ارسال ایمیل در لوکال هاست وردپرس با WP Mail SMTP

با سلام خدمت دوستان عزیز وردپرسی!
همانطور که می‌دانید از نرم‌افزارهایی همچون Xampp در محیط ویندوز و Mamp که در محیط مک قابل استفاده هستند برای ایجاد لوکال هاست استفاده می‌شود که با استفاده از ان‌ها میتوان در این محیط نسبت به نصب و راه‌اندازی وردپرس اقدام نمود.
در حالت عادی ایمیل‌های ارسالی در وردپرس با استفاده از ایمیل سرور ارسال می‌شود که قبلا در مورد آن توضیح داده ایم. که در این نرم‎افزارها امکان استفاده از آن فعال نیست، اما راهی وجود دارد که با استفاده از SMTP می‌توانید به راحتی اقدام به ارسال ایمیل در لوکال هاست کنید.

ارسال ایمیل در لوکال هاست با WP Mail SMTP

افزونه‌ای که قصد معرفی آن را دارم با عنوان WP Mail SMTP در مخزن وردپرس به ثبت رسیده است که با استفاده از آن قادر خواهید بود تا ایمیل‌های ارسالی وردپرس را از طریق SMTP جیمیل ارسال کنید. اما امروز میخواهیم با کمک این افزونه امکان ارسال ایمیل در لوکال هاست را فراهم کنیم.
این افزونه تاکنون توانسته است تا بیش از 500.000 نصب فعال و کسب امتیاز 4.5 را ازآن خود نماید.

نصب و راه اندازی

پس از نصب و فعال سازی افزونه منویی با عنوان Email در بخش تنظیمات پیشخوان وردپرس افزوده خواهد شد، روی آن کلیک کنید تا مشابه تصویر به صفحه تنظیمات افزونه هدایت شوید.

Advance email options- ارسال ایمیل در لوکال هاست

همانطور که در تصویر مشاهده می‌کنید ابتدا در فیلد From Email اکانت جیمیل خود را وارد کنید و سپس در فیلد From Name نام ارسال کننده را وارد کنید تا در ارسال ایمیل در لوکال هاست نمایش داده شود.
مهم‌ترین قسمت این بخش این است که در تنظیمات مشخص کنید تا ایمیل‌های ارسالی از طریق SMTP ارسال شوند، بنابراین مشابه تصویر گزینه Send all WordPress emails via SMTP را انتخاب کنید تا تمامی ایمیل‌های وردپرس از این طریق ارسال شوند.
با فعال کردن تیک گزینه Return Path نیز می‌توانید به کاربران این اجازه را بدهید تا با پاسخ دادن به ایمیل مورد نظر پاسخ‌های ارسالی آنها را در این اکانت ایمیل دریافت کنید.

SMTP option - ارسال ایمیل در لوکال هاست

در بخش SMTP Options می‌توانید تنظیمات مربوط به SMTP اکانت جیمیل خود را وارد کنید، که لازم است در مرحله قبل گزینه Send all WordPress emails via SMTP را فعال کرده باشید.

SMTP Host: در این بخش SMTP مربوط به گوگل را وارد کنید تا داده‌ها از طریق آن رد و بدل شوند، که لازم است آن را بر روی smtp.gmail.comm تعیین کنید.
SMTP Port: در این بخش پورت مربوط به گوگل را که برابر است با 587 وارد کنید.
Encryption: از آنجایی که پورت مورد نظر را بر روی 587 انتخاب کرده‌اید گزینه سوم یعنی  Use TLS encryption را انتخاب کنید، اما در صورتی که از پورت 465 استفاده می‌کنید آن را بر روی  Use SSL encryptionn قرار دهید.
Authentication: در صورتی که این گزینه را فعال کنید لازم است تا نام کاربری و رمز مربوط به اکانت جیمیل خود را وارد کنید اما در صورتی که آن را بر روی Noo ريالرار دهید لزومی به این کار نیست.

و در نهایت در بخش Username و Password نیز ایمیل و رمز اکانت گوگل خود را وارد کرده و تغییرات را ذخیره کنید.

test email- ارسال ایمیل در لوکال هاست

حال برای اطمینان از کارکرد افزونه در فیلد To ایمیل خود را وارد کرده و بر روی دکمه Send Test کلیک کنید تا یک ایمیل تستی برای ایمیل وارد شده ارسال گردد. در صورتی که تنظیمات را به درستی وارد کرده باشید، پیغام موفقیت آمیز بودن ارسال ایمیل نمایش داده خواهد شد و ارسال ایمیل در لوکال هاست صورت می گیرد.

شاد باشید..

افزونه WP Mail SMTP

صفحه افزونه
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

دیدگاه‌های این نوشته جدید ترین ها شاخص

  1. همین مراحل رو انجام دادم اما بازم خطا داد:

    مشکلی در ارسال ایمیل آزمایشی رخ داد. خروجی زیر را برای رفع خطا مشاهده کنید:

    Versions:
    WordPress: 4.9.6
    WordPress MS: No
    PHP: 5.6.36
    WP Mail SMTP: 1.2.5

    Params:
    Mailer: mail
    Constants: No

    Server:
    PHP.mail(): No
    اگر مشکل خاصی دارید، تنها خطای تولید شده‌ی بالا را در انجمن پشتیبانی افزونه ارسال کنید.

    چه باید کرد؟ هاست من ارسال ایمیل رو بسته گفت با اس ام تی پی کار کن

    • 7 سال عضو همیار وردپرس

      مشکل حل شد.
      دوستانی که مشکل من رو دارن و این خطا رو دریافت می کنن:

      این خطا بخاطر وارد کردن مقادیر اشتباه بود!
      تو سی پنل، بخش ایمیل اونجا میتونین مقادیر درست رو پیدا کنین و تو پلاگین اس ام تی پی وارد کنین و مشکل رو حل کنین!
      خیلی ساده

  2. سلام
    داشتم سی دی اموزش وردپرس رو نگاه میکردم که گفت در یک قسمت نام بانک اطلاعاتی و یوزر بانک اطلاعاتی و رمز ورود اون رو وارد میکنیم.
    خود مدرس از تنظیمات پیش فرض xamp استفاده میکنه
    من باید چی رو وارد کنم؟
    خواهشا کمک کنید