رفع مشکلات برای حرفه ای تر شدن

 

سلام به دوستای وردپرسی گل؛

اکثر کاربران وردپرس فقط به ایجاد یک سایت اقدام می کنند و اینکه خوب باشه مورد رضایت اونهاست، اما باید به این مورد هم توجه کرد که یک وبسایت نیرومند و قوی میتونه واقعا فوق العاده عمل کنه! اما متاسفانه بعضی موارد باعث میشه که این اتفاق نیفته!!!
خب ما باید برای اهمیت این موضوع یه سری موارد رو باید در نظر بگیریم. واسه همین من امروز به برخی اشتباهاتی که میتونه باعث از کار افتادن قدرت وبسایت وردپرسی بشه اشاره می کنم:

۱- فراموش کردن یا نادیده گرفتن نسخه ی پشتیبان

اگه شما به صورت مرتب و طبق زمان بندی از سایت وردپرسیتون نسخه ی پشتیبان یا به اصطلاح لاتین backup تهیه نمی کنید، پس دچار یک اشتباه بزرگی شدید!
هرگز فرامموش نکنید که با توجه به اهمیت سایت باید طبق برنامه ی زمان بندی شده از سایت بک آپ گیری کنید. برای این کار افزونه های بسیار زیادی در مخزن وردپرس وجود داره که من به چند مورد بسیار کاربردی اشاره میکنم.

دانلود افزونه ی Backup wordpress

دانلود

صفحه افزونه

 

دانلود افزونه ی Back wpup

دانلود

صفحه افزونه

 

دانلود افزونه ی Backup to dropbox

دانلود

صفحه افزونه

 

 

۲- نادیده گرفتن پیغان به روز رسانی وردپرس

بدتیرین مورد اینه که شما با به روز رسانی هر نسخه ی جدید وردپرس مخالفت کنید و نسبت به اونها بی تفاوت باشید و وردپرس خودتون رو قدیمی بگذارید.این مورد نه تنها از لحاظ امنیتی سیستم شما رو دچار مشکلاتی میکنه بلکه به مرور زمان با افزونه ها و برنامه های جدیدی که نصب می کنید تداخل ایجاد میکنه و برنامه ها رو از کار میندازه! پس هرگز پیغام های بروز رسانی وردپرس رو نادیده نگیرید!

۳- استفاده از نام کاربری “Admin”

معمولا خیلی از افراد براب نام کاربری که به پنل مدیریتی وردپرس اونها هدایت میشه نام کاربری admin رو در نظر می گیرند و از همه بدتر اینکه حتی برخی رمز عبور خودشون رو هم همین کلمه میگذارند!این مورد بسیار خطرناکه و به راحتی سایت شما مورد حمله و دسترسی افراد قرار میگیره.پس بهتون پیشنهاد میکنم حتما نام کاربری و رمز عبور پنل مدیریتی خودتون رو عوض کنید.

۴- دانلود قالب های رایگان از هر سایتی

دوستان عزیز وردپرسی گاهی برای یافتن قالب خود از هر سایتی استفاده می کنند حتی بدون اینکه به نوع سایت و عملکرد اون توجه کنند.این یک حرکت اشتباهه! با این کار شما ممکنه قالب رو از سایتی بردارید که فاقد کیفیت مطلوب و کارکرد درستی باشه.سعی کنید برای بهبود عملکرد سایتتون از سایت های مرجع و سرشناس استفاده کنید!
برای پیدا کردن قالب های رایگان که به صورت استاندارد فارسی سازی شدند می تونید از همیار وردپرس کمک بگیرید..

۵- فراموش کردن نصب افزونه های ذخیره ساز

اکثرا وقتی افزونه ها رو نصب و فعال سازی می نماییم دیگه بیخیالش میشیم و فایل اصلی اون رو حذف می کنیم! اما این اشتباه باعث میشه که هر زمان به هر دلیلی دچار مشکل شدیم و نیاز مجدد به افزونه پیدا کردیم دوباره مجبور به نصب و راه اندازی اون بشیم و این به صرفه نیست! برای جلوگیری از این مشکل افزونه های ذخیره ساز وجود دارند که می تونید از اونها کمک بگیرید.

دانلود افزونه W3 Total Cache

دانلود

صفحه افزونه

 

۶- نگه داشتن صفحه ی نمونه

گاهی اوقات در زمان تغییر قالب یا به روز رسانی ها ممکنه بعضی از صفحاتی که به عنوان صفحه ی نمونه ایجاد کردید از بین بره و این خیلی تاسف باره!
باید دقت کنید که این صفحات رو در کجا ذخیره می کنید تا هیچ وقت دچار چنین مشکلی نشید.

۷- بی توجهی به دیدگاه ها

دیدگاه های سایت به شما نشون میده که عملکرد شما از دید کاربرانتون چطوری بوده و اینکه بازدیدکنندگان چه دیدی نسبت به نوشته های شما دارند. البته ناگفته نماند که گاهی این دیدگاه ها به صورت هرزنامه ها هستند که سایت رو دچار مشکلاتی می کنند. برخی صاحبان وبسایت ها هیچ توجهی به دیدگاه ها ندارند. این مورد برای کم شدن بازدید از سایت بسیار موثر هست و در نتیجه سئوی وبسایت شما رو کاهش میده و از طرفی توجهی نمیشه هرزنامه ها هم دیده نمیشه و باعث مشکلات فراوانی خواهند شد.
پس اگه به هر دلیلی تمایلی به وجود دیدگاه ندارید بهتره اونها رو کلا غیر فعال کنید! برای غیر فعال کردن آنها به بخش تنظیمات >> گفت و گوها >> پیش فرض مراجعه کنید.

  چگونه سایت وردپرس خود را به Google News متصل کنیم؟

۸- وجود طبقه بندی های فراوان، تعداد اندک برچسب ها!

وردپرس به شما امکان ایجاد طبقه بندی و برچسب ها رو به سادگی میده و این به شما انرژی میده که نوشته های خودتون رو افزایش بدید و البته مورد دیگه اینه که باعث میشه افراد پشت سر هم طبقه بندی هایی ایجاد کنند و در مقابل به افزایش برچسب های خود بی توجه بمونند.

۹- استفاده از faveicon  پیش فرض

خیلی از کاربران وردپرس فراموش می کنند که faveicon خودشون رو به سایت اضافه کنند! این به نظر شما جلوه ی جالبی داره ؟!
پس فراموش نکنید که به محض ساخت موارد اولیه ی وبسایتتون faveicon رو جایگزین کنید.

۱۰- عدم واکنش گرا بودن قالب

وقتی سایت خودتون رو به حالت ریسپانسیو یا واکنش گرا ایجاد نمی کنید این خود یک مشکل اساسی است! زیرا در دنیای امروز که بسیاری از تکنولوژی های تلفن همراه هوشمند و تبلت استفاده می کنند، علاقه ی بسیار زیادی به این مدل سایت ها نشون میدن. پس در انتخاب قالب و طراحی این مورد رو در نظر بگیرید.
اگه دنبال قالب های واکنش گرای استاندارد هستین می تونین از همیار وردپرس هم این قالب ها رو ببینید و انتخاب کنید

۱۱- تنظیمات پیوند یکتا

بعضی افراد از تنظیمات پیش فرض پیوندهای یکتا که به حالت P کد هست استفاده می کنند و توجهی به این بخش ندارند.در صورتی که این مورد برای افزایش بازدید و سئوی سایت شما اصلا مناسب نیست پس برای تنظیم کردن پیوند یکتا به بخش تنظیمات>> پیوند یکتا بروید.

۱۲- عدم نصب فرم تماس

صفحه ی فرم تماس برای تجارت آنلاین بسیار سخت است اما عدم وجود آن جلوه ی جالبی نداره و باعث بی اعتبار شدن سایت میشه! برخی از کاربران به جای اینکه این پیج رو درست کنند شماره تماس، آدرس ایمیل و … رو وارد می کنند اما این نیز نشان دهنده ی عدم توجه می باشد. پس حتما صفحه ی ارتباط با ما تماس را ایجاد کنید.
برای اینکه راه حل ساده تری رو پیش پای شما بذارم میتونم افزونه ی فرم ساز پیشرفته رو پیشنهاد بدم که به راحتی بتونین این مورد رو فراهم کنید.

۱۳- فراموش کردن گوگل آنالیز

اکثریت افراد، گوگل آنالیز را نصب نمی کنند و این باعث میشه عملکرد درست و دقیق خود را هرگز متوجه نشوند. به شما پیشنهاد میکنم اولین کاری که می کنید حتما در گوگل آنالیز سایت خود را ثبت نمایید!
برای افزودن گوگل آنالیز به سایتتون میتونین از راه های مختلفی که قبلا در پست های مربوط به این بخش توضیح دادیم کمک بگیرید.

۱۴- بهینه نکردن تصاویر

زمانی که شما تازه سایت وردپرسی رو راه اندازی می کنید سریع اولین پست خودتون رو منتشر می کنید بدون اینکه حتی به بهینه سازی تصاویری که قرار میدید فکر کنید! گاهی تصاویر شما بسیار حجیم هستند و این به مرور زمان باعث مشکلات زیادی در وبسایت شما می شود و سرعت سایت شما رو به صورت چشم گیری کاهش میده.
از همون ابتدای کار باید دقت کنید که دچار چنین موردی نشید.
برای آپلود کردن تصاویرتون در وردپرس همونطور که می دونید باید از بخش پرونده ی چند رسانه ای استفاده کنید اما خب بهتر اینه که اونها رو هم بتونین سازماندهی و مدیریت کنید که کاملا از این گونه مشکلات جلوگیری بشه.

امیدوارم این موارد رو حتما به کار بگیرید تا وبسایتی حرفه ای داشته باشید.

 

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

دیدگاه‌های این نوشته جدید ترین ها شاخص

  1. سلام خسته نباشید
    من وروپرس رو با نرمافزار bitnami میخوام نصب کنم
    وقتی bitnami رو نصب میکنم برای ورود به phomyadmin نام کاربری و رمز ورود میخواد ملی نمیدونم چیو باید بزنم

  2. سلام
    از زمانی که گواهینامه ssl فعال شده و سایت با https بالا میاد مدام از کاربرام پیام میگیرم که علی رغم وارد کردن نام کاربری و رمز عبور نمیتونن وارد سایت بشن. این مشکل برای خودمم همیشه پیش میاد که وقتی میخوام وارد سایت بشم نام کاربری و رمز رو که وارد میکنم و روی ورود کلیک میکنم صفحه رفرش میشه اما وارد سایت نمیشم
    ممنون میشم راهنماییم کنید این مشکل رو حل کنم

  3. 7 سال عضو همیار وردپرس

    سلام
    من با خطای صفحه سفید مواجه شدم
    پلاگین هام رو غیر فعال کردم
    اما مشکل حل نشد
    ارور ی که بهم میده اینه
    PHP Fatal error: Cannot redeclare is_user_admin() in /home/bernisco/public_html/boualipub.com/wp-includes/load.php
    ممنون میشم را هنمایی کنید که چه اروری هست

  4. سلام
    من سایتم رو خیلی وقته طراحی کردم، اما متاسفانه وقتی میرم به سایتم، و روی پیوند هایی که کلیک میکنم، وارد اون صفحه نمیشه، مثلا قسمت http://moshaverprozhe.ir/?p=368
    وقتی داخلش میشم و روی پروژه ها کلیک می کنم نمیشه که وارد اون قسمت از سایت شد. ممنون میشم که راهنمایی کنید.

  5. با سلام.وب سایتتون خیلی عالیه. من یک وب سایت وردپرسی دارم.مدتیه که رسانه بالا نمیاد.هیچ کدوم از عکسارو نشون نمیده.لطفا راهنمایم کنید چیکار کنم تا دوباره اون قسمت بالا بیاد

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      بیشتر در مورد سایت توضیح بدید؟ چه قالبی چه هاستی ؟

  6. سلا نمیدونم چرا همه کدهایی که با ابزارک متن ایجاد کرده بودم از کار افتدن لطفا کمک کنید از ارکان سایت همین ابزارک های متنی هستند بازدیدم هم کلی کم شده

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      باید بررسی کنید که افزونه ی تازه ای نصب کردید یا اینکه بروز رسانی صورت گرفته یا خیر

  7. 9 سال عضو همیار وردپرس

    سلام ممنونم از مطالب خوبتون – ببخشید من یه مشکل توی دیدگاه های سایتم داشتم – من واسه یه مطلب یه دیدگاه میزارم بعد اون دیدگاه رو تویه همه مطالب نشون میده ممنون میشم کمکم کنید
    (سایتم رو لوکاله)

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      معمولا در لوکال هاست اشکالات این چنینی به چشم میخوره

  8. با سلام و خسته نباشید خدمت خانم بهار
    بنده یک سایت شخصی دارم که روزانه مطالب و عکس می گذارم ، اما سرعت بالا آمدن سایت برایم بالاست ، از سایت های آنالیز کننده استفاده کردم و نتیجه حاصل شد که پوشه ای با نام HTML Document برای لود شدن ۶۰ ثانیه طول می کشد !
    این پوشه چیست ؟ و چرا لود شدن آن اینقدر زمان می برد ؟ آیا ربطی به هاست دارد ؟

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      دیر لود شدن به خیلی از موارد مربوطه، مثلا همین که تصویر زیاد آپ میکنید یکی از مواردشه ولی خب بالاخره عملکرد سایت شما اینه و باید هاستی مناسب انتخاب کنید که به مشکل نخوره ، و در ضمن سعی کنیم از هر آنالیزوری استفاده نکنید، بعضی ها سایت رو دچار مشکل بدتری می کنند. بهینه عمل کنید

  9. سلام من به یه مشکلی در سئو برخورد کردم من اولین بار wordpress seo رو نصب کردم مثلا عنوان مطلب یا سئو رو مثلا میزاشتم دانلود بازی | گیم دانلود … ولی توی نتایج گوگل عنوان مطلب من مثلا اینجوری میشه   بازی | گیم دانلود – gamedownload . افزونه رو عوض کردم all in one هم گذاشتم بازم اینجوریه .توی سورس صفحات هم میگردم عنوان معمولیه :/ لطفا کمکم کنید 

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      منظور شما عنوان اصلی هست یا پیوندی که در url وجود داره ؟

    • این تصویرو نگاه کنید http://upload7.ir/imgs/2014-07/75471406903844637291.png من اصلا کلمه nicecs رو در عنوان نزاشتم در تنظیمات افزونه های سئو هم همچین نامی نیست در سورس صفحات هم همچین کلمه ای در تایتل نبود ولی در گوگل این کلمه به عنوان صفحات اضاف شده

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      شما در تنظیمات سئو یه مواردی رو تعیین کردید که به این صورت تبدیل شده، در کلمات کلیدی ، برچسب ها یک روابطی با عنوان وجود داره که به این شکل در میاد

  10. توضیحات خوب و مناسب.
    موفق باشید.