معرفی 2 روش فوق العاده افزایش فروش وب‌سایت فروشگاهی

معرفی 2 روش فوق العاده افزایش فروش وب‌سایت فروشگاهی

فروش اینترنتی محصولات برای کسب‌وکارها کوچک و بزرگ اهمیت ویژه‌ای دارد چون می‌توانند محصولات خود را در سراسر کشور به فروش برسانند بدون اینکه نیاز به راه‌اندازی شعبه در هر شهر باشد. مشتریان بالقوه در مناطق مختلف می‌تواند به فروش بیشتر محصولات و رشد کسب‌وکار کمک کند. وب‌سایت‌های فروشگاهی برنامه‌های بازاریابی مختلفی برای گسترش دامنه مخاطبان خود دارند که می‌تواند به افرایش فروش اینترنتی منجر شود. از متداول‌ترین روش‌های بازاریابی برای افزایش فروش اینترنتی در بستر وب‌سایت‌های فروشگاهی، افیلیت مارکتینگ و اینفلوئنسر مارکتینگ هستند که به بررسی آن می‌پردازیم.

روش‌های افزایش فروش سایت‌های فروشگاهی

برای افزایش فروش اینترنتی راه‌کارهای مؤثر و زودبازده‌ای وجود دارد که می‌تواند به فروش مستقیم محصولات منجر شود. در این روش‌ها، فروشنده با یک ناشر تبلیغات یا اینفلوئنسر همکاری کرده و با ارائه محتوایی کاربردی مخاطب را به سایت خود هدایت می‌کند.

 افیلیت مارکتینگ

افیلیت مارکتینگ یا همکاری در فروش یکی از بهترین روش‌هایی است که کسب‌وکارها می‌توانند برای افزایش فروش اینترنتی استفاده کنند. افیلیت مارکتینگ از جمله روش‌های بازاریابی است که به‌صورت مستقیم روی فروش محصولات یک وب‌سایت یا پیج تأثیر می‌گذارد.

افیلیت مارکتینگ یا بازاریابی پورسانتی یک مدل درآمدی برای ناشران تبلیغات و عرضه‌کنندگان محصولات و خدمات است. در این روش که به فروش مستقیم منجر می‌شود، فروشنده یا Merchant با یک ناشر تبلیغات یا واسطه فروش به منظور درج لینک فروش محصولات همکاری می‌کند. ناشر تبلیغات می‌تواند یک شخص یا یک شرکت باشد که به جامعه‌ای از مخاطبان مورد نظر فروشنده دسترسی داشته و می‌تواند با تولید محتوایی مناسب به معرفی محصول پرداخته و مخاطبان را ترغیب به خرید کند.

فروشنده برای افزایش فروش اینترنتی محصول و خدمات خود از طریق افیلیت مارکتینگ می‌تواند یکی از روش‌های پرداخت به ناشر تبلیغات را تعیین کند. بنابراین با محقق شدن هر یک از خواسته‌های فروشنده با تبلیغ منتشر شده توسط ناشر تبلیغات، درصد کمیسیون پرداخت خواهد شد.

روش‌های همکاری با ناشر تبلیغات در افیلیت مارکتینگ

فروشنده می‌تواند با توجه به شرایط، نیازها و اهداف بازاریابی خود یکی از روش‌های کسب‌ درآمدی را برای ناشر تبلیغات در افیلیت مارکتینگ تعیین کند. با محقق شدن هدف تعیین شده در هر روش و افزایش فروش اینترنتی، فروشنده درصدی به ناشر تبلیغات پرداخت خواهد کرد.

  • پرداخت به ازای هر 1000 بار نمایش آگهی توسط ناشر تبلیغات یا Cost Per Mille
  • پرداخت به ازای هر کلیک روی لینک سایت فروشنده در تبلیغ ناشر تبلیغات یا Cost Per Click
  • پرداخت به ازای هر فروش انجام شده توسط تبلیغ ناشر تبلیغات یا Cost Per Sale
  • پرداخت به ازای هر لید فروش جمع‌آوری شده از طریق تبلیغ ناشر تبلیغات یا Cost Per Lead
  • پراخت به ازای هر عمل مورد نظر فروشنده یا Cost Per Action

معرفی ابزارهای افیلیت مارکتینگ

ابزارها و پلتفرم‌های مختلفی برای افزایش فروش اینترنتی از طریق افیلیت مارکتینگ وجود دارد که از جمله پُرکاربردترین آن‌ها می‌توان به ShareA Sale، Amazon Associates، Peerfly، AWIN و CJ Affiliate اشاره کرد. اما توجه کنید که برای استفاده از این پلتفرم‌ها باید هزینه اشتراک به دلار پرداخت کنید و این موضوع چالش بزرگی برای کسب‌وکارهای ایرانی است. در ادامه پلتفرمی را به شما معرفی می‌کنیم که مشکلات پرداخت را برای شما هموار کرده است.

اینفلوئنسر مارکتینگ

اینفلوئنسر کسی است که تأثیر زیادی روی جامعه مخاطبان خود دارد، به‌طوری که دنبال‌کنندگان یک اینفلوئنسر به هر محصول یا خدمتی که توسط او معرفی می‌شود اعتماد کامل دارند. بنابراین در این شیوه بازاریابی، انتخاب اینفلوئنسری که بتواند محتوایی کاربردی تولید کرده و دارای جامعه هدف مد نظر کسب‌وکار شما باشد از اهمیت زیادی برخوردار است.

اینفلوئنسرها می‌توانند شامل افراد مشهور یا سلبریتی‌ها، افراد متخصص و صاحب‌نظر در یک حوزه خاص و بلاگرها یا تولیدکنندگان محتوا باشند. بنابراین قبل از انتخاب اینفلوئنسر برای شروع کمپین اینفلوئنسر مارکتینگ و افزایش فروش اینترنتی، ابتدا باید حوزه فعالیت و جامعه مخاطبان اینفلوئنسر مورد نظر خود را بشناسید.

حدود 83% از مصرف‌کنندگان به توصیه‌های افراد شناخته‌شده اعتماد می‌کنند بنابراین معرفی محصول یک کسب‌وکار توسط اینفلوئنسر علاوه‌بر افزایش فروش اینترنتی می‌تواند به تقویت روابط و ایجاد اعتماد و اعتبار برای برند کمک کند.

معرفی 2 روش فوق العاده افزایش فروش وب‌سایت فروشگاهی

روش‌های همکاری با اینفلوئنسر در اینفلوئنسر مارکتینگ

مانند افیلیت مارکتینگ، کسب‌وکارها می‌توانند به ازای هر عملی که توسط مخاطبان اینفلوئنسر انجام می‌شود، مبلغی را به اینفلوئنسر پرداخت کنند. متداول‌ترین روش‌های همکاری در اینفلوئنسر مارکتینگ برای افزایش فروش اینترنتی به شرح زیر است.

  • پرداخت به ازای لایک، کامنت، اشتراک‌گذاری و ذخیره
  • پرداخت به ازای کلیک روی لینک صفحه‌های فرود
  • پرداخت به ازای پست و استوری
  • پرداخت به ازای دنبال‌کنندگان جدید و خریداران جدید

معرفی ابزارهای اینفلوئنسر مارکتینگ

برای اینکه بتوانید یک کمپین اینفلوئنسر مارکتینگ موفق برای افرایش فروش اینترنتی خود را‌ه‌اندازی کنید باید مانند افیلیت مارکتینگ از ابزارها و پلتفرم‌های مناسب این روش استفاده کنید. پلتفرم‌های خارجی زیادی در حوزه اینفلوئنسر مارکتینگ فعالیت دارند که از آن جمله می‌توان به Grin، CreatorIQ، UpFluence، Creator.co، Tagger و AspireIQ اشاره کرد. توجه کنید که برای استفاده از این پلتفرم‌ها بایدحق اشتراک بپردازید که دلاری خواهد بود. بنابراین اگر این شیوه پرداخت برای کسب‌وکار شما میسر نیست، پیشنهاد می‌کنیم از پلتفرمی استفاده کنید که در ادامه معرفی خواهیم کرد.

معرفی پلتفرم‌های ایرانی برای افزایش فروش اینترنتی

یکی از مزایای کسب‌وکارهایی که در حوزه دیجیتال مارکتینگ فعالیت می‌کنند، راه‌اندازی پلتفرم‌هایی است که از طریق آن‌ها می‌توانید برنامه‌های بازاریابی خود را راحت‌تر انجام داده و گزارشات دقیق‌تری نیز دریافت کنید. بزرگترین چالش برای کسب‌وکارهای ایرانی برای اجرای کمپین‌های اینفلوئنسر مارکتینگ و افیلیت مارکتینگ برای افزایش فروش اینترنتی، کار با ابزاری است که در عین کارایی، مشکلات پرداخت دلاری را نداشته باشید. در ادامه دو پلتفرم به شما معرفی می‌شود که ایرانی هستند و در حوزه افیلیت مارکتینگ و اینفلوئنسر مارکتینگ خدمات ارائه می‌کنند.

  • پلتفرم چاوش: پلتفرم چاوش که یکی از زیرمجموعه‌های هولدینگ یکتانت است به صورت اختصاصی روی افیلیت مارکتینگ و افزایش فروش اینترنتی فعالیت می‌کند. در این پلتفرم به ازای هر میزان فروشی که داشته باشید، کمیسیون پرداخت می‌کنید.
  • پلتفرم جریان: پلتفرم جریان یکی دیگر از زیرمجموعه‌های هولدینگ یکتانت است که به صورت اختصاصی روی اینفلوئنسر مارکتینگ در اینستاگرام و تلگرام فعالیت می‌کند. در این پلتفرم می‌توانید به‌صورت مستقیم با اینفلوئنسرهای مطرح ارتباط گرفته و کمپین راه‌اندازی کنید.

کسب‌وکارهایی می‌توانند در رقابت با شرکت‌های همکار خود موفق عمل کنند که برای هر بخشی از بازار هدف، برنامه‌ای مشخص و جامع داشته باشند. آنچه که باعث افزایش فروش اینترنتی می‌شود، افزایش تعداد مشتریان بالقوه‌ای است که می‌توانند به مشتری بالفعل تبدیل شوند.  افیلیت مارکتینگ و اینفلوئنسر مارکتینگ از جمله روش‌های بازاریابی است که به افزایش فروش اینترنتی وب‌سایت‌های فروشگاهی کمک می‌کنند. با این دو روش فروش مستقیم، علاوه‌بر برندسازی می‌توانید جامعه بزرگی از مشتریان جدید بسازید. پیشنهاد می‌کنیم برای اجرای اثربخش کمپین‌های خود از پلتفرم‌های چاوش و جریان استفاده کنید تا بتوانید گزارشات دقیقی نیز دریافت کنید.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

مطالب زیر را حتما بخوانید