایش دادن حد حافظه PHP یا PHP Memory Limit

محدودیت منابع سرور می‌توانند روی عملکرد اپلیکیشن‌ها تاثیرگذار باشند. این موضوع ممکن است باعث به وجود آمدن برخی خطاها در وردپرس شود. یکی از این خطاها که شاید دارندگان سایت‌ها با آن برخورد کنند، مشکل آپلود نشدن تصاویر در وردپرس است. کاربر با دیدن پیغام HTTP Error متوجه بروز این مشکل می‌شود. برای رفع این ایراد بهتر است از FTP استفاده کنید و حد حافظه PHP را افزایش دهید.

  1. از طریق FTP به سایت دسترسی پیدا کنید و پوشه‌ای که در آن فایل‌های وردپرس قرار دارد را باز کنید.
  2. کد زیر را در فایل wp-config وارد کنید.

define(‘WP_MEMORY_LIMIT’, ‘256M’ )

  1. این کد موجب می‌شود که حد حافظه PHP به 256M افزایش پیدا کند. در نتیجه مشکل ناشی از حافظه برطرف خواهد شد.

تنظیم ویرایشگر عکس

تنظیم ویرایشگر عکس

ویرایشگر پیش‌فرض عکس را بررسی کنید. وردپرس برای ویرایش عکس از GD Library  و  Imagickاستفاده می‌کند. این ویرایشگرها می‌توانند تصاویری با چند Thread را مورد استفاده قرار دهند که این موضوع موجب تسریع در روند پردازش تصاویر می‌شود. متاسفانه همه وب هاست‌ها چنین اجازه‌ای را نمی‌دهند. در این شرایط ممکن است شما با خطای HTTP مواجه شوید. برای رفع این مشکل باید تغییراتی را در فایل htaccess به وجود آورید.

از طریق FTP سایت‌تان را باز کنید. وارد فایل htaccess شوید. این فایل در پوشه اصلی وردپرس قرار دارد. کد زیر را وارد فایل باز شده کنید:

SetEnv MAGICK_THREAD_LIMIT 1

بررسی کنید که آیا مشکل آپلود نشدن تصاویر در وردپرس رفع شده است یا نه. اگر مشکل برطرف نشده بود، مورد زیر را امتحان کنید.

# Exclude the file upload and WP CRON scripts from authentication Satisfy Any Order allow,deny Allow from all Deny from none

بارگذاری فایل‌های تصاویر در مرورگر

بارگذاری فایل‌های تصاویر در مرورگر

یک آپلود کننده در مرورگر می‌تواند مشکل آپلود نشدن تصاویر در وردپرس را حل کند. برای این کار ابتدا مطابق تصویر بالا در داشبورد وردپرس گزینه Media را انتخاب کرده و Add New را بزنید. سپس روی دکمه browser uploader کلیک کنید.

پلاگین‌ها را غیر فعال کنید

پلاگین‌ها را غیر فعال کنید

پلاگین‌ها به صورت ناخواسته ممکن است برخی مشکلات را به دنبال داشته باشند. مخصوصا وقتی موضوع اصلی بحث به تصاویر مربوط می‌شود. پلاگین‌های مربوط به تصاویر یا افزونه‌های امنیتی و دیگر موارد این چنینی را غیر فعال کنید. سپس مجددا تلاش کنید تا تصاویر را آپلود کنید. این اقدام باید مشکل را رفع کند. اما اگر چنین اتفاقی رخ داد، با سازنده پلاگین ارتباط برقرار کرده و مشکل را گزارش دهید تا آن‌ها با به روز رسانی جدید این ایراد را برطرف کنند.

قالب وردپرس را تغییر دهید

قالب وردپرس را تغییر دهید

از دیگر مواردی که می‌تواند باعث ایجاد مشکل آپلود نشدن تصاویر در وردپرس شود، قالب وردپرس است. برای بررسی این مورد، ابتدا از سایت خود یک نسخه پشتیبان (Back Up) تهیه کنید. سپس به صورت موقت یک قالب پیش‌فرض را روی سایت‌تان اعمال کنید. می‌توانید از قالبی نظیر Twenty-Twenty استفاده کنید. پس از این کار بررسی کنید که آیا مشکل برطرف شده است یا نه.

آیا از یک پلاگین کش استفاده می‌کنید؟

آیا از یک پلاگین کش استفاده می‌کنید؟

یک پلاگین کش (Caching) ممکن است به شکلی غیر منتظرانه باعث ایجاد مشکل شود. البته خوشبختانه راه حل این مشکل بسیار ساده است. سعی کنید کش و تاریخچه مرورگر را پاکسازی کنید. سپس مجددا دست به آپلود تصاویر بزنید تا ببینید مشکل هنوز پا بر جا هست یا خیر.

آیا از آخرین نسخه PHP استفاده می‌کنید؟

آیا از آخرین نسخه PHP استفاده می‌کنید؟

بسیاری از افراد به این دلیل به چنین مشکلی برخورد می‌کنند که نسخه 7 یا کمتر PHP را استفاده می‌کنند. اگر چه وردپرس با نسخه‌های قدیمی‌تر PHP هم کار می کند، اما بهتر است نسخه PHP شما 7.4 یا بالاتر از آن باشد. بسیاری از ارائه دهندگان سرویس هاست این گزینه را برای شما در دسترس می‌گذارند که بتوانید نسخه PHP را از طریق داشبورد هاست‌شان تغییر دهید. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه بهتر است با پشتیبانی هاست تماس برقرار کنید.

از تیم هاستینگ وردپرس خود کمک بگیرید

اگر هنوز هم با مشکل آپلود نشدن تصاویر در وردپرس مواجه هستید، بهتر است با ارائه دهنده سرویس هاست تماس برقرار کنید. پیش از این که هر تغییر دیگری ایجاد کنید، دست به این اقدام بزنید. دیگر اقداماتی که می‌توان برای رفع این خطا انجام داد کمی پیچیده است. در نتیجه تماس گرفتن با پشتیبانی کاملا معقول‌تر به نظر می‌رسد.

کلام آخر

مشکل آپلود نشدن تصاویر یکی از خطاهای رایج وردپرس است و به خصوص برای کاربران عادی شاید مسئله بزرگی به نظر برسد. اما اگر اقدامات ذکر شده را با دقت تمام انجام دهید، با احتمال بسیار زیاد می‌توانید مشکلات‌تان را رفع کنید. در نهایت هم همیشه ارتباط با پشتیبانی هاست یکی از راه‌هایی است که می‌تواند به شما کمک کند. این بود هرآنچه باید درباره رفع مشکل آپلود نشدن تصاویر در وردپرس می‌دانستید. امیدواریم این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد.

منبع :

WordPress Can’t Upload Images? Here’s How to Fix It (muffingroup.com)

افزونه wp rocket

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.