12 روش برای کاهش نرخ پرش یا بانس ریت و افزایش تعامل کاربر

12 روش برای کاهش نرخ پرش یا بانس ریت و افزایش تعامل کاربر 12 روش برای کاهش نرخ پرش یا بانس ریت و افزایش تعامل کاربر

اگر در افزایش ترافیک جستجو، بیشتر کردن ثبت آدرس ایمیل توسط کاربران و جذب لید و مشتری مشکل دارید، بهتر است به فکر کاهش نرخ پرش بیفتید. اما نرخ پرش چیست؟ کاهش بانس ریت چگونه ممکن می‌شود؟ ما در این مقاله قصد داریم 12 روش برای کاهش نرخ پرش را به شما آموزش دهیم. پس در ادامه با ما همراه باشید.

12 روش برای کاهش نرخ پرش یا بانس ریت و افزایش تعامل کاربر

نرخ پرش به فاکتورهای متعددی بستگی دارد. ما در ادامه سعی می‌کنیم بهترین و مهم‌ترین راه‌های کاهش بانس ریت را به شما آموزش دهیم. پس ادامه مقاله را از دست ندهید.

  1. بهبود خوانایی محتوای سایت

یکی از دلایلی که ممکن است به خاطر آن کاربران سایت شما را ترک کنند، چیزی نیست جز ناخوانا بودن محتوای صفحات. در واقع خوانایی و روشن بودن محتوا در تجربه کاربر اهمیت قابل توجهی دارد.

در بسیاری از بلاگ‌های مربوط به شرکت‌ها و سازمان‌های مختلف بی‌نظمی محتوا را می‌بینیم. این موضوع موجب بیشتر شدن نرخ پرش و خارج شدن سریع کاربران از سایت می‌شود.

ناخوانا بودن محتوا ارزش آن را برای مخاطب کم می‌کند و ارتباط بین کاربر و موضوع را از بین می‌برد. در نتیجه تجربه کاربری خوبی را ارائه نمی‌دهد.

سعی کنید همیشه در مقالات‌تان از تیترهای درشت و بزرگ استفاده کنید. سپس در متن‌تان زیرعنوان‌ها را به کار ببرید و از Bullet Pointها استفاده کنید.

بهبود خوانایی محتوای سایت

در ادامه به موارد و ترفندهایی اشاره می‌کنیم که به شما در خوانا کردن محتوا و قالب‌بندی بهتر مطالب‌تان کمک می‌کنند.

  • برای سبک کردن متن و جلوگیری از پیچیده شدن و شلوغ شدن آن بهتر است از زیرعنوان‌ها (Subheading) استفاده کنید
  • از Bullet Pointها برای ارائه توضیحات مفید و اشاره به نکات قابل توجه استفاده کنید
  • از تصاویر، نمودارها، نقل قول‌ها و موارد مفید و مرتبط دیگر استفاده کنید
  • از کلمات کلیدی به صورت درشت یا Bold استفاده کنید؛ البته فقط برای دفعات محدود باید استفاده شوند و سعی کنید در این امر زیاده‌روی نکنید
  • در محتوای خود سوالات زیادی را مطرح کنید تا به کمک آن‌ها بتوانید مخاطب را به تعامل تشویق کنید و صرفا باید مطالعه مقاله را هدف قرار دهید
  • سعی کنید مقالات خود را با زیرعنوانی با نام «نتیجه‌گیری» یا «کلام آخر» به پایان برسانید. سعی کنید پایان‌بندی مطالب کاملا مخاطب را به انجام اقدامی که مدنظر دارید ترغیب کند

شما می‌توانید وضعیت خوانایی سایت‌تان را از طریق سایت www.read-able.com بررسی کنید. تقریبا تمامی قالب‌ها وردپرس دست شما را چینش صفحات و محتوا باز می‌گذارند. در نتیجه اگر کمی به این موضوع دقت داشته باشید، می‌توانید کاهش نرخ پرش را رقم بزنید.

  1. از تبلیغات پاپ آپ اجتناب کنید و تجربه کاربر را خدشه‌دار نکنید

آیا می‌دانستید که از نظر 70 درصد کاربران، نمایش پاپ آپ کاملا آزاردهنده است؟ اکثر افراد از پاپ آپ‌ها متنفر هستند و این موضوع هیچگاه تغییر نخواهد کرد. یکی از سوالاتی که برای بسیاری از صاحبان کسب و کارها و بازاریاب‌ها به وجود می‌آید، این است که از پاپ آپ‌ها استفاده کنیم یا نه.

وجود پاپ آپ‌ها موجب تخریب تجربه کاربر می‌شوند و بانس ریت را بالا می‌برند. اکثر خود ما نیز اگر با سایتی که پاپ آپ دارد مواجه شویم، به سرعت آن را ترک خواهیم کرد.

گاهی می‌بینیم که برخی بازاریاب‌ها در صفحات پاپ آپ از واژه‌ها و جملات نامناسب استفاده می‌کنند که این موضوع به بیشتر شدن نرخ پرش کمک می‌کند.

با این وجود باید این نکته را نیز خاطر نشان کنیم که برخی پاپ آپ‌ها جواب می‌دهند. هیچ شکی در این نیست که صفحات پاپ آپ به طولانی شدن لیست ایمیل‌ها کمک می‌کند.

این موضوع کاملا بستگی به شما و طرز فکر‌تان دارد. اگر به داشتن تعداد ایمیل‌های زیاد اهمیت می‌دهید، می‌توانید از صفحات پاپ آپ استفاده کنید. اما در صورتی که دید بلند مدت دارید و می‌خواهید بازدیدکنندگان بیشتری داشته باشید و دست به کاهش بانس ریت بزنید، پیشنهاد می‌کنیم پاپ آپ‌ها را به کار نبرید یا حداقل آن‌ها را به شکل محدود استفاده کنید.

البته برخی پاپ آپ‌ها طراحی خوبی دارند و می‌توانند در جذب خوانندگان وفادار کمک کنند. این نوع از صفحات نرخ تبدیل را بیشتر می‌کنند. اما وقتی حرف از ترافیک موتور جستجو و هیجان‌زده کردن و راضی کردن کاربران می‌زنیم، مهم‌ترین نکته ارائه تجربه کاربری خوب است. در نتیجه پاپ آپ‌ها نبودشان بهتر از بودن‌شان در نظر گرفته می‌شود.

  1. ارائه Call-to-Action متقاعد کننده

پس از این که با تیترها و محتوای جذاب توانستید بازدیدکنندگان را جذب کنید، نباید اجازه دهید که یک CTA ضعیف موجب از دست رفتن آن‌ها شود. چیزی که به هیچ عنوان نمی‌خواهید، بیشتر شدن نرخ خروج از سایت است. در واقع شما دوست دارید تمامی بازدیدکنندگان از سایت، دست به خرید محصولات‌تان بزنند یا حداقل درمورد خرید کالاها کمی فکر کنند.

ارائه Call-to-Action متقاعد کننده

در مجموع باید تمام تلاش خود را به کار بگیرید تا بتوانید یک CTA متقاعدکننده ارائه دهید. در حقیقت این موضوع کاربران را به کلیک کردن ترغیب می‌کند و اجازه می‌دهد که مخاطب صفحه‌ی دیگر را نیز ببیند.

برای بهینه‌سازی CTA همه مولفه‌ها حائز اهمیت هستند. حتی چیز کوچکی مثل تغییر متن روی دکمه می‌تواند تفاوت زیادی ایجاد کند. به طور خاص این موضوع می‌تواند بیشتر به جذب شدن مخاطب برای کلیک روی دکمه کمک کند و در نهایت نیز موجب کاهش نرخ پرش شود.

یک شبکه اجتماعی مربوط به مدیریت کسب و کار به نام Sprout Social وجود دارد که به نظر می‌رسد سازندگان‌اش درک خوبی از ارائه آن به صورت Free Trial (برای مدتی محدود رایگان است) دارند. این تکنیک کمک می‌کند که کاربران بیشتری به مشتری تبدیل شوند. این موضوع در کنار استفاده درست از CTA موجب شده که کاهش بانس ریت را در این سایت ببینیم.

شما نیز باید صفحات فرود خود را مورد بررسی قرار دهید که آیا می‌توانید یک پیشنهاد خوب را به مخاطب ارائه دهید یا نه. اگر در زمینه کسب و کار SaaS مشغول هستید، ارائه حالت Free Trial کمک زیادی به شما خواهد کرد. باید این حالت را در قالب یک CTA به کاربر ارائه دهید.

ارائه Call-to-Action متقاعد کننده

به یاد داشته باشید که داشتن CTA خوب به شما کمک زیادی خواهد کرد. وقتی چنین چیزی وجود داشته باشد، مشتری ایده‌آل شما با خرسندی در سایت‌تان باقی خواهد ماند. هر چه قدر کاربر به لطف CTA در سایت شما زمان بیشتری صرف کند، شانس افزایش نرخ تبدیل و کاهش نرخ پرش را بیشتر می‌کند.

  1. داستان‌سرایی برند خود را بهبود ببخشید

داستان‌سرایی ذهن مخاطب هدف شما را تسخیر می‌کند. اما به این شرط که از آن به درستی استفاده کنید. فراموش نکنید که مشتریان داستان خوب را مورد توجه قرار می‌دهند و آن را به خاطر می‌سپارند. در واقع این داستان‌سرایی است که می‌تواند به برند شما حیات بدهد.

احتمالا تا به حال نحوه خواندن محتوا توسط مخاطبان را تشخیص داده‌اید. اکثر افراد محتوا را بررسی می‌کنند و به دنبال چیزی می‌گردند که توجه‌شان را جلب کند. این مورد که جلب توجه آن‌ها را به دنبال دارد می‌تواند یک زیرعنوان، یک کلمه، یک عبارت یا حتی یک تصویر باشد. داستان‌سرایی می‌تواند این مولفه‌های جالب توجه را با باقی محتوا پیوند بزند.

داستان‌سرایی برند خود را بهبود ببخشید

البته شما به شفافیت در محتوای‌تان نیاز دارید. اما داستان‌سرایی به شما کمک می‌کند که کاربر به شکل پویاتری محتوا را ببیند و احساسات‌اش برانگیخته شود. به دنبال این موضوع اعتماد مخاطب به شما بیشتر خواهد شد.

حال اگر بخواهید مخاطب وفاداری به دست آورید که محتوای سایت‌تان را بخواند، به پیشنهادات‌تان توجه کند و در ماجراجویی‌تان مشارکت داشته باشد، چگونه باید از داستان‌سرایی در محتوا استفاده کنیم؟

مخاطب را قهرمان در نظر بگیرید: اگر می‌خواهید داستان‌تان در ذهن‌ها بماند و واقعا به رشد کسب و کارتان کمک کند، باید مخاطب را قهرمان داستان‌تان در نظر بگیرید. در واقع باید مشتری را اولویت قرار دهید و محتوای باکیفیتی ارائه دهید که ارزش به اشتراک گذاشته شدن را داشته باشد. در واقع به اشتراک گذاشتن محتوا توسط کاربر به معنای اعتماد او به شما است. پس باید سطح اعتماد کاربر را بالا ببرید.

صادق باشید: داستان‌سرایی‌های بزرگ از شوق به باور به حقیقت سرچشمه می‌گیرند. برای مثال اگر باور دارید که مشتریان‌تان می‌توانند از طریق شما محتوای مناسبی را به دست آورند، باید با آن‌ها صادق باشید. مثلا از به اشتراک گذاشتن داستان‌های شکست‌های‌تان نترسید. به یاد داشته باشید که داستان شکست، در اکثر مواقع مورد توجه ویژه‌ی مخاطب‌ها قرار می‌گیرد.

شما باید خود را در جایگاه آن‌ها قرار دهید و همه‌چیز را از دیدگاه مخاطبان ببینید. هر کاری می‌خواهید انجام دهید، اما به آن‌ها دروغ نگویید؛ حتی اگر قصد و نیت بدی ندارید. این امر هم به ضرر مخاطبان خواهد بود و هم اعتبارتان را خدشه‌دار می‌کند. اگر کاربر به صداقت شما شک کند، بدون شک به سرعت از سایت خارج خواهد شد و نرخ پرش را بالا می‌برد. پس باید در داستان‌سرایی، صداقت کامل داشته باشید.

  1. سعی کنید با محتوای مناسب همیشه بلاگ خود را به روز نگه دارید

تلاش برای به روز نگه داشتن بلاگ با استفاده از محتوای مناسب، همیشه یکی از بهترین راه‌ها برای بهبود بازگشت سرمایه (ROI) است. باید بدانید که کسب و کارهایی که بلاگ‌های‌شان مرتبا مطالب به روز را منتشر می‌کنند، تولید لید بیشتری نسبت به بلاگ‌ها منفعل دارند. هرچند مهم است که بدانید محتوای قوی با محتوای مناسب تفاوت دارد.

محتوای قوی موجب شگفت‌زده شدن مخاطب شما می‌شود، اما ممکن است اصلا مشکلات کاربر را برطرف نکند. در سمت مقابل محتوای مناسب نه تنها مخاطب را شگفت‌زده می‌کند، بلکه راه حلی نیز به آن‌ها ارائه می‌دهد که برای آن‌ها رضایت‌بخش خواهد بود.

پیش از این که گوگل رسپانیو بودن برای گوشی‌های موبایل را به عنوان یکی از فاکتورهای رتبه‌بندی در نظر بگیرد، نرخ تبدیل موبایل حدود 60 درصد بود. اما حالا که نمایش سایت‌ها روی تلفن‌های هوشمند، تبلت‌ها یا دستگاه‌هایی در این سبک و سیاق بهتر شده است، بانس ریت بهبود یافته است.

اگر به تازگی وارد حوزه بلاگ‌نویسی شده‌اید، باید بدانید که یک قالب وردپرس ساده و داشتن افزونه‌های مناسب برای‌تان اهمیت زیادی خواهند داشت؛ زیرا تغییرات مختلفی که روی آن‌ها اعمال شده با رسپانسیو بودنی که گوگل می‌خواهد، هم‌سو هستند. وظیفه شما در اداره بلاگ این است که یک فضای کاملا رسپانسیو را به مخاطب ارائه دهید.

سعی کنید با محتوای مناسب همیشه بلاگ خود را به روز نگه دارید

با اضافه کردن محتوای جدید به صورت مداوم، می‌توانید به تدریج اعتمادسازی کرده و توجه مخاطب را کاملا جلب کنید. به یاد داشته باشید که کاربران باهوش هستند و می‌توانند به راحتی تاکتیک‌های فریبکارانه و گول‌زننده را تشخیص دهند. همچنین آن‌ها به خوبی اقداماتی که انجام می‌دهید و واژه‌هایی که به کار می‌برید را به خاطر می‌سپارند. در انتها اگر بتوانید مطالب خوبی ارائه دهید، می‌توانید اعتمادشان را نیز به دست آورید.

تمامی این کارها موجب می‌شود که بازدیدکنندگان همیشگی شما موجب جذب سایر کاربران می‌شوند و در نهایت نیز همه‌ی این اقدامات به کاهش نرخ پرش و افزایش نرخ تبدیل منجر خواهد شد.

علاوه بر این، شما با این روش می‌توانید از طریق بازدیدکنندگان همیشگی خود درآمد بیشتری کسب کنید، زیرا آن‌ها به شما اعتماد خواهند کرد.

نکته: بانس ریت خوب ربطی به میزان خرید ندارد. این معیار مربوط به کاربرانی می‌شود که علاقه‌ای ندارند در سایت شما بمانند. اگر افراد در سایت شما بمانند، مطالب را بخوانند و به سایر بخش‌های سایت سری بزنند، یعنی شانس این که به شما اعتماد کنند و بعدها به سایت برگردند وجود دارد.

سعی کنید با محتوای مناسب همیشه بلاگ خود را به روز نگه دارید

  1. هدف قرار دادن کلمات کلیدی با ارزش بالای جذب ترافیک

کلمات کلیدی می‌توانند دلیل اصلی پیروزی یا شکست کمپین‌های دیجیتال مارکتینگ باشند. اگر می‌خواهید عملکرد سایت‌تان را در جستجو بهبود ببخشید،‌ باید سعی کنید کلمات کلیدی با ارزش را مورد توجه قرار دهید. زیرا این موارد هستند که ترافیک با ارزش را به دنبال دارند.

  معرفی بهترین نرم افزار ادیت فیلم در سال 2021

گفته می‌شود که چهار معیار مهم هستند که کلمات کلیدی با ارزش را تعریف می‌کنند. این موارد در زیر ذکر شده‌اند.

  • ارزش ترافیک
  • ارزش تبدیل
  • ارزش پرسونا (Persona)
  • ارزش برند

هدف قرار دادن کلمات کلیدی با ارزش بالای جذب ترافیک

آیا می‌دانستید که 97 درصد درآمد گوگل از راه تبلیغات است؟ در واقع حجم زیادی از درآمد آن‌ها به خاطر مدنظر قرار دادن کلمات کلیدی باارزش کسب می‌شود.

ارزش همه‌ی کلمات کلیدی یکسان نیست. برخی از آن‌ها موجب افزایش ترافیک ارزشمند می‌شوند، در حالی که بعضی دیگر از کلید واژه‌ها تاثیر زیادی روی عملکرد سایت ندارند.

هدف قرار دادن کلمات کلیدی با ارزش بالای جذب ترافیک

مطلب نوشتن در بلاگ به همین سادگی‌ها موجب کاهش بانس ریت یا بهبود نرخ تبدیل نمی‌شود. شما باید برای تحقق این امر، کلمات کلیدی با ارزش را هدف قرار دهید. این کلید واژه موجب می‌شوند که بتوانید مشتری‌های ارزشمندی را جذب کنید.

  1. بازدیدکنندگان مناسب را جذب کنید

کریستینا هالوورسون (Christina Halvorson)، مدیر Brain Traffic، در کتاب‌اش نوشته که «محتوای بهتر یعنی کسب و کار بهتر برای شما».

وقتی شما با افزایش نرخ پرش روبه‌رو می‌شوید که از همان ابتدا بازدیدکنندگان مناسب‌تان را جذب نمی‌کنید. این مشکل مربوط به این می‌شود که شما اهداف‌تان را درست مشخص نکرده‌اید. اگر استراتژی محتوایی شما موجب جذب بازدیدکنندگان مناسب و افزایش فروش نشده است، حالا وقت آن رسیده که دست به اصلاحاتی بزنید. هیچ چیز به اندازه انتشار محتوای سفارشی که برای مارکت مناسب هستند، نیست.

اشتباهی که بسیاری از بازاریاب‌های محتوا انجام می‌دهند، این است که بانس ریت بالا را به کیفیت محتوا نسبت می‌دهند. اما اصطلاح «کیفیت» نسبی است. شاید تعریف «کیفیت» برای شما و افراد دیگر یکسان نباشد. شاید بهتر باشد نرخ پرش بالا به محتوای نادرست نسبت داده شود.

برای مثال در دنیای مارکتینگ اینترنتی، طول مقالات (معمولا بیش از 2000 واژه) کیفیت بالا در نظر گرفته می‌شوند. زیرا این گونه مطالب تمامی سوالات کاربر را پاسخ می‌دهند و برای افراد مفید واقع می‌شوند.

در سمت دیگر این موضوع برای حوزه‌های نامرتبط به اینترنت مثل سلامتی، سرگرمی و مالی صدق نمی‌کند. در این گونه حوزه‌ها مقالات بیشتر باید کوتاه باشند و در کمترین زمان، بیشترین اطلاعات را به مخاطب ارائه دهند.

این درسی است که باید برای ساخت کمپین‌ها و تولید محتوا به خوبی یاد بگیرید. در واقع شما همیشه باید مخاطب مناسب و هدف‌تان را بشناسید و درست انتخاب کنید. اگر می‌خواهید کمپین Facebook Ads را بیندازید، باید حتما افرادی را به عنوان مخاطب هدف در نظر بگیرید که برای شما مفید باشند.

در حقیقت تمام این اقدامات به صورت زنجیره‌وار رخ می‌دهند. وقتی محتوای مناسب را از طریق کانال‌های درست به اشتراک بگذارید، مخاطب مناسببی که به درد کسب و کارتان می‌خورد را پیدا خواهید کرد. همه این‌ها به کاهش نرخ پرش منتهی می‌شوند.

این آسان‌ترین راهی است که می‌توانید برای مارکتینگ استفاده کنید. برای مثال اگر ارائه دهنده کتاب‌های الکترونیکی یا مواردی از این قبیل هستید که به اطلاعات وابسته‌اند، با هدف قرار دادن افراد مناسب می‌توانید نرخ تبدیل خود را چند برابر کنید.

بازدیدکنندگان مناسب را جذب کنید

  1. توضیحات متای جذاب بنویسید

بسیاری از کمپانی‌ها توضیحات متای خود را برای کاربران بهینه‌سازی نمی‌کنند. به همین دلیل هم نرخ کلیک آن‌ها به صورت مداوم کاهش پیدا می‌کند. شاید به نظر آن‌ها این موضوع اهمیتی نداشته باشد. اما اگر شما نیز چنین ذهنیتی دارید، باید بگوییم که اشتباه می‌کنید. وقتی کاربر یک کلمه کلیدی را در گوگل جستجو می‌کند، همه‌ی کلماتی که به آن مرتبط هستند، برجسته می‌شوند تا با سایر واژه‌هایی که در نتایج به نمایش درمی‌آیند متفاوت باشند.

توضیحات متا در واقع Attributeهای HTML هستند که توصیف می‌کنند یک صفحه وب درباره چیست. موتورهای جستجو از توضیحات متا برای نمایش نتایج مربوط به صفحات شما استفاده می‌کنند تا مخاطب با خواندن توضیحات بفهمد که آیا نتیجه نمایش داده شده برای‌شان مناسب است یا نه.

توضیحات متای جذاب بنویسید

طول مناسب برای توضیحات متا 155 واژه است. اگر متن طولانی‌تر از این مقدار باشد، بخش اضافی در صفحه نتایج جستجو نمایش داده نمی‌شود و به جای آن نشانه “(…)” را خواهید دید. این امر ممکن است موجب بیشتر شدن بانس ریت شود، زیرا مخاطبان حس خوبی به سایت‌تان پیدا نمی‌کنند.

  1. چندین صفحه فرود برای کلمات کلیدی مهم ایجاد کنید

همان‌طور که پیش‌تر اشاره کردیم، داشتن صفحات فرود متعدد به شما در کاهش بانس ریت کمک می‌کند. در واقع این امر تجربه غنی‌تری را به کاربر ارائه می‌دهد. ساختن صفحات فرود بیشتر موجب می‌شود که نرخ کلیک سرچ شما نیز بیشتر شود.

یکی از معیارهایی که توسط Google Analytics مورد بررسی قرار می‌گیرد، صفحه خروج (Exit Page) است. اگر نگاهی به داشبورد بیندازید، می‌توانید ببینید که احتمالا اکثر افراد از صفحه خانگی سایت شما را ترک می‌کنند. نرخ خروج کاربران از سایت از طریق صفحه خانگی اغلب اوقات با بالا بودن نرخ پرش مرتبط است.

چندین صفحه فرود برای کلمات کلیدی مهم ایجاد کنید

برای حل این مشکل باید براساس کلمات کلیدی ارزشمند که کاربران آن‌ها را جستجو می‌کنند، دست به ساخت صفحات فرود بیشتر بزنید.

وقتی صفحات فرود بیشتری ساختید، باید به فکر راحت رفتن به آن‌ها نیز باشید؛ همچنین باید همه آن‌ها را به صفحه اصلی لینک کنید. اگر مخاطبان به سرعت نتوانند چیزی که می‌خواهند را بیابند، سایت را ترک می‌کنند و این امر موجب بیشتر شدن بانس ریت می‌شود. در چنین مواقعی وجود لندینگ پیج‌های متعدد کمک می‌کند. برخی از شرکت‌ها که تعداد صفحات فرودشان را از 10 تا به 15 تا افزایش داده‌اند، لیدهای‌شان 55 درصد بیشتر شده است.

چندین صفحه فرود برای کلمات کلیدی مهم ایجاد کنید

در واقع هر چه تعداد صفحات فرود بهینه شده‌ را بیشتر کنید، کاهش نرخ پرش را زودتر تجربه می‌کنید. این امر در نهایت به بهبود نرخ تبدیل نیز منجر می‌شود.

اما چرا بسیاری از کسب و کارها لندینگ پیج‌های بیشتری نمی‌سازند؟ گفته می‌شود دلیل این امر این است که آن‌ها روش انجام این کار را نمی‌دانند.

خوشبختانه این روزها ساخت صفحات فرود با تبدیل بالا آسان‌تر از همیشه شده است. شما می‌توانید برای این کار از Unbounce،Instapage  یا  Onepageloveاستفاده کنید.

10. سرعت بارگذاری صفحات خود را بیشتر کنید

فکر می‌کنید سرعت سایت چه قدر برای کاربران اهمیت دارد؟ جالب است بدانید که عمدتا کاربران تنها 2 ثانیه یا کمتر برای بارگذاری شدن سایت صبر می‌کنند. اگر این بازه زمانی بیش از 3 ثانیه شود، کاربر سایت را ترک خواهد کرد. در نتیجه این موضوع موجب می‌شود که آن دسته از مخاطبان به سایت‌های رقیب مراجعه کنند.

هر چه سرعت سایت شما کمتر باشد، نرخ پرش‌تان بیشتر خواهد شد. علاوه بر این، گوگل هم به سرعت سایت اهمیت زیادی می‌دهد. پس سرعت کند سایت‌تان در رتبه‌بندی نیز تاثیر خواهد داشت.

در مجموع باید بگوییم که کند بودن سرعت سایت می‌تواند کسب و کارتان را نابود کند و مشتریان بالقوه را از خرید از سایت شما بازخواهد داشت. در ادامه تصویری قرار داده‌ایم که به شما در درک این مفهوم کمک می‌کند.

10. سرعت بارگذاری صفحات خود را بیشتر کنید

11. لینک‌های خارجی را جوری تنظیم کنید که در زبانه‌ی جدید باز شوند

در نظر گرفتن کاربران در حین طراحی و ارائه محیط کاربری یکی از بخش‌های حیاتی هر استراتژی طراحی وب موفق است. یکی از مواردی که باید به آن توجه کنید، این است که باید لینک‌های خارجی در زبانه جدید باز شوند. اگر لینک خارجی در همان زبانه باز شود، اصلا نتایج خوبی در پی نخواهد داشت.

در چنین شرایطی هر بار که کاربر روی یک لینک خارجی کلیک می‌کند، مجبور می‌شود برای برگشتن به سایت شما از کلید بازگشت استفاده کند. این امر اصلا به مذاق مخاطب خوش نمی‌آید و بازدید صفحه را کاهش می‌دهد.

اگر مخاطب بخواهد چهار لینک خارجی را باز کند، در چنین حالتی باید چهار بار روی کلید بازگشت کلیک کند. این اتفاق هم زمان‌بر خواهد بود و هم آزاردهنده است. این موضوع موجب بیشتر شدن خروج از سایت می‌شود و بانس ریت را بیشتر می‌کند.

اگر از قالب وردپرس استفاده می‌کنید، می‌توانید افزونه WP external links را دانلود کرده و پس از نصب از آن بهره ببرید. این پلاگین به صورت خودکار کاری می‌کند که تمامی لینک‌های خارجی‌تان در زبانه جدید باز شوند.

12. سایت‌تان را موبایل فرندلی (Mobile-Friendly) کنید

آیا سایت‌تان رسپانسیو است؟ وقتی یک کاربر آیفون، آیپد، تبلت، یا دیگر تلفن‌های هوشمند از سایت شما بازدید می‌کند، آیا صفحات به بهترین شکل ممکن به نمایش درمی‌آیند؟

اگر قبلا به کاربران موبایل توجهی نداشته‌اید، پیشنهاد می‌کنیم رویکردتان را تغییر دهید. زیرا در حال حاضر تعداد افرادی که از مرورگرهای گوشی استفاده می‌کنند بسیار زیاد هستند.

ما هم‌اکنون در عصر گوشی‌های موبایل زندگی می‌کنیم. 95 درصد مشتریان از گوشی‌های موبایل استفاده می‌کنند. در نتیجه سایت شما باید برای آن‌ها بهینه باشد.

به یاد داشته باشید که گوگل همیشه به کاربران اهمیت زیادی می‌دهد. در واقع بهترین روشی که گوگل از آن در دریافت اطلاعات دقیق استفاده می‌کند، بررسی عملکرد کاربران در سایت‌های مختلف است؛ خواه در کاربران دسکتاپ باشند خواه موبایل.

در حقیقت باید بدانید که موبایل فرندلی بودن سایت یکی از فاکتورهای رتبه‌بندی به حساب می‌آید.این یعنی اگر سایت‌تان موبایل فرندلی نباشد، مهم نیست چه قدر محتوای مفید تولید می‌کنید، در هر صورت نمی‌توانید در بین نتایج برتر سرچ گوگل قرار بگیرید.

در ادامه به شما آموزش می‌دهیم که چگونه سایت‌تان را از نظر موبایل فرندلی بودن بررسی کنید.

قدم اول: با کلیک روی اینجا به ابزار تست موبایل فرندلی بودن گوگل بروید. سپس آدرس سایت‌تان را وارد کرده و روی دکمه ANALYZE کلیک کنید. در ادامه باید کمی صبر کنید تا فرآیند مربوطه انجام شود.

سایت‌تان را موبایل فرندلی (Mobile-Friendly) کنید

قدم دوم: نتایج را بررسی کنید. اگر سایت‌تان موبایل فرندلی باشد، تصویر زیر را خواهید دید:

سایت‌تان را موبایل فرندلی (Mobile-Friendly) کنید

در غیر این صورت،‌ تصویر زیر را مشاهده خواهید کرد:

سایت‌تان را موبایل فرندلی (Mobile-Friendly) کنید

بسیاری از سایت‌ها در سال‌های گذشته توجهی به رسپانسیو بودن صفحات نداشتند. این سایت‌ها پس از این که گوگل موبایل فرندلی بودن را یک معیار برای رتبه‌بندی تعیین کرد، در رده‌بندی جستجو جایگاه خود را از دست دادند و ترافیک‌شان کاهش پیدا کرد. اما در ادامه افرادی که بیشتر به کسب و کارشان اهمیت می‌دادند، تلاش کردن تا سایت‌شان را برای گوشی‌های موبایل بهینه کنند.

اگر کاربر وردپرس باشید، رسپانسیو کردن قالب سایت‌تان کار دشواری نخواهد داشت. تنها باید افزونه JetPack را نصب کرده و قالب موبایل را فعال کنید. همچنین می‌توانید از پلاگین WPTouch نیز استفاده کنید. اما اگر از وردپرس استفاده نمی‌کنید و خودتان نیز تخصصی در این زمینه ندارید، بهتر است از یک فرد حرفه‌ای کمک بگیرید.

کلام آخر

ما در این مقاله سعی کردیم شما به صورت مختصر با این مفهوم آشنا کنیم و روش‌های کاهش نرخ پرش را آموزش دهیم. کم شدن بانس ریت و به دنبال آن افزایش نرخ نرخ تبدیل به شما در کسب و کارتان کمک زیادی می‌کند. در واقع به نحوی می‌توان گفت که موفقیت شما در گرو این موارد است و حتما باید آن‌ها را مدنظر قرار دهید. اگر می‌خواهید نرخ پرش کاهش پیدا کند، باید به سئو سایت اهمیت داده و تجربه کاربری بهتری را ارائه دهید.

این بود هرآنچه باید درباره نرخ پرش و راه‌های کاهش بانس ریت می‌دانستید. امیدواریم این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد.

منبع: 13 Ways to Reduce Bounce Rate and Increase Your Conversions (neilpatel.com)

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.