
حتما بعد از مدتی که با وردپرس کار کردهاید، از ظاهر تکراری قالبها و محدودیت آنها خسته شدهاید. قالبهای تجاری مثل وودمارت، انفولد، اکسترا و… ظاهر بسیار حرفهای دارند، اما در بسیاری از وبسایتها دیده میشوند. همچنین تمام امکانات و دموهایی که در این قالبها قرار گرفته است به کار همهی وبسایتها نمیآیند و گاهاً فقط باری اضافه به وبسایت تحمیل میکنند.
اگر بخواهید در وردپرس، ظاهری خاص و مطابق با سلیقهی خودتان داشته باشید، همچنین امکانات آن مطابق با نیاز وبسایت شما باشد، بهتر است به سراغ طراحی قالب وردپرس به صورت اختصاصی بروید. در این مقاله همراه ما باشید تا با این سبک طراحی و کاربردهای آن بیشتر آشنا شوید.
آیا میتوان در وردپرس، ظاهری دلخواه و اختصاصی داشت؟
بله وردپرس سیستمی متن باز و رایگان است. امکان ایجاد افزونه و قالب برای این سیستم وجود دارد. بنابراین طراحان وب میتوانند مطابق با سیلقهی مدیران وبسایتها، قالبهای مختلفی برای این سیستم طراحی کنند.
قالبهای وردپرس به کمک زبان برنامهنویسی php ساخته میشوند. بنابراین به کمک دانش برنامهنویسی میتوان قالب و افزونههای مختلفی برای وردپرس طراحی کرد.
تیم طراحی ادمین سایت، قالب وردپرس و افزونههای اختصاصی به صورت استاندارد در چهارچوب استانداردهای بینالمللی برای شما طراحی میکند. ادمینسایت با رعایت نکات UX، سئو و استانداردهای وب سعی دارد قالبهای بهینهای طراحی کند که دقیقا مطابق با درخواست شما باشد. برای مشاهده نمونهکارها و سفارش کار به این وبسایت مراجعه نمایید.
چه زمانی باید به سراغ طراحی قالب اختصاصی برویم؟
به صورت کلی هر زمان که بخواهید یک قالب منحصر به فرد داشته باشید میتوانید به سراغ طراحی اختصاصی بروید. اما چند دلیل عمده وجود دارد که با وجود آنها استفاده از قالبهای اختصاصی ضروری میشود:
طراحی منحصر به فرد میخواهید: اگر دوست ندارید ظاهر وبسایت شما مشابه سایر وبسایتها باشد، میتوانید به جای استفاده از قالبهای آماده به سراغ سفارش قالب اختصاصی بروید.
سرعت وبسایت برایتان مهم است: سرعت نقش مهمی در سئو وبسایت، آمار بازدید و تبدیل کاربر به مشتری دارد. اگر در وبسایت خود کندی در بارگذاری صفحات، احساس میکنید و راه حلی برای آن ندارید میتوانید از یک قالب بهینه و سبک استفاده کنید. قالبی که برای شما ساخته شده و کدهای اضافی و بدون استفاده در آن وجود ندارد.
امکانات خاصی مدنظر دارید: ممکن است امکاناتی که شما مدنظر دارید در هر قالب یا افزونهای پیدا نکنید. کافیست تمام مواردی که موردنظرتان است را به برنامهنویس تیم اطلاع بدهید تا پیدا سازی شود.
تفاوت قالبهای آماده و اختصاصی
- بهینه بودن:
قالبهای آماده که در مارکتها به فروش میرسند اغلب توسط تیمهای بینالمللی بزرگ به صورت حرفهای طراحی شدهاند. اما برای آنکه بتوانند نیاز جامعهی بزرگتری را پوشش دهند، دارای تنظیمات، دموها و امکانات گوناگونی هستند که برای همهی وبسایتها کاربرد ندارد.
برای نمونه ممکن است قالبی خریداری کنید که در پنل وردپرس شما بخشهای با عنوان نمونه کار، گزارشات، پروژهها و … اضافه نماید درحالی که هیچوقت نیازی به این بخشها نداشته باشید. اما در قالبهای اختصاصی از آنجا که طراح قالب را دقیقا مطابق با خواستههای شما طراحی میکند، خبری از کدهای اضافی نیست. بنابراین پنل خلوتتری خواهید داشت و هرآنچه که در وبسایت خود مشاهده میکنید دقیقا همان چیزی است که نیاز دارید.
- سرعت:
از آنجا که قرار نیست بخش تنظیمات، دموهای مختلف و کدهای متعددی که گاها از آن استفادهای نمیکنید به قالب اختصاصی شما اضافه شود، میتوان اینطور ادعا کرد که اگر قالبهای اختصاصی به صورت استاندارد و صحیح کدنویسی شوند میتواند در افزایش سرعت وبسایت شما تاثیر زیادی بگذارند.
- هزینه:
اگر بخواهیم هزینهی یک قالب اختصاصی و یک قالب تجاری را باهم مقایسه کنیم، میتوان متوجه شد قالبهای اختصاصی چند برابر یک قالب آماده هزینه بردار هستند. به این علت که قالبهای آماده یکبار طراحی میشوند و توسط صدها نفر خریداری میشوند اما برای قالبهای اختصاصی قرار است فقط برای شما طراحی شود پس باید به تنهایی هزینهی آن را بپردازید.
پس توصیه میکنیم اگر وبسایت شما به درآمد رسیده، به سراغ طراحی اختصاصی بروید. در غیر این صورت، برای شروع کار میتوانید از خدمات طراحی با قالب آماده استفاده کنید. با سفارش سایت فروشگاهی میتوانید در دو پلن کار با قالب آماده و کار با قالب اختصاصی یک فروشگاه حرفهای برای خود ایجاد کنید.
پلن طراحی سایت با قالبهای آماده در ادمین سایت، ویژه افرادی است که میخواهند در سریعترین زمان با کمترین هزینه یک وبسایت حرفهای داشته باشند و پلن طراحی با قالب اختصاصی برای افرادی است که امکانات و ظاهری اختصاصی فکر میکنند.
مراحل طراحی قالب وردپرس
برای طراحی یک قالب وردپرس به صورت اختصاصی، ابتدا طراح UI در نرمافزار گرافیکی مثل فتوشاپ، Adobe XD یا فیگما یک تصویر از قالب مورد نظر شما طراحی میکند. در این مرحله باید سلیقه شما، نیاز وبسایت، نکات تجربهی کاربری در نظر گرفته شود و طرحی کارآمد و زیبا به دست آید.
در مرحلهی بعدی طراحیهای انجام شده به طراح وب میرسد. تیم طراحی فرانتاند باید ظاهر قالب رو مطابق با تصاویری که در مرحلهی قبل طراحی شده است، کدنویسی کنند.
در مرحلهی سوم کار به توسعهدهنده وب میرسد. شخصی که باید کدها را با سیستم وردپرس مرتبط سازد. در این مرحله از کدنویسی مراحلی پردازشی کار، کدنویسی میشود.
و مرحلهی آخر نوبت به تست و ارزیابی پروژه میرسد. در این مرحله قالب بازبینی میشود تا خطاهای احتمالی آن برطرف شود.
برای سفارش طراحی سایت وردپرسی چه کنیم؟
کافیست همین الان به رسانهی ادمین سایت مراجعه نمایید و از پلنهای گوناگون طراحی وبسایت وردپرسی آن استفاده کنید.
خدمات این تیم محدود به طراحی قالب اختصاصی نمیشود. شما عزیزان میتوانید خدمات سئو و بهینهسازی سایت، طراحی سایت با وردپرس، طراحی افزونه، تولید محتوا و مدیریت سایت را از این تیم دریافت کنید.
در ادمین سایت باتوجه به اهداف و بودجهی شما، پلنهای مختلفی برای راهاندازی سایت به شما پیشنهاد میشود. پس با هر هدف و بودجهای میتوانید یک وبسایت حرفهای تحویل بگیرید.
چرا ادمین سایت را برای طراحی انتخاب کنیم؟
- زیرا دارای تعرفههای منصافه است.
- بهینه و استاندارد بودن کار در قرارداد تضمین میشود.
- قابلیت پرداخت چند مرحلهای و اقساطی دارد.
- همهی پروژههای انجام شده در این تیم ۳ ماه گارانتی دارند.
- تمامی پروژه ها امکان تغییرات و توسعه در آینده را دارا هستند.
اگر شما هم قصد راه اندازی وبسایت وردپرسی دارید همین الان به ادمین سایت مراجعه نمایید. فقط تا پایان شهریور ماه، برای کاربران همیار وردپرس ۲۰٪ تخفیف تا سقف ۵۰۰ هزارتومان در خدمات طراحی سایت درنظر گرفته شده است.