صفر تا صد زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت

صفر تا صد زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت صفر تا صد زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت

طراحی سایت در دنیای امروز که هر شخصی به فکر راه‌اندازی کسب‌و‌کار ویژه برای خود است و همه چیز در حال حرکت به سمت دنیای تکنولوژی است بسیار پر‌اهمیت‌تر از قبل می‌باشد. در واقع اگر بخواهیم منطقی فکر کنیم، هر کسب‌و‌کاری هر چقدر هم مقاومت کند، بالاخره در روزی مجبور می‌شود که به سراغ طراحان سایت برود و یک سایت برای شغل خود سفارش دهد. پس با حرف بعضی افراد که می‌گویند طراحی سایت دیگر بازار کار خوبی ندارد، مسیر زندگی خود را تغییر ندهید. روزانه هزاران نفر به فکر ایجاد یک سایت برای کسب‌و‌کار خود می‌افتند و همه این افراد در نهایت به سراغ طراحان سایت می‌روند تا بهترین وب‌سایت ممکن را داشته‌باشند. شما نیز برای طراحی یک سایت حرفه‌ای، باید زبان های برنامه نویسی طراحی سایت را یاد بگیرید تا بتوانید با طراحی هر سایتی، به یک درآمد ایده‌آل برای خود برسید.

طراحی یک سایت و برنامه‌نویسی برای آن، امروزه جزئی از بحث‌های داغ بین علاقه‌مندان به دنیای تکنولوزی و برنامه‌نویسی است. حال اگر شما هم جز این افراد هستید و می‌خواهید که یک سایت را طراحی و برنامه‌نویسی کنید، باید قطعا مهارت‌هایی را داشته‌باشید. در واقع برای طراحی یک سایت، اولین قدم یادگیری و تسلط به زبان های برنامه نویسی سایت است. لازم به ذکر است که این فرآیند قرار نیست یک یا دو روزه انجام شود و شما را پولدار کند. شما باید وقت خود را صرف تمرین روی زبان های برنامه نویسی سایت کنید تا بتوانید به بهترین نتیجه برسید. ما در این مقاله ابتدا کمی تخصصی‌تر در مورد بهترین زبان‌ های برنامه نویسی برای طراحی سایت صحبت می‌کنیم. سپس موضوع بعدی مورد بحث ما در این مقاله، بررسی نکات مهم قبل از طراحی یک سایت است که بسیار اهمیت دارد و در واقع تجربیات یک توسعه‌دهنده سایت خبره است. در ادامه برای درک بهتر زبان‌های برنامه‌نویسی مناسب برای طراحی سایت را به دو بخش بک‌اند و فرانت‌اند تقسیم می‌کنیم و در مورد هر یک به شکل مفصل صحبت می‌کنیم. پس اگر شما هم به طراحی سایت و زبان های برنامه نویسی طراحی سایت علاقه دارید و می‌خواهید که با صفر تا صد طراحی سایت آشنا شوید، ما را تا انتهای این مقاله در سایت همیاروردپرس همراهی کنید.

بهترین زبان‌ های برنامه نویسی برای طراحی سایت

بهترین زبان‌ های برنامه نویسی برای طراحی سایت

بیش از صد زبان برنامه برنامه نویسی برای طراحی یک سایت و توسعه آن وجود دارد که می‌توانید یاد بگیرید؛ اما یادگیری این صدها زبان برنامه‌نویسی ضروری نیست و در واقع اصلا ممکن نیست! اگر روی بهترین زبان برای طراحی سایت تمرکز کنید، قطعا برای شما مفیدتر است و به شما کمک می‌کند که در کمترین زمان ممکن به بهترین نتیجه برسید. در بخش قبل متوجه شدیم که اولین قدم برای طراحی یک سایت، آشنایی با زبان های برنامه نویسی سایت و پس از آن، یادگیری و تسلط به این زبان‌هاست. پس ما باید در این بخش این زبان‌ها را به شما معرفی کنیم و در مورد هر یک به صورت مفصل صحبت کنیم. برای مثال شما باید بدانید که هر زبان برنامه‌نویسی در کدام بخش از سایت تاثیر می‌گذارد. همچنین شما باید بدانید که چه عامل یا عواملی باعث این شده‌است که یک زبان برنامه‌نویسی در طراحی سایت شما تاثیر بگذارد. برای این که کار را راحت‌تر کنیم، زبان‌ های برنامه نویسی طراحی سایت را به دو بخش زبان‌های برنامه‌نویسی بک‌اند و زبان‌های برنامه‌نویسی فرانت اند تقسیم می‌کنیم. با این کار این موضوع سخت را بهتر متوجه می‌شوید و بررسی آن‌ها نیز آسان‌تر خواهد ‌شد. قبل از این‌که به سراغ بررسی زبان‌های برنامه‌نویسی برویم، باید تعدادی نکته را بدانیم که برای طراحی سایت بسیار مهم هستند. برای همین تصمیم گرفتیم که مبحث بعدی را به این نکات اختصاص بدهیم.

نکات مهم قبل از طراحی یک سایت حرفه ای

احتمالا با خود می‌گویید که در بخش‌های قبلی ذکر شد که اولین مرحله طراحی یک سایت، آشنایی و تسلط به زبان های برنامه نویسی طراحی سایت است. دقیقا حق با شماست؛ اما این نکات دقیقا مرحله صفر هستند که شما باید قبل از شروع کار به آن‌ها دقت کنید. در ادامه سعی داریم که این نکات را به صورت خلاصه و ساده برای شما بیان کنیم. این نکات عبارتند از:

1) قبل از شروع طراحی و برنامه‌نویسی یک سایت باید تمام نیازهای مشتری آن سایت را بررسی کنید. در واقع شما باید خود را جای کاربر سایت بگذارید تا بفهمید که انتظارات آن مشتری (کاربر) از این سایت، با توجه به حوزه فعالیت سایت چه مواردی است.

2) اصولا برای طراحی یک سایت، بهتر است که یک یا چند برنامه‌نویس بک‌اند با یک یا چند برنامه‌نویس فرانت‌اند همکاری کنند تا بهترین نتیجه ممکن را کسب کنند. البته که افرادی با نام فول استک دولوپر نیز وجود دارند که به زبان‌های برنامه‌نویسی هر دو سمت کاملا مسلط هستند و می‌توانند به تنهایی از صفر تا صد یک سایت را پیاده کنند. لازم به ذکر است که دستمزد این افراد بسیار بالاتر از برنامه‌نویسان عادی است.

3) به هیچ عنوان به سراغ سایت‌هایی که خدمات طراحی سایت (سایت‌سازی) ارائه می‌کنند، نروید. اصولا این مجموعه‌ها یک سری کد از قبل تعریف شده دارند که روی اکثر سایت‌های مشتریان خود پیاده می‌کنند که اصلا از کیفیت خوبی برخوردار نیست!

4) پیش از شروع طراحی یک سایت، بهتر است که یک طرح کلی از آن را در ذهن خود تصور کنید و حتی تعدادی از مواردی را که نیاز است روی کاغذ پیاده کنید. این کار باعث می‌شود که همه کارهای شما روی برنامه و دقیق پیش برود و همچنین درگیری ذهنی شما را کاهش می‌دهد تا بتوانید با ذهنی باز طراحی سایت مورد نظر را انجام دهید.

5) حتما بخش طراحی گرافیکی یک سایت (UI) را به کسی بسپارید که در این حوزه خبره باشد. این کار جز کارهایی نیست که هر برنامه‌نویسی بتواند به راحتی آن را انجام دهد. پس حتما به سراغ یک حرفه‌ای برای انجام این کار بروید.

6) پس از این که طراحی گرافیکی سایت توسط شخص مورد نظر انجام شد، باید پرقدرت کار خود را شروع کنید. شما باید تمام صفحات طراحی شده را به کدهای HTML  و CSS تبدیل کنید.

7) از کارهای اصلی یک برنامه‌نویس سایت که اشخاص آن را دست کم می‌گیرند، تولید و ساخت سیستم مدیریت محتوا برای مشتری است. شما به عنوان یک برنامه‌‌نویس سایت، وظیفه دارید که یک سیستم مدیریت محتوا با توجه به نیازهای مشتری خود، برای ایشان طراحی کنید.

8) هر جایی که به مشکل خوردید، حتما در گوگل یا سایت‌های دیگر سرچ کنید تا بتوانید مشکل را به راحتی حل کنید. در واقع بزرگ‌ترین اشخاص در حوزه برنامه‌نویسی نیز ممکن است گاهی اوقات دچار سردرگمی شوند و با جست‌و‌جو در سایت‌های مختلف مشکل خود را حل کنند. پس از سرچ کردن نترسید و فکر نکنید که کار اشتباهی است. کار اشتباه این است که شما نتوانید مشکل خود را حل کنید و از هیچ منبع یا شخصی نیز کمک نگیرید.

  نحوه کسب درآمد از آپارات + آموزش گام به گام

نکات ذکر شده در بالا، در واقع تجربیات یک برنامه‌‌نویس حرفه‌ای سایت است. پس بهتر است از این تجربیات استفاده کنید تا بتوانید زودتر موفق شوید.

زبان‌ های برنامه نویسی بک اند برای طراحی سایت

زبان‌ های برنامه نویسی بک اند برای طراحی سایت

همان‌طور که در بخش قبل متوجه شده‌اید، برای طراحی یک سایت باید هم از زبان‌های برنامه‌نویسی بک‌اند و هم از زبان‌های برنامه‌نویسی فرانت‌اند استفاده کرد. در نتیجه برای راحتی کار، هر یک را به صورت جدا و کامل بررسی می‌کنیم. بهترین زبان های برنامه نویسی سایت (بک‌اند) را در ادامه برای شما بررسی می‌کنیم. با این حال، این بدان معنا نیست که شما باید همه زبان ‌های برنامه ‌نویسی زیر را برای طراحی یک سایت بلد باشید و ممکن است شما با تسلط به یکی از آن‌ها بتوانید کار خود را پیش ببرید. این زبان‌های برنامه‌نویسی عبارتند از:

الف) پایتون

پایتون این روزها بسیار مورد توجه قرار گرفته‌است. خیلی از افراد برای ورود به دنیای هوش مصنوعی و ماشین لرنینگ از پایتون استقبال می‌کنند. بسیاری از افراد می‌گویند که پایتون نیز در آینده مثل زبان انگلیسی خواهد‌بود و یادگیری آن بسیار مهم و حیاتی می‌شود. ما فعلا با این موارد کاری نداریم و نمی‌خواهیم که از بحث اصلی مقاله یعنی زبان های برنامه نویسی طراحی سایت دور شویم. زبان برنامه‌نویسی پایتون یک زبان سمت سرور است که هر شخصی می‌تواند بدون نیاز به کامپایلر، کد نوشته‌ شده خود را اجرا کند. بسیاری از سایت‌هایی که روزانه از آن‌ها استفاده می‌کنیم، با پایتون نوشته شده‌اند. اینستاگرام و پینترست بهترین مثال‌های آن هستند. یادگیری پایتون از زبان‌های برنامه‌نویسی دیگر بسیار آسان‌تر است و به همین دلیل بسیار مورد توجه قرار می‌‌گیرد. جالب است بدانید که غول‌هایی چون ناسا و گوگل نیز در برخی از بخش‌ها از پایتون استفاده می‌کنند.

ب) جاوا

از زبان‌های بسیار محبوب برای طراحی سایت جاوا است. با این که کمی دشوار است، اما هنوز طرفدران خاص خود را دارد. جاوا یک زبان شی‌گرا و به نسبت قدیمی است. جاوا حدودا مربوط به سال 1990 میلادی است. بیش‌تر استفاده جاوا برای توسعه‌دهندگان موبایل و بازی است. از مزایای این زبان می‌توان به این مورد اشاره کرد که با چندین سیستم عامل مختلف سازگاری و هم‌خوانی دارد. با این که از جاوا برای طراحی سایت نیز استفاده می‌شود، اما مثال معروفی از آن وجود ندارد که برای شما ذکر کنیم؛ البته که در دنیای امروز با وجود پایتون و PHP افراد کمتر به سراغ جاوا برای طراحی سایت می‌روند و اصولا در شاخه‌های دیگر جاوا حرف بیشتری برای گفتن دارد.

پ) PHP

پی اچ پی در واقع یک زبان برنامه‌نویسی سمت سرور است که علاوه بر طراحی سایت، در بسیاری از موارد دیگر نیز از آن کمک می‌گیرند. جالب است بدانید که این زبان تنها 17 سال دارد، اما تا به امروز بیش از 2.5 میلیون سایت در جهان از این زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت خود استفاده کرده‌اند. برای مثال سایت‌هایی همچون فیسبوک و وردپرس از این زبان برای طراحی سایت خود استفاده کرده‌اند! از مزایای PHP که باعث انتخاب آن برای زبان برنامه نویسی طراحی یک سایت می‌شود، می‌توان به سازگاری مستقیم با HTML اشاره کرد.

زبان های برنامه نویسی فرانت اند برای طراحی سایت

حال که با زبان‌های برنامه نویسی طراحی سایت (بک‌اند) آشنا شده‌اید، نوبتی هم که باشد نوبت به بررسی زبان‌های برنامه نویسی فرانت‌اند برای طراحی سایت رسیده ‌است. این زبان‌ها عبارتند از:

الف) HTML

همگی می‌دانیم که HTML زبان برنامه‌نویسی نیست؛ اما برای طراحی یک سایت به شدت به آن نیاز داریم و باید از آن استفاده کنیم. همان‌طور که در بخش نکات مهم قبل از طراحی یک سایت حرفه‌ای خواندید، ما از HTML و CSS برای طراحی و کدنویسی پایه‌های یک سایت استفاده می‌کنیم. پس این دو مورد نقش بسیار مهمی در طراحی پایه و اساس یک سایت دارند. به همین منظور است که HTML جز گزینه‌های اصلی برای طراحی سایت است و مورد توجه قرار می‌گیرد.

ب) CSS

در واقع CSS مخفف واژه Cascading Style Sheets است. این زبان نشانه‌گذاری، اصولا مکمل HTML است که به طراح یک سایت (توسعه‌دهنده) کمک می‌کند تا شکل نهایی سایت را انتخاب و طراحی کند. به زبان ساده‌تر CSS هدفی جز کمک به توسعه‌دهنده سایت برای طراحی بهتر شکل ظاهری سایت ندارد. این زبان بسیار ساده است و یکی از دلایل انتخاب آن، همین سادگی کار با آن است. البته که دلیل مهم‌تر و محکم‌تر برای انتخاب این زبان، مکمل HTML بودن آن است. در واقع برای طراحی اکثر سایت‌ها، در ابتدا باید به سراغ HTML و CSS بروید تا بتوانید سایت را به راحتی و با بیش‌ترین کیفیت ممکن طراحی کنید.

پ) جاوا اسکریپت

اگر مقاله ” برنامه‌نویسی فرانت‌اند چیست و چه مهارت‌هایی لازم دارد” را در سایت همیاروردپرس خوانده‌باشید، قطعا می‌دانید که جاوا اسکریپت چیست و چقدر اهمیت دارد. با این حال در این بخش نیز به شکل خلاصه آن را برای شما بررسی می‌کنیم. زبان برنامه‌نویسی جاوا اسکریپت علاوه بر طراحی سایت در موارد دیگر نیز بسیار پرکاربرد است. از مزایای آن می‌توان به این مورد اشاره کرد که بدون هیچ کامپایلری روی هر مرورگری که بخواهید به راحتی اجرا می‌شود و با آن‌ها سازگار است؛ که البته هر زبان برنامه‌نویسی این قابلیت را ندارد! جالب است بدانید که زبان برنامه‌نویسی جاوا‌ اسکریپت از مدل‌های برنامه‌نویسی کاربردی و شی‌ءگرا نیز پشتیبانی می‌کند. جاوا اسکریپت در واقع یک زبان اسکریپت‌نویسی بسیار عالی و محبوب است.

جمع‌بندی

در این مقاله توانستیم که با هم صفر تا صد زبان‌ های برنامه نویسی طراحی سایت را بررسی کنیم. با یک دسته‌بندی ساده با عناوین “زبان های برنامه نویسی فرانت اند برای طراحی سایت ” و “زبان‌ های برنامه نویسی بک اند برای طراحی سایت” متوجه شدیم که هر زبان در کدام بخش از سایت تاثیر می‌گذارد و نقش دارد. در بخش‌های زیرشاخه موضوعات قبلی، با یکدیگر عواملی که باعث انتخاب آن زبان برنامه‌نویسی برای طراحی یک سایت شده ‌بود را بررسی کردیم. همچنین سعی کردیم که تا حد امکان در مورد نرم‌افزار و ابزارهای هر یک از زبان‌های برنامه‌نویسی ذکر شده، صحبت کنیم. هدف از این مقاله در سایت همیار وردپرس، نشان دادن یک دید کلی به اشخاصی بود که به طراحی سایت علاقه دارند ولی اطلاعات لازم در مورد آن را نداشتند. بسیار خرسندیم که ما را تا انتهای این مقاله در سایت همیار وردپرس همراهی کردید. امیدواریم که از مطالب بالابهره کافی را برده باشید. شما در ادامه می‌توانید نظرات خود را برای ما بنویسید.

منابع :

https://blog.devmountain.com/4-ways-to-determine-the-best-web-development-language/

https://medium.com/javarevisited/top-5-programming-languages-for-web-development-in-2021-f6fd4f564eb6

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.