7 درگاه پرداخت اینترنتی برتر در ایران – بهترین سایت های درگاه پرداخت واسط

7 درگاه پرداخت اینترنتی برتر در ایران 7 درگاه پرداخت اینترنتی برتر در ایران

درگاه پرداخت اینترنتی چیست؟

درگاه پرداخت آنلاین یا درگاه پرداخت اینترنتی ابزاریست که به پرداخت آنلاین و سریع مشتریان شما کمک میکند. می توانید بدون رفتن به بانک، در کمتر از چند ساعت فقط با استفاده از مدارک شخصی و تایید هویت خود در وبسایت‌های معتبر درگاه پرداخت آنلاین، درگاه بانکی خود را دریافت کنید. اگر قصد اینترنتی کردن کسب و کار و فروش محصولات یا خدمات خود به صورت آنلاین را دارید؛ نیازمند پیاده سازی و نصب درگاه پرداخت امن روی وبسایت خود هستید.

انواع درگاه پرداخت اینترنتی

درگاه پرداخت اینترنتی به دو گروه واسط و مستقیم دسته بندی می شوند درگاه‌ پرداخت مستقیم، به حساب بانکی متصل شده و مبلغ هر تراکنش، مستقیماً به حساب شما واریز می‌شود. درگاه بانک ملت یک درگاه مستقیم است. درگاه پرداخت واسط همانطور که از نام آنها پیداست سامانه‌های واسطی هستند که توسط برخی سایت‌ها ارائه می‌شوند و حساب بانکی شما را به صورت غیرمستقیم به بانک متصل کرده و امکان پرداخت آنلاین را برای انواع کسب‌وکارها فراهم می‌کنند. این حسابها درصدی از مبلغ تراکنش را به عنوان کارمزد برمی‌دارند. اما دریافت آنها سریعتر و بدون دردسر است. مبالغ این کارمزدهای دریافتی توسط این درگاه ها زیاد نیست و معمولاً ۱ درصد کارمزد به ازای ارائه خدمات دریافت می‌شود و از این جهت برای بسیاری از کسب و کارها به صرفه هستند. در این مقاله برخی از مزایای درگاه های واسط بانکی بیان  شده و چند درگاه بانکی برتر ایران معرفی می شوند.

درگاه پرداخت مانیار

درگاه پرداخت مانیار مثل تمام خدمات این شرکت، قابلیت اتصال به هر حساب بانکی عضو شتاب را داراست. استفاده از خدمات درگاه پرداخت الکترونیک مانیار به اپلیکیشن خاصی نیاز ندارد و کاربران تنها با اتصال به اینترنت می‌توانند وجه خود را واریز کنند. این درگاه بانکی کاملا ایمن بوده و عنوان پرداختیاری را کسب نموده است. به عبارتی دیگر از طرف درگاه پرداخت شاپرک بانک مرکزی پس از گذراندن آزمون های فنی لازم برای ارائه سرویس پرداختی استاندارد تایید شده است.

درگاه پرداخت مانیار
درگاه پرداخت مانیار

درگاه پرداخت اینستاگرام و تلگرام مانیار فرایند پرداخت مشتریان از طریق این شبکه اجتماعی و پیام رسان پرکاربرد برای کسب و کارها را تسهیل نموده است.  همچنین تسویه‌ی روزانه بدون افزایش کارمزد و امکان شخصی سازی صفحه پرداخت با نام و لوگوی کسب و کار، پرداخت با qr code از دیگر مزایا و قابلیت های این شرکت است.

مانیار به مشترکین جدید خود یک ماه اشتراک رایگان هدیه می دهد. این درگاه بدون نیاز به نماد اعتماد الکترونیک و به راحتی در مدت یک روزه قابل دریافت است. برای دریافت درگاه پرداخت الکترونیک کافیست با شماره شرکت درج شده در وبسایت مانیار تماس بگیرید تا بخش پشتیبانی این شرکت طی مشاوره ای بهترین سرویس را به شما معرفی کنند و مدارک لازم را درخواست کنند. سپس ساخت درگاه پرداخت اینترنتی شما انجام خواهد شد.

بیت پی

بیت پی یکی دیگر از درگاه های پرداخت های اینترنتی واسط است. این درگاه ابتدا با نام پی لاین به فعالیت می‌پرداخت و پس از سال مشکل فیلترینگ صفحات پرداخت، در سال 1395 با برند جدید اغاز به کار کرد. قابلیت خوب این درگاه تسویه حساب سریع در هر روز یا ساعت بصورت کارت به کارت یا پایا است. از معایب درگاه پرداخت بیت پی می توان به نداشتن دکمه پرداخت یا فاکتور پرداخت جداگانه اشاره کرد.

درگاه پرداخت زرین پال

زرین پال با بیش از ده سال سابقه فعالیت، اولین پرداخت یار ایرانی است. این درگاه واسط یک روز پس از انجام هر تراکنش، تا ساعت 17، پس از کسر کارمزد مبلغ پرداختی را به حساب پذیرنده واریز می کند. از معایب زرین پال می توان به دریافت هزینه اضافی بابت صدور زرین کارت و زرین گیت اشاره نمود. همچنین در قوانین زرین پال، فرآیند تسویه‌‌حساب پذیرندگان در روزهای تعطیل رسمی، مطابق با فرآیند پرداخت‌‌یاری، به روز پس از تعطیلی موکول می‌‌شود. به علاوه باتوجه به مشترکین زیاد این درگاه بانکی تسویه حساب در اکثر مواقع بیشتر از ۴ روز تا ۶ روز طول می کشد.

آی دی پی

idpay.ir برای پرداخت در سایت ابزار مناسبی نیست. این درگاه برای کسب و کارهایی که تعداد محصولاتشان کم است یا قصد دریافت هزینه از طریق تبلیغات در اینستاگرام یا کانال تلگرام را دارند مناسبتر است. یک ویژگی خوب Idpay امکان تعریف فرم با فیلدهای مختلف برای صفحه پرداخت است. با استفاده از این فرم می توان از طریق پیامک، ایمیل و ربات تلگرام اطلاع‌رسانی پرداخت را ارسال نمود. از معایب درگاه پرداخت اینترنتی آیدی پی می توان به نداشتن پلاگین آسان فرم برای سایتها اشاره نمود.

پی دات آی آر

سایت پی دات آی آر (Pay.ir) یکی از درگاه های پرداخت پرطرفدار است که کاربران زیادی دارد. از مزیت‌های این سایت ایجاد کیف پول به‌منظور محاسبه درآمدتان به‌صورت مجزا از هر سایتی که در آن فعالیت می‌کنید، همچنین انتقال وجه بدون ورود به صفحه پرداخت بانکی به‌حساب کاربران عضو سایت پی در صورت بروز مشکل در سیستم پرداخت بانکی است که از ویژگی‌های برتر این سایت محسوب می‌شود و در کنار کارمزد 1% آن توانسته به‌خوبی این سایت را در میان بهترین‌ها جای دهد.

نکست پی

نکست پی (NextPay) فعالیت خود را دیرتر از رقبای خود آغاز کرده اما توانسته رشد و پیشرفت نسبتا خوبی داشته باشد. شاید بتوان از ویژگی خوب این درگاه به این اشاره کرد که در صورت اختلال در درگاه پرداخت بانک هنگام پرداخت، با استفاده از سوییچری به صورت خودکار فرد را به درگاه دیگری منتقل می کند. از معایب سایت بیت پی نداشتن دکمه پرداخت یا فاکتور پرداخت به صورت جداگانه اشاره کرد. همچنین نام برند در درگاه پرداخت ذکر نمی شود.

PayPing

تمامی کسب‌وکارهای آنلاین نیز می‌توانند از خدمات ارزنده پی پینگ بهره‌مند شوند. قابلیت ساخت صفحه پرداخت شخصی با نام شخص برای هر یک از محصولات، ایجاد فرم پرداخت در شبکه‌های اجتماعی برای حرفه‌های فعال در این حوزه‌ها، در اختیار قرار دادن مشخصات محصول و لینک برای مشتریان و دریافت آدرس آن‌ها از دیگر ویژگی‌هابیست که پس از گرفتن  درگاه پرداخت پی پینگ از آن بهره مند می‌شوید. و می‌توان لینک های پرداخت آماده را در شبکه های اجتماعی ایجاد کرد. از معایب این درگاه پرداخت اینترنتی نیز می‌توان به مشخص نبودن کارمزد در خدمات شخصی، تاخیر در تسویه حساب و عدم قابلیت توسعه به سایت های شخصی و … اشاره نمود.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

مطالب زیر را حتما بخوانید