۲۵ دلیل برای کوچ کردن تجارت الکترونیک به وردپرس

سلام دوستای خوبم؛

امروز تصمیم گرفتم در مورد مقاله ی جالبی در حوزه ی تجارت الکترونیکی که امروزه بسیار کاربرد داره صحبت کنم.

از سال ۲۰۰۳ سیستم مدیریت محتوای وردپرس تبدیل به یک سیستم محتوایی و ایجاد محتوا برای افراد در جهان شد و امروزه در هر ثانیه بیش از ۷۴ میلیون سایت با استفاده از سیستم وردپرس محتوای خودشون رو دارن ایجاد میکنند و بروز رسانی می نمایند. این سیستم مدیریت محتوا به صورت گسترده ای در امر تجارت داره استفاده میشه زیرا با تحقیقات صورت گرفته به این نتیجه می رسیم که وردپرس ابزارهای قدرتمندی در حوزه ی تجارت الکترونیکی و بهتر بگم ایجاد سایت های تجاری رو داره!برای اثبات این موضوع امروز قراره ۲۵ مورد از مهم ترین مواردی که در مورد قدرت وردپرس در این حوزه میگه رو بررسی کنیم.

۱- رایگان بودن

همونطور که میدونید وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای کاملا رایگانه! پس این موضوع میتونه در امر ساخت سایت های تجاری خیلی به نفع باشه چون اصلا احتیاجی به شارژ ماهانه و یا سالانه نداره و با نصب رایگان این سیستم بدون هیچ اشکالی میشه یک سایت تجاری راه اندازی کرد و با اون به راحتی کار کرد. همچنین وردپرس یک سیستم منبع باز (open source) هستش و شما به راحتی میتونین هر موقع که دوست داشتید کدهای اون رو بهبود بدید و یا تغییراتی در هسته ی وردپرس ایجاد کنید.

۲- قدرت در راه اندازی

بر خلاف خیلی از سیستم های دیگه، سیستم وردپرس پس از نصب خیلی سریع راه اندازی میشه! (شاید به دقیقه هم نکشه).این جمله به این معنیه که شما برای نصب وردپرس نیازی به صرف وقت زیاد برای راه اندازی، تعمیر و ایجاد موارد اضافی ندارید و همه ی اینها به صورت خودکار برای شما نصب خواهد شد.

۳- انعطاف پذیری

انعطاف پذیری وردپرس یکی دیگه از خصوصیاتش هست که تقریبا میتونم بگم در صدر بقیه ویژگی هاست! اگه شما از وردپرس برای وبلاگ های شخصی و یا سایت های تجاری استفاده میکنید باید بدونید که سیستم وردپرسی شما تقریبا همه کار میتونه انجام بده یعنی هر اون چیزی که شما بهش احتیاج دارید رو میتونه با کمک کد ها و افزونه هایی که داره اضافه کنه.

۴- موتور جستجوگر قوی

اکثر افراد که برای سایتشون ایجاد موتور جستجوگر رو امری ضروری میدونن به سمت وردپرس میان. چون موتور جستجوگر بسیار قوی و قدرتمندی داره که به راحتی میشه در اون تمامی جستجو ها رو انجام داد!

۵- امنیت مطلوب

در مورد امنیت این سیستم میتونیم بگیم که دارای ایمنی مطلوبیه! نه اینکه تا حالا مشکلاتی براش پیش نیومده اما تقریبا تمامی آیتم های ایمنی رو داره! به روز رسانی های منظم افزونه ها و قالب ها و همچنین خود سیستم بخشی از امنیت خوب وردپرس رو شامل میشه.

۶- قابل تنظیم

همونطور که میدونید وردپرس بیش از میلیون ها قالب و افزونه داره که همه ی اونها با زدن فقط یک دکمه قابل تنظیم هستند. و شما با تنظیم کردن اونها به راحتی به هر اون چیزی که انتظارش رو دارید خواهید رسید!

۷- استفاده ی آسان

یکی دیگه از مزایای این سیستم، استفاده ی آسان از اون هست!بستر این سیستم بسیار کاربر پسند، بصری و یادگیری آن بسیار راحت هستش.در واقع در عرض چند دقیقه یاد میگیرید که چطور با سیستم وردپرسی کار کنید!

۸- پشتیبانی قوی

از زمانی که وردپرس روی کار اومده پشتیبانی بی سابقه ای رو به وجورد آورده.شما با هر مشکلی که رو به رو بشید به راحتی میتونید اون رو در فروم اصلی وردپرس مطرح کرده و به زودی پاسخ سوال خودتون رو دریافت کنید!

۹- میزبانی چند رسانه ای

در وردپرس میتونید تجربه ی بارگذاری تصاویر، ویدئو ، صوت و … رو به کاربران خودتون بدید!خوشبختانه وردپرس قادره که امکان افزودن تصویر و یا هر رسانه ای رو به راحتی در برگه ها، نوشته ها به شما بده و شما به راحتی قادر به افزودن فایل ها و ویرایش اونها خواهید بود!

۱۰- سازگاری با موبایل

مهم ترین ویژگی وردپرس اینه که سازگاری ویژه ای با دستگاه های هوشمند از جمله موبایل و تبلت داره! یعنی کاملا واکنش گراست و میتونید در موبایل و تبلت خودتون نیز باهاش کار کنید!

۱۱- ادغام

وردپرس سیستمی ادغامی و بسیار قوی هستش که با دارا بودن بستری قدرتمند عملکرد شما رو در امر تجارت بسیار افزایش و بهبود می بخشه! از جمله امکاناتی رو که به راحتی هدایت میکنه مبتونیم به ارسال و دریافت ایمیل ها، استفاده از سیستم های خبرنامه ای، سیستم پرداخت (خرید و فروش آنلاین) و اتصال به درگاه های معتبر داخلی و خارجی اشاره کنیم.

۱۲- مدیریت آسان

همونطور که قبلا هم ذکر شد، سیستم وردپرسی مجهز به بخش های به روز رسانی و امنیتی هستش.و شما باید حواستون باشه که به موقع به روز رسانی ها رو برای قالب و افزونه ها انجام بدید. با این کار هم مدیریت قوی خواهید داشت و هم سایت خودتون رو ایمن نگه میدارید.

  مزایا و معایب پذیرش پست مهمان در بلاگ وردپرس

۱۳- بیشتر از یک وبلاگ

در حالیکه وردپرس برای ایجاد وبلاگ ها شهرت بسیار زیادی به دست آورده اما برای ساخت وبسایت ها نیز بسیار قدرتمنده!به دلیل اینکه سیستم وردپرس شامل ساختار برگه ها و نوشته ها است!

۱۴- برقراری یک جامعه

برای اینکه اطلاعات سایت خودتون رو در مکان های اجتماعی به اشتراک بذارید و یا اینکه ارتباطی خوب رو در سایت خودتون ایجاد کنید میتونید از سیستم های ارسال دیدگاه در وردپرس و استفاده از افزونه های برای ایجاد انجمن های اجتماعی استفاده کنید.

۱۵- صرفه جویی در هزینه

اگه خاطرتون باشه گفتیم وردپرس یک سیستم رایگان و منبع باز هستش و برای همینن احتیاجی به استخدام طراح و برنامه نویس ندارید و خودتون با کمی کسب اطلاعات میتونید تغییراتی رو که میخواهید بدید. و با این کار میتونید در هزینه هاتون صرفه جویی کنید.

۱۶- راه حلهای تجارت الکترونیک

اگه از سیستم وردپرسی برای تجارت های خود استفاده میکنید باید خیلی خوشحال باشید چون تعداد زیادی راه حل در این امر وجود داره که به راحتی میتونید یک سیستم دیجیتال برای کسب و کار خود ایجاد کنید. این موارد نظیر فروشگاه ساز های ووکامرس، WP ecommerce ، Shopp هستش که خرید و فروش آنلاین رو پشتیبانی می نمایند.

۱۷- عدم محدودیت به میزبان خاص

اگه شما تصمیم بگیرید که میزبان خودتون رو تغییر بدید و در واقع از هاستینگ دیگه ای استفاده کنید بدون هیچ گونه مشکل و دردسری میتونید این انتقال رو انجام بدید.

۱۸- به روز نگه داشتن سایت

شما همیشه نیاز به بروز رسانی قالب سایتتون دارید، فقط باید نوعی از قالب رو انتخاب کنید که با بروز رسانی ها مشکلی نداشته باشه و به راحتی آپدیت بشه. پس همیشه از قالب های رایگان یا غیر رایگان با آگاهی قبلی و کامل استفاده کنید.

۱۹- قابلیت استفاده از سرویس های عضویت

در وبسایت های وردپرسی این امکان وجود داره که عضو گیری نمایید و سیستم های عضویت ویژه ای رو به هر شکلی که میخواهید راه اندازی کنید تا بتونید گروهی از کاربران رو تشکیل بدید.

۲۰- جداول نوشته ها

وردپرس این امکان رو داره که تمامی نوشته های شما رو به صورت جداول پایگاه داده ای در بیاره و به صورت روزانه و یا هفتگی (بستگی به درخواست شما داره) از اونها بک آپ تهیه کنه تا در صورت بروز هر گونه مشکل امکان بازگردانی باشه.

۲۱- امکان استفاده چند کاربره

یکی از ویژگی های خوب وردپرس همینه که میتونین از چندین کاربر برای بخش هی مختلف سایت استفاده کنید! تا راحت تر بتونین اون رو سر و سامون بدید. همونطور که دیدید کاربری های متعددی از جمله مدیر، ویرایشگر، نویسنده و مشترک در وردپرس وجود دارن که هر کدوم نقش مخصوص به خودشون رو میتونن ایفا کنند.

۲۲- افزودن نظرات

تصور کنید شما وبسایتی برای خرید و فروش اجناس دارید، وردپرس این امکان رو به شما میده که کاربران شما پس از خرید رضایت و عدم رضایت خودشون رو ثبت کنند و ما نیز با برطرف کردن مشکلات میتونیم اطمینان مشتریان رو به خودتون جلب کنید.

۲۳- انتشار محتوا با یک کلیک

گاهی وقتا برای منتشر کردن یک مقاله و یا نوشته ای بسیار عجله دارید! درسته؟ مشکلی نیست!بعد از تهیه ی مقاله ی خودتون با کلیک روی یک دکمه میتونید اون رو به راحتی منتشر کنید. جالب تر از اون هم اینه که با اپلیکیشن موبایلی که برای وردپرس وجود داره هم به راحتی میتونید این کار رو روی تلفن همراه یا تبلت انجام بدید.

۲۴- بستر جهانی

ویژگی های وردپرس اون رو به یک بستر جهانی مبدل کرده است. داشبوردهای وردپرسی همیشه یک شکل هستند و با یک دستورالعمل در وردپرس استفاده میشن. و شما اصلا احتیاجی به یک متخصص برای کار با اون ندارید و به راحتی میتونید خودتون سر دربیارید که جریان چیه!

۲۵- بهبود روز به روز وردپرس

سیستم وردپرس با داشتن توسعه دهندگان خبره، روز به روز در حال بیشرفت و توسعه هستش. و هر بار که تغییری در اون ایجاد میشه در دسترس کاربران قرار میگیره و شما از داشبورد وردپرسی خودتون قادر به بروز رسانی سیستم هستید.

با مواردی که گفته شد میتونیم نتیجه بگیریم که سیستم مدیریت محتوای وردپرس بستر مناسبی برای راه اندازی تجارت الکترونیک محسوب میشه، فقط کمی آگاهی و دقت میخواد تا بتونیم یک سایت بسیار خوب تجاری رو راه اندازی کنیم.
امیدوارم مطلب امروز برای دوستان مفید واقع بشه

به امید پیشرفت های روز افزون

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

دیدگاه‌های این نوشته جدید ترین ها شاخص

  1. 9 سال عضو همیار وردپرس

    با سلام
    بسیار کاربردی و مفید بود.

    چندتا غلت تایپی داشت:

    ۱- زیرا با تحقیقات صوردت گرفته

    ۲- و برای همینن احتیاجی

    ۳- برای بخش هی مختلف سایت

    ۴- و ما نیز با برطرف کردن مشکلات میتونین

    ۵- وردپرس بنستر مناسبی برای

    به امید روزی که همیار وردپرس دیگه غلت املایی نداشته باشه.

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      ممنون از تذکر شما
      حالا نوبت منه :
      غلت نه غلط ! 🙂

    • 9 سال عضو همیار وردپرس

      با سلام
      خواهش می کنم.
      ;))