چرا و چه زمانی باید از Child Page در وردپرس استفاده کنیم؟

استفاده از Child Page در وردپرس

یکی از مسائلی که در طراحی و ساخت یک وبسایت باید به آن توجه شود ساختار سایت است. این ساختار باید به گونه‌ای باشد که برای کاربران خوشایند به نظر بیاید و اینکه دسترسی به آن نیز آسان باشد. یکی از مسائل مهمی که در بحث ساختار به آن پرداخته می‌شود استفاده از Child Page در وردپرس است. آیا child page همان برگه‌ها در وردپرس هستند؟ به نظر شما استفاده از child page چه سودی به حال ما دارد؟ یا اینکه اصلا باید از این امکان استفاده کرد یا خیر؟ استفاده از child page مهم است یا برگه اصلی (parent page)؟

استفاده از Child Theme در وردپرس

تفاوت بین Child page و parent page چیست؟
در وردپرس دو برگه یا صفحه مجزا وجود دارد: برگه والد و اصلی یا Parent page، برگه فرزند یا Child page. هر دو گزینه نقش مهمی را ایفا می‌کنند. مسلما برگه والد برتری بیشتری نسبت به Child page دارد و به عبارتی می‌توان گفت child page برگه‌ای زیر مجموعه و به عنوان پشتوانه‌ای برای برگه اصلی به حساب می‌آید.

قابل ذکر است که بدون وجود برگه والد (Parent page)، برگه child وجود نخواهد داشت. پس مستلزم وجود برگه والد است همانند کودکی که بدون پدر و مادر متولد نمی‌شود اما از طرفی child page معمولا در مبحث بهینه‌سازی دقیق‌تر از برگه اصلی است و به آن کمک می‌کند. چنانچه بخواهیم مثالی از نوع ارتباط این دو با هم بیاوریم می‌توانیم نظر شما را به تصویر زیر جلب کنیم:

services- استفاده از Child page در وردپرس

همان گونه که در تصویر بالا مشاهده می‌کنید خدمات یا Services را به عنوان برگه والد در نظر گرفته و digital strategy ، content creation ، copy writing به عنوان child page هستند. در واقع اینطور است که با کمک آدرس برگه‌های فرزند به راحتی می‌توان به برگه والد دسترسی پیدا کرد.

ساختار Url

استفاده از Child Page در وردپرس و قالب والد دارای ساختار متفاوتی در آدرس هستند. وقتی که قالب فرزند از قالب والد پیروی می‌کنند، صد در صد آدرس قالب والد در فرزند به جای می‌ماند اما این موضوع به صورت برعکس صدق نمی‌کند. به عنوان مثال به آدرس زیر دقت کنید:

www.yourwebsite.com/services

حال در هنگام استفاده از Child Page در وردپرس با همین ساختار آدرس‌های زیر بدست می‌آیند:

  خطای Googlebot cannot access CSS and JS files + راه حل رفع آن

www.yourwebsite.com/services/digital-strategy
www.yourwebsite.com/services/content-creation
www.yourwebsite.com/services/copywriting

child page از دیدگاه موتورهای جستجو

نامطلوب بودن رنک و رتبه یک صفحه، بدترین اتفاق ممکن است و حتی با رنک بد صدها صفحه برابری می‌کند. تاثیر استفاده از Child page در وردپرس برای سئوی وبسایت بسیار مطلوب و ضروری است. اجازه دهید چند فاکتور مهم که می‌تواند به سئوی child page کمک کند، بررسی کنیم:

  • محتوای مرتبط

فرقی نمی‌کند چه وبسایتی ساخته‌اید و خدمات و محصولاتتان در چه حوزه‌ای است، هر چه که باشد نیازمند محتوای غنی و مرتبطی است. مثلا برای محصولات خود باید محتوایی تولید کنید که بشود آن را به اشتراک گذاشت. از طرفی برگه child page باید دارای محتوای مناسب درباره خدمات ارائه شده باشد تا توضیح خوبی از والد خود را ارائه دهد.

  • رفتار بازدیدکننده

ساختار برگه‌ای که در آن اطلاعات را وارد کرده و در اختیار بازدیدکننده قرار می‌دهید، خود باید بهینه باشد. استفاده از کلمه کلیدی در آدرس یا نامک صفحه نیز بسیار ضروری است و باید به آن توجه کنید. گوگل هم زمانی که با این موارد رو به رو شود مطمئنا رتبه خوبی را برای وبسایتتان در نظر می‌گیرد.

چگونه child page را بسازیم؟

فرآیند خاصی را طی نمی‌کند و به راحتی می‌توان آن را ایجاد کرد. برای این کار اول باید برگه والد (parent page) را ایجاد کرده و سپس براساس آن child page را بسازید. برای این منظور به بخش برگه‌ها>> افزودن برگه رفته و برگه‌ای را با عنوان نمونه برگه والد ایجاد می‌کنیم.
سپس مجدد بر روی گزینه افزودن برگه کلیک کرده و یک برگه جدید با عنوان “برگه فرزند” ایجاد می‌کنیم. مادر آن را برگه والد انتخاب می‌کنیم:

parent - استفاده از Child Page در وردپرس

بدین صورت می‌توانید برگه‌های والد و فرزند را در دسته‌های خود مشخص کنید.

تفکر نهایی

در پایان، همه مواردی که گفته شد رویکردی برای بهبود سئوی وبسایت و بهتر دیده شدن آن توسط کاربران است. با توجه به نوع فعالیت وبسایت، می‌توان رفتار مشخصی را برای آن در نظر گرفت و براساس آن استفاده از Child Page در وردپرس و برگه والد را امکان‌پذیر ساخت. در واقع مطلبی که امروز پیرامونش صحبت کردیم بیشترین تاثیر را برای سئوی وبسایت شما دارد و مسئله بی اهمیتی نیست پس پیشنهاد می‌کنم برای دریافت رنک خوب در گوگل از این امکان حتما استفاده کنید.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

دیدگاه‌های این نوشته جدید ترین ها شاخص

  1. 10 ماه عضو همیار وردپرس

    سلام وقت به خیر
    میخوام ک صفحه محصولات داشته باشم که داخلش تعدادی محصول رو به نمایش بزارم.
    میشه صفحه محصولاتم برگه پدر باشه و هر کدوم از صفحات محصول A,B , … یک صفحه فرزند؟
    چون اینجوری که درمورد برگه خوندم اینه که برگه‌ها صفحات ایستا هستن و در نتایج گوگل هم ظاهر نمیشن!

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      برگه هم مثل نوشته ها وقتی روی سئوش کار بشه در نتایج گوگل میاد.
      صفحه محصولات همون برگه shop هستش که با نصب وردپرس ایجاد میشه.

  2. 4 سال عضو همیار وردپرس

    سلام
    این گزینه برای سایت من حذف شده
    آیا محدودیت داره ؟
    چون من برای یکی از والدها 35 صفحه زیر والد مشخص کردم، ولی برای برگه های جدید دیگه این گزینه وجود نداره

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      اگه قالب شما یک قالب فرزند باشه حتما باید والد کنارش باشه.

  3. dقرار دادن بقیه برگه ها به جز صفحه اصلی به عنوان child page کار اشتباهیه؟

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      کار اشتباه نیست اما برای بهنه بودن سایت میشه این روشی که گفته شد رو امتحان کرد