تفاوت‌های هاست لینوکس اشتراکی با هاست وردپرس

تفاوت های هاست لینوکس با هاست وردپرس تفاوت های هاست لینوکس با هاست وردپرس

در دنیای امروز که بیشتر فعالیت‌ها و کسب و کار افراد به صورت آنلاین انجام می‌گیرد، وب‌سایت‌ها یکی از مهمترین ابزار ها برای ارائه خدمات به افراد جامعه و مخاطبان آن کسب و کار هستند. برای راه‌اندازی یک وب‌سایت نیاز به طراحی و پیاده‌سازی آن بر روی یک میزبان یا به اصطلاح هاست می‌باشد که انتخاب آن به چالشی برای ارائه دهندگان خدمت تبدیل شده است. هریک از این میزبان‌ها یک سری مزیت‌ها و ویژگی‌ها دارند که با توجه به نوع سایت می‌توان یکی از انواع مختلف آن‌ را انتخاب کرد. در این مقاله درباره دو نوع از پرطرفدارترین میزبان‌ها یعنی هاست لینوکس اشتراکی و هاست وردپرس صحبت خواهیم کرد تا با تفاوت‌های هاست لینوکس و هاست وردپرس آشنا شوید و همچنین به شباهت‌ها و مزایای هریک هم اشاره خواهیم کرد.

لینوکس چیست؟

لینوکس یکی از سیستم عامل‌های محبوب و منبع باز می‌باشد و طرفداران زیادی در جهان دارد که از دلایل این محبوبیت می‌توان به بالا بودن امنیت، رایگان بودن، استفاده کم از منابع و از همه مهم‌تر منبع باز بودن این سیستم عامل اشاره کرد که این مورد باعث می‌شود تا توسعه دهندگان به راحتی تغییرات مدنظر خود را روی هسته این سیستم عامل اعمال نمایند.

هاست لینوکس چیست؟

آنگونه که از نام این میزبان مشخص است، هاست لینوکس یک میزبان تحت سیستم عامل لینوکس است، این جمله ممکن است کمی افرادی را که با لینوکس آشنایی ندارند را نگران کند، اما اگر تصمیم به خرید یک هاست لینوکس دارید و عدم تجربه در کار کردن با لینوکس شما را از این خرید منصرف می‌کند، نگران نباشید، هاست‌ لینوکس هم مانند دیگر سرویس‌های میزبانی با کنترل پنل‌های مدیریتی نظیر سی‌پنل و دایرکت ادمین به کاربران ارائه می‌گردد که این امر باعث مدیریت آسان وب‌سایت توسط کاربران می‌شود.

از ویژگی‌های دیگر هاست لینوکس اشتراکی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سرعت بالا و استفاده کم از منابع سخت افزاری
  • رابط کاربری آسان به دلیل ارائه کنترل پنل‌های مدیریتی
  • امنیت بالا در محفاظت از اطلاعات
  • هزینه مقرون به صرفه

هاست وردپرس چیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا یا CMS است که این روزها از محبوبیت بسیار زیادی برخوردار است که دلایل این محبوبیت متن باز بودن، ارائه بروزرسانی‌های منظم، پلاگین‌ها و قالب‌های متنوع و کاربردی می‌باشد. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای فراگیر است که این روزها تعداد زیادی افراد برای راه اندازی وب‌سایت از این سیستم بهره می‌برند.

برای راه‌اندازی یک وب‌سایت وردپرس بهتر است از یک هاست مخصوص وردپرس استفاده شود که به طور کامل از سیستم وردپرس پشتیبانی کند و با آن سازگاری داشته باشد.

هاست وردپرس کاملا مطابق با نیازهای سیستم وردپرس طراحی و تنظیم شده است که برای استفاده‌ی این CMS بهینه شده‌اند و دارای منابع سخت افزاری بیشتری نسبت به هاست‌های لینوکس معمولی هستند. وردپرس به دلیل اینکه با زبان برنامه نویسی PHP پیاده سازی شده است و از دیتابیس MySQL برای ذخیره داده‌ها استفاده می‌کند، باید روی میزبانی نصب و پیکربندی شود که امکان پشتیبانی از موارد ذکر شده را داشته باشد. اگر برای یک سایت وردپرس از هاست مخصوص WordPress استفاده کنید باعث می‌شود سرعت بارگذاری صفحات به طرز چشمگیری افزایش پیدا کند. هاست‌های مخصوص وردپرس عموما مجهز به آنتی‌ویروس و فایروال قدرتمند هستند که به طور منظم بروزرسانی می‌شوند که این امر باعث این می‌شود تا حد زیادی از سایت شما در برابر حملات و ویروس‌های مخرب محافظت شود.

طراح وبسایت
طراح وبسایت

شباهت‌های هاست وردپرس و لینوکس

مهم‌ترین و اصلی‌ترین شباهت هاست WordPress با Linux استفاده از سیستم عامل لینوکس در هر دو میزبان است. در واقع به این صورت می‌توان بیان کرد که هاست وردپرس همان هاست لینوکس است که برای پشتیبانی از سیستم مدیریت محتوای وردپرس پیکربندی و بهینه‌سازی شده است.

همانطور که پیش‌تر به آن اشاره شد لینوکس یک سیستم عامل منبع باز و رایگان است، این دلیل باعث می‌شود که اکثر شرکت‌ها و ارائه دهندگان خدمات ترجیح دهند که از این سیستم عامل جهت پایین آمدن هزینه‌های راه‌اندازی سایت استفاده کنند. مهم‌ترین مزیت هاست‌هایی با سیستم عامل لینوکس این است که که نسبت به سرورها و میزبان‌های ویندوزی از عملکرد بهتری برخوردارند که این امر باعث بالا رفتن رضایت و آسودگی کاربران وب‌سایت‌ها و بالا رفتن سرعت پردازش می‌شود.

طراحی سایت
طراحی سایت

تفاوت‌های هاست لینوکس و وردپرس

هاست لینوکس و وردپرس با وجود تمام شباهت‌هایی که در پایه و اساس خود دارند اما دارای تفاوت‌هایی نیز هستند که باعث می‌شود بسیاری از افراد برای را‌ه‌اندازی سایت وردپرس خود از میزبانی که بهینه شده برای این CMS است استفاده نمایند. تفاوت‌های هاست لینوکس و وردپرس به شرح زیر می‌باشد:

  • WordPress Toolkit: یکی از تفاوت‌های هاست لینوکس و وردپرس وجود WordPress Toolkit در هاست وردپرس است که این قابلیت را فراهم می‌کند تا بتوانید به سادگی و با چند کلیک نصب و حذف وردپرس را انجام دهید و همینطور پلاگین‌‌ها و قالب‌های مورد نیاز را به راحتی بر روی وردپرس نصب نمایید.
  • منابع سخت‌افزاری: همانطور که پیش‌تر اشاره شد، در WordPress Host به دلیل سنگین بودن افزونه‌های مربوط به این CMS از منابع سخت افزاری بیشتر و با کیفیت‌تری استفاده شده است.

تفاوت هاست لینوکس اشتراکی و وردپرس زمانی مشهود و قابل لمس است که یک فرد نا آشنا با موارد مرتبط با میزبانی با این دو هاست روبه‌رو شود. استفاده از هاست لینوکس برای این افراد به مراتب دشوارتر خواهد بود در حالی که در صورت استفاده از هاست وردپرس می‌توانند بسیاری از موارد مورد نیاز جهت راه‌اندازی و مدیریت سایت خود را با استفاده از دانش حداقلی و راهنمایی‌های ارائه شده انجام دهند.

جمع‌بندی:

در این مقاله به معرفی و بررسی دو میزبان پرطرفدار لینوکس اشتراکی و وردپرس پرداختیم، همچین به مزایا و شباهت‌های هر یک اشاره کردیم و توضیح دادیم که نحوه کار کردن با هر یک از هاست‌‌های ذکر شده چگونه است، از کیفیت هر یک و تفاوت آن‌ها گفتیم تا به هنگام تصمیم گیری برای خرید هاست خود، بهترین انتخاب را داشته باشید.

 

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

مطالب زیر را حتما بخوانید