۱۱ نکته مهم قبل از تحویل گرفتن وبسایت وردپرسی

نکات مهم قبل از تحویل گرفتن وبسایت وردپرسی

معمولا افرادی که در حوزه وبسایت‌ها فعالیت دارند، مدیران قابلی بوده و از همین راه نیز پروژه‌های متعددی دریافت می‌کنند. اگر به تازگی یک سایت وردپرسی را جهت مدیریت تحویل گرفته‌اید، باید نکات مهمی را درنظر گرفته و بدانید. اگر خیلی وقت است صاحب وبسایت وردپرسی هستید باز هم باید نکاتی را بدانید تا بتوانید عملکرد خود را بهبود ببخشید. نکات مهم قبل از تحویل گرفتن وبسایت وردپرسی وجود دارد که هر شخصی باید با آن کاملا آشنا باشد. در این مقاله، ما به شما مهمترین کارهایی را که باید هنگام ساخت یک سایت وردپرسی انجام دهید، توضیح می‌دهیم. برای انجام صحیح کارهایتان حتما با ما همراه باشید…

نکات مهم قبل از تحویل گرفتن وبسایت وردپرسی

اول از همه این سوال در ذهن همه ما جای می‌گیرد که مگر هنگام ساخت یک وبسایت وردپرسی با چه چالش‌هایی مواجه می‌شویم؟
ساخت یک وب سایت جدید وردپرسی چالش‌های زیادی را به همراه دارد. هیچ فرقی ندارد این وبسایت شرکتی باشد یا فروشگاهی! محصول بفروشد یا خدمت! در هر صورت با این چالش‌ها مواجه خواهد بود.

اجرای یک وبسایت به ابزارهای دیگری مانند نرم افزار بازاریابی ایمیلی یا افزونه‌های جانبی نیاز دارد. هنگام ساخت وبسایت، باید اعتبار ورود به تمام بخش‌ها را داشته باشید تا بتوانید مدیریت کاملی را انجام دهید. به غیر از آن، وبسایت تازه تاسیس شما ممکن است ایمن نباشد. یکی از بهترین روش‌ها ایجاد یک نسخه پشتیبان و اسکن سایت خود در مقابل تهدیدات امنیتی است. این به برجسته کردن بخش‌هایی که می‌توانند منجر به حمله احتمالی شوند کمک می‌کند و به شما امکان می‌دهد به سرعت آنها را برطرف کنید.

با این اوصاف، بیایید به کارهایی که باید هنگام ساخت یک سایت وردپرس جدید انجام دهید و قبل از تحویل گرفتن وبسایت وردپرسی  توجه کنیم.

۱- تمامی رمزهای عبور را دریافت کنید

تمامی رمزهای عبور را دریافت کنید 

هنگام تحویل گرفتن یک سایت وردپرس، اولین کاری که باید انجام دهید جمع آوری تمام اطلاعات نام کاربری و رمز عبور است. این امر شامل اطلاعات هاست، رمز عبور FTP، رمز عبور CDN، رمز عبور مدیریت دامنه، رمز عبور خدمات بازاریابی ایمیلی و رمز عبور وردپرس، رمز عبور همه افزونه‌ها یا خدمات ممتاز دیگر است که و سایت از آنها استفاده می‌کند.
پیشنهاد می‌کنیم در زمان بستن قرارداد تمامی این موارد را درنظر گرفته و تحویل بگیرید تا بعدها به مشکل نخورید.

بهترین راه برای مدیریت تمام پسوردهای ضروری وبسایت، استفاده از نرم افزارهای مدیریت رمز عبور است. مثلا اکستنشن‌هایی مانند Roboform در گوگل موجود است و اجازه می دهد رمزهای عبور را در یک گروه ذخیره کنید، آنها را به طور ایمن به اشتراک بگذارید و از رمزهای عبور قوی‌تری استفاده کنید.

۲- تمامی رمزهای عبور ادمین و ایمیل‌ را تغییر دهید

پس از دریافت تمام رمزهای عبور، باید آنها را تغییر دهید. این امر تضمین می‌کند که توسعه دهنده قبلی یا مالک سایت نمی‌تواند چیزی را تغییر دهد. یکی دیگر از کارهایی که باید انجام دهید این است که همه ایمیل‌های تماس ادمین را به‌روزرسانی کنید تا در آینده فقط شما بتوانید رمزهای عبور را بازنشانی کنید. این موضوع بیشتر درباره مالکانی صدق می‌کند که پروژه طراحی و توسعه سایتشان به اتمام رسیده و حال سایت را تحویل می‌گیرد. برای اینکه فرد طراح و توسعه‌دهنده دسترسی به سایت نداشته باشد، باید اطلاعات تغییر داده شود. این مسئله یکی از مهم‌ترین نکات مهم برای سایت های وردپرسی یا هر نوع سایت دیگریست.

۳- یادداشت برداری کنید

یادداشت برداری کنید 

قبل از ایجاد هرگونه تغییر در سایت، یادداشت برداری و آشنایی کامل با وبسایت حیاتی است. اگر با وردپرس آشنا نیستید، لطفا قبل از هر کاری آموزش وردپرس را مطالعه کنید. مسئله بسیار مهم قبل از نصب افزونه‌ها درک درست از آن‌هاست. چنانچه اطلاعات درستی درباره افزونه‌‌ای ندارید اصلا نباید آن را نصب کنید. همچنین اگر می‌خواهید تنظیمات تم و ویجت‌ها را تغییر دهید باید حتما آن‌ها را بشناسید.
می‌توانید از عملکردهای مختلف، ویژگی‌هایی که می‌خواهید تغییر دهید و موارد دیگر یادداشت برداری کنید تا همه چیز برایتان واضح شود.

توجه: لطفاً همه این یادداشت‌ها را در Google Docs، Dropbox Paper یا جای این چنینی یادداشت کنید تا آنها را گم نکنید.

این اطلاعات به شما کمک می‌کند همه چیز را درک کنید. اگر برای درک چیزی به کمک نیاز دارید، می‌توانید با مالک یا توسعه‌دهنده سایت تماس بگیرید.

۴- پشتیبان گیری خودکار را فعال کنید

پشتیبان گیری خودکار را فعال کنید 

پشتیبان‌گیری اولین لایه دفاعی شما در برابر هر گونه اشتباه در سایت است. مدیر سایت قبلی ممکن است افزونه‌های پشتیبان خود را تنظیم یا فایل‌های پشتیبان را در یکی از حساب‌های ذخیره‌سازی خارجی خود ذخیره کرده باش. شما می‌خواهید نسخه پشتیبان خود را تنظیم کنید. تعداد زیادی افزونه پشتیبان وردپرس عالی وجود دارد که می‌توانید یکی از آنها را انتخاب کنید.

  14 راه برای افزایش سرعت ووکامرس و افزایش فروش

باید نسخه پشتیبان خود را در یک مکان خارجی مانند Google Drive، Dropbox و غیره تنظیم کنید. همچنین باید قبل از ایجاد تغییرات بیشتر در وبسایت، یک نسخه پشتیبان کامل از وردپرس ایجاد کنید. این امر به شما کمک می‌کند در صورت بروز مشکل، اطلاعات خود را برگردانید.

۵- بروزرسانی نقش ها و سطوح دسترسی کاربران

اگر توسعه‌دهنده‌ای هستید که روی یک وب‌سایت کار می‌کنید، باید با مشتری خود درباره نقش‌ها و مجوزهای کاربران صحبت کنید تا آن را تنظیم نمایید. هدف شما باید محدود کردن نقش مدیر به افرادی باشد که واقعاً نیاز به انجام وظایف مدیریت دارند. این کارها شامل مواردی مانند تغییر موضوع، نصب افزونه‌های جدید یا افزودن کاربران جدید به وبسایت است.

در وردپرس برای این منظور به بخش کاربران مراجعه کنید و نقش‌ها را تعیین کنید:

بروزرسانی نقش ها و سطوح دسترسی کاربران

۶- تنظیمات امنیتی و اسکن سایت فراموش نشود

تنظیمات امنیتی و اسکن سایت فراموش نشود 

یکی دیگر از نکات مهم برای سایت های وردپرسی، اهمیت دادن به مبحث امنیتی است. برای اسکن‌های امنیتی، توصیه می‌کنیم از Sucuri استفاده کنید. این بهترین افزونه امنیتی وردپرس در بازار است و به شما این امکان را می‌دهد که به راحتی وبسایت خود را برای کدهای مخرب، تهدیدات امنیتی و آسیب پذیری‌ها اسکن کنید.

۷- اقدامات بهینه سازی سایت فراموش نشود

اقدامات بهینه سازی سایت فراموش نشود

اگر مالکیت یک وب‌سایت جدید را برعهده گرفته‌ید، ممکن است مالک وب‌سایت قدیمی اطلاعات Google Analytics را به شما تحویل داده باشد. بسیاری از صاحبان وبسایت به سادگی کد Google Analytics را به قالب وردپرس خود اضافه می‌کنند. این کد به محض بروزرسانی تم یا نصب تم جدید از بین می‌رود و مجدد باید آن را وارد کرد. با کمک این سرویس شما می‌توانید اشکالات سایت خود را یافته و آن را در جهت بهبود و بهینه‌سازی رفع کنید. یکی از ابزارهایی که در همین راستا به شما کمک می‌کند، افزونه yoast seo است. یک افزونه وردپرسی که بهترین راهنما برای عملکرد استاندارد شما محسوب می‌شود.

۸- کنترل نسخه وردپرس و افزونه ها

کنترل نسخه وردپرس و افزونه ها 

یکی دیگر از مهم‌ترین نکات مهم برای سایت های وردپرسی، کنترل نسخه یا ورژن وردپرس و افزونه‌های آن است. شما باید برای حفظ امنیت و رفع بسیاری از اشکالات یا به اصطلاح باگ‌ها همیشه بروزترین نسخه‌ها را دریافت کرده و نصب کنید. البته قبل از این کار حتما از سایت خود بطور کامل نسخه پشتیبان تهیه کرده و سپس بروزرسانی‌ها را انجام دهید.

۹- پاک سازی وبسایت

اکنون که با پروژه آشنا شدید، بهتر است همه چیزهای غیر ضروری را پاک کنید. تمام تم‌ها و افزونه‌های غیر فعال را حذف کنید. تمام حساب‌های کاربری که مورد نیاز نیستند را حذف کنید. وارد پایگاه داده وردپرس خود شوید و آن را بهینه کنید. برخی از افزونه‌ها حتی پس از حذف، در پایگاه داده می‌مانند؛ اگر متوجه هر یک از آنها شدید، بهتر است آنها را حذف کنید.

۱۰- تنظیمات افزونه را بررسی کنید

تنظیمات افزونه را بررسی کنید 

یک وبسایت معمولی وردپرس از چندین افزونه استفاده می‌کند که ممکن است اطلاعات افرادی که قبلا روی آن کار می‌کردند را داشته باشد. چنانچه با این موارد در تنظیمات افزونه‌ها مواجه شدید حتما آن را تغییر دهید.
به عنوان مثال، افزونه فرم تماس در وبسایت ممکن است همچنان در حال ارسال اعلان به آدرس‌های ایمیل قدیمی باشد. افزونه سئو وردپرس ممکن است همچنان به نمایه‌های رسانه‌های اجتماعی صاحبان قبلی اشاره کند.
با مشاهده وبسایت و آزمایش تمام ویژگی‌های آن می‌توانید برخی از این موارد را کشف کنید. همچنین می‌توانید تنظیمات افزونه را بررسی کرده و در صورت نیاز آن‌ها را به روز کنید. این مسئله نیز از نکات مهم برای سایت های وردپرسی محسوب می‌شود.

۱۱- سرویس هاست خود را ارتقا دهید

سرویس هاست خود را ارتقا دهید

پس از اجرای تست سرعت وبسایت، اگر وبسایت شما با وجود استفاده از کش هنوز کند است، زمان آن رسیده است که هاست خود را ارتقا دهید. با توجه به نوع عملکرد خود باید هاست مناسبی را انتخاب کنید. برخی سایت‌ها همچنان با کمک هاست اشتراکی استاندارد بخوبی فعالیت کرده و نتیجه می‌گیرند. اما برخی سایت‌ها بسیار حجیم و پرمخاطب هستند و نیاز است که برایشان هاست اختصاصی تهیه شود. این موارد را بخوبی بررسی کرده و تصمیم درستی بگیرید.

نکات طلایی که مدیران سایت باید بدانند

هر شخصی که وبسایتی را مدیریت می‌کند باید از نکات کلیدی قبل از آغاز کار خود مطلع باشد. نکات مهم برای سایت های وردپرسی را در این مقاله به شما گفتیم که با کمک آن‌ها قطعا عملکردی عالی و حرفه‌ای خواهید داشت و هرگز دچار خطا نمی‌شوید.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.