طراحی فروشگاه اینترنتی

همان طور که می دانیم اینترنت یک سامانه جهانی می باشد که باعث اتصال و ایجاد ارتباط بین دستگاه های بیشمار رایانه‌ای و هوشمند میشود. با روی کار آمدن این تکنولوژی گران بها و کارآمد بسیاری از تجارت ها، ارتباط ها، صنایع و… به طور ناگسستنی با آن آمیخته شده اند. امروز اینترنت نقش اول را در رشد تجارت و کسب و کارها دارد. در این مقاله ما سعی بر آن داریم پیشرفت تجارت و طریقه ی ایجاد فروشگاه های اینترنتی را بررسی کنیم.

اجزای تشکیل دهنده سایت فروشگاهی

یک سایت فروشگاهی ایده آل و باکیفیت همواره باید دارای یک سری قسمت های اصلی و یک سری قسمت های فرعی باشد تا با استفاده از آنها فرایند خرید را برای مشتریان آسان سازد. برخی از قسمت‌های بالاتر از:

  • قسمت header سایت: هدر در واقع بخش و نواری است که در پال بالاترین قسمت سایت قرار می گیرد و نشان دهنده برخی از گزینه های مانند گزینه امکانات، تعرفه‌ها، راهنمایی، درباره شرکت و… می باشد. این قسمت در تمام صفحات سایت شرکت ها قابل مشاهده است. پدر اولین بخشی است که به چشم مشتریان می خورد و باید شامل ویژگی هایی از قبیل منوی سایت اصلی، دسترسی های ضروری و یا لوگوی مخصوص شرکت و یا برند باشد.
  • قسمت menu یا همان منوی سایت: منوی یکی از اجزای اصلی تشکیل دهنده ای سایت فروشگاهی محسوب می شود و در طراحی فروشگاه اینترنتی باید به ایجاد آن اقدام شود. در منوی سایت چیدمان بر عهده و مطابق سلیقه شما می باشد، اما به طور معمول گزینه هایی مانند صفحه اصلی، صفحه فروشگاه، صفحه خدمات، درباره ما، تماس با ما و … در منوی سایت فروشگاهی قرار میگیرد.
  • قسمت محتواها: قلب تشکیل دهنده ی هر سایتی بخش main یا همان بخش محتوا ها می باشد، که پس از قسمت هدر در سایت قرار میگیرد. منظور از محتوا ها همان تصاویر، توضیحات،ویدیو ها، مطالب آموزشی و صوت هایی است که در بخش و صفحات مختلف سایت فروشگاهی توسط صاحبان سایت قرار داده می شود و بین این محتوا ها معمولاً محتوای نوشتاری از اهمیت بالاتری برخوردار است.

 اجزای تشکیل دهنده بخش محتوا عبارتند از

  1. تصاویر: تصویر های جذاب و با کیفیت از محصولات و محتوا ها می‌تواند مخاطب را زمان بیشتری در سایت شما نگه دارد و با استفاده از آنها کاربران می توانند اطلاعات و جزئیات دقیق تری را از محصول ببینند. در نتیجه آگاهانه تر اقدام به خرید می نمایند.
  2. ویدیو ها: در این سال ها شاهد افزایش محبوبیت محتوای ویدیویی و مورد توجه قرار گرفتن آنها توسط کاربران هستیم. شما می توانید با استفاده از محتوای ویدیویی کارهای خلاقانه بسیاری انجام دهید و به پیشرفت سایت تان کمک شایانی کنید
  3. متن و نوشتار: همواره توجه داشته باشید با اینکه متن جزو اجزای اصلی و پر اهمیت محتوای سایت فروشگاهی محسوب می شود، اما نباید بیش از حد آن را کشت داد و از کلمات سخت و نامفهوم در آن استفاده کرد. مخاطب با استفاده از متن می‌تواند توضیحات اصلی و جزئیات مربوط به کالا و خدمات را دریابد.

چگونه سایت فروشگاهی راه اندازی کنیم

   برای سفارش سایت فروشگاهی نیاز است یکسری مراحل طی شود تا سایت ما جنبه فروشگاهی به خود بگیرد. برخی مراحل راه اندازی سایت فروشگاهی که می توان به آنها اشاره کرد عبارتند از:

  1. تعریف محصول: در واقع همه فروشگاههای اینترنتی با هدف فروش محصول بخش خصوصی راه اندازی می شوند. قبل از شروع فعالیت شما باید به حد کافی به محصولی که می‌خواهید و علاقه‌مند هستید آن را به صورت آنلاین به مشتریان عرضه کنید فکر نمایید.
  2. شناخت رقبا: شناخت و بررسی رقبا از جمله کارهایی است که باید قبل، حین و بعد از راه اندازی سایت فروشگاهی به آن پرداخت. زیرا از جمله عواملی است که باعث می شود کسب و کار شما سریعتر به هدف مشخص شده برسد. شناخت رقبا باعث می‌شود شما نکات ضعف و قدرت آن ها را دانسته و از این اطلاعات جهت رشد خود استفاده نمایید.
  3. انتخاب نام: نامی برای تجارت خود برگزینید و آن را تبدیل به برندی منحصر به فرد کنید. توجه داشته باشید این نام باید تا حد امکان کمتر از ۱۲ کاراکتر و کوتاه و به گونه‌ای باشد که به سرعت در ذهن کاربران و مشتریان جا بگیرد و فراموش نشدنی باشد. پیشنهاد می‌شود از نامی استفاده کنید که با محتوا و جدید باشد. تازگی نام خود عاملی برای جلب توجه و جذب مخاطبان است.
  4. خریداری هاست: در فروشگاه‌های اینترنتی هاست همان فضای میزبانی را دارد و تمام اطلاعات مرتبط با وب سایت در آن قرار میگیرد تا همه کاربران بتوانند آن را مشاهده کنند. در انتخاب هاست محتاط باشید درخواستی را انتخاب کنید که از کیفیت و قابلیت های مناسبی برخوردار باشد.
  5. طراحی وب سایت فروشگاهی: پس از سپری نمودن مراحل بالا، نوبت به طراحی سایت فروشگاهی می رسد. سایت فروشگاهی حکم ویترین در فروشگاه های حضوری را دارد، تصویر این را جذاب طراحی کنید. اگر شما در این امر تخصصی ندارید بهتر است با صرف هزینه‌ ای این بخش مهم را به عهده متخصصین ماهر و با تجربه بگذارید. قیمت طراحی سایت فروشگاهی بسته به امکاناتی که بر روی سایت پیاده می کنید بسیار بسیار کمتر از هزینه های راه اندازی فروشگاه حضوری می باشد.

موارد ذکر شده در بالا تنها بخشی از مراحل ابتدایی راه اندازی سایت فروشگاهی می باشد که می توان با استفاده از این روش ها اقدام به راه اندازی سایت فروشگاهی نمود.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

مطالب زیر را حتما بخوانید