6 ویژگی کلیدی در طراحی وب سایت ها

آیا تا به حال این سؤال را از خود پرسیده اید که چرا طراحی سایت (جهت اطلاعات بیشتر به webone.co  مراجعه کنید) شما به گونه ای است که وب سایت شما ترافیک کافی ندارد؟ فکر میکنید همه چیز کامل است و سایتتان چیزی کم ندارد ولی میزان نرخ پرش سایت همچنان بالاست. خوب ممکن است برخی ویژگی های مهم را در طراحی سایت خود جا انداخته باشید که اضافه کردنشان به طراحی میتواند شکست شما را تبدیل به موفقیت کند.

با استفاده از این مقاله میتوانید چک کنید و ببینید که سایت شما کدام ویژگی ها را کم دارد و کدام یک را پوشش داده است.

از تغییر و استفاده از ویژگی های جدید نترسید، کاربران ناخودآگاه به دلیل دیدن این ویژگی ها در اکثر سایت ها به طراحی مدرن و مؤلفه های آن عادت کرده اند.

۱- طراحی سایت منحصر به فرد و مرتبط با فیلد کاری

طراحی وب سایت شما اولین چیزی است که یک کاربر در اینترنت از شرکت شما میبیند و به واسطه آن به دیدگاهی نسبت به شما و کارتان میرسد. وب سایت شما نه تنها باید نشان دهنده محصولات و خدماتتان باشد بلکه باید در بین سایت های رقیب متمایز باشد و فرهنگ شرکت شما را نشان دهد. در واقع:

  • طراحی سایت باید به گونه ای باشد که جذاب بوده و در ذهن بیننده باقی بماند.
  • محتوا باید طوری باشد که کسب و کارتان را به طور جامع و هماهنگ در سایت معرفی کند.

اطمینان حاصل کنید که طراحی سایتتان منحصر به فرد بوده و قابل تشخیص میباشد. سبک، تایپوگرافی و عناصر تعاملی نقش مهمی در ایجاد تمایز در وب سایت ایفا میکنند.

طراحی سایت -طراحی وب سایت ها

محتوای سایت باید خوب باشد و کاربر را جذب کند. نباید خسته کننده باشد. یکی از بهترین راه ها برای جذب و تشویق کاربر به تعامل با سایت استفاده از تقسیم بندی های بزرگ و قرار دادن اسلایدر، ویدئو و انیمیشن درون آنهاست.

انیمیشن hover : این انیمیشن زمانی که کاربر موس خود را بر روی قسمتی خاص و یا آبجکتی مشخص میبرد فعال میشود. برای مثال وقتی موس خود را بر روی عکس یا آبجکتی که دارای لینک است میبرید رنگ آن عوض شده یا سایزش تغییر میکند به این ترتیب کاربر متوجه وجود لینک در آن ناحیه میشود.

انیمیشن در مقیاس بزرگ: مانند اسکرول پارالاکس و پاپ آپ ها

انیمیشن های لود یا بارگذاری: که در هنگام لود شدن صفحه استفاده میشوند تا در آن مدت زمان توجه کاربر را همچنان معطوف به سایت نگه دارند و بیشتر در سایت های تک صفحه ای، طراحی تخت و طراحی مینیمال به کار برده میشوند.

استفاده از ویژگی ها و ترندهای جدید UX و UI

گاهی اوقات عدم وجود ترندهای جدید در وب سایت باعث میشود این حس را به کاربر القاء میکند که سایت شما استاندارد نیست. ترندهای طراحی سایت و طراحی UI و UX در طول زمان تغییر میکنند و تنوع زیادی دارند ولی از بین آن ها ویژگی هایی هستند که ماندگار میشوند و بسیار رایج هستند مانند:

  • اسکرول هدفمند: یعنی وقتی کاربر اسکرول میکند صفحه به اندازه مشخصی اسکرول میشود. زمانی از این حالت استفاده میشود که میخواهیم کاربر با اسکرول کردن به یک نقطه مشخص برود.
  • طراحی سایت متریال دیزاین: با توجه به مطرح شدن متریال دیزاین توسط گوگل، طراحان این فرصت را پیدا کردند تا خصوصیات مینیمالیست طراحی تخت را به صورت جذاب تر و در ترکیب با برخی ویژگی های قدیمی ولی کاربردی طراحی اسکیومورفیسم به کار ببرند. ترکیب اینها باعث شد تا طراحی ها به واقعیت نزدیک تر باشند.
  • فونت آیکون ها و گرافیک های SVG : این ویژگی بسیار رایج و کاربردی میباشد زیرا این امکان را میدهد که مقیاس عناصر گرافیکی را تغییر دهیم بدون اینکه کیفیت آن ها پایین بیاید و این مسئله در طراحی سایت ریسپانسیو بسیار مهم میباشد.

ui design- طراحی وبسایت ها

  • طراحی مینیمال و دکمه های نامرئی: هدف اصلی نگه داشتن تمرکز کاربر بر روی چیزی است که باید ببینند، انجام دهند و بخوانند به جای اینکه با عناصر دیگر و تصاویر و ویدئوهای اضافی تمرکزشان به هم بریزد. طراحی مینیمال و دکمه های نامرئی هم در جهت تحقق همین هدف عمل میکنند. همچنین منوهای همبرگری که اخیراً پرطرفدار شده اند هم به این مسئله کمک میکنند.
  • استفاده از ترندهای جدید در طراحی سایت و تجربه کاربری باعث کاربر پسند شدن وب سایت و افزایش ترافیک و بازدید آن میشود. تیم طراحی باید دارای اطلاعات کامل و به روزی از ویژگی های جدید در طراحی UX باشند تا عملکرد سایت در مدت زمان طولانی تضمین شود.

استفاده از دکمه های call to action

یکی از بزرگترین ایرادهای یک سایت عدم تعامل ان با کاربر میباشد. به عنوان یک طراح این وظیفه شماست که بیننده را در سایت راهنمایی کنید و به سمت هدف اصلی ببرید. دکمه های call to action بیننده را تشویق به تعامل با سایت میکنند. این دکمه ها میتوانند مثلا عضویت در ماهنامه سایت، ثبت نام، خرید، اطلاعات بیشتر یا تماس با ما باشند. دکمه های call to action نه تنها ترافیک را به سمت صفحه های مشخص هدایت میکنند بلکه باعث تعامل کاربر با سایت و بهبود نرخ تبدیل (conversion) میشوند.

call to action - طراحی وبسایت ها

قابلیت جستجو در سایت

امروزه کاربران میخواهند کارشان به سرعت انجام شود. اگر نتوانند چیزی را که میخواهند در مدت زمان کوتاه در سایت پیدا کنند، از سایت شما خارج شده و به سمت سایت های دیگر میروند. در طراحی سایت فروشگاه اینترنتی وجود امکان جستجو در سایت بسیار ضروری و مهم میباشد تا کاربر بتواند به راحتی محصول مورد نظر خود را در کمترین زمان ممکن پیدا کند.

جستجو

 

سرعت لود بالا

بسیاری از وب سایت های مدرن با وجود زیبایی ظاهری متأسفانه نرخ پرش بالا و سرعت لود نامناسبی دارند و این مسئله به دلیل وجود اسکریپت های بیش از حد، تصاویر با حجم زیاد و … میباشد. پس توجه داشته باشید در عین حفظ زیبایی سایت، سرعت لود آن هم مناسب باشد و کاربر مدت زیادی برای لود شدن سایت منتظر نماند چون سایت های کند نه برای گوگل و نه برای کاربران جذاب نیستند.

سرعت بارگذاری سایت- طراحی وبسایت ها

نکات کلیدی برای بهبود سرعت لود صفحات وب:

  • استفاده از سایز مناسب برای تصاویر و عناصر گرافیکی
  • کاهش تعداد اسکریپت ها تا حد ممکن
  • مینیفای کردن HTML/CSS

صفحات مناسب برای موبایل

48% کاربران زمانی که با سایت های غیر ریسپانسیو مواجه میشوند که در موبایل به درستی نمایش داده نمیشوند آن را به عنوان ضعفی برای صاحبان آن وب سایت در نظر میگیرند. اگر سایتتان ریسپانسیو نیست در واقع انگار اصلا سایتی ندارید! تمامی برندها و شرکت ها باید طراحی سایتشان به صورت ریسپانسیو باشد تا باعث افرزایش اعتبارشان در بین بازدیدکنندگان سایت شود. در واقع طراحی ریسپانسیو مانند DNA در طراحی سایت حرفه ای میباشد.

پس در طراحی وب سایت حتماً به کارکرد آن در موبایل و دستگاه های دیگر توجه داشته باشید تا نه تنها کاربران دسکتاپ بلکه کاربران موبایل را هم راضی و خشنود نگه دارید.

منبع : webone.co

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.