تفاوت وب سایت وردپرس و غیر وردپرس چیست؟

تفاوت سایت وردپرس و غیر وردپرس

تفاوت وب سایت وردپرس و غیر وردپرس چیست؟

در صورتی که شما صاحب کسب‌وکاری هستید، با کمک وب سایت می‌توانید از انواع استراتژی‌های بازاریابی استفاده کنید و در مسیر توسعه گام بردارید. داشتن وب سایت و فعالیت در شبکه‌های اجتماعی به شما کمک می‌کند تا قابلیت‌های خود را به مخاطبانتان معرفی کنید و فرآیندهای خود را دقیق‌تر و راحتتر کنید. اما دو راهی که ممکن است بسیاری از کارفرمایان با آن روبه‌رو شوند، استفاده از سایت وردپرس در مقابل سایت غیر وردپرس است. بنابراین، در این مقاله قصد داریم تا در رابطه با مزایای داشتن وب سایت و تفاوت سایت وردپرس و غیر وردپرس صحبت کنیم.

مزایای داشتن وب سایت برای هر کسب‌وکاری

در عصر حاضر، ممکن است بسیاری از کارفرمایان آگاهی نداشته باشند که بسیاری از مشتریان پیش از خرید محصولات و یا خدمات از یک برند، وب سایت آن‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهند. حضور پررنگ در فضای مجازی، به ویژه وب سایت، می‌تواند نقش مؤثری در درآمدزایی و موفقیت شما داشته باشد. پیش از آنکه به بررسی تفاوت‌های سایت وردپرس و غیر وردپرس بپردازیم، بهتر است تا مزایای داشتن وب سایت برای تمامی کسب‌وکارها را بیان کنیم:

۱. افزایش اعتبار

قطعاً، در هر بخشی از صنعت که مشغول به فعالیت باشید، رقبایی خواهید داشت که محصولات و یا خدمات مشابه شما را ارائه می‌کنند. یکی از راه‌هایی که می‌توانید در میان این رقبا برجسته شوید و اعتماد افراد را جلب کنید، داشتن وب سایتی است که طراحی حرفه‌ای داشته، و اطلاعات مفیدی را در اختیار مخاطبان قرار دهد. در صورت نداشتن وب سایت، ممکن است افراد مشروعیت شما را به عنوان یک کسب‌وکار زیر سؤال ببرند. مهم‌ترین اصل مشتریان در تصمیم‌گیری برای خرید، اعتماد است. با بهره‌گیری از یک وب سایت حرفه‌ای، می‌توانید در جهت اعتمادسازی گام بزرگی بردارید.

از طرفی دیگر، مشتریان از شما انتظار دارند که به عنوان یک کسب‌وکار، وب سایتی داشته باشید تا در رابطه با برند، محصولات و خدمات شما آگاهی بیشتری داشته باشند. این امر می‌تواند به افزایش مشارکت مشتریان، ارزش برند تجاری و همچنین، ارائه پیام‌های بازاریابی کمک کند.

۲. صرفه‌جویی در زمان مشتریان هنگام خرید

تمامی وب سایت‌ها، چه وردپرس و چه غیر وردپرس، قوانین و دستورالعمل‌هایی را جهت خرید به بازدیدکنندگان ارائه می‌کنند. بسیاری از افراد به دلیل مشغله، ترجیح می‌دهند با جست‌وجو در گوگل و وب سایت‌های مورد استفاده‌ی خود، از اطلاعات محصولات و خدمات مطلع شوند و خرید را با اطمینان خاطر انجام دهند. علاوه بر این، وب سایت‌ها همیشه و در هر لحظه‌ای از شبانه روز، در دسترس مشتریان هستند.

بسیاری از مشتریان، جهت پرسیدن سؤالات خود، با شرکت مربوطه تماس می‌گیرند. در صورت از دست دادن تماس آن‌ها، رضایت مشتریان از دست خواهد رفت. این تماس‌ها می‌توانند تمرکز کارمندان شما را از روی بخش‌های مهم‌تر کسب‌وکار منحرف کنند. داشتن وب سایت وردپرس و یا غیر وردپرس می‌تواند این تماس‌ها را کاهش داده، و بهره‌وری داخلی را افزایش دهد.

۳. افزایش مخاطبان از طریق سئو

با داشتن یک وب سایت حرفه‌ای و تولید محتوا به همراه رعایت اصول سئو، شانس این را خواهید داشت تا در نتایج جست‌وجو در گوگل، رتبه‌ی بهتری کسب‌ کرده، و در لینک‌های ابتدایی مشاهده شوید. این امر باعث می‌شود تا افراد بیشتری از وب سایت شما بازدید کنند و در نهایت، افزایش افزایش مخاطبان منجر به افزایش فروش خواهد شد. ۹۳ درصد از ترافیک وب سایت‌ها‌، بر پایه‌ی موتورهای جست‌وجو است. اگر شما نیز، محصولات و خدمات خود را بر اساس کلمات کلیدی بهینه سازی کنید، می‌توانید شاهد افزایش ترافیک باشید.

۴. یک وب سایت موفقیت شما را در بلند مدت تضمین می‌کند

در سال ۲۰۲۰، تقریباً ۴.۵۴ میلیارد نفر (۵۹ درصد از جمعیت جهان) از اینترنت استفاده می‌کنند و این آمار هر روزه رو به افزایش است. بدون داشتن سایت، کسب‌وکار شما برای این افراد نامرئی خواهد بود. بنابراین، در دراز مدت و با استمرار در فعالیت‌های اینترنتی، می‌توان انتظار نتایج بهتری را داشت.

۵. با کمک وب سایت می‌توانید سایر شبکه‌های اجتماعی را نیز مدیریت کنید

حضور فعال تنها در شبکه‌های اجتماعی پاسخگوی نیازهای تجاری شما نخواهد بود. وب سایت و شبکه‌های اجتماعی می‌توانند مکمل یکدیگر باشند و در استراتژی بازاریابی دیجیتال، باید از هر دو مورد استفاده نمود. با وجود تفاوت‌های بازاریایی هر کدام، تأثیر هر یک را بر دیگری غیر قابل انکار است. به عنوان مثال، در اینستاگرام می‌توانید لینک وب سایت خود را در قسمت بایو قرار دهید و فالوورهای خود را به بازدید از آن ترغیب کنید.

تفاوت سایت وردپرس و غیر وردپرس

تفاوت سایت وردپرس و غیر وردپرس

حال که با مزایای داشتن وب سایت برای کسب‌وکارها آشنا شدیم، زمان آن رسیده است تا برای نوع وب سایت خود تصمیم‌گیری کنید. یکی از مهم‌ترین تصمیماتی که در این زمینه باید گرفته شود، ایجاد سایت از پایه یا استفاده از قالب‌های آماده وردپرس است. برای ایجاد سایت از پایه، باید اقدام به استخدام برنامه نویس که در این حوزه تخصص دارد نمایید. در صورتی که ترجیح شما استخدام برنامه نویس نباشد، می‌توانید از قالب‌های آماده وب، مانند وردپرس استفاده کنید.

سایت غیر وردپرس چیست؟

برای ایجاد سایت غیر وردپرس، باید برنامه نویس متخصص در آن حوزه را استخدام کنید. برنامه نویسان از زبان‌های برنامه نویسی مانند PHP، JavaScript و غیره برای ساخت صفحات وب استفاده می‌کنند. بسیاری از کارفرمایان، به طراحی یک سیستم مدیریت محتوای تخصصی نیاز دارند و ترجیح می‌دهند تا خودشان از طریق برنامه نویسی، از صفر تا صد وب سایت خود را همانگونه که می‌خواهند، ایجاد کنند.

مزایای سایت غیر وردپرس

  • در یک سایت غیر وردپرس، نیاز کمتری به پشتیبانی دارید. از آنجا که این نو‌ع از سایت‌ها، به طور مداوم به روز نمی‌شوند، تنها زمانی نیاز به تهیه‌ی نسخه‌ی پشتیبان دارید که در آن تغییری ایجاد می‌کنید.
  • هنگام استفاده از این نوع وب سایت‌ها، می‌توانید همه‌ی موارد را تحت کنترل داشته باشید و آن‌ها را مدیریت کنید. به دلیل آنکه شما سایت خود را از پایه با زبان برنامه نویسی ایجاد کرده‌اید، مدیریت و ایجاد تغییر در کدها بسیار آسان‌تر از وردپرس می‌باشد.
  • یکی دیگر از مزایای این نوع از سایت، منحصر به فرد بودن می‌باشد. شما می‌توانید در مقایسه با رقبایتان، از طراحی‌های کاملاً خلاقانه استفاده کنید تا بتوانید در ذهن مخاطبان خود به عنوان یک برند، ماندگار شوید. با توجه به انعطاف پذیری این نوع از سایت، می‌توانید اهداف و استراتژی بازاریابی خود را در اولویت طراحی قرار دهید. در این زمینه، سلیقه‌ی مخاطبان هدف از اهمیت بسیاری برخوردار است.

معایب سایت غیر وردپرس

  • هزینه‌ی بالای سایت غیر وردپرس اجتناب ناپذیر است. اگر خودتان به عنوان کارفرما، دانش برنامه نویسی نداشته باشید، باید اقدام به استخدام برنامه نویس حرفه‌ای کنید. امر استخدام نیروهای جدید نیز می‌تواند هزینه‌های بسیاری به همراه داشته باشد.
  • جهت ایجاد این نوع از سایت، باید زمان بیشتری صرف کنید. پرو‌ژه‌های برنامه نویسی ممکن است ماه‌ها به طول بیانجامد. بنابراین، پیش از شروع پروژه‌ی وب سایت، باید مدیریت زمان مناسبی داشته باشید.

سایت وردپرس چیست؟

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) است. سیستم مدیریت محتوا، نرم‌افزاری است که امکان ایجاد، ویرایش، سازماندهی و انتشار محتوا را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد. این امر به کاربران کمک می‌کند تا محتوای خود را به شیوه‌ای که مناسب است، ایجاد کرده و آن را در وب سایت خود منتشر کنند. بیش از ۳۰ درصد از وب سایت‌های موجود، از قالب‌های وردپرس استفاده می‌کنند و این موضوع نشان‌ دهنده‌ی محبوبیت آن در میان کاربران است.

مزایای سایت وردپرس

  • تنظیمات این نوع از سایت بسیار آسان است؛ چرا که نیاز به هیچگونه دانش برنامه نویسی و یا فنی نخواهید داشت. به جای کدنویسی، اکثر اقدامات را می‌توان از طریق رابط کاربری آن انجام داد؛ به طوری که بسیاری از تنظیمات آن به وسیله‌ی کشیدن و رها کردن اجزا (Drag and drop) قابل انجام است. در این زمینه، شما قادر خواهید بود تا محتوا و صفحات سایت را ایجاد و یا به روز نموده، عملکرد و ظاهر سایت کسب‌وکار خود را سفارشی سازی کرده، و سئو سایت را مدیریت کنید.
  • کار با وردپرس بسیار آسان است. به راحتی می‌توانید سایت خود را با افزونه‌ها اتقاء دهید و از سبک‌ها، زمینه‌ها و تم‌های مختلف که از پیش ساخته شده هستند نیز استفاده کنید. این افزونه‌ها، عملکرد و قدرت سایت شما را تقویت می‌کنند و تم‌ها نیز به سفارشی سازی شدن آن کمک می‌کنند. این امر، تسهیلگر به روز رسانی صفحات نیز می‌باشد.
  • هزاران هزار قالب آماده برای ظاهر این نوع سایت وجود دارد که می‌توانید بر اساس مخاطبان هدف و اهداف تجاری خود، آن‌ها را انتخاب کرده و تا حدی شخصی سازی نمایید.
  • هزینه‌‌ی ایجاد این نوع از وب سایت نیز بسیار کم می‌باشد. چرا که نیاز به استخدام برنامه نویس حرفه‌ای و انجام گسترده‌ی فعالیت‌های برنامه نویسی نخواهید داشت.

معایب سایت وردپرس

  • در حالی که استفاده از آن بسیار آسان است، اما آشنایی مبتدیان با کار و نحوه‌ی فعالیت با این نوع از وب سایت و نرم‌افزارهای آن ممکن است کمی زمان‌بر باشد.
  • وردپرس بر اساس زبان‌های برنامه نویسی PHP و MYSQL ساخته شده است. شما می‌توانید بدون آگاهی از این دو مورد، از این نوع سایت استفاده کنید. با این حال، جهت سفارشی سازی‌های پیشرفته‌تر که توسط افزونه‌ها ارائه نمی‌شوند، باید با برخی از زبان‌های کدنویسی مانند جاوا اسکریپت (JavaScript) آشنایی داشته باشید. یادگیری این موارد ممکن است کمی زمان‌بر یا هزینه‌بر باشد.
  • شما باید همواره به‌روزرسانی‌ها را مدیریت کنید. در صورتی که زمان کافی برای این کار را نداشته باشید، می‌توانید از سیستم‌های پشتیبانی استفاده کنید که البته از دقت شما کاسته می‌شود.

تفاوت سایت وردپرس و غیر وردپرس
تفاوت سایت وردپرس و غیر وردپرس

از کدام نوع از وب سایت استفاده کنیم؟

تا به اینجای مقاله، با مزایا و معایب هر یک از انواع این سایت‌ها آشنا شدیم. جهت تصمیم‌گیری به شما پیشنهاد می کنیم تا موارد زیر را  نیز در نظر بگیرید:

  • اگر هرگز نیازی به تغییر، به روز رسانی و یا افزودن محتوای جدید به سایت خود ندارید، از سایت غیر وردپرس استفاده کنید.
  • اگر می‌خواهید در زمینه‌ی قالب‌های وب، آزادی انتخاب داشته، و مدیریت سایت را به عهده داشته باشید و قصد صرف هزینه جهت استخدام برنامه نویس ندارید، وردپرس انتخاب بهتری خواهد بود.
  • بهینه سازی محتوا برای موتورهای جست‌وجو، از ویژگی‌های مهم هر وب سایتی است که با استفاده از وردپرس به سادگی قابل دستیابی است. در سایر وب سایت‌ها، باید کدنویسی بخش وبلاگ و سئو را به صورت جداگانه انجام دهید.
  • در صورتی که یک فروشگاه اینترنتی را اداره می‌کنید، می‌توانید به راحتی خرید و فروش‌ها را با کمک افرونه‌های وردپرس مدیریت کنید.
  • در صورتی که سرمایه و زمان کافی برای ایجاد وب سایت دارید و قصد دارید تا از صفر تا صد آن را منحصر به فرد طراحی کنید، از سایت غیر وردپرس استفاده کنید.

کلام آخر

فارق از آنکه شما چگونه وب سایتی را برای کسب‌وکار خود راه‌اندازی کنید، اگر دانش برنامه نویسی نداشته باشید، می‌بایست از تخصص یک برنامه نویس بهره ببرید. اگر قصد راه‌اندازی یک وب سایت وردپرس دارید، برای پیاده سازی و نصب آن بر روی یک سرور و انجام دیگر فعالیت‌های لازم، به تخصص برنامه نویسی و کد زنی احتیاج است؛ وب سایت غیر وردپرس نیز به تجربه و مهارت بسیار فراوانی نیاز دارد تا یک برنامه نویس بتواند وب سایتی را از پایه بنا کند و علاوه بر این، استخدام طراح گرافیک UX-UI نیز برای ساخت یک وب سایت حرفه‌ای لازم است.

اصولا استخدام تمام وقت و پاره وقت یک برنامه نویس هزینه‌های بسیاری را در پی دارد و همچنین نیاز است تا فضای کار و برخی سخت افزارها برای او فراهم گردد. اما راه کار دیگری هم برای همکاری و بهره بردن از تخصص یک برنامه نویس وجود دارد؛ انجام پروژه‌ای و استخدام موقت یک متخصص. در این نوع از استخدام، ملاک کار کردن، تکمیل شدن پروژه است و به زمان فعالیت ارتباطی ندارد. این نوع از انجام کار، هزینه‌ها را تا حد زیادی کاهش می‌دهد و به لطف وب سایت‌های کاریابی و انجام پروژه، از امنیت بسیاری برخوردار است.

یکی از بهترین وب سایت‌ها برای استخدام متخصصان برنامه نویسی و بسیاری از حوزه‌های دیگر، وین ورک است. این وب سایت به عنوان جامع ترین وب سایت کاریابی، علاوه بر امکان استخدام به صورت تمام وقت و پاره وقت، امکان کار به صورت پروژه‌های امن را نیز در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

مطالب زیر را حتما بخوانید