مزایا و معایب وردپرس چرا باید از آن استفاده کنیم؟

ساخت سایت رایگان امروزه یکی از عنوان هایی است که در سایت های مختلفی مشاهده می کنید اما در این مقاله ما قصد داریم شمارو به صورت اصولی با نحوه ساخت و راه اندازی سایت آشنا کنیم پس اگر به دنبال داشتن یک سایت عالی هستید می تونید سفارش طراحی سایت خود را به سایت های معتبر بدهید یا خودتون یک وبسایت رو راه اندازی کنید و از آن کسب درآمد کنید.

چه زمانی باید خودمان سایت راه اندازی کنیم؟

بسیاری از مدیران موفق کسب وکارها سوالشون این هست که چرا باید خودمون کسب وکار و سایت رو راه اندازی کنیم در پاسخ این سوال باید گفت اصلاً جبری برای این کار وجود ندارد چرا که اگر شما مدیر کسب وکار هستید یا علاقه زیادی به طراحی سایت ندارید اصلا نیازی نیست خودتون از صفر بشینید و طراحی سایت رو یاد بگیرید چرا که زمان برای شما اهمیت زیادی دارد.

پس برای اینکه بتونید تمرکزتون رو برای کارهای مهم تر بیزینس خودتون صرف کنید بهتره که طراحی سایت رو برون سپاری کنید و به یک طراح سایت یا شرکت معتبر، سفارش طراحی سایت خود را بسپرید با این کار می تونید در سریع ترین زمان ممکن کسب وکار خود را آنلاین کنید و یک سایت حرفه ای داشته باشید.

آموزش ساخت سایت رایگان

خب حالا بریم سراغ آموزش ساخت سایت رایگان توسط خودمون، در شرایطی که دوست دارید خودتون طراحی سایت رو یاد بگیرید و نیازمند کسی نباشید می تونید وارد این مسیر شوید و هرروز خودتون رو توسعه بدید البته دیگه مثل قدیما نیاز نیست کلی زمان بگذارید و موارد مهم ساخت سایت رو به صورت تیکه پاره از اینور و اونور یاد بگیرید چون دوره های مناسب زیادی وجود داره که می تونید از اونها استفاده کنید در ادامه مهم ترین گام هایی که باید برای ساخت سایت بردارید رو عنوان خواهیم کرد.

1.انتخاب حوزه کاری برای راه اندازی سایت

اولین قدمی که شما باید بردارید تصمیم گیری و انتخاب حوزه کاری است که پیشنهاد میشه حوزه کاری موردعلاقه یا زمینه ای که در حال حاضر در آن فعال هستید رو در اولویت قرار دهید مثلاً اگر شما یک فروشگاه لباس دارید باید یک سایت برای فروش محصولات فیزیکی راه اندازی کنید یا مثلاً اگر معلم یا استاد زبان هستید باید یک سایت آموزشی در حوزه کاری خودتان راه اندازی کنید.

پس مهم ترین کاری که در شروع باید انجام دهید انتخاب حوزه کاری است شاید این موضوع ساده به نظر برسد اما آینده کسب وکار اینترنتی شمارو دگرگون می کند چرا که اگر حوزه کاری خودتون رو اشتباه انتخاب کنید در طی مسیر خسته می شود و کلاً سایت رو کنار می گذارید اما برعکس اگر زمینه مورد علاقه خودتون رو انتخاب کنید در آینده می تونید با عشق روی وبسایتتون کار کنید.

2.نصب و راه اندازی سایت در لوکال هاست

برای شروع اصلاً نیازی نیست در همان ابتدا برید سراغ خرید دامنه و هاست چون این موضوع در مرحله آخر باید صورت بگیره حالا شاید بگید مگه روی سیستم به صورت آفلاین هم میشه سایت راه اندازی کرد باید بگم بله همه این موارد در دوره آموزش وردپرس سایت کیت وردپرس توضیح داده شده در واقع شما می تونید با یکسری نرم افزارها مانند Xamp یا wampp در سیستم خودتون به صورت لوکال سایت رو راه اندازی و کامل کنید و سپس در آخر سایت رو ببرید روی هاست واقعی که همه این گام ها بسیار آسان است پسنگران نباشید.

3.یادگیری وردپرس و انتخاب قالب برای سایت

مرحله سوم شامل یادگیری سیستم وردپرس می شود و بعد از آن باید یک قالب وبسایت برای خود تعیین کنید حالا شاید بپرسید وردپرس چیه؟ ببینید شما برای راه اندازی سایت از روش های مختلفی می تونید استفاده کنید که برای 99 درصد افراد بهترین روش استفاده از سیستم وردپرس است چون این سیستم هم رایگان و هم ساده است و هم بعداً خودتون می تونید سایتتون رو بدون نیاز به برنامه نویس توسعه بدید.

اما بعد از یادگیری وردپرس مهم ترین کار انتخاب یک قالب مناسب است یعنی اگر شما یک وبسایت آموزشی دارید نباید یک قالب فروشگاهی انتخاب کنید که برای سایت های فروش محصول فیزیکی استفاده می شود اگر قالب رو اشتباه انتحاب کنید بعداً دچار مشکلات زیادی می شوید البته نه اینکه نتونید قالب رو تغییر بدید چرا می تونید ولی تغییر قالب یکسری مشکلات رو براتون به وجود میاره که اگر تخصص زیاد در حوزه طراحی سایت نداشته باشید به مشکلات زیادی برخورد می کنید.

نکته ای که وجود داره اینه که برای وردپرس قالب های زیادی وجود داره بسیاری از این قالب هارو می تونید به صورت آماده از سایت های فروش قالب تهیه کنید.

4.نصب افزونه های ضروری در سایت

گام نهایی آموزش ساخت سایت رایگان با وردپرس، نصب افزونه های مختلف برای نیازهای وبسایت است شما باید تا آنجایی که می تونید تعداد نصب افزونه های اضافی رو کم کنید چرا که هرچقدر تعداد نصب افزونه ها بیشتر شود سرعت وبسایت شما کمتر می شود.

افزونه های در واقع یکسری برنامه های از قبل طراحی شده است که شما با نصب آن یکی از نیازهای وبسایت رو رفع می کنید مثلا برای سئو کردن وبسایت می تونید یک افزونه سئو نصب کنید تا کار سئو برای شما راحت تر شود در ادامه لیستی از ضروری ترین افزونه های وردپرسی رو عنوان خواهیم کرد.

  • افزونه رنک مث برای سئو
  • افزونه راکت برای افزایش سرعت سایت
  • افزونه المنتور برای ساخت صفحات بدون کدنویسی
  • افزونه ووکامرس برای تبدیل سایت به فروشگاه اینترنتی
  • افزونه اکیسمت برای ضدهرزنامه و جلوگیری از کامنت های اسپم

طراحی سایت بدون کدنویسی با المنتور

المنتور یک افزونه صفحه ساز است که امروزه تقریباً در همه وبسایت های وردپرسی وجود دارد چون کار مدیران وبسایت هارو بسیار راحت تر کرده برای یادگیری و نحوه کار با المنتور باید یک آموزش اصولی ببینید یکی از بهترین دوره های آموزش المنتور در سایت کیت وردپرس به صورت رایگان منتشر شده که می تونید از آن استفاده کنید.

سخن پایانی برای آموزش ساخت سایت رایگان

پس ما در این مقاله یاد گرفتیم چطور از صفر یک وبسایت رو راه اندازی کنیم و قدم به قدم مطابق سلیقه خودمون آن را سفارش سازی کنیم برای یادگیری رایگان و بیشتر حتماً از دوره های رایگان آموزش وردپرس و آموزش المنتور استفاده کنید و در ادامه برای حرفه ای تر شدن و رشد سایت می تونید از دوره های جامع آموزش طراحی سایت و دوره آموزش سئو در سایت کیت وردپرس کمک بگیرید.

منبع : کیت وردپرس

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

مطالب زیر را حتما بخوانید