تفاوت هاست اختصاصی با هاست اشتراکی

به‌طورکلی در زمینه راه‌اندازی و اتصال سایت‌های مختلف به شبکه جهانی اینترنت به هاست وردپرس، جهت میزبانی وب‌سایت‌ها نیاز داریم. در این زمینه صاحبان مشاغل و مشتریان برحسب نیازشان از هاست اختصاصی و اشتراکی استفاده می‌کنند. هر یک از این سرویس‌های میزبان ویژگی‌ها، خصوصیات و عملکرد خاص خود را دارند و در واقع هاست اختصاصی وردپرس با هاست‌های اشتراکی، متفاوت هستند. هزینه راه‌اندازی و استفاده از سرویس‌های میزبان وب‌سایت اختصاصی به نسبت بیشتر از سرویس‌های اشتراکی است. از این‌رو صاحبان کسبوکارهای گوناگون برای صرفه‌جویی در هزینه‌ها و دسترسی آسان‌تر مشتریان از هاست اشتراکی، استفاده می‌کنند. با توجه به اهمیت این موضوع و جایگاه آن در فضای اینترنت قصد داریم تا شما را با تفاوت هاست وردپرس اختصاصی و اشتراکی و همچنین شرکت پارس وی‌دی‌اس به‌عنوان یکی از بهترین و با‌تجربه‌ترین مجموعه‌های ارائه‌دهنده سرویس‌های میزبان اختصاصی و اشتراکی و امکانات آن آشنا سازیم.

هاست چیست؟

همان‌طورکه می‌دانید برای استفاده از یک کامپیوتر متصل به شبکه به‌عنوان سرور می‌بایست هزینه‌های زیادی جهت تهیه تجهیزات، امکانات، نرم‌افزارهای موردنیاز، پهنای باند مناسب و نیروی انسانی کارآمد صرف کرد. از آنجایی‌که تأمین این هزینه‌ها برای بسیاری از صاحبان وب‌‎سایت‌ها و مشاغل، مقرون به‌صرفه نیست؛ بعضی از شرکت‌ها با پذیرش این مسئولیت و فراهم نمودن ملزومات سرویس‌های میزبان، اقدام به ارائه خدمات هاستینگ می‌کنند. در اصطلاح به شرکت‌ها و مؤسسات ارائه‌دهنده این خدمات، میزبان یا هاست گفته می‌شود. به‌عبارت دیگر هاست وردپرس از یک شرکت با تعداد مشخصی افراد متخصص تشکیل شده است. این افراد با استفاده از دستگاه‌ها و تجهیزاتی که در اختیار دارند؛ به صاحبان مشاغل آنلاین و سایت‌های کوچک و بزرگ ارائه خدمات می‌کنند.

هاست وردپرس؛ راهی مؤثر جهت افزایش رتبه سایت و دسترسی آسان در موتورهای جستجو

همواره داشتن یک سایت فعال با رتبه بالا در گوگل و همچنین برخورداری از جایگاه ویژه در بین سایر موتورهای جستجو از موضوعات مهم و اساسی در زمینه جذب مخاطب بیشتر و افزایش درآمد است. به گونه‌ای که بسیاری از صاحبان مشاغل اینترنتی به دنبال راهکارها و روش‌های مؤثر، جهت افزایش رتبه و اعتبار وب‌سایت‌هایشان هستند. تا با استفاده از آن بتوانند به اهداف خود در زمینه بهبود عملکرد سایت و ارتقاء رتبه آن در گوگل، دست پیدا کنند. در این راستا هاست وردپرس اختصاصی و اشتراکی از جمله روش‌های مؤثر برای میزبانی سایت‌های کاربران هستند. تا ضمن قرارگیری وب‌سایت‌ها در بستر شبکه جهانی اینترنت، زمینه مناسبی جهت رشد سایت‌ها و پیشرفت صاحبان آنها فراهم کنند.

البته به یاد داشته باشید که در این زمینه شرکت‌ها و مؤسسات مختلفی فعالیت دارند. بدین صورت که با ارائه هاست ویژه وردپرس و cpanel در اختیار متقاضیان، به بهترین نحو ممکن سایت‌ها را در شبکه گسترده اینترنت قرار می‌دهد. از این‌رو انتخاب شرکت‌های معتبر و ارائه‌دهنده خدمات با کیفیت حائز اهمیت فراوانی است. چرا که سرویس‌های میزبان اختصاصی و اشتراکی رابط اصلی کلیه سایت‌ها با گوگل و سایر موتورهای جستجو هستند. با این توصیف می‌توان گفت دقت در انتخاب سرویس میزبان با کیفیت و شرکت‌های معتبر موجب تسریع فرآیند افزایش رتبه سایت و دسترسی آسان در موتورهای جستجو می‌شود.

انواع هاست

سرویس‌های میزبان وب‌سایت برحسب نیاز مصرف‌کنندگان و تنوع زمینه‌های کاری به دو نوع اشتراکی و اختصاصی تقسیم‌بندی شده‌اند. هر یک از این سرویس‌ها با دارا بودن ویژگی، خصوصیات و عملکرد منحصر‌به‌فرد، خدمات گوناگونی را به صاحبان مشاغل اینترنتی و مشتریان ارائه می‌کنند. در این میان، هاست وردپرس اختصاصی از قیمت بالاتری نسبت به هاست اشتراکی برخوردار است. اما در مقابل هاست اختصاصی عملکرد و کارآیی بیشتری دارد و همین امر، موجب تسریع فرآیند ارتقاء رتبه وب‌سایت‌ها در شبکه جهانی اینترنت و موتورهای جستجو می‌شود.

تفاوت هاست اشتراکی و اختصاصی

در سرویس میزبان اشتراکی، کلیه منابع سرور اصلی بین چندین سایت مختلف به اشتراک گذاشته می‌شود. بدین صورت که سایت‌ها برای قرارگیری در شبکه جهانی اینترنت و موتورهای جستجو از سرور، هارد دیسک، CPU، رم، پهنای باند و غیره به‌صورت مشترک استفاده می‌کنند. در این خصوص شرکت‌های ارائه‌دهنده هاست وردپرس اشتراکی به هر کاربر یک پنل اختصاص داده‌اند. تا با استفاده از پنل رابط بتوانند به سایت خود دسترسی داشته باشند. اما به یاد داشته باشید که امکان دسترسی به فایل‌های اصلی و تنظیمات سرور برای کاربران وجود ندارد و این کار، صرفاً توسط شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات هاستینگ انجام می‌گیرد.

اما در هاست اختصاصی وردپرس، کلیه منابع سخت‌افزاری از قبیل سرور، سی‌پی‌یو، Hard disk، رم و پهنای باند تنها به یک سایت اختصاص داده می‌شود و این سرور به‌هیچ عنوان با شخص دیگری به اشتراک گذاشته نمی‌شود. با این توصیف می‌توان گفت هاست وردپرس اختصاصی از کارآیی و امنیت بالاتری نسبت به سرویس‌های میزبان اشتراکی برخوردار است. به لحاظ اینکه استفاده از هاست اختصاصی یا هاست ویژه وردپرس، مستلزم صرف هزینه زیادی است؛ شرکت‌های فعال در این عرصه اقدام به طراحی و راه‌اندازی سرویس‌های میزبان اختصاصی متعددی نموده‌اند. تا متقاضیان بر حسب نیازشان از میان سرورهای اختصاصی موجود با کیفیت‌ترین و کم هزینه‌ترین هاست را انتخاب نمایند.

امکانات ویژه هاست پارس وی‌دی‌اس

شرکت پارس وی‌دی‌اس با در اختیار داشتن نیروی کارآمد، متخصص و همچنین منابع بروز، پیشرفته و منطبق بر جدیدترین تکنولوژی‌های روز دنیا آماده خدمت‌رسانی به صاحبان مشاغل اینترنتی و مشتریان آنها است. ازامکانات ویژه هاست پارس وی‌دی‌اس می‌توان به اختصاصی بودن منابع  و نیز ایجاد فضای بسیار بالا داخل هاست‌، ایجاد پهنای باند بسیار بالا، استفاده از سیستم عامل پر قدرت و خوب در سرویس‌های هاستینگ، SSL رایگان، انتقال سایت رایگان، افزونه wprocket رایگان، فایروال اختصاصی، بکاپ گیری منظم هفتگی، 7 روز گارانتی بازگشت وجه، 50% تخفیف بر روی خرید دوره سالانه ، زیر ساخت هاست‌ ایران و خارج از کشور و… اشاره کرد. در صورتی‌که تمایل به استفاده از سرویس‌های میزبان اشتراکی و اختصاصی دارید؛ می‌توانید با مراجعه به وب‌سایت parsvds.com از خدمات متنوع، با کیفیت و مقرون به‌صرفه بهره‌مند شوید. چراکه در این سایت، انواع هاست متناسب با زمینه شغلی متقاضیان و توان مالی آنها قرار داده شده است. تنها کافیست با یک بررسی ساده از محصولات و خدمات سایت و همچنین دریافت مشاوره‌های لازم، هاست وردپرس اشتراکی یا اختصاصی موردنیازتان را انتخاب نموده و مورد استفاده قرار دهید.

مزایا و معایب هاست اشتراکی

همان‌گونه که در ابتدا نیز به آن اشاره نمودیم هاست‌های اشتراکی و اختصاصی مزایا و معایب مختلفی دارند. که موجب برتری و افزایش کیفیت آنها نسبت به یکدیگر شده است. بدین منظور در این بخش به بررسی مزایا و معایب هاست وردپرس اشتراکی می‌پردازیم. تا راحت‌تر و سریع‌تر بتوانید درخصوص بهره‌مندی از خدمات این سرویس میزبان تصمیم‌گیری نمایید. بعضی از مهمترین مزایا و معایب هاست اشتراکی به شرح زیر عبارت است از:

الف: مزایا

  • بهره‌مندی از یک بسته کامل تعریف شده به منظور میزبانی انواع وب‌سایت و ایمیل.
  • راه‌اندازی سریع هاست وردپرس اشتراکی و دسترسی سریع کاربران به بسته تعریف شده توسط شرکت‌های ارائه دهنده خدمات هاستینگ.
  • مدیریت کلیه سخت‌افزارها و نرم‌افزارهای سرور بر عهده شرکت‌های ارائه‌دهنده هاست است.
  • عدم نیاز به پرداخت هزینه جهت استفاده از لایسنس بعضی نرم‌افزارهای نصب شده روی سرور هاست.
  • صرفه‌جویی در هزینه‌های راه‌اندازی سایت‌های متوسط و کوچک با استفاده از cpanel اشتراکی.

ب: معایب

  • استفاده از منابع (پردازنده، حافظه جانبی، پهنای باند و غیره) به‌صورت محدود و در چارچوب قوانین میزبانی سایت.
  • مدیریت وب‌سایت‌ها صرفاً از طریق پنل‌های تعریف شده توسط شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات هاستینگ اشتراکی، امکان‌پذیر است. این نحوه عملکرد رابط کاربری محدودیت در هاست وردپرس اشتراکی ایجاد نموده و گاهی اوقات با کاهش سرعت پنل کاربری و اختلال در مدیریت سایت همراه است.
  • امکان نصب نرم‌افزارهای دلخواه بر روی سرور، توسط صاحبان وب‌سایت‌ها وجود ندارد. به‌عبارت دیگر فقط می‌توان از نرم‌افزارهای نصب شده روی سایت توسط شرکت‌های ارائه دهنده سرویس میزبان استفاده کرد. این مورد از معایب هاست‌های اشتراکی باعث شده تا صاحبان سایت‌های مختلف هنگام انتخاب هاست اشتراکی دچار تردید شوند. در صورتی‌که خواستار اشراف و تسلط کامل بر سایت و در اختیار داشتن مطالب اختصاصی هستید؛ به‌هیچ عنوان هاست‌های اشتراکی مناسب نوع کار و سایت شما نخواهند بود.
  • در هاست‌های اشتراکی به‌هیچ عنوان نمی‌توان، منابع را افزایش داد. چراکه منابع بین چندین سایت به اشتراک گذاشته شده و امکان توسعه و ارتقاء آن توسط کاربران وجود ندارد. توسعه مطالب ممکن است منجر به ایجاد اختلال در سایت‌های مشترک و زیر مجموعه هاست اشتراکی شود.

مزایا و معایب هاست اختصاصی

هاست اختصاصی وردپرس به دلیل اینکه تنها به یک سایت تعلق دارد و صرفاً برای راه‌اندازی و شروع کار یک سایت خاص و مشخص مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ مزایا و معایب متفاوتی نسبت به هاست وردپرس اشتراکی دارد. برخی از مهمترین مزایا و معایت هاست ویژه وردپرس (اختصاصی) به قرار زیر است:

الف: مزایا

  • استفاده از منابع و امکانات هاست وردپرس اختصاصی به‌صورت کامل و در اختیار وب‌سایت؛ به گونه‌ای که سایر سایت‌ها اجازه استفاده از این منابع را ندارند و حق و حقوق آن فقط برای یک سایت محفوظ بوده و تعریف شده است.
  • برخورداری از پهنای باند اختصاصی سرور با سرعت و کیفیت مناسب.
  • ارسال ایمیل و بارگذاری مطالب در وب‌سایت به صورت نامحدود. این ویژگی سبب شده تا هاست ویژه وردپرس، بتواند محتواهای متنوعی را در خود جای بدهد و از این طریق مخاطب و بازدیدکننده بیشتری را جذب نماید. طبق بررسی‌های به عمل آمده به این نتیجه دست یافیتم که باز بودن آستانه ارسال ایمیل و بارگذاری مطالب به نحوی است که بیشترین میزان جذب مخاطب و پیشرفت در زمینه‌های کاری به سایت‌های دارای هاست اختصاصی تعلق گرفته است.
  • امکان نصب نرم‌افزارهای دلخواه بر روی سایت. از آنجایی که سرورهای اختصاصی برای یک سایت طراحی شده‌اند؛ زمینه مناسبی برای اشراف و دخل و تصرف در سایت فراهم شده و از این طریق می‌توان نرم‌افزارهای مختلف را به‌راحتی روی سایت و سرور نصب کرد.
  • امکان بروزرسانی، افزایش و ارتقاء منابع در هاست وردپرس اختصاصی وجود دارد. چراکه این دسته از سرویس‌های میزبان تنها با یک سایت در ارتباط هستند و به همین جهت اعمال تغییرات مختلف، عملکرد سایر بخش‌های سایت را تحت شعاع قرار نمی‌دهد.

ب: معایب:

  • راه‌اندازی سایت‌های دارای هاست ویژه و اختصاصی، سریع و آنی نیست. به دلیل اینکه برای شروع کار به یک پیکربندی مناسب از نظر سخت‌افزاری و نرم‌افزاری نیاز دارند.
  • عملکرد اصولی و صحیح هاست‌های اختصاصی، نیازمند داشتن دانش و مهارت فنی مناسب است.
  • هزینه خرید یا اجاره سرورهای اختصاصی به نسبت، بیشتر از هاست‌های اشتراکی است.

شرکت پارس وی‌دی‌اس؛ مجری بهترین و با کیفیت‌ترین خدمات مبتنی بر هاست وردپرس

شرکت پارس وی‌دی‌اس با بیش از هشت سال تجربه در زمینه هاست‌های اشتراکی و اختصاصی و همچنین در اختیار داشتن نیروی با‌تجربه، متخصص و کارآمد تا به‌حال توانسته نیاز بسیاری از صاحبان مشاغل و افراد عادی را برطرف سازد. شما نیز می‌توانید جهت برخورداری از خدمات این مجموعه ماهر و خلاق به آدرس اینترنتی https://parsvds.com مراجعه نمایید و ضمن ثبت درخواست از خدمات مشاوره‌ای، سرورهای باکیفیت و پشتیبانی 24 ساعته این مجموعه استفاده کنید. از آنجایی‌که تجربه، کیفیت در اجرا و خدمات مشاوره‌ای یا پشتیبانی از ضروریات عرصه سایت‌سازی و قرار دادن آنها در موتورهای جستجو است؛ شرکت parsvds تا حد زیادی می‌تواند شما را در این مسیر یاری نموده و مسیر موفقیت و کسب درآمد بیشتر را برایتان هموارتر سازد.

سخن پایانی

با توجه به اینکه پس از طراحی سایت، گام نخست برای قرارگیری آن در شبکه جهانی اینترنت و موتورهای جستجو، استفاده از هاست وردپرس است؛ می‌بایست بهترین، با‌کیفیت‌ترین و کم هزینه‌ترین راه را انتخاب کنید. تا علاوه بر افزایش کیفیت سایت و سرور، با کاهش هزینه بتوان گامی مؤثر در جهت افزایش مخاطب و درآمد بیشتر برداشت. فرقی نمی‌کند که متقاضی هاست اشتراکی یا اختصاصی هستید؛ در هر صورت باید با سنجش نوع سایت، زمینه فعالیت و بازار هدف نسبت به راه‌اندازی سایت و ارائه محتواهای مختلف و بروز اقدام نمایید. لازم به ذکر است که سرعت سرور، پهنای باند، کیفیت مطالب و cpanel تأثیر بسزایی در افزایش راندمان سایت و ارتقاء رتبه آن در موتورهای جستجو دارد.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

مطالب زیر را حتما بخوانید