انتخاب سیستم مدیریت محتوای وردپرس یا HTML

انتخاب سیستم مدیریت محتوای وردپرس یا HTML

سلام؛

در گذشته بسیاری از برنامه نویسان اعتقاد زیادی به زبان برنامه نویسی اچ تی ام ال داشتند. و بر مبنای آن برنامه های خود را می نوشتند و وبسایتی را می ساختند. البته همانطور که می دانید بیشتر وبسایت های اچ تی ام ال به صورت ایستا بودند. اما با روی کار آمدن سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس تمایل افراد بیشتری به آنها منحرف شد. در مقاله ی امروز میخواهیم تفاوت بین وردپرس و html را مشخص کنیم و در یک کلام بگوییم وردپرس یا html؟

در حال حاضر نیز اگر شما یک برنامه نویس باشید ممکن است زبان برنامه نویسی html را انتخاب کنید و در سوال وردپرس یا html می گویید مسلما اچ تی ام ال! زیرا تمایل به نوشتن کد توسط خود دارید و در واقع نوعی وسواس به حساب می آید!

وردپرس چیست؟

همانطور که می دانید وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا می باشد که به کمک آن می توان یک وبسایت کامل را راه اندازی کرد. همچنین سطوح کاربری آن مشهود است و به راحتی قابل مدیریت کردن می باشد. هر نوع تغییری در آن امکان پذیر است و نیازمند کار با کدهای برنامه نیست! در بین تمامی سیستم های مدیریت محتوا، وردپرس یکی از مشهور ترین هاست که بیش از 26 درصد وبسایت های جهان از آن قدرت می گیرند.
وردپرس یک سیستم متن باز یا اپن سورس است که از سمت wordpress.org پشتیبانی می شود. اما وبلاگ wordpress.com بخش محتوایی و دستوری وردپرس است. این دو سایت در کنار هم می توانند کامل کننده ی اطلاعات وردپرسی باشند.

مزایای استفاده از وردپرس

1- بروز رسانی آسان: شما می توانید به راحتی با ورود به پل مدیریتی وردپرس خود یک برگه اضافه کنید! بدون اینکه به توسعه دهنده و برنامه نویس احتیاجی داشته باشید!

2- قالب های حرفه ای: وردپرس دارای قالب های فراوانی است که به دو صورت رایگان و حرفه ای (پرمیوم) موجود است. برای هر فعالیتی که شما بخواهید می توانید از قالب مخصوص به آن استفاده کنید.

3- قدرتی باور نکردنی: سیستم وردپرس با کمک افزونه های فراوان و حرفه ای که دارد می تواند یک وبسایت قدرتمند را ایجاد کند. همچنین به راحتی می توان در آن به تولید محتوا، افزودن سیستم های رزرو، افزودن گالری تصاویر و … پرداخت.

4- کنترل کامل: همچنین شما می توانید کنترل همه جانبه و مدیریت قوی بر روی وبسایت و سیستم وردپرس خود داشته باشید. و از طرفی امنیت آن را تحت نظارت دقیق قرار دهید.

وبسایت ایستای اچ تی ام ال

اچ تی ام ال زبانی است که می تواند یک وبسایت ایستا ایجاد کند. بسیاری از وبسایت ها در اینترنت با کمک زبان اچ تی ام ال ایجاد شده و با ترکیب سایر زبان های اسکریپت نویسی تبدیل به یک صفحه ی وب شده است.
در نظر داشته باشید که برای ایجاد همچین سایتی شما باید یک توسعه دهنده و برنامه نویس در اختیار داشته باشید که بتواند وبسایت تجاری شما را ایجاد کند. آنها به کمک زبان اچ تی ام ال، سی اس اس و جاوا اسکریپت وبسایت شما را می سازند.

سیستم مدیریت محتوایی مانند وردپرس نیازمند ایجاد پایگاه داده است تا اطلاعات در آن ذخیره شود. اما وبسایتی که بر مبنای اچ تی ام ال باشد تمامی اطلاعات شما را در یک فایل ایستا ذخیره می کند.

مزایای استفاده از زبان HTML

1- نیازمند تغییر و تعمیر نیست: زمانی که وبسایت شما به صورت ایستا می باشد دیگر نیازمند بروز رسانی و بک آپ گرفتن نیست.

2- کم مصرف است: وبسایت های اچ تی ام ال نیازمند سرورهای قوی با حجم بالا نیستند! همچنین نیازی به پی اچ پی یا MySql ندارند.بنابراین می توانید آنها را بر روی سرورهای سبک و کم حجم راه اندازی کنید.

حال به سوال مهم وردپرس یا HTML رسیدیم! به نظر شما با این توصیفاتی که از این دو سیستم انجام شد، کدامیک بهتر است؟

وردپرس یا HTML

به هر حال هر دو گزینه وردپرس یا HTML را می توان برای ساخت وبسایت های تجاری به کار برد. هر کدام خصوصیات خاص خود را دارند و بسته به نیاز کاربر طراحی می شوند. اما اینکه کدامیک می تواند بهترین گزینه باشد نیازمند تامل و بحث است!

اگر شما مطمئن هستید که وبسایتتان نیازمند بروز رسانی، تغییر و افزودن موارد جدیدی نیست پس می توانید از وبسایت هایی که به زبان اچ تی ام ال نوشته شده اند و ایستا هستند استفاده کنید.

اگر می خواهید آزادی عمل داشته باشید و خود تمامی کارها را از ابتدا انجام دهید! همچنین وابسته به هیچ برنامه نویسی نباشید می توانید از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده کنید.

اگر میخواهید تجارت موفقی داشته باشید و درآمد خوبی نیز کسب کنید وردپرس را به شما پیشنهاد می کنیم. زیرا راه تست شده و خوبی برای این منظور است. با کمک وردپرس می توانید تولید محتوا کنید که خود یک گام اساسی در پیشرفت است!

جمع بندی!

در این مقاله سعی کردیم در مورد اچ تی ام ال و وردپرس صحبت کنیم! مزایا و معایب هر یک را مشخص کنیم. این دو را با هم مقایسه کنیم و در نهایت به سوال وردپرس یا html پاسخ دهیم.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.