آموزش انتقال سایت وردپرسی از لوکال هاست به هاست

انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست

ساخت یک وبسایت محلی برای توسعه‌ی سریع و همچنین عیب یابی، لازم و ضروری است. همانطور که مستحضرید به هنگام تغییرات در سایت اصلی در فضای اینترنت باید سایت را به حالت تعمیرات ببرید و عملا دسترسی به مطالب سایت در مدت عیب‌یابی و رفع مشکلات برای کاربران امکان پذیر نخواهد بود درحالی که شما می‌توانید روی لوکال هاست به طور ایمن، سایت خود را برای تغییرات آزمایش کنید و هنگامی که از طراحی وب سایت راضی شدید اقدام به انتقال سایت از لوکال هاست به هاست اصلی نمایید. در این مقاله از سری مقاله‌های آموزش وردپرس قصد داریم به شما چگونگی انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست را آموزش خواهیم داد.

همچنین اگر تمایل به یادگیری وردپرس به صورت کامل دارید حتما از آموزش وردپرس ما دیدن کنید. برای مشاهده سرفصل‌های آموزش وردپرس اینجا کلیک کنید.

انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست

آنچه در این مقاله به اختصار خواهید خواند:

  • روش های انتقال سایت از لوکال هاست به هاست
  • قبل از آغاز عملیات انتقال وردپرس
  • نحوه انتقال سایت از لوکال به هاست
  • گام اول: برون‌بری کردن پایگاه داده‌ی وردپرس موجود روی لوکال هاست
  • گام دوم: آپلود فایل‌های وردپرس روی هاست
  • گام سوم: ایجاد دیتابیس MySQL در هاست
  • گام چهارم: درون‌ریزی اطلاعات دیتابیس در هاست
  • گام پنجم: تغییر دادن URL سایت
  • گام ششم: تنظیم و راه اندازی کردن سایت
  • گام هفتم: تصحیح تصاویر و لینک‌های شکسته با به‌روزرسانی مسیرها

روش‌های انتقال سایت از لوکال هاست به هاست

برای انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست اصلی دو روش اصلی وجود دارد.

روش اول: انتقال سایت از لوکال هاست به هاست به کمک افزونه‌ها

در این روش، انتقال به کمک به کارگیری افزونه‌ها می‌باشد که یکی از بهترین این افزونه‌ها یعنی افزونه‌ی Duplicator در آموزشی جداگانه و مفصل در همیار‌وردپرس به آن پرداخته شده‌است که می‌توانید از طریق این لینک به آن دسترسی پیدا کنید. این روش برای کاربران مبتدی و تازه‌وارد پیشنهاد می شود.

روش دوم: نحوه انتقال سایت از لوکال به هاست

این روش، روشی است که ما در این مقاله به آن خواهیم پرداخت و به صورت مرحله به مرحله و تصویری آن را به شما آموزش خواهیم داد.

قبل از آغاز عملیات انتقال وردپرس

شما در ابتدا به منظور انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست اصلی باید چند چیز را داشته باشید.

اول: یک سایت وردپرسی که روی یک سرور محلی روی کامپیوتر شما اجرا می‌شود و شما دسترسی کامل به آن دارید.

دوم: یک دامین و یک هاست لینوکسی مناسب که برای انتقال وردپرس به آن نیاز خواهید داشت. اگر هاستی ندارید قبل از خریداری هاست توصیه می‌کنم این مقاله را در همیار مطالعه کنید.

و در نهایت، شما باید یک برنامه FTP برای انتقال محتوای وبسایت محلیتان به هاست اصلی داشته باشید.

نحوه انتقال سایت از لوکال به هاست

اگر روش اول برایتان کار نمی‌کند و یا ترجیحتان این است که به صورت دستی این کار را انجام دهید ما انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست به صورت دستی به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.

گام اول: برون‌بری کردن پایگاه داده‌ی وردپرس موجود روی لوکال هاست

اولین کاری که برای انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست باید انجام دهید این است که دیتابیس محلی وردپرس را برون‌بری (اکسپورت) کنید. ما از phpMyAdmin برای انجام این کار استفاده می‌کنیم.

برای این کار به آدرس http://localhost/phpmyadmin بروید و بعد از انتخاب دیتابیس مورد نظر روی گزینه‌ی “Export” طبق تصویر کلیک کنید.

Export databace for transfer-انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست
برون‌بری گرفتن از دیتابیس

بعد از کلیک روی گزینه‌ی “Export” پنجره ای مطابق زیر باز می‌شود.

در قسمت Export Method به شما دو روش برای برون‌بری پایگاه داده نشان داده شده است.

Quick: با انتخاب این گزینه می‌توانید خیلی سریع اطلاعات پایگاه داده را ذخیره کنید.

Custom: با انتخاب این گزینه می‌توانید اطلاعات پایگاه‌داده را برای برون‌بری سفارشی‌سازی کنید. مثلا چه قسمت‌هایی از دیتابیس در فایل دانلود شود.

ما توصیه می‌کنیم از گزینه اول (Quick) استفاده کنید. سپس روی گزینه go کلیک کنید.

Export tables-انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست
برون‌بری گرفتن از دیتابیس

گام دوم: آپلود فایل‌های وردپرس روی هاست

در این مرحله به منظور انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست اصلی باید تمامی فایل های وردپرس موجود روی لوکال هاست را از طریق FTP روی هاست اصلی بارگزاری نمایید. برای این منظور از برنامه FileZilla استفاده می‌کنیم. البته این مورد مستلزم این است که شما اطلاعات لازم برای ورود به اکانت FTP هاستتان را داشته باشید. برای ورود به اطلاعات زیر نیاز خواهید داشت:

  • آدرس FTP
  • نام کاربری
  • گذرواژه
  • پورت اتصال

برای دانستن این موارد می‌توانید به قسمت FTP Accounts هاست خود بروید.

fileZilla -انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست
انتقال به FTP

اگر کار با FTP را به خوبی نمی‌شناسید و یا در اتصال به آن دچار مشکل می‌باشید، می‌توانید فایل های وردپرس را به صورت دستی در سی‌پنل آپلود کنید.

توجه: فایل‌های بارگذاری شده  باید در پوشه‌ی public_html قرار گیرد.

گام سوم: ایجاد دیتابیس MySQL در هاست

در این مرحله باید یک پایگاه داده در هاست خود ایجاد کنید. بسیاری از ارائه دهندگان سرویس‌های میزبانی وردپرس، برای مدیریت هاست، سی‌پنل را ارائه می‌کنند. بنابراین به شما نشان خواهیم داد که چگونه یک پایگاه‌داده با استفاده از cPanel ایجاد کنید.

  بهترین افزونه‌های کمک های مالی برای وردپرس

1- وارد داشبورد خود در سی‌پنل شوید

2- روی گزینه‌ی “MySQL® Databases” مطابق تصویر کلک کنید.

my SQLdatabase-انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست
my SQL database

3- در صفحه‌ِ باز شده در قسمت New Database یک نام برای دیتابیس خود انتخاب کنید و روی گزینه‌ی Create Database کلیک کنید.

Create Database
ساخت دیتابیس جدید

4- سپس در همین صفحه در قسمت MySQL Users باید یک کاربر جدید ایجاد کنید.

database new user
ساختن یوزر برای دیتابیس

5- حالا باید کاربر جدیدی که ایجاد کردید را به دیتابیس اضافه کنید برای این کار در قسمت Add User To Database در همین صفحه در قسمت user کاربر و قسمت Database دیتابیس مورد نظر را انتخاب کرده و روی گزینه Add کلیک کنید.

Add User To Database
اضافه کردن یوزر به دیتابیس

در صفحه‌ای که باز می‌شود ابتدا روی گزینه‌ی ALL PRIVILEGES و سپس بعد از تیک دار شدن همه گزینه‌ها روی Make Changes پایین صفحه کلیک کنید.

ALL PRIVILEGES
ALL PRIVILEGES

گام چهارم: درون‌ریزی اطلاعات دیتابیس در هاست

بعد از انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست اصلی باید پایگاه داده یا دیتابیس لوکال هاست نیز به هاست اصلی انتقال داده شود. پس در این مرحله باید دیتابیسی که در مراحل قبلی برون بری کرده بودید را در هاست اصلی درون ریزی کنید. برای این کار در داشبورد سی‌پنل خود در قسمت دیتابیس روی phpMyAdmin کلیک کنید.

phpMyAdmin in host
phpMyAdmin در هاست
Choose file in phpmyadmins
انتخاب فایل درون ریز دیتابیس

گام پنجم: تغییر دادن URL سایت

حالا شما باید آدرس اینترنتی سایت را در پایگاه‌داده خود تغییر دهید، تا با وردپرس روی هاست اصلی ارتباط برقرار کند. در phpMyAdmin، در دیتابیسی که در گام چهارم درون ریزی کردید جدول wp_options را پیدا کنید. اگر پیشوند را تغییر داده باشید به جای wp_options ممکن است {prefix _options} باشد.

همانطور که در تصویر زیر میبیند درقسمت siteurl روی گزینه Edit کلیک کنید.

wp_options in phpmyadmin
تنظیم siteurl

وقتی روی ویرایش کلیک می‌کنید، یک پنجره ظاهر می‌شود که در این پنجره در جعبه‌ی option_value آدرس لوکال هاست خود را می‌بینید که باید با دقت آدرس سایت اصلی خود را در این جعبه وارد کنید. به عنوان مثال: http://www.yoursite.com

سپس روی گزینه‌ی Go در پایین صفحه کلیک کنید.

siteURL in Wp-options
وارد کردن آدرس سایت

همین کار را بار دیگر برای Home نیز تکرار کنید. با کلیک روی Edit در قسمت Home و وارد کردن آدرس سایت به صورت صحیح و فشردن دکمه‌ی Go به این کار خاتمه دهید. در آخر شما باید چیزی شبیه به تصویر داشته باشید.

Home sitURL in wp-options
وارد کردن آدرس سایت در قسمت Home

گام ششم: تنظیم و راه اندازی کردن سایت

اکنون که دیتابیس را وارد کرده‌اید و انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست اصلی نیز انجام گرفته است، زمان آن است که وردپرس را پیکربندی کنید. در حال حاضر اگر به سایت خود وارد شوید خطای اتصال به دیتابیس نمایان خواهد شد. برای رفع این مشکل باید فایل wp-config.php را که در پوشه وردپرس روی هاست قرار دارد دانلود کرده و سپس نام دیتابیس، نام کاربری و رمز عبوری که در گام سوم ایجاد کرده بودید را در آن وارد کنید. در پایان فایل wp-config.php ویرایش شده را ذخیره کرده و دوباره آن را در سرور خود بارگزاری کنید.

database conction Error
خطای اتصال به دیتابیس
wp-config edite
دانلود فایل wp-config.php
wp-config edite2
ویرایش فایل wp-config.php

در مرحله بعد ، باید به پیشخوان وردپرس خود وارد شوید و به تنظیمات عمومی بروید. بدون تغییر چیزی ، به پایین بروید و روی دکمه Save Changes کلیک کنید. این امر باعث می شود  URLسایت در هر جای دیگری که لازم باشد اصلاح شود. پس از آن به تنظیمات پیوند‌های یکتا بروید و روی گزینه Save Changes کلیک کنید تا اطمینان حاصل شود که همه پیوندهای پست خوب کار می‌کنند.

گام هفتم: تصحیح تصاویر و لینک‌های شکسته با به‌روزرسانی مسیرها

انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست یا از یک دامنه به دامنه دیگر همیشه شمارا با پیوندهای شکسته و تصاویر از دست رفته روبرو خواهد کرد. برای تصحیح شما می‌توانید از جست و جو SQL یا افزونه‌ی Velvet Blues استفاده کنید.

برای کسانی که می‌خواهند این کار را از طریق SQL انجام دهند، اینجا یک کد ساده SQL است که باید این مشکل را حل کند:

UPDATE wp_posts SET post_content = REPLACE(post_content, 'localhost/test/', 'www.yourlivesite.com/');

به سادگی به phpMyAdmin بروید، روی پایگاه داده خود کلیک کنید و سپس از منوی بالا روی SQL کلیک کنید. این کد را وارد کنید، البته ابتدا آدرس لوکال هاست و آدرس سایت را به آدرس های لوکال هاست و سایت خودتان تغییر دهید. در آخر روی دکمه‌ی Go کلیک کنید.

change address in database
تغییر آدرس

انتقال سایت از لوکال به هاست

تبریک عرض می‌کنم عملیات انتقال سایت از لوکال هاست به هاست با موفقیت انجام شد و می‌توانید به خوبی از آن استفاده کنید و لذت ببرید. امیدواریم که وب ‌سایت شما به راحتی اجرا شود. حتماً وب سایت خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید که همه چیز مطابق آنچه انتظار می‌رود کار می‌کند. در صورت مشاهده هرگونه خطا، می‌توانید این مطلب همیار‌‌‌وردپرس در مورد چگونگی عیب‌یابی وردپرس را مطالعه کنید.

منبع : blog.templatetoaster.com

آموزش ویدیویی انتقال سایت وردپرسی از لوکال هاست به هاست

سوالات متداول

برای انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست اصلی دو روش اصلی وجود دارد: روش اول: انتقال سایت از لوکال هاست به هاست به کمک افزونه‌ها روش دوم: نحوه انتقال سایت از لوکال به هاست
در این روش، انتقال به کمک به کارگیری افزونه‌ها می‌باشد که یکی از بهترین این افزونه‌ها یعنی افزونه‌ی Duplicator در آموزشی جداگانه و مفصل در همیار‌وردپرس به آن پرداخته شده‌است که می‌توانید از طریق این لینک به آن دسترسی پیدا کنید. این روش برای کاربران مبتدی و تازه‌وارد پیشنهاد می شود.
شما در ابتدا به منظور انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست اصلی باید چند چیز را داشته باشید. اول: یک سایت وردپرسی که روی یک سرور محلی روی کامپیوتر شما اجرا می‌شود و شما دسترسی کامل به آن دارید. دوم: یک دامین و یک هاست لینوکسی مناسب که برای انتقال وردپرس به آن نیاز خواهید داشت. اگر هاستی ندارید قبل از خریداری هاست توصیه می‌کنم این مقاله را در همیار مطالعه کنید. و در نهایت، شما باید یک برنامه FTP برای انتقال محتوای وبسایت محلیتان به هاست اصلی داشته باشید.
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

دیدگاه‌های این نوشته جدید ترین ها شاخص

  1. سلام و تشکر فراوان از مطالب خوبتون.
    من با کمک آموزشای این سایت تونسم یه سایت بفرسم بالا ولی الان با ی مشکلی مواجه شدم.
    یک نفر پسورد وردپرس رو تغییر داده و من دیگه به سایتم دسترسی ندارم. فراموشی رمزو اینا هم میزنم ولی ایمیلی برام ارسال نمیشه.
    به هاست و فایلهایی که تو هاست هستن دسترسی دارم ولی پسورد وردپرسمو از دست دادم.
    ممنون میشم کمک کنید.

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      از هاست ، به قسمت phpmyadmin برید و پسورد جدیدی تعریف کنید تا بتونید با پسورد جدید وارد بشید.

    • ممنون از راهنماییتون، اما وقتی وارد phpmyadmin میشم نمیدونم چجوری باید پسورد عوض کنم…
      وقتیم وارد میشم پسوردی نمیخاد ازم.ممنون میشم بازم راهنمایی کنید.
      اینم تصویر phpmyadmin :
      http://s3.picofile.com/file/8219158026/Untitled_1.jpg

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      در phpmyadmin بر روی پایگاه داده ی مورد نظر خود کلیک کنید و در آن به دنبال wp_users بگردید.
      حال می توانید پسورد را مشاهده کنید، بر روی گزینه ی Edit کلیک کنید و اون رو ویرایش کنید

  2. آموزش خوبی بود ولی خیلی پیچیده بود استاد!!! اگه میشه واسه ما آماتورها یه ذره ساده تر و روان تر و مفصل تر بگین !!! ^_^ ….ممنون

  3. 9 سال عضو همیار وردپرس

    سلام
    من تمامی راه های گفته شده را طی کردم
    اولا لینک ها کار نمی کند
    دوما وارد پیشخوان نمی توان شوم و این ارور را می دهد حتی 2 بار تمامی مراحل را از اول رفتم
    خطا: کوکی‌ها به خاطر خروجی غیرمنتظره مسدود هستند. برای راهنمایی، لطفاً این نوشته را ببینید یا انجمن پشتیبانی را امتحان کنید.

    • 9 سال عضو همیار وردپرس

      آدرس سایت بنده
      pyramid-co.ir

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      وارد phpmyadmin بشید و در قسمت wp_options تنظیمات نام سایت و پیوندهای یکتا رو چک کنید

    • 9 سال عضو همیار وردپرس

      تنظیمات آنجا هم درست است

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      اگه درست باشه وارد میشه
      حتما آدرس سایت و پنل اونجا بهم ریخته.

    • 9 سال عضو همیار وردپرس

      سایت فقط وارد ادمین نمی شود

    • 9 سال عضو همیار وردپرس

      میشه یه نگاهی بیاندازید
      Pyramid-co.ir

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      بله من دیدم.
      مشکل از تغییر آدرس در هنگام انتقال هست

    • 9 سال عضو همیار وردپرس

      مرسی از جوابیتون
      ولی چه تغییری
      راه حلش چیه من همون آموزش شمارو طی کردم

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      شما اگه به phpmyadmin مراجعه کنید در قسمت wp-options چک کنید

    • 9 سال عضو همیار وردپرس

      ببینید سایت بنده باز می شود ولی داخل پیشخوان نمی شوم با ارور زیر تمام تنظیمات phpmyadmin و غیره را از روی همین آموزش زدم من لطفا من را راهنمایی کنید که چطور حل شود
      این خطلا موقع ورود به پنل است
      خطا: کوکی‌ها به خاطر خروجی غیرمنتظره مسدود هستند. برای راهنمایی، لطفاً این نوشته را ببینید یا انجمن پشتیبانی را امتحان کنید.

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      با هستینگ خودتون صحبت کردید ؟ ممکنه مشکل از سمت اونها باشه

  4. ببخشید ، من قالبی رو دانلود کردم ولی موقعی که نصب می کنم مثل دمو ش نیست ، علتش چیست ؟

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      علت اینه که همه ی قالب ها قبل از تنظیم به صورت وبلاگی نمایش داده میشن. شما باید پس از نصب از بخش نمایش>> شخصی سازی یا سفارشی سازی را انجام بدید و همچنین از همان بخش نمایش تنظیماتی که برای قالب شما وجود داره رو انجام بدید تا به صورت دمو دربیاد.

    • من تمام تنظیماتو انجام میدم ولی مثل دمو نشد میشه بیشتر راهنمایی کنید

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      دوست عزیز من که قالب شما رو نمیبینم، باید با توجه به مشخصات قالب کار کنید.

  5. سلام من یه مشکلی بعد از آپلود و تنظیم سایتم رو هاست برخوردم و این خطا ها رو میده:لطفا دوستان راهنمایی کنید
    warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /public_html/wp-includes/load.php on line 275

    Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 45 bytes) in /public_html/wp-includes/cache.php on line 629

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      فضا کافی نیست. چنین چیزی رو نشون میده
      یه صحبتی با سرویس دهنده ی هاست خود داشته باشید و مشکل رو مطرح کنید.

    • ممنونم برای پاسختون خانم کوهستانی

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      موفق باشید

  6. 9 سال عضو همیار وردپرس

    #1064 – You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ‘?’ at line 46
    چیکارش کنم اینو؟وقتی میام ایمپورت کنم این ارورو میده و همه table هام ایمپورت نمیشه.

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      تنظیمات پایگاه داده ی خودتون رو چک کنید.

    • 9 سال عضو همیار وردپرس

      دقیقا طبق آموزش رفتم جلو.
      موقعی ک میخوام ایمپورت کنم تیبل هایی ک با pma و wp شروع میشه ایپورت نمیشه فقط help و اینا اینپورت میشه،دونه دونه هم خاستم ایمپورت کنم اما بازم ارور داد همین ارور فقط line فرق داشت.
      ممنون میشم راهنمایی کنید

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      مواردی که میتونم به صورت نکته بگم و ممکنه باعث مشکل بشه رو مطرح میکنم :
      1- گذاشتن پسوند فایل در هنگام خروجی گرفتن اطلاعات از لوکال به صورت gzipped
      2- چک کردن اکانت اف تی پی و کانکت شدن به هاست
      3- ساخت پایگاه داده در پنل هاست : نام پایگاه داده ، یوزنیم، پسورد و اطلاعات ثبتی >> مطالعه کنید
      موارد دیگه هم پس از بارگذاری است…

  7. سلام من همه ی کار ها رو انجام دادم اما این ارور رو میده لطفا بگید چیکار کنم
    #1064 – You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ‘?’ at line 2

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      اشکال رو از ورژن دیتابیس میگیره. با پشتیبانی هاست صحبت کنید و این موضوع رو مطرح کنید

  8. اموزش ها بسیار عالین
    به سایته منم سر بزنید

    http://www.namanour.ir

  9. 9 سال عضو همیار وردپرس

    شما میتونید از افزونه اکیبا استفاده کنید که خیلی خیلی ازاین راحت تره

  10. 9 سال عضو همیار وردپرس

    با سلام و تشکر از زحماتتان.
    من سایتم را در لوکال به صورت کامل طراحی کردم و طبق دستور العمل های بالا ، تمام موارد را برای آپلود کردن ،اجرا کردم و سایتم آپلود شد ولی یکسری از تنظیمات css ی ، مثل فونتها، بعضی از margin ها ,… به هم ریخته و درست نمایش نمی ده . همچنین آیکونها که باید از Font-Awesome استفاده کنه، اصلاً هیچ کدومشون نمایش داده نمیشه. درحالی که در لوکال تمام موارد درست بود.
    نمیدونم ایراد کار کجاست و چی کار باید بکنم.

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      از افزونه ی بررسی لینک های شکسته و خراب استفاده کنید

    • 9 سال عضو همیار وردپرس

      ممنون از پاسخگوییتون.
      من وب سایتم رو که دقیق نگاه کردم فهمیدم که مشکل اینه که فونتی را با سایتم آپلود میکنم، روی هاست درست نمایش داده نمیشه و به خاطر همین فونت، به هم ریختگی ایجاد میشه.
      من برای آپلود فونت دلخواهم در فایل rtl.css کدهای زیر را نوشتم:
      @font-face {
      font-family:’Yekan’;/*تعریف یک نام برای فونت*/
      src:url(‘fonts/Yekan/Yekan.eot’);/*اکسپلورر 9 به بعد*/
      src:local(‘fonts/Yekan/Yekan’),/*بررسی نصب بودن فونت در سیستم کاربر*/
      local(‘fonts/Yekan/Yekan’),/*برای برخی از مرورگرها مانند سافاری*/
      url(‘fonts/Yekan/Yekan.eot?#iefix’) format(’embedded-opentype’),/*هک برای اکسپلورر 8 و ماقبل*/
      url(‘fonts/Yekan/Yekan.woff’) format(‘woff’),/*مرورگر های جدید*/
      url(‘fonts/Yekan/Yekan.ttf’) format(‘truetype’),/*تمام مرورگرها به جزء اکسپلورر*/
      url(‘fonts/Yekan/Yekan.svg#Yekan’) format(‘svg’);/*نسخه های قدیمی سیستم عامل iOS*/
      font-style:normal;
      font-weight:normal;
      }
      فکر می کنم این کدها درست باشه، پس چرا نمی تونه فونت درست رو بخونه 🙁

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      کدها رو حذف کنید
      تغییر خودکار فونت‌های فارسی با Persian Fonts
      مطالعه کنید

    • 9 سال عضو همیار وردپرس

      واقعاً شرمندم هی سؤال می پرسم.
      اون plugin را هم که گفته بودید هم نصب کردم ولی باز فونت ها درست نمایش داده نمیشه 🙁
      می خواهین اگه ممکنه براتون username و password بدم شما نگاه کنید ؟

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      متاسفانه امکان این کار وجود نداره، دقیقا فونت های کدوم بخش بهم ریخته ؟

    • 9 سال عضو همیار وردپرس

      کلاً تمام فونت سایتم که یکان تعریف کردم، در روی هاست یکان نمایش داده نمیشه (روی لوکال درست نمایش می ده) و باعث میشه کل سایتم دیزاینش به هم بریزه.

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      یا نوع وبسایتی که طراحی کردید از کدهای استانداردی استفاده نشده و یا در انتقال از لوکال به هاست مشکلی وجود داره،
      اگه کمی تامل کنید من انتقال سایت از لوکال به سرور رو قراره به روز رسانی کنم، شاید بتونه کمک خوبی بهتون بکنه