وبلاگ وردپرسی چیست و چه تفاوتی با وبسایت دارد؟

وبلاگ وردپرسی

برخی از کاربران از ما می پرسند که تفاوت وبلاگ با وبسایت چیست. در همین ابتدا باید به شما بگویم که از نظر سطح هیچ کدام بر دیگری برتری نداشته و هر کدام فعالیت‌های خود را انجام می‌دهند! این دقیقا همان موردی است که مطمئنم مدت‌هاست ذهن شما را مشغول کرده؛ پس تصمیم گرفتم قبل از وارد شدن به هر بحثی اول این موضوع را با هم حل کنیم.
اگر شما هم قصد راه اندازی یک وبلاگ وردپرسی یا یک سایت را دارید، بهتر است به نکاتی که در این مقاله به آن اشاره می‌کنیم توجه داشته باشید. در این آموزش وردپرس به تفاوت بین وبلاگ و وبسایت خواهیم پرداخت و به مزایای هر یک اشاره خواهیم کرد.

وبلاگ وردپرسی

وبلاگ چیست؟
وبلاگ نوعی وبسایت است که در آن معمولا ابتدا جدیدترین مطالب و مقاله‌ها نمایش داده می‌شوند و سپس بقیه مطالب که در گذشته منتشر شده‌اند به نمایش در می‌آیند. در بخش وبلاگ، جایگاهی برای دیدگاه‌ها و نظرات کاربران وجود دارد تا آن‌ها بتوانند نظر خود را نسبت به مقاله‌ای که خوانده‌اند منتشر کنند. به عنوان مثال نگاهی به بخش وبلاگ سایت همیار وردپرس می‌اندازیم که دقیقا نمونه کاملی از یک وبلاگ وردپرسی است.

hamyar- وبلاگ وردپرسی

تاریخچه وبلاگ

تاریخچه وبلاگ به اواسط دهه 90 میلادی بر می‌گردد. در آن زمان کاربران اینترنت صفحاتی را اداره می‌کردند که در آن‌ها تجربیات شخصی و روزمره خود، خاطرات و به نوعی تجارب مختلف زندگی شخصی خود را می‌نوشتند. این کلمه در آغاز web log بود و سپس به weblog و پس از مدتی به we blog تبدیل شد؛ در نهایت امروزه به آن blog می‌گویند.

با توجه به افزایش این نوع صفحات در اینترنت، رفته رفته ابزارهایی ارائه شد تا کاربران بتوانند به راحتی و بدون دانش کد نویسی، وبلاگ وردپرسی شخصی خود را راه اندازی کنند و افرادی را برای مشاهده وبلاگ خود جذب کنند. به عنوان مثال، سایت‌هایی مثل بلاگفا و میهن بلاگ در زمینه وبلاگ‌دهی شروع به کار کردند که در این میان سایت wordpress.com نیز از سیستم وبلاگ‌دهی به نام WordPress رونمایی کرد.

تفاوت وبلاگ با وبسایت چیست؟

 

و اما سوال مهمی که همه ما منتظر پاسخ آن هستیم!
همانطور که گفتیم، وبلاگ نوعی وبسایت است؛ تنها تفاوتی که بین یک وبلاگ وردپرسی و انواع دیگر سایت‌ها وجود دارد این است که وبلاگ‌ها بر مبنای محتوا هستند و به طور معمول، مقالات جدید در ابتدای سایت نمایش می‌دهند یا به عبارتی، ترتیب نمایش مقاله ها از جدید به قدیم است. این در حالی است که وبسایت‌های استاتیک، ممکن است دارای تعداد محدودی مقاله باشند که معمولا اینگونه سایت‌ها بروزرسانی نمی‌شوند؛ مثل سایت‌های شرکتی. اما یک وبلاگ، داینامیک و پویا است و معمولا بروز می‌شود. برخی از بلاگرها روزانه چندین مقاله روی وبلاگ خود منتشر می‌کنند.

 

البته وبلاگ و وبسایت از یکدیگر جدا نیستند. یک وبسایت می‌تواند یک بخش تحت عنوان وبلاگ داشته باشد که در آن مقالات متنوعی برای آموزش کاربران خود ارائه می‌کند؛ همانند سایت همیار وردپرس یا ژاکت. هر دو در کنار خدماتی که ارائه می‌کنند دارای وبلاگ وردپرسی هم هستند.

zhaket- وبلاگ وردپرسی

کاربران می‌توانند با استفاده از سیستم مدیریت محتوای قدرتمند وردپرس، هر دو وبلاگ و وبسایت را در کنار یکدیگر داشته باشند. به همین دلیل است که خیلی از افراد، وردپرس را برای راه اندازی سایت خود انتخاب می‌کنند و این قدرت وردپرس را نشان می‌دهد. در سایت همیار وردپرس، قسمت مقالات آموزش، وبلاگ سایت محسوب می‌شود اما بخش‌های تماس با ما و درباره ما و اینگونه صفحات، بخش‌هایی از وبسایت همیار وردرپرس هستند.

وبلاگ یا وبسایت؟ کدام بهتر است؟

blog or site- وبلاگ وردپرسی

این که بین وبلاگ و وبسایت کدام یک برای شما بهتر است، کاملا بستگی به اهداف شما دارد. سایت‌هایی وجود دارند که تنها برای معرفی شخص، ارگان یا شرکتی خاص هستند و هیچ گاه بروز نمی‌شوند و چیزی به عنوان وبلاگ در آن‌ها وجود ندارد. از طرفی دیگر، سایت‌های بسیاری وجود دارند که اهمیت محتوا و نوشتن مقاله برای جذب بازدید کننده از موتورهای جست و جو را فهمیده‌اند و بخش وبلاگ را نیز به وبسایت خود اضافه کرده‌اند. پس شما هم بهتر است یک وبلاگ در کنار وبسایت خود داشته باشید تا بتوانید از سوی موتورهای جست و جو مثل گوگل، ترافیک رایگان دریافت کنید.

چه تفاوتی بین برگه با نوشته در وردپرس وجود دارد؟

همانطور که می‌دانید، وردپرس به عنوان یک سیستم مدیریت محتوای قدرتمند و محبوب محسوب می‌شود. در وردپرس دو نوع فرمت محتوا وجود دارد؛ نوشته و برگه. بسیاری از کاربران مبتدی تفاوت این دو را نمی‌دانند و دچار سردرگمی می‌شوند.

نوشته‌ها در وردپرس بخش اصلی وبلاگ را تشکیل می‌دهد که در آن نوشته‌ها از جدیدترین به قدیمی‌ترین مرتب می‌شوند. اما برگه‌های وردپرس صفحاتی هستند که به نوعی استاتیک محسوب شده و بیشتر برای صفحاتی مانند صفحه تماس با ما یا درباره ما و از این قبیل صفحات کاربرد دارند. اگر می‌خواهید در مورد تفاوت بین برگه و نوشته وردپرس بیشتر بدانید، مقاله “تفاوت برگه با نوشته در وردپرس” را مطالعه کنید.

  جدیدترین راهنمای کامل حفظ امنیت وردپرس

مزایای وبلاگ چیست؟

افراد از وبلاگ برای اهداف مختلفی استفاده می‌کنند. بعضی از آن‌ها برای نوشتن خاطرات و تجربیات روزمره و بعضی دیگر همانند کسب و کارها، از آن برای آموزش کاربران و انتقال اخبار مربوطه استفاده می‌کنند. در هر صورت، نوشتن مقالات و داشتن وبلاگ یکی از اساسی‌ترین روش‌های بازاریابی است که می‌تواند باعث افزایش بازدید کننده و فروش شما شود. بلاگرها و تولید کنندگان محتوا دارای مهارت‌هایی هستند که از این طریق بدست آورده‌اند. در زیر به برخی از مزایای نوشتن مقاله برای وبلاگ اشاره می‌کنیم:

  • نظرات و عقاید شما را سازماندهی می‌کند.
  • می‌تواند مهارت‌ها، خلاقیت‌ها و استعدادهای خود را نشان دهد.
  • به افراد کمک می‌کند که کم کم به یک نویسنده خوب در زمینه کاری خود تبدیل شوند.
  • کمک می‌کند با افرادی که همفکر شما هستند به صورت آنلاین آشنا شوید.
  • بسیاری از نویسنده‌های محتوا از این طریق کسب درآمد می‌کنند.
  • کسب و کارها برای جذب مخاطب بیشتر از روش بازاریابی محتوایی استفاده می‌کنند.

بلاگرها چگونه کسب درآمد می کنند؟

اغلب افراد فکر می‌کنند بلاگرها نوشتن مقالات را به صورت تفننی انجام می‌دهند. البته تعدادی از بلاگرها اینگونه هستند اما اکثر این افراد از این طریق کسب درآمد می‌کنند. همین باعث می‌شود در ازای پولی که می‌گیرند، مقالات بهتر و دقیق‌تری تولید کنند. در زیر به چند روش کسب درآمد از طریق تولید محتوا اشاره می‌کنیم:

یکی از ساده‌ترین راه‌ها، تبلیغ در متن مقالات است. به این صورت که افراد محتلف برای تبلیغ کسب و کار خودشان، تمایل دارند بنر تبلیغاتی خود را در مقالات شما قرار دهند و شما هم در قبال اینکار مبلغی را دریافت خواهید کرد. البته اوایل کار قطعا چنین پیشنهاداتی برای شما ارسال نمی‌شود؛ بنابراین می‌توانید از سرویس‌هایی مثل Google AdSense استفاده کنید و تبلیغات دیگران را خودتان روی سایت خود نمایش دهید و به ازای آن مبلغی را دریافت کنید.

بسیاری از بلاگرها از طریق همکاری در فروش کسب درآمد می‌کنند. به این صورت که محصول شرکت دیگری را تبلیغ می‌کنند و در ازای خرید افراد، مبلغی تحت عنوان پورسانت دریافت خواهند کرد.

روش‌های دیگر کسب درآمد از طریق تولید محتوا، ساختن عضویت‌های ویژه و پولی، فروش دوره‌های مجازی و اضافه کردن فروشگاه به وبلاگ است.

چگونه وبلاگ خود را راه اندازی کنیم؟

در ابتدای کار خیلی مهم است که از چه وبلاگ‌سازی استفاده می‌کنید. استفاده از سیستم نامناسب، یکی از اشتباهات رایج افراد مبتدی است. ما وردپرس را پیشنهاد می‌کنیم. بیش از 30 درصد سایت‌های جهان با این سیستم مدیریت محتوای قدرتمند ساخته شده است که نشان از محبوبیت آن دارد. کافیست وردپرس را نصب کرده و از آن لذت ببرید. اگر در حال حاضر وردپرس را نصب کرده‌اید، اکنون با ما همراه باشید تا 5 قالب زیبا و جذاب وبلاگ وردپرسی را معرفی کنیم تا بتوانید وبلاگ خود را جذاب‌تر کرده و تعداد مخاطبانتان را افزایش دهید.

1- قالب وردپرس وبلاگی Photograph

photograph- وبلاگ وردپرسی

یکی از بهترین قالب‌های وبلاگی وردپرس، قالب photograph است که از آن می‌توان برای وبسایت شخصی یک عکاس به خوبی بهره‌برداری کرد. یک عکاس یا نقاش می‌تواند تصاویر نمونه کارهای خود را در آن قرار داده و محتوایی که مدنظر دارد را با کمک این قالب به صورت بسیار جذاب برای کاربران محیا سازد.

2- قالب وردپرس وبلاگی Cenote

Cnote- وبلاگ وردپرسی

یکی دیگر از بهترین قالب‌‌های وبلاگی وردپرس Cnote است. قالب ساده اما زیبایی است که نوشته‌های آن در دو ستون تنظیم شده و دارای سایدباری در سمت چپ است.

3- قالب وردپرس وبلاگی One Pageily

one pagely- وبلاگ وردپرسی

قالب One Pageily ویژگی جالبی دارد که برای وبسایت‌های شرکتی ساده نیز پاسخگوست. شما می‌توانید اطلاعات خود را به راحتی در آن وارد کرده و قالب را سفارشی‌سازی کنید. در واقع یکی از بهترین قالب‌ های وبلاگی وردپرس است که انعطاف‌پذیری خوبی دارد.

4- قالب وردپرس وبلاگی Moderne

moderne- وبلاگ وردپرسی

یکی دیگر از قالب‌‌های وبلاگی وردپرس قالب Moderne است. این قالب ظاهر زیبایی دارد و بیشتر برای وبسایت‌های آشپزی پیشنهاد می‌شود.

5- قالب وردپرس وبلاگی Moscow

moscow- وبلاگ وردپرسی

یکی دیگر از قالب‌‌های وبلاگی وردپرس قالب جذاب Moscow است. این قالب افکت‌هایی را به تصاویر شاخص اضافه می‌کند که همین امر سبب افزایش جذابیت کار می‌شود.

سخن پایانی

امروزه هر سایت موفقی دارای قسمت وبلاگ برای معرفی خدمات، آموزش، معرفی محصولات و نوشتن اخبار است. از طریق تولید محتوا و نوشتن مقاله می‌توان ترافیک رایگان از گوگل و موتورهای جست و جو گرفت. با استفاده از وردپرس می‌توان یک وبلاگ زیبا و کارآمد ساخت. اگر وبلاگ شما بازدیدکنندگان زیادی داشته باشد، می‌توانید از آن کسب درآمد کنید که در این مقاله به آن اشاره کردیم. همچنین 6 قالب برای اینکه وبلاگ وردپرسی جذاب‌تری داشته باشید نیز معرفی کردیم که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

دیدگاه‌های این نوشته جدید ترین ها شاخص

  1. 2 سال عضو همیار وردپرس

    اطلاعات خوبی برای روشن شدن مسیرم و انتخاب راهکار هایم بدست آوردم .متشکرم

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام دوست عزیز
      موفق باشید

  2. 4 سال عضو همیار وردپرس

    کلید واژه های تخصصیش چیه؟

  3. 4 سال عضو همیار وردپرس

    بر ای انجام این کار باید از کجا شروع کرد؟
    مقاله آموزشی یا ویدیویی معرفی نمیکنید؟
    یا حد اقل کنید واژه های

  4. 4 سال عضو همیار وردپرس

    سلام. خسته نباشید. آیا میشه در وردپرس سیستم وبلاگ دهی برای کاربران اختصاص داد؟ تا کاربر پس از پرداخت مبلغ یا رایگان، برای خودش از دامنه ما، ساب دامین ایجاد کند؟ (مثل همه سرویس های بلاگ دهی مانند بلاگ فا)