بهترین ابزارهای طراحی سایت ، طراحی سایت با کدنویسی بهتر است یا cms ها ؟

بهترین ابزارهای طراحی سایت ، طراحی سایت با کدنویسی بهتر است یا cms ها ؟

در این مقاله به بررسی انواع ابزارهای طراحی سایت پرداخته ایم ، و در آن ابزارها را به دو دسته کد نویسی و بدون کد نویسی تقسیم کرده و در نهایت به معرفی انواع آن ها و در نهایت به بررسی روش انتخاب ابزار پرداخته ایم.

اگر میخواهید شغل طراحی سایت را انتخاب کنید این مطلب برای شما مفید خواهد بود.

مقدمه ای بر ابزار های طراحی سایت

به طور کلی ابزارهای طراحی سایت به دو دسته کلی با کد نویسی و دسته بدون کد نویسی تقسیم می شوند. دسته شامل کد نویسی شامل پلتفرم ها ، فریمورک ها  و زبان های برنامه نویسی می باشند که در نهایت توسط یک تیم متخصص در امر برنامه نویسی ، منجر به ایجاد یک وبسایت خواهد شد. از مثال های مربوط به آن می توان به فریمورک های محبوبی مانند لاراول ، جنگو و یا روبی آن ریلز اشاره نمود.

در مورد ابزارهای بدون برنامه نویسی می توان گفت که پلتفرم های از پیش طراحی و برنامه نویسی شده هستند که به افراد در زمینه ایجاد یک سایت بدون نیاز به برنامه نویسی کمک میکند. از مثال های آن می توان به ابزار های Drag&Drop و یا سی ام اس ها ( سیستم های مدیریت محتوا) مانند جوملا ، وردپرس و اپن کارت اشاره نمود.

ابزارهای با کد نویسی از ابزارهای طراحی سایت

همانطور که پیشتر به آن اشاره شد، این دسته از ابزارهای طراحی سایت برای ایجاد وبسایت نیاز به کد نویسی دارند، این ابزارها برای افراد مبتدی در زمینه وب تقریبا غیر قابل استفاده میباشد ، چراکه برای استفاده از آنها نیاز به دانش تخصصی در زمینه برنامه نویسی میباشد. اما با این حال سوالی که پیش می آید این است که چرا با این وجود باید استفاده نمود.

برای انجام پروژه برنامه نویسی وب باید یک دوره از برنامه نویسی با هر زبانی را طی کرده باشید تا با نحوه الگوریتم نویسی و کدنویسی و ساختارهای مختلف آن آشنایی داشته باشید.اگر این موارد را داشته باشید مطمئنا برنامه نویسی وب برای شما آسان خواهد شد.

به طور عمده کاربرد ابزارهای با کدنویسی ایجاد وبسایت هایی میباشد که نیاز به شخصی سازی های بسیار دارند و کاربرد هایی دارند که در سایت های معمولی استفاده نمی شود. برای نمونه نمی توان به وسیله ابزار های بدون کد نویسی سایتی مانند گوگل و یا دیگر سایت های بزرگ ایجاد نمایید. در برخی موارد نیز شما ممکن است قابلیتی در سایت خود داشته باشید که بدون برنامه نویسی امکان پیاده سازی آنها وجود نداشته باشد. برای مثال میتوان به سیستم های هوش مصنوعی و یا API ها اشاره نمود.

فریمورک های طراحی سایت از ابزارهای با کد نویسی

شاید اسم برخی از فریمورک های برنامه نویسی مانند ری اکت ، لاراول و یا جنگو را پیشتر شنیده باشید. اصولا فریمورک ها یک بستر از پیش طراحی شده با زبان های برنامه نویسی مخصوص خود هستند که هدف آنها بهبود سرعت توسعه وب اپلیکیشن ها است. امروزه تعداد زیادی فریمورک روی بسیاری از زبان های برنامه نویسی موجود است که هر کدام می توانند برای اهداف خاصی مورد استفاده قرار بگیرند. برای مثال فریمورک ری اکت و ویو در بخش فرانت اند وبسایت ها (با زبان جاوا اسکریپت) و فریمورک های جنگو (پایتون) و لاراول (PHP) در بخش بک اند مورد استفاده قرار می گیرند.

فریمورک های طراحی سایت

ابزارهای بدون کدنویسی

ابزارهای بدون کدنویسی برای اولین بار در سال 2000 با سرویس های بلاگدهی معرفی شدند. و هدف این دسته از ابزارهای طراحی سایت کاهش سرعت ساخت سایت ها و کاهش هزینه های شرکت های کوچک بود. پس از مدتی در سال 2003 اسکریپت وردپرس به عنوان بهترین سیستم مدیریت محتوا فعلی تحت پلتفرم های اوپن سورس نشر پیدا کرد.

در دهه 2010 نیز ابزارهای Drag&Drop برای طراحی وب سایت ها معرفی شدند؛ که کمک شایانی در راستای راه اندازی سایت ها داشتند.

مزایای ابزارهای بدون کدنویسی

  • کاهش هزینه های توسعه و برنامه نویسی
  • کمک به افراد غیر متخصص در جهت راه اندازی وبسایت
  • کمک به مدیران شرکت ها جهت مدیریت هزینه ها و تیم آی تی

در گذشته، این ابزارهای طراحی سایت محدود به قابلیت بلاگ سازی بودند اما امروزه با اضافه شدن قابلیت ها و پلاگین های بسیار می توان توسط آنها انواع بسیاری از وبسایت ها،  مانند فروشگاه ها ، روزنامه ها، انجمن ها و شبکه های اجتماعی نیز با آنها پیاده سازی نمود. در بخش بعدی در مورد نوعی از ابزارهای بدون کدنویسی به نام سی ام اس(CMS) و یا سیستم های مدیریت محتوا صحبت خواهیم نمود.

سیستم های مدیریت محتوا

قابلیت های سی ام اس های مختلف

  سیستم های مدیریت محتوا اسکریپت هایی برروی زبان های برنامه نویسی مختلف هستند که از پیش نوشته شده اند و شما برای استفاده از این دسته از ابزارهای طراحی سایت تنها نیاز به دامین و هاست با پشتیبانی زبان مورد نظر دارید.

پیش از آن که بخواهیم در مورد قابلیت های سی ام اس ها مختلف بپردازیم نیاز است تا برخی از معروف ترین سیستم های مدیریت محتوا را معرفی کنیم. و پس از آن به این موضوع خواهیم پرداخت که هر کدام از سی ام اس های طراحی سایت چه قابلیت هایی دارند.

  • سیستم مدیریت محتوای وردپرس
  • سیستم مدیریت محتوای جوملا
  • سیستم مدیریت محتوای اوپن کارت

    وردپرس

وردپرس را میتوان یکی از اولین ابزارهای طراحی سایت با زبان پی اچ پی در بخش بک اند و MySQL در بخش دیتابیس بود. در ابتدا وردپرس تنها قابلیت ایجاد یک سیستم وبلاگی داشت اما امروزه با پلاگین های بسیاری که برای این سیستم معرفی شده است ، این ابزار برای ساخت طیف وسیعی از وبسایت ها مناسب شده است. این پلاگین از زبان فارسی پشتیبانی می کند.

برای مثال می توان به پلاگین ووکامرس اشاره نمود که می توانند برای شما یک وبسایت فروشگاهی با قابلیت های فراوان ایجاد نماید و یا پلاگین BBpress که می تواند برای شما یک انجمن با تمامی امکانات لازم را فراهم نماید. همچنین پلاگین المنتور این سیستم یکی از قوی ترین سیستم های درگ اند دراپ در طراحی سایت ها میباشد.

اگر یک سایت با امکانات ساده و مشخص میخواهید و سایت شما از پیچیدگی های خاصی برخوردار نیست ما وردپرس را پیشنهاد میدهیم.وردپرس مخصوص سایتهای فروشگاهی ، اطلاع رسانی ، تولید محتوا و معرفی خدمات است.

انجام پروژه وردپرس برای کاربرانی که دانش کدنویسی ندارند میتواند به سادگی صورت پذیرد و با چند کلیک میتوانند یک سایت ساده را ایجاد نمایند.برای داشتن امکانات بیشتر نیاز هست که کمی در اینترنت جستجو نمایند تا افزونه های مختلف وردپرس را پیدا کرده و در سایت خود نصب نمایند.

وردپرس را میتوان بهترین گزینه برای کسانی دانست که سایت پیچیده ای نمیخواهند.

انجام پروژه وردپرس

جوملا :

شاید تا ده سال پیش جوملا یکی از بزرگترین رقبای وردپرس بود، اما جوملا ابتدا به عنوان یک سیستم مناسب برای ایجاد وبسایت های فروشگاهی بود اما پس از مدتی با پلاگین های فراوانی که برای آن ساخته شد ، می تواند برای سایت های تبلیغاتی و سیستم های چت و پشتیبانی نیز بسیار مناسب باشد.

راهنمای انتخاب ابزارهای طراحی سایت

شاید از خود سوال بپرسید که بالاخره با کدام ابزار سایت خود را طراحی کنم. در جواب این سوال می توان گفت که:

به طور کلی با ابزارهای با کدنویسی می توان تمامی انواع سایت ها را طراحی و توسعه داد، اما مشکلات بسیاری از جمله هزینه های زیاد ، تضمین امنیت سایت و … به وجود می آید. در مقابل ابزارهای بدون کد نویسی این مشکلات را حل نموده اند، اما باید توجه داشت که نمی توان سایت هایی با قدرت و توسعه پذیری بسیار را با آنها طراحی نمود ، پس هنگام ساخت و طراحی سایت باید موارد زیر را در نظر داشته باشید.

  • سایت من چقدر قرار است توسعه پیدا کند
  • کار چقدر تخصصی است
  • آیا بودجه برای داشتن تیم برنامه نویسی کافی است؟
  • آیا پروژه با ابزارهای موجود به راحتی قابل پیاده سازی هست؟
  • چشم انداز سال های آینده و افزایش استفاده

کافه پروژه ، سایت فریلنسینگ برای انجام پروژه های طراحی سایت

کافه پروژه یک سایت فریلنسینگ است که در حوزه انجام پروژه طراحی سایت فعالیت دارد.شما در این سایت می تواند پروژه های طراحی سایت خود را تعریف کنید و ده ها برنامه نویس برای پروژه خود پیدا کرده و با توجه به رزومه آنها و نمونه کارهایشان پروژه را به آنها بسپارید.تا زمانی که شما پروژه را دریافت و تایید نکنید سایت هزینه را به برنامه نویس نمی دهد.حسن انجام کار با کافه پروژه ارتباط مستقیم با طراح سایت است که این امکان را به شما میدهد همه خواسته هایتان را بدون هیچ واسطه ای برای او تشریح کنید.

کافه پروژه جایی برای برنامه نویسان و طراحات سایت و اپلیکیشن

کافه پروژه علاوه بر اینکه برای کارفرمایان مفید است برای کسانی که تخصص در برنامه نویسی و طراحی سایت و اپلیکیشن دارند نیز یک منبع دائمی درآمد است.دوستانی که در حوزه های وردپرس ، جولا ، لاراول ، ایزی پی اچ پی ، جاوااسکریپت ، اچ تی ام ال ، سی اس اس و دروپال ، بوتسترپ ، زبان php و asp  و … مهارت دارند براحتی می توانند رزومه خود را در سایت تکمیل کنند و شروع به انجام پروژه های مختلف نمایند.درصورت جدی بودن در کار درآمد یک برنامه نویس در سایت کافه پروژه میتواند چند برابر یک کارمند دولتی باشد.

تضمین پرداخت و کیفیت توسط کافه پروژه خیالتان را از بابت انجام پروژه طراحی سایت راحت خواهد کرد.

برای شروع به فعالیت ابتدا در گوگل “کافه پروژه” را جستجو نمایید و پس از ثبت نام پروژه خود را ایجاد نمایید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09129540122 تماس حاصل نمایید.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

مطالب زیر را حتما بخوانید