محاسبه قیمت محصولات در ووکامرس با Uni woo custom product options

محاسبه قیمت محصولات در ووکامرس محاسبه قیمت محصولات در ووکامرس

ابزار Uni CPO – WooCommerce Options and Price Calculation Formulas یک افزونه محاسبه قیمت محصولات در ووکامرس است که به شکل کاملا حرفه‌ای اجازه اضافه کردن گزینه‌های سفارشی در محصولات ووکامرس را برای هر محصول و محاسبه قیمت براساس فرمول ریاضی به صورت دلخواه را امکان‌پذیر می‌کند. این افزونه یک فرم ساز بصری فوق العاده شاخص است که برای ساخت گزینه‌های سفارشی در وردپرس مورد استفاده قرار می‌گیرد. به عنوان مثال اگر علاقه دارید تا گزینه‌های مورد نظر خود را در دو یا سه ستون قرار بدهید این کار با افزونه محاسبه‌گر قیمت محصولات به سادگی امکان‌پذیر است. این افزونه حتی به شما قابلیت انتخاب رنگ دلخواه، حاشیه سفارشی، متن دلخواه و مواردی این چنینی را می‌دهد.

محاسبه قیمت محصولات در ووکامرس

با استفاده از افزونه محاسبه قیمت محصولات در ووکامرس، تنها در سه دقیقه می‌توانید محصولات خود در ووکامرس را شخصی‌سازی کنید و با استفاده از فرمول‌ ریاضی در محاسبه قیمت محصول به راحتی عمل کنید. حال اگر موافق باشید به سراغ افزونه و تنظیمات آن می‌رویم تا ببینیم چگونه باید با آن کنار بیاییم.

افزونه Uni woo custom product options

Uni woo custom product options- استفاده از محاسبه‌گر قیمت
افزونه محاسبه‌گر قیمت محصولات در ووکامرس

اول از همه باید به بخش افزونه‌ها رفته و افزونه مذکور را نصب و فعال کنیم. همچنین توجه داشته باشید که برای کار کردن با این افزونه باید حتما افزونه ووکامرس را روی وردپرس خود نصب داشته باشید. پس از این مرحله به ووکامرس و بخش محصولات خود بروید و یک محصول را برای اعمال محاسبه قیمت محصولات در ووکامرس انتخاب کنید.

product page- استفاده از فرمول‌ ریاضی در محاسبه قیمت محصول
مشاهده صفحه محصولات در ووکامرس

مراجعه به صفحه محصول

پس از ورود به صفحه مدیریت محصول‌تان می‌توانید به انتهای صفحه مراجعه کرده و به بخش اطلاعات محصول بروید. اگر به فیلدهای بخش اطلاعات محصول دقت کنید، تب CPO form builder را مشاهده می‌کنید. روی آن کلیک کنید و سپس در داخل صفحه گزینه Go to the builder را خواهید دید. روی این دکمه کلیک کنید تا بیلدر مورد نظر برای شما باز شود.

CPO Form builder- تنظیمات مربوط به افزونه
تنظیمات افزونه در بخش اطلاعات محصول

پس از این عملیات، پنجره‌ی جدید برای شما باز می‌شود که می‌توانید تغیرات دلخواه را اعمال کنید. برای اینکه قیمت را به چند عامل ربط دهیم، باید نخست چند فیلد سفارشی در ووکامرس ایجاد کنیم و یک رابطه برای قیمت بنویسیم. اگر به دقت مشاهده کنید در قسمت سمت چپ صفحه یک علامت ساخت و ساز مشاهده می‌کنید که منحصر به فرد است. روی این علامت کلیک کنید تا نمای بیلدر باز شود.

builder icon- نمای ظاهری از صفحه بیلدر
مشاهده نمای ظاهری از بیلدر

پس از اینکه روی این گزینه کلیک کردید منوی مورد نظر باز می‌شود. این بیلدر داری بخش‌های مختلفی از جمله محاسبه قیمت محصولات در ووکامرس، است که در ادامه توضیح داده می‌شود. نخست هنگامی که منو را باز می‌کنید با دو تب Basic Modules و Options برخورد می‌کنید.

Basic Modules

تب Basic Modules حاوی المان‌های پایه‌ای شامل ردیف، ستون، پاراگراف، دکمه و تصویر است. از این تب برای تشکیل یک سطر و ستون یا قرار دادن پاراگراف،‌ عکس یا دکلمه دلخواه استفاده می‌کنیم.

Options

تب Options حاوی گزینه‌های ورودی متن (Text Input)، ناحیه متن (Text Area)، انتخاب (Select) و دکمه‌های رادیویی (Radio Input) است. از این تب برای گرفتن ورودی از مخاطب استفاده می‌کنیم. مثلا شما می‌توانید تعریف کنید که اگر دکمه x زده شده قیمت x را نمایش بده و اگر دکمه y زده شد، قیمت y را نمایش بده.

two tabs- تب‌های مختلف در افزونه
بررسی دو تب مهم در تنظیمات افزونه

علاوه بر المان‌های طراحی یک بخش برای فرمول‌دهی و در واقع همان محاسبه قیمت محصولات در ووکامرس در این افزونه در نظر گرفته شده است. اگر به نوار بالایی توجه کنید چند المان و دکمه مربعی شکل می‌بینید. یکی از این دکمه ها Fx است که در اینجا فرمول مورد نظرمان را می‌نویسیم.

formula- وارد کردن فرمول‌های ریاضی
وارد کردن فرمول‌های ریاضی

اگر روی Fx کلیک کنید یک پنجره جدید برای شما باز می‌شود که باید فرمول خود را در بخش Main Formula بنویسید.

enter formula- محاسبه قیمت محصولات در ووکامرس
وارد کردن فرمول‌های موردنظر

تقریبا تمامی بخش‌هایی که با آن در این افزونه کار داریم را توضیح دادیم. حالا بیاید به عنوان نمونه یک فرم طراحی کنیم که طول و عرض داشته باشد و با یک فرمول خاص روی قیمت تاثیر بگذارد و آن را تغییر دهد.

طراحی یک فرم محاسباتی

ما می‌خواهیم هر واحد که به طول یا عرض اضافه شد،‌ در قیمت ضرب شود و آن را بروزرسانی کند. این فرمول بسیار ساده است. شما می‌توانید از هر فرمول یا فرآیندی که با آن کار می‌کنید، استفاده نمایید. فقط کافی است نحوه نوشتن فرمول را یاد بگیرید.
قبل از نوشتن فرمول باید فیلدهایی را تعریف کنیم که نماینده متغیرهای ما هستند. در این مثال ما دو متغیر طول و عرض داریم که می‌توانند توسط مشری مقداردهی شوند. برای محاسبه قیمت محصولات در ووکامرس، نخست یک ردیف (Row) ایجاد می‌کنیم و سپس یک ستون (Column) برای آن در نظر می‌گیریم. برای این کار گزینه Row را بگیرید و به باکس درون صفحه درگ کنید.

build calculate form- ساخت فرم محاسباتی
ساخت فرمی محاسباتی

پس از این کار اینچنین ردیفی را مشاهده می‌کنید:

show result row- مشاهده نتیجه ساخت ردیف
نتیجه ایجاد یک ردیف محاسباتی

اگر دقت کرده باشید یک ستون داخل این ردیف به صورت پیش‌فرض قرار داده شد. اگر روی فلش کنار عبارت Column کلیک کنید،‌ یک نوار کوچک باز می‌شود که به شما اجازه می‌دهد به تنظیمات ستون دسترسی داشته باشید. برای تنظیم ستون روی علامت چرخ دنده کلیک کنید.

column setting- تنظیمات ستون
تنظیمات ستون

پس از اینکه روی این گزینه کلیک کردید، یک پنجره جدید برای شما باز می‌شود که می‌توانید تنظیمات ستون را تغییر دهید و آن را به نحوی که دوست دارید طراحی کنید. ما فعلا به گزینه‌های پیشرفته آن کاری نداریم و فقط می‌خواهیم عرض آن را کم کنیم تا یک ستون دیگر هم کنار آن قرار گیرید. برای این کار گزینه عرض (Width) را پیدا می‌کنیم و مقدار آن را ۵۰ قرار می‌دهیم.

change width- تغییر عرض ستون
تغییر عرض ستون

پس از تغییر مقدار اولیه به ۵۰ روی گزینه Save در گوشه سمت راست پنجره کلیک کنید تا تغییرات ذخیره شوند. سپس برای اینکه از این پنجره خارج شوید روی گزینه ضربدر بالای سمت راست پنجره کلیک کنید.

save setting- ذخیره تنظیمات
ذخیره تنظیمات

پس از دیدن صفحه اصلی متوجه می‌شوید که ستون مورد نظر شما نصف شده است. حالا فضای کافی برای قرارگیری یک ستون دیگر کنار این ستون فراهم شده است. مجدد بر فلش کنار عبارت Column کلیک کنید و گزینه کپی یا داپلیکیت (Duplicate) را کلیک کنید.

Duplicate- کپی کردن ستون
کپی کردن ستون

پس از این کار مشاهده می‌کنید که یک ستون اضافی کنار این ستون دقیقا به همین شکل کپی شده است. این‌گونه می‌توانید دو ستون را کنار هم قرار دهید و آنها را سازمان‌دهی کنید. حال نیاز داریم که برای این ستون‌ها اسمی انتخاب کنیم که با یکدیگر در فرآیند محاسبه قیمت محصولات در ووکامرس، اشتباه گرفته نشوند. در واقع می‌خواهیم فیلدهای طول و عرض را تعریف کنیم.

برای این کار نخست ۲ ستون دیگر ایجاد می‌کنیم تا بتوانیم در بخش بالایی لیبل‌ها و در بخش پایینی، فیلدهای ورود اطلاعات را قرار دهیم. به این منظور مجدد از گزینه داپلیکیت استفاده می‌کنیم و دو ستون دیگه با همان ابعاد را کپی می‌کنیم. پس از اینکه دوبار بر روی داپلیکیت کلیک کنید، شکلی شبیه به این را مشاهده خواهید کرد.

duplicate row- استفاده از فرمول‌ ریاضی در محاسبه قیمت محصول
کپی کردن مجدد یک ردیف و ستون دیگر

در قدم بعدی باید لیبل‌های مورد نظرمان را ایجاد کنیم. به بخش مدیریت افزونه می‌رویم و از بخش Basic Modules گزینه Paragraph را درگ کنید و در بخش‌های بالایی قرار دهید. طبق شکل زیر.

use pragraph- استفاده از امکان پاراگراف
استفاده از امکان پاراگراف برای ایجاد لیبل

پس از اینکه برای ردیف بالایی این کار را انجام دادید، باید چیزی شبیه به این را داشته باشید.

add label- افزودن لیبل
افزودن لیبل

حال بخش لیبل‌های فیلدهای مورد نظر را ایجاد کردیم. باید آنها را تغییر داده و به اسم دلخواه خودمان نام‌گذاری کنیم. برای این کار اگر روی فیلد مورد نظر قرار بگیرید، گزینه تنظیمات را مجدد مانند مثال‌های قبلی مشاهده خواهید کرد. روی گزینه تنظیمات کلیک کنید تا وارد تنظیمات پاراگراف شوید.

  آموزش نمایش آمار بازدید سایت وردپرس با WP Statistics
pragraph setting- استفاده از فرمول‌ ریاضی در محاسبه قیمت محصول
تنظیمات پاراگراف

حالا اگر به دقت نگاه کنید، بخشی به نام Content را مشاهده خواهید کرد. در فیلد متنی، روبه روی آن می‌توانید لیبل دلخواه خودتان را بنویسید تا جایگزین متن پیش‌فرض شود. من برای این لیبل‌های عرض و طول را انتخاب کردم. سپس روی گزینه Save کلیک کنید و از پنجره خارج شوید.

text field- فیلدهای متنی
ورود اطلاعات در فیلدهای متنی

برای لیبل بعدی هم چنین کاری را بکنید فقط با این تفاوت که اسم لیبل را عرض بگذارید. اگر مراحل را به درستی طی کرده باشید، نتیجه شما مانند تصویر زیر خواهد بود.

set fields- تنظیم کامل فیلد
تکمیل شدن فیلد

حالا وقت آن رسیده که فیلدهای ورودی را وارد کنید تا بتوانیم قیمت را براساس آنها تنظیم کرده و برای استفاده از فرمول‌ ریاضی در محاسبه قیمت محصول آماده کنیم. برای این کار من از ورودی متنی استفاده کرده‌ام. البته شما می‌توانید بسته به نوع کار خودتان، از ورودی‌های مختلفی استفاده کنید. برای اینکه ورودی متنی را به مکان مورد نظر منتقل کنیم، دوباره باید به مدیریت افزونه برویم و گزینه Text Input را به فیلد مورد نظر برای استفاده از فرمول‌ ریاضی در محاسبه قیمت محصول، درگ کنیم.

text unput- تنظیم قیمت برای فیلدها
تنظیم قیمت برای فیلدها

پس از اینکه گزینه‌های مورد نظر را در جای خودشان قرار دادید باید نتیجه‌ای شبیه به شکل زیر داشته باشید.

price set result- تنظیم هزینه محاسباتی
تنظیمات مربوط به محاسبه‌گرها

خب تقریبا کار طراحی این فرم به پایان رسیده است و حالا باید فرمول مورد نظرمان را پیاده‌سازی کنیم. هر فیلد ورودی که در این افزونه تعریف می‌کنید یک آی دی خاص دارد. از همین طریق است که افزونه، هر فیلد را شناسایی می‌کند و می‌توانید در فرمول‌ها از آن استفاده کنید. برای اینکه آی دی فیلد‌های ورودی‌مان را مشخص کنیم باید وارد بخش تنظیمات هر فیلد شویم. برای این کار روی فیلد قرار بگیرید و گزینه تنظیمات را کلیک کنید.

field setting- تنظیمات هر فیلد
تنظیمات مربوط به هر فیلد

پس از اینکه روی گزینه تنظیمات کلیک کردید، پنجره‌ی جدید برای شما نمایش داده می‌شود که می‌توانید به طور کامل فیلد خود را سفارشی کنید. ما به کل تنظیمات کاری نداریم و فقط می‌خواهیم یک آی دی مخصوص به آن اختصاص دهیم.
برای این کار روی تب Main کلیک می‌کنیم. اگر دقت کرده باشید اولین بخش، فیلد Field slug است که باید آن را تکمیل کنیم. این دقیقا آی دی فیلد موردنظرمان است که بعدا می‌خواهیم از آن در فرمول محاسبه قیمت محصولات در ووکامرس استفاده کنیم. پس یک نام اختصاصی برای آن در نظر می‌گیریم. من عبارت height_h1 را برای آی دی این فیلد انتخاب کردم. شما می‌توانید هر عبارت دیگری را انتخاب کنید.

Field slug- اختصاص دادن یک آیدی مشخص
اختصاص یک آیدی شخصی

پس از این که آی دی مورد نظر را تعریف کردید، به پایین صفحه بیایید و روی گزینه Save کلیک کنید تا تغییرات شما ذخیره شوند.

save setting- ذخیره تنظیمات این بخش
ذخیره تنظیمات بخش اسلاگ

برای فیلد بعدی هم همین کار را تکرار کنید فقط توجه کنید که باید آی دی اختصاصی بوده و با فیلد‌های دیگر تداخلی نداشته باشد.

other field slug- بررسی تنظیمات فیلد دیگری
بررسی تنظیمات تنظیمات اسلاگ دیگر

قبل از اینکه به سمت نوشتن فرمول نهایی حرکت کنیم باید حتما یک نکته را بدانید. برای اینکه از خطاهای احتمالی در محاسبه قیمت محصولات در ووکامرس، جلوگیری کنید، حتما فیلد‌های ورودی را مقداردهی اولیه کنید. مقداردهی اولیه یعنی فیلدها بدون اینکه کسی آن‌ها را تغییر دهد، حاوی مقداری هستند. اگر این کار را انجام ندهید، پس از پایان کار، قیمت به درستی نمایش داده نمی‌شود. برای این کار مجدد وارد تنظیمات فیلدها شوید و به بخش Main بروید. در این بخش گزینه Default (initial) value را پیدا کنید و به آن مقدار یک بدهید.

value- مقداردهی به value
مقدار یک دادن به value

این کار را برای تمامی فیلدهای خود انجام دهید تا از خطاهای احتمالی در هنگام استفاده از فرمول‌ ریاضی در محاسبه قیمت محصول جلوگیری کنید و قیمت شما به درستی نمایش داده شود. همچنین حتما حواستان باشد که پس از هر کاری تغییرات خود را ذخیره کنید و روی گزینه save کلیک کنید.

پس از اینکه به فیلد‌ها آی دی دادید باید فرمول نهایی را بنویسید. من همانطور که در اول مقاله گفتم از یک فرمول بسیار ساده استفاده کردم. فرمول من قیمت نهایی = قیمت واحد*طول*عرض است که بسیار فرمول ساده‌ای است. شما می‌توانید از هر فرمول دلخواهی برای تعیین قیمت کالا استفاده کنید. برای اینکه این فرمول را بنویسیم به بخش مدیریت افزونه می‌رویم و سپس روی گزینه Fx کلیک می‌کنیم.

fx- نوشتن فرمول موردنظر
نوشتن فرمول موردنظر

پس از اینکه روی این گزینه کلیک کردید، پنجره جدید باز می‌شود که می‌توانید فرمول را داخل آن بنویسید.
توجه کنید آی دی‌هایی که شما تعریف کرده‌اید را خود افزونه در پایین همین صفحه نمایش می‌دهد و می‌توانید با کلیک بر رویشان، آنها را به فرمول اضافه کنید.

show id- نمایش آی‌دی‌های مربوط به فرمول‌ها
مشاهده آیدی‌های اضافه شده

خب حالا من روی ۳ گزینه در ردیف اول کلیک می‌کنم و بین آنها تنها یک ضرب قرار می‌دهم. اگر دقت کرده باشید المان سبزرنگ در واقع قیمت پایه محصول است که شما در ووکامرس آن را تعریف می‌کنید. فرمول نهایی من به این شکل است:

{uni_cpo_price}*{uni_cpo_width_w1}*{uni_cpo_height_h1}
show formula- استفاده از فرمول‌ ریاضی در محاسبه قیمت محصول
مشاهده فرمول استفاده شده

پس از اینکه فرمول خودتان را نوشتید و استفاده از فرمول‌ ریاضی در محاسبه قیمت محصول به اتمام رسید، روی گزینه Submit در پایین سمت راست پنجره کلیک کنید تا تغییرات و فرمول شما ذخیره شوند. به شما تبریک می‌گویم کار شما تمام شده است و فقط باید نتیجه نهایی محاسبه قیمت محصولات در ووکامرس را مشاهده کنید. برای اینکه نتیجه نهایی درست مشاهده شود، روی گزینه Save نهایی در مدیریت افزونه کلیک کنید. طبق تصویر زیر عمل کنید.

show final result- مشاهده نتیجه نهایی
مشاهده نتیجه نهایی

پس از این که کل صفحه را ذخیره کردید، می‌توانید آن را ببینید. برای اینکه نتیجه نهایی را مشاهده کنید روی گزینه پیش نمایش تغییرات کلیک کنید. طبق تصویر زیر عمل کنید.

preview- مشاهده پیش‌نمایش تغییرات
پیش‌نمایش تغییرات

حال شما می‌توانید، قیمت و فرمول قیمت گذاری خودتان را مشاهده کنید. من برای این مثال قیمت کالای خودم را ۵ واحد در نظر گرفتم. اگر طول را ۳ و عرض را ۲ در نظر بگیرم باید قیمت نهایی من ۳۰ واحد باشد.

قیمت نهایی محصول با کمک فرمول‌ها
قیمت نهایی محصول با کمک فرمول‌ها

همانطور که مشاهده می‌کنید، قیمت کالا به درستی نمایش داده می‌شود.
به شما مجدد تبریک می‌گویم. شما توانسته‌اید قیمت کالای خود را با متغییرهایی که دارید تطبیق دهید و مشتری شما از این پس بسیار راحت می‌تواند قیمت نهایی کالای خود را حساب کند. در واقع محاسبه قیمت محصولات در ووکامرس را برای مشتری سفارشی کردید.
شما می‌توانید از هر مدل ورودی که علاقه‌مندید استفاده کنید و همچنین فرمول‌های پیچیده‌تری را به کار خودتان اضافه کنید.

استفاده از فرمول‌ ریاضی در محاسبه قیمت محصول چگونه است؟

این افزونه محاسبه قیمت محصولات در ووکامرس به شما اجازه می‌دهد تا گزینه‌های اضافی را در محصولات خود قرار بدهید و برای نمایش آن‌ها شرط بگذارید. به طور مثال با این ویژگی می‌توانید این امکان را برای مشتریان خود به وجود بیاورید تا محصولات را به صورت دلخواه سفارشی کنند و با اضافه کردن اطلاعات پویا مانند ابعاد، ویژگی‌های دلخواه فرآیند شخصی سازی را بر روی این محصولات انجام بدهند. علاوه بر این می‌توانید یک فرمول محاسبه منحصر به فرد براساس این گزینه‌های سفارشی برای سایت خود ایجاد کنید تا انتخاب هر گزینه اضافی بر قیمت نهایی تاثیر گذار باشد.

ویژگی‌های اصلی افزونه محاسبه قیمت

افزونه محاسبه قیمت وردپرس Uni CPO – WooCommerce Options and Price Calculation Formulas ویژگی هایی بسیار جالبی دارد که در ادامه آن‌ها را بررسی خواهیم کرد:

  • سازنده فرم بصری
  • انواع گزینه‌های سفارشی
  • امکان استفاده از متغیرهای غیرگزینه‌ای
  • امکان استفاده از عملکردهای عمده فروشی
  • امکان استفاده از فرمول‌های ریاضی برای محاسبه قیمت محصول
  • امکان اضافه کردن فرمول‌های منطقی و شرطی
  • استفاده از جداول قیمت دلخواه
  • قابلیت ادغام با سرویس هایی چون ShipperHQ یا Boxtal برای محاسبه وزن کالا و قیمت نهایی حمل و نقل

دانلود افزونه Uni woo custom product options

دانلود افزونه صفحه افزونه

سوالات متداول

افزونه ای قدرتمند و وردپرسی است که با کمک آن می توان فروشگاه های حرفه‌ای متعددی را ایجاد کرد. ووکامرس نیز مانند وردپرس کاملا رایگان است.
محاسبه قیمت محصولات در ووکامرس به شما اجازه می‌دهد تا گزینه‌های اضافی را در محصولات خود قرار بدهید و برای نمایش آن‌ها شرط بگذارید. به طور مثال با این ویژگی می‌توانید این امکان را برای مشتریان خود به وجود بیاورید تا محصولات را به صورت دلخواه سفارشی کنند و با اضافه کردن اطلاعات پویا مانند ابعاد، ویژگی‌های دلخواه فرآیند شخصی سازی را بر روی این محصولات انجام بدهند.
با کمک افزونه Uni CPO – WooCommerce Options and Price Calculation Formulas
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

دیدگاه‌های این نوشته جدید ترین ها شاخص

  1. 2 سال عضو همیار وردپرس

    سلام
    دنبال یه افزونه هستم که یک ورودی از کاربر بگیره تو صفحه محصول و قیمت رو بر اساس اون ورودی مشخص کنه مثلا اگر کاربر میزنه 100 این عدد رو ضرب کنه در 3000 و قیمت 300 هزار تومن رو بده و یک بازه هم مشخص کنم که حداقل و حداکثر مقدار ورودی رو بزنه مثلا از 50 تا 1000

  2. 6 سال عضو همیار وردپرس

    سلام آیا امافزونه امکان نوشتن فرمول محاسبه تعیین قیمت برای کل محصولات در این افزونه وجود داره، بعنوان مثال محصولات من طلا و جواهره و میخوام طبق یه فرمول خاصی قیمت کل محصولاتم عوض شه. این امکان تو این افزونه وجود داره؟

    • 6 سال عضو همیار وردپرس

      درود بر شما
      خیر در این حد پیشرفته نیست. چون تا جایی که من میدونم محاسبات قیمت طلا یکم پیچیدست. اگر سرچ کنید افزونه برای محاسبه قیمت طلا در ووکامرس میتونید برای این مورد افزونه پیدا کنید.

  3. 4 سال عضو همیار وردپرس

    سلام
    من داخل سایت چند تا محصول دارم که همشون یک نوع تنظیمات می خواد
    چطور می تونم تنظیماتی که برای یک محصول درست کردم رو کپی کنم برای یک محصول دیگه و تنظیمات و هر بار انجام ندم
    و یک سوال دیگه لطفا بگید چطور می تونم از شرط ها استفاده کنم، راهنمایی کنید

    • 6 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      این آموزش رو مطالعه کنید.
      https://hamyarwp.com/management-together-woocommerce-products/
      منظورتون از شرط رو متوجه نشدم.

    • 4 سال عضو همیار وردپرس

      ممنون
      مثلا می خوام کارت عروسی برای فروش بذارم
      هزینه چاپ سیاه سفید هر کارت 350 تومن هست به علاوه یک هزینه 35000 تومن که ثابت هست
      ولی برای چاپ رنگی هزینه هر چاپ 850 تومن بدون هزینه اولیه
      می خوام کاری کنم اگه مشتری سیاه سفید انتخاب کرد 35000 تومن به هزینه اضافه شه
      ولی اگه رنگی رو انتخاب کرد به ازای هر کارت همون 850 تومن کم بشه

    • 6 سال عضو همیار وردپرس

      افزونه پایین رو تست کنید شاید بتونید فرمول مورد نظرتون رو باهاش بسازید.
      wordpress.org/plugins/product-price-by-formula-for-woocommerce/

  4. 4 سال عضو همیار وردپرس

    سلام. من این افزونه رو دانلود کردم و در قسمت محصولات از radio inputs استفاده کردم که مشتری محصول رو به صورت پکیج کامل دریافت کنه یا از 4 قسمت داخل پکیج هر کدوم که میخواد انتخاب کنه. یعنی قیمت کل محصول تقسیم بر 4 شده که اگر 4تا قسمت رو انتخاب کنهمیشه هزینه کل پکیج. اما بعد از ذخیره در قسمت محصول اصلا رادیو باتن رو نمایش نمیده
    ممنون میشم برای قسمت radio inputs راهنمایی کنید

    • 6 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      حتما ذخیره نهایی رو انجام ندادین که این طور شده و یا اینکه این افزونه با قالب شما سازگار نیست.

    • 4 سال عضو همیار وردپرس

      دخیره نهایی رو انجام دادم. چطور متوجه بشم با قالب سازگاره یا نه؟
      چون این مشکل رو با افزونه product add-ons هم دارم. در این افزونه نمایش میده ولی هزینه رو به کل مبلغ اضافه نمیکنه. چطور میتونم چک کنم مشکل از کارم با این نوع افزونه هاس یا سازگاری با قالبم؟

    • 4 سال عضو همیار وردپرس

      مشکلو پیدا کردم
      در قسمت تنظیمات افزونه به صورت دیفالت گزینه Display custom options on the product page خاموش بود
      ممنونم که راهنمایی کردید

    • 6 سال عضو همیار وردپرس

      خواهش میکنم. موفق باشید.

    • 6 سال عضو همیار وردپرس

      ببینید حتما مشکل از افزونه نیست و برای چک کردن با افزونه‌ها باید تمام افزونه‌ها رو غیرفعال کنید و سپس این افزونه رو تست کنید ولی برای قالب باید روی یه قالب دیگه امتحان کنید.

    • 4 سال عضو همیار وردپرس

      ممنونم از راهنماییتون

  5. 9 سال عضو همیار وردپرس

    سلام
    من افزونه ای میخوام کخه 2 قسمت رو بتونم براش تعریف کنم
    قسمت اول مشتری نوع جنس رو انتخاب کنه و قیمت هر جنس هم متفاوت هستش
    بعد ابعاد رو انتخاب کنه و قیمت بر اساس ابعاد و نوع جنس انتخابی بهش نمایش داده بشه

    و زمانی که یک نوع جنس من موجود نیست مثلا کالای A سه نوع متفاومت داره 1,2,3 من فرضا میخوام فقط نوع 2 رو توی تمام محصولاتم غیر موجود کنم

    آیا همچین افزونه ای هست
    ممنون میشم معرفی کنید

    • 6 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      شما می‌تونید در ووکامرس محصول خودتون رو به صورت متغییر به این صورت ایجاد کنید.

  6. 5 سال عضو همیار وردپرس

    سلام .
    این پلاگین چرا فقط برای محصولات “ساده” کار میکنه؟ ؟
    من ساختار وبسایتم طوری هست که باید برای محصولات متغیر هم قسمت طول و عرض داشته باشم.
    میتونید راهنمایی کنید ؟

    • 6 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      اگر پاسخگو نیست براتون افزونه پرمیوم دریافت کنید.

    • 3 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      نسخه پرمیوم رو شما برای فروش دارید؟

    • 6 سال عضو همیار وردپرس

      دود بر شما
      خیر.

    • 2 سال عضو همیار وردپرس

      منظورت چیه از اینکه اینجا نوشتی دود بر شما 🙂

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام دوست عزیز
      سوال شما چیه؟ بفرمایید

    • 3 سال عضو همیار وردپرس

      من پریمیومش هم گرفتم، همچنان توی ساده میاد

      اما درکل چون کلا فقط قیمت اولیه رو از روی ساده بر میداره، و کلا دستت رو باز میزاره که هرچی دوست داری تولید کنی، هرکاری که توی متغییر بخوای انجام بدی رو بهترشو میتونی توی همین انجام بدی، فقط یکم باید وقت بزاری تا بیاد دستت

  7. 5 سال عضو همیار وردپرس

    سلام من طبق آموزش در لوکال انجام دادم ولی متاسفانه به نتیجه نرسیدم.

    • 6 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      لطفا بیشتر توضیح بدید که متوجه بشم که کدوم قسمت به مشکل خوردین!

    • 5 سال عضو همیار وردپرس

      تمام مراحل رو تا آخر انجام دادم و ذخیره همه کردم ولی نتیجه رو نمایش نمیده

    • 6 سال عضو همیار وردپرس

      پلاگین تست شده و مشکلی نداره.

    • 5 سال عضو همیار وردپرس

      من میخواستم وقتی مشتری مقدار به متر را وارد میکند قیمت محصول خودکار تغییر کند
      محصول فروش متری انجام دهد این افزونه این کار رو انجام میده؟
      افزونه ای پیشنهاد میکنید؟

    • 6 سال عضو همیار وردپرس

      درود بر شما
      بله این افزونه این کار رو انجام میده . فقط باید دقت کنید که فرمول درست برای این بخش بنویسید تا عمل کنه .

    • 3 سال عضو همیار وردپرس

      دوست عزیز اگر ستون و سطرهایی که اضافه میکنی رو در نتیجه نمیبینی -> برو توی تنظیمات و Display custom options on the product page رو فعال کن

      اگر همه کار میکنی اما محاسباتت اعمال نمیشه (که من حدس میزنم مشکل شما همینه) مجدد برو توی تنظیمات و Enable price calculation based on custom options رو فعال کن تا تنظیماتت اعمال بشه