فرم های آنلاین چگونه درآمد فروشگاه های اینترنتی را افزایش می‌دهند؟

استفاده از فرم آنلاین در فروشگاه‌ های اینترنتی استفاده از فرم آنلاین در فروشگاه‌ های اینترنتی

با اینکه تجارت الکترونیکی فقط حدود 40 سال پیش در اولین شکل خودش معرفی شد؛ اما در سال ۲۰۲۰ اندازه این بازار خرید آنلاین جهانی تقریباً به 4 تریلیون رسید. از آنجا که خرید آنلاین، بسیار سریع در حال رشد است، آمار بعدی نباید تعجب‌آور باشد؛ چرا که انتظار می‌رود در سال 2023 خریدهای تجارت الکترونیک از 14.1٪ به 22٪ افزایش یابد. قسمت تعجب‌آور این پیشرفت‌ها، رشد تجارت الکترونیکی، در رکود اقتصادی جهانی است.

در چنین شرایطی، امروز در جایی قرار گرفته‌ایم که استفاده از تجارت الکترونیک برای هر برند موفقی بیش از هر نیاز دیگری خودنمایی می‌کند. استفاده از فرم ‌ساز و نرم افزار ساخت نظرسنجی آنلاین، درست مانند ابزاری است که نبودش سازمان را مجبور به آزمون و خطاهای پی‌درپی می‌کند.

شرکت‌هایی که  چگونگی استفاده از این ابزارهای گسترده تحقیقات را می‌دانند، در رقابت بین رقبای خود همیشه یک قدم جلوتر هستند. آنها به رشد رسیده‌اند؛ چراکه نیاز مشتری را بهتر از رقبایشان درک کرده‌اند. آنچه در این مبحث درباره آن صحبت می‌کنیم اثر جادویی فرم سازها در افزایش درآمد فروشگاه‌های اینترنتی است.

چطور استفاده از فرم آنلاین در کسب درآمد فروشگاه‌های اینترنتی تاثیر می‌گذارد؟

در ابتدای شروع هر کسب‌وکاری، سوال‌های زیادی فکرتان را مشغول می‌کند. آیا کسب‌و‌کارمان از سوی بازار پذیرفتنی است؟ آیا در بین رقبا محبوبیت پیدا می‌کنیم؟ اگر درک نیاز مشتریان نقطه شروع محبوبیت است، ‌از کجا به این درک برسیم؟ چطور بفهمیم مشتری راضی است؟ اصلا آیا اولویت‌بندی ما طبق اصول مشتری‌مداری جلو رفته‌ است؟ مهم‌تر از همه اینکه چطور بعضی از برندها پا می‌گیرند و بعضی هیچ پیشرفتی نمی‌کنند؟

اگر قبل از شروع، تمام این سوالات را از خود پرسیده‌اید و به آن جواب داده‌اید، باید بگویم فرضیه‌سازی را کنار بگذارید؛ چرا که حتی خود مشتریان نظراتشان در طول زمان فرق می‌کند چه برسد به اینکه شما بخواهید به جای آن‌ها پاسخ دهید.

به تجارت الکترونیکی بعضی از سازمان ها و برندهای مشهور توجه کنید. اول از همه آن‌ها محبوبیت خوبی بین مخاطبانشان دارند. این گروه مخاطب خودشان را مشخص کرده‌اند. آن‌ها با فهم بهتر نیازهای مشتری،‌ آن هم به صورت دوره‌ای و منظم،‌ نحوه ارائه خدمات یا محصولات را مدیریت کرده‌اند.

تجربه مشتری
تجربه مشتری

تجربه مشتری از خدمات و محصولات شما، معلوم خواهد کرد که در آینده برند سازمانتان چقدر محبوب است. آیا این تجربه آنقدر خوب بوده که مشتری را به برند شما وفادار کند یا حتی بیشتر، او را مبلغی برای برندتان کند یا نه؟ این همان نتیجه‌ای است که با نرم افزار ساخت نظرسنجی محقق می‌شود و البته زمان‌های زیادی از قلم می‌افتد.

استفاده از فرم ساز آنلاین شاه‌کلید شناخت مخاطبان، دغدغه‌ها، نیازها و علاقه آنها است. پلتفرم‌های زیادی برای ساخت چنین فرم‌هایی راه اندازی شده ولی استفاده از پلتفرم جامعی که در برآوردن تمامی نیازهای مخاطبین سررشته داشته باشد بسیار سخت است.

مشتریان پرس لاین
مشتریان پرس لاین

پرس لاین پلتفرم فرم سازی است که بیش از دو هزار شرکت و فروشگاه بزرگ ایرانی و خارجی از امکانات و فیچرهای فرم ساز آن استفاده می‌کنند تا هم تعداد مشتریانشان را افزایش دهند و هم تجربه بهتری برای کاربرانشان فراهم کنند چرا که آن‌ها می‌دانند، سازمان‌های برنده، تجربه خوبی برای مشتریانشان فراهم کرده‌اند.

13 فرم و پرسشنامه آنلاین برای افزایش سود و درآمد فروشگاه‌های اینترنتی

پاول می‌گوید تحقیقات بازار، هوشی است که به ما کمک می‌کند معتبرترین و صحیح‌ترین تصمیم بازاریابی را بگیریم. فرم‌های آنلاین در این زمینه به شما کمک بی‌نظیری می‌کند. از این گروه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • پرسشنامه رضایت‌سنجی مشتری: این پرسشنامه به شما می‌گوید مشتریان از شما چه انتظاراتی دارند و شما تا چه حد توانسته‌اید آن انتظارات را برآورده کنید. آیا آن‌ها از خدمات شما راضی بوده‌اند؟ چقدر امکان دارد دوباره برای خرید از شما اقدام کنند؟
  • پرسشنامه NPS: پرسشنامه شاخص خالص مروجان حاوی دو سوال کلیدی است و مشتریان را به دسته‌های مروج، بدگو و منفعل تقسیم می‌کند. به کمک این پرسشنامه می‌توانید بفهمید چند درصد از مشتریانتان به شما وفادارند و چند درصد از برندتان بدگویی می‌کنند و بدین ترتیب اقدامات لازم را برای بهبود وضعیت برندتان انجام دهید.
  • نمونه پرسشنامه پرسونای مشتری: اگر پیش از شناخت مخاطبان خود، دست به ارائه محصول یا خدمات بزنید قطعا با شکست مواجه خواهید شد. این پرسشنامه دیدی وسیع به شما می‌دهد تا مخاطبانتان را بهتر بشناسید و دقیقا محصول یا خدمتی را برایشان تولید کنید که حاضرند برایش پول خرج کنند.
  • نمونه پرسشنامه آگاهی برند: هدف اصلی اغلب نظرسنجی‌ های آگاهی از برند پاسخ به این پرسش است: چند درصد بازار هدف از وجود برند ما آگاهی دارند؟ اگر بخش بزرگی از بازار شما را نشناسند، شما می‌توانید با اقداماتی نظیر انواع تبلیغات، برندتان را بهتر به مخاطبان بشناسید و میزان درآمد و فروشتان را افزایش دهید. اما اگر ندانید چند درصد از بازار شما را می‌شناسند چطور می‌خواهید اقدامات بعدیتان را پیش‌بینی کنید؟
  • پرسشنامه نظرسنجی رضایت مشتری مرکز تماس: مرکز تماس از آن مکان‌هایی است که باعث می‌شود مخاطبانتان برداشتی کلی از سازمان یا شرکت شما داشته باشند. جمع‌آوری بازخورد مشتری بعد از تماس، نه تنها میزان جلب رضایت مشتری را می‌سنجد؛ بلکه به شما می‌گوید آیا مشتریانتان دید مثبتی از برندتان دارند؟
  • نمونه پرسشنامه تست تبلیغ: نوع پیام تبلیغی تاثیر زیادی بر بازخورد از سمت مخاطبان دارد. این یعنی اگر تبلیغ درستی به مخاطب ارائه ندهید پول و زمان خود را هدر داده‌اید. این پرسشنامه میزان تاثیرپذیری فرم را می‌سنجد تا محتوای تبلیغی درستی ارائه دهید. از طرف دیگر با این روش بهترین کانال برای تبلیغتان را شناسایی می‌کنید.
  • پرسشنامه سنجش رویگردانی مشتری: اگر قصد دارید علت کاهش تعداد مشتریان خود را بدانید، این پرسشنامه گرهگشای کار شماست. با این پرسشنامه خیلی هوشمندانه و ساده از مشتریان خود می‌پرسید که چرا از تصمیم خود برای استفاده از محصول یا خدمات شما منصرف شده‌اند.
  • پرسشنامه شاخص تلاش مشتری: قطعا برای هر سازمانی مهم است که بداند مشتریانش چقدر باید تلاش کنند تا بتوانند از خدمات و امکانات آن‌ها استفاده کنند. قطعا اگر شاخص تلاش مشتریان زیاد باشد، آن‌ها به سرعت تمایل خود را نسبت به استفاده از آن سرویس از دست می‌دهند و نرخ رویگردانی نیز افزایش می‌یابد.
  • پرسشنامه نقطه تبدیل: به کمک این پرسشنامه متوجه خواهید شد که مخاطبانتان در چه نقطه‌ای از قیف خرید به مشتری تبدیل شده‌اند. در حین دیدن کدام صفحه از وبسایتتان بلافاصله ثبت‌نام کرده‌اند، با کدام محصول ارتباط بهتری برقرار کرده‌اند و نهایتا خریدشان را انجام داده‌اند. به کمک این اطلاعات می‌توانید روی آن محصول و خدمات بیشتر تمرکز کنید و سودتان را از آن افزایش دهید.
  • فرم بازخورد در مورد نام محصول: اینکه عکس‌العمل مخاطبان در مواجهه با نام برند شما چیست تاثیر فراوانی در محبوبیت برند و شهرت سازمانتان دارد. برای انتخاب نامی مناسب یا سنجش محبوبیت نام قبلی بهترین راه استفاده از این فرم است.
  • پرسشنامه نگهداشت مشتری: پرسشنامه نگهداشت یا Retention نشان می‌دهد که چرا تعداد مشتریان شما در حال کاهش است، دیگر از خدمت استفاده نمی‌کنند یا محصولی را بازمی‌گردانند. از این پرسشنامه برای نمایش علل کنسل‌کردن خرید یا فرآیند بازگردانی استفاده می‌شود.
  • پرسشنامه زمان انتظار: اگر مخاطب از زمان شروع اعلام نیاز برای استفاده از خدمات یا محصولات تا دریافت آن زمانی بیش از حد استاندارد را طی کند، قطعا این تجربه خاطره خوبی برای او نمی‌سازد. پرسشنامه زمان انتظار به بررسی مشکلاتی می‌پردازد که در زمان انتظار مشتری، روند پیشرفت برای او را سخت و کند می‌کند. شناخت این مشکلات و رفع آن به معنای بهبود تجربه مشتری و افزایش فروش خواهد شد.
  • پرسشنامه قیمت‌گذاری: اگر می‌خواهید قیمت محصول یا خدمت خود را طبق نظر مشتری به بازار عرضه کنید، حدود قیمت آن باید تعادل داشته باشد. چنانچه می‌خواهید آماری آنی و صحیح از نظراتِ مشتریانِ آینده خود درباره قیمت‌ها داشته باشید، این پرسشنامه آنلاین کلید حل مشکلاتتان است.

این نمونه پرسشنامه‌ها و فرم‌های نظرسنجی به‌صورت ازپیش‌آماده در پرس لاین وجود دارد و تنها با نامنویسی در این پلتفرم می‌توانید به رایگان از بسیاری از آن‌ها استفاده کنید.

برای استفاده از امکانات بی‌نظیر پرس لاین و ساده‌سازی مراحل برگزاری نظرسنجی همین حالا به وبسایت Porsline.ir مراجعه و ثبت‌نام کنید.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

مطالب زیر را حتما بخوانید