در حال حاضر اکثر سایتها احتیاج به مبحث عضویت دارند. برخی از خدمات آنها را قطعا افراد عضو در سایت دریافت میکنند. پس برای این منظور باید پلن مشخصی داشته باشند. آیا به دنبال بهترین افزونه عضویت وردپرس هستید؟ انتخاب افزونه مناسب برای سایت بسیار مهم است زیرا پلتفرم بهتر به معنای فرصتهای رشد بیشتر است. ما با آزمایش بهترین افزونه های عضویت وردپرس و بررسی عوامل مختلف مانند سهولت استفاده، ویژگیها، گزینههای سفارشیسازی و رایگان بودن، این انتخاب را برای شما بسیار آسان کردهایم. پس با ما همراه باشید.
بهترین افزونه های عضویت وردپرس
افزونه های عضویت در وردپرس بسیارند، اما همه آنها ویژگیهای برخی ویژگیها را ندارند که ممکن است برای ایجاد سایت عضویت خود به آن نیاز داشته باشید. برخی از آنها برای فروش اشتراک در یک سطح ویژه خوب هستند، در حالی که برخی دیگر سطوح عضویت متنوع و ویژگیهای مدیریت اشتراک را ارائه میدهند. برای ارائه بهترین توصیهها، ما برخی از افزونه های عضویت محبوب را آزمایش کردیم و به معیارهای زیر در این انتخاب توجه کردیم:
- سهولت استفاده: ما افزونههای عضویتی را انتخاب کردهایم که رابط کاربری مبتدی را همراه با اسناد گسترده ارائه میدهند. همچنین فرآیند ورود آسان را در اولویت قرار دادهایم.
- موارد استفاده مختلف: افزونههایی را در سایت شما قرار دادهایم که میتوانند عملکردهای مختلفی مانند فروش محصولات دیجیتال، ایجاد محتوای مختص اعضا، ساخت دورههای آموزشی، پشتیبانی از درگاههای پرداخت، ایجاد LMS و موارد دیگر را در سایت انجام دهند.
- قابلیت اطمینان: برای این ویترین، فقط افزونههای عضویتی را که خودمان تست کردهایم قرار دادیم. همچنین برخی از نظرات مشتریان را برای یافتن گزینههای محبوب بررسی کردیم.
برای راه اندازی سایت عضویت ویژه به چه چیزی نیاز دارید؟
وبسایتهای عضویت منابع فشردهای هستند و انتخاب هاست اشتباه میتواند به عملکرد کلی شما آسیب برساند. به همین دلیل است که اولین کاری که باید انجام دهید انتخاب بهترین هاست وردپرس است. برای این منظور قبلا درباره بهترینها صحبت کردیم که پیشنهاد میکنم قبل از هر کاری حتما آنها را بررسی کنید.
۱- افزونه MemberPress
MemberPress بهترین افزونه عضویت وردپرس در بازار است که به شما امکان میدهد سطح عضویت و اشتراک نامحدودی را بفروشید. راهاندازی آن بسیار آسان بوده و میتواند بهطور خودکار صفحههای قیمت، ورود به سیستم، حساب کاربری و تشکر را برای کاربرانتان اضافه کند. این افزونه همچنین به شما امکان میدهد محتوای ویژه را به سایت خود اضافه کنید و یک پورتال مشتری برای مدیریت منابع مشتری به صورت آنلاین ایجاد کنید.
به غیر از آن، MemberPress دارای کنترل دسترسی قدرتمندی است که به شما امکان میدهد دسترسی به هر محتوا، از جمله پستها، صفحات، انواع پستهای سفارشی، دستهها، برچسبها، فایلها و موارد دیگر را محدود کنید. MemberPress همچنین میتواند به عنوان یک افزونه اشتراک وردپرس عمل کند زیرا هم از پرداختهای تکراری و هم یکباره پشتیبانی میکند و میتواند عضویت ماهانه، سالانه یا حتی مادام العمر را به کاربران شما ارائه دهد. این افزونه همچنین فروش دورههای آموزشی را به صورت آنلاین آسان میکند.
مزایا:
- میتوانید از MemberPress برای ایجاد یک خبرنامه در وبسایت خود استفاده کنید.
- این افزونه بهترین افزونه محافظت از محتواست زیرا به شما امکان میدهد محتوا را براساس سطح عضویت یا نقش کاربر محدود کنید.
- این افزونه میتواند با AWeber، Mailchimp، Uncanny Automator و Constant Contact ادغام شود. همچنین با خدمات وب آمازون، Blubrry برای میزبانی پادکست و BuddyPress برای ایجاد یک جامعه آنلاین ادغام میشود.
- برخی از دیگر ویژگیهای قدرتمند آن عبارتند از داشبورد داخلی مدیریت عضویت، کدهای کوپن قابل تنظیم، اعلانهای ایمیل، فرمهای ثبت نام کاربر، ویجتها و کدهای کوتاه سفارشی، Rest API برای توسعه دهندگان و موارد دیگر.
معایب:
- افزونه رایگان MemberPress دارای ویژگیهای محدودی است و برای باز کردن گزینه های بیشتر باید به نسخه حرفه ای ارتقا دهید. باید ببینید تا چه اندازه برایتان مفید است.
- این افزونه فقط از سه درگاه پرداخت محبوب پشتیبانی میکند. این افزونه میتواند برای صاحبان سایتهایی که در کشورهایی زندگی میکنند که توسط این روشهای پرداخت پشتیبانی نمیشوند، مشکل ساز باشد.
۲- افزونه Easy Digital Downloads یا EDD
Easy Digital Downloads یکی از برترین افزونههای تجاری برای فروش محصولات دیجیتال است. این افزونه این امکان را به شما میدهد تا دانلودها را براساس سطوح عضویت محدود کنید، برای عضویتهای مختلف تخفیف ارائه دهید و اعلانهای ایمیلی ارسال کنید تا اعضا را در مورد بهروزرسانیها یا تمدیدهای مهم مطلع کنید. Easy Digital Downloads از بهترین افزونه های عضویت وردپرس بوده که استفاده از آن آسان است و به شما امکان پذیرش پرداختهای مکرر را میدهد. شما میتوانید از این افزونه برای فروش هر نوع محصول دیجیتالی در وردپرس، از جمله کتابهای الکترونیکی، PDF، فایلهای صوتی، ویدیوها و موارد دیگر استفاده کنید.
مزایا:
- EDD دارای یک سیستم سبد خرید داخلی است که به مشتریان شما امکان میدهد چندین بار فایل مودنظر را همزمان خریداری کنند.
- میتوانید پرداختهای آنی را بپذیرید یا به راحتی پرداختهای خودکار را برای هر محصولی از جمله روزانه، هفتگی، ماهانه، سه ماهه، شش ماهه و سالانه تنظیم کنید.
- با Easy Digital Downloads، میتوانید پرداختهای کارت اعتباری را از هر نوع درگاه پرداختی داشته باشید.
- میتوانید از افزونه اشتراک EDD برای ایجاد طرحهای عضویت با سطوح دسترسی مختلف و پسوند EDD Member Downloads برای اجازه دسترسی به دانلودهای خاص براساس سطح عضویت استفاده کنید.
- این افزونه همچنین گزارشها و تحلیلهای داخلی را برای پیگیری فروش و فعالیت عضویت ارائه میدهد.
معایب:
- در حالی که Easy Digital Downloads برای ایجاد یک برنامه وابسته برای محصولات شما با برخی از ابزارهای محبوب مانند AffiliateWP متصل میشود، اما فاقد ادغام با سایر خدمات محبوب است.
- این افزونه دو نسخه رایگان و پرمیوم را دارد.
۳- افزونه Restrict Content Pro
Restrict Content Pro یکی از بهترین افزونه های عضویت وردپرس است که به شما کمک میکند یک سایت عضویت بسازید و محتوا را براساس معیارهای مختلف محدود کنید. میتوانید از این افزونه برای محدود کردن محتوا به کاربران ثبتشده، سطوح عضویت و سطوح دسترسی، و همچنین هدف قرار دادن صفحات، پستها، انواع پستهای سفارشی، برچسبها یا دستهها برای محدودیت استفاده کنید. این افزونه به شما امکان میدهد مراحل عضویت نامحدود بسازید، اشتراکهای تکراری ارائه دهید، کوپنهای تخفیف اضافه کنید و فرمهای ثبت نام و ورود اختصاصی ایجاد کنید.
مزایا:
- این افزونه به شما امکان میدهد محتوای زمانبندی شده ایجاد کرده تا در طول زمان منتشر شود.
- Restrict Content Pro به اعضا اجازه میدهد تا سطح اشتراک و دسترسی خود را در داشبورد مدیریت کنند.
- این افزونه به شما امکان میدهد دسترسی به محتوا را براساس پیشرفت و اقدامات فردی کنترل کنید.
- گزارشها و تجزیه و تحلیلها را ارائه میدهد.
معایب:
- ویژگیهای بازاریابی Restrict Content Pro به اندازه سایر ابزارهای این لیست قوی نیست.
۴- افزونه Paid Memberships Pro
Paid Memberships Pro یک افزونه اشتراک محبوب وردپرس است که به شما امکان میدهد یک وبسایت مبتنی بر عضویت و اشتراک ایجاد کنید. این افزونه به شما امکان میدهد محتوای پیشفرض را محدود کرده و پیامی را برای کاربرانی که سعی در دسترسی به آن دارند تنظیم کند. حتی انواع پست سفارشی و صفحات تک را فقط به اعضای پولی محدود میکند. Paid Memberships Pro به شما امکان میدهد محتوای شخصی سازی شده ایجاد کنید. همچنین به شما امکان میدهد یک فرهنگ لغت و نمایه برای همه اعضای وبسایت خود ایجاد کنید.
مزایا:
- این افزونه به شما امکان میدهد سطوح عضویت چند لایه ایجاد کنید، انجمنهای آفلاین را راه اندازی کنید و از طریق ایمیل با مشترکین خود ارتباط برقرار کنید.
معایب:
- امکان استفاده رایگان دارد.
- رابط کاربری و راه اندازی میتواند برای مبتدیان کمی سخت باشد.
- برخلاف برخی دیگر از افزونههای موجود در لیست، گزارش و تجزیه و تحلیل پیشرفته ارائه نمیدهد.
۵- افزونه Ultimate Member
افزونه Ultimate Member از بهترین افزونه های عضویت وردپرس است که به شما امکان میدهد انجمنهای آنلاین بسازید، اشتراکها را بفروشید و برنامههای عضویت ایجاد کنید. همچنین به شما امکان میدهد پروفایلهای کاربری جذاب بصری ایجاد کرهده و فرمهای ثبت نام مشتری و ورود به سیستم را در فرانت وبسایت اضافه کنید. بعلاوه، Ultimate Member یک ویژگی مدیریت حساب دارد که در آن کاربران میتوانند جزئیات پروفایل خود را ببینند، اطلاعات حساب را به روز کنند و رمز عبور را مستقیماً تغییر دهند.
مزایا:
- شما میتوانید از این افزونه برای ایجاد دایرکتوریهای عمومی یا خصوصی با لیستهای کاربران براساس معیارهای خاص استفاده کنید.
- این افزونه به کاربران اجازه میدهد نظرات و رتبه بندی را برای سایر اعضا بگذارند و فعالیتهای اجتماعی را در وبسایت شما پیگیری کنند.
- Ultimate Member همچنین میتواند با WooCommerce، BuddyPress و Mailchimp ادغام شود.
معایب:
- ادغام افزونه با ابزارهای دیگر گاهی اوقات میتواند منجر به تداخل شود.
- فاقد ویژگی گزارش گیری پیشرفته است.
- افزونه هیچ گزینه سفارشی سازی ندارد.
جمع بندی نهایی
برای اینکه برخی محتواها و خدمات خود را فقط برای اعضای ویژه به نمایش بگذاریم نیاز به بهترین افزونه های عضویت وردپرس داریم. افزونهای که بتواند امکان خرید اشتراک و محدودسازی محتوای ویژه ما را داشته باشد. در سال جدید لیستی از بهترین افزونههای عضویت ارائه شده که ما نیز آنها را بررسی کردیم. حال انتخاب با شماست! کدامیک را انتخاب میکنید؟