لینک سازی خارجی چیست؟ + 7 روش مفید در لینک های خارجی

لینک سازی خارجی چیست؟ + 7 روش مفید در لینک های خارجی لینک سازی خارجی چیست؟ + 7 روش مفید در لینک های خارجی

اگر شما هم از کسانی هستید که به فکر انتقال کسب و کارتان به فضای مجازی افتاده‌اید، حتما از اهمیت سئو (SEO) آگاه هستید. لینک سازی خارجی در سئو اهمیت زیادی دارد و می‌تواند رتبه شما را در موتورهای جستجو بهبود ببخشد. ما در این مقاله قرار است هرآنچه برای لینک سازی خارجی نیاز دارید، به شما بگوییم و راه‌های مختلف به کار بردن آن را نیز ارائه دهیم. پس در ادامه با آموزش لینک سازی خارجی همراه ما باشید.

لینک خارجی در واقع هایپرلینکی است که دامنه‌های غیر از منبع داخلی را هدف قرار می‌دهد. برای مثال اگر سایت دیگری به وب‌سایت شما لینک دهد، به آن لینک خارجی گفته می‌شود. همچنین اگر شما هم در سایت‌تان به یک وب‌سایت دیگر لینک بدهید، باز هم می‌توان آن را لینک خارجی در نظر گرفت.

در واقع لینک های خارجی را می‌توان به دو دسته تقسیم کرد. یکی لینک‌های outbound و دیگری inbound که به آن بک لینک نیز می‌گویند. تنها تفاوتی که میان این دو نوع لینک می‌توان پیدا کرد، مربوط به دامنه آن‌ها می‌شود.

کد مثال:

<a href=”http://www.external-domain.com/”>Link Anchor Text</a>

سعی کنید از کلمات کلیدی توصیفی برای انکرتکست استفاده کنید. همچنین باید این کلمه در صفحه مقصد هم موضوع یا کلید واژه مشخصی را تعریف کند. البته نیازی نیست همیشه در هر دو صفحه از یک کلمه کلیدی استفاده شود.

هایپرلینک‌ها یکی از مواردی بودند که به شکل‌گیری اینترنت کمک زیادی کردند. آن‌ها در ادامه روی موتورهای جستجو تاثیر قابل توجهی گذاشتند.

لینک سازی خارجی چه تاثیری دارد؟

لینک سازی خارجی چه تاثیری دارد؟

در آموزش لینک سازی خارجی بهتر است به تاثیر این روش هم اشاره‌ای داشته باشیم. این روش موجب می‌شود که شما رتبه بهتری در موتورهای جستجو به دست آورید. همچنین اگر محتوای باکیفیتی تولید کنید، قطعا سایت‌های دیگر از مقاله شما به عنوان منبع استفاده می‌کنند. در نتیجه بیشتر دیده می‌شوید و بک لینک های‌تان هم بیشتر خواهد شد.

آیا لینک‌های outbound در سئو تاثیرگذارند؟

همان‌طور که می‌دانید  بک لینک ها در سئو اهمیت زیادی دارند و می‌توانند رتبه شما را در موتورهای جستجو بهتر کنند. اما تاثیر لینک‌های Outbound چقدر است؟

تحقیقات نشان داده که این موارد هم با فاکتورهای گوگل تشخیص داده می‌شوند و روی رتبه سایت در این موتور جستجو تاثیر می‌گذارند. پس در سئوی سایت بهتر است این موضوع را از یاد نبرید.

چه زمانی به لینک سازی خارجی نیاز داریم؟

چه زمانی به لینک سازی خارجی نیاز داریم؟

اگر می‌خواهید سایت‌های دیگر به شما لینک بدهند، توصیه می‌شود که شما هم به سایر وب‌سایت‌ها لینک بدهید. در صورتی که می‌خواهید مخاطب از خواندن مطالب سایت شما لذت ببرد، باید تمام تلاش خود را به کار گیرید تا بتوانید بهترین تجربه را به آن‌ها ارائه دهید. هرچه نباشد مخاطب نباید مجبور شود برای پیدا کردن مطلب مشابه دست به جستجوی دوباره بزند. در ادامه آموزش لینک سازی خارجی ما به چهار مورد از شرایط به کار بردن لینک‌های outbound اشاره می‌کنیم.

زمانی که سایت شما در زمینه خاصی فعالیت تخصصی ندارد

اینترنت یک فضای کاملا باز است و به هیچ نحو نمی‌توان افراد را از گشت و گذار در این بستر منع کرد. البته تلاش برای این کار هم به هیچ ‌عنوان درست نیست.

شما در سایت خود ممکن است مباحث زیادی را پوشش دهید. بدون شک همیشه موضوعاتی وجود دارد که به مقالات شما مربوط می‌شوند، اما احتمالا شما روی آن‌ها به صورت تخصصی کار نمی‌کنید.

در این شرایط اگر ایجاد رابطه قابل اعتماد بین سایت و مخاطب برای‌تان اهمیت دارد، بهتر است به آن‌ها سایت‌هایی را معرفی کنید که در موضوع مورد نظر با جزئیات بیشتر نوشته‌اند. در نتیجه مخاطب می‌تواند با سرعت بیشتر به اطلاعات بهتری دسترسی پیدا کند.

زمانی که داده‌ها و اطلاعات مختلف را نقل می‌کنید

این مورد متاسفانه اصلا جدی گرفته نمی‌شود. ما در دوره‌ای زندگی می‌کنیم که بستر اینترنت پر از خبرهای جعلی است. در نتیجه در حال حاضر بهتر است برای تمامی اظهارات و داده‌ها منبع مشخص کنیم.

علاوه بر این، ما تلاش می‌کنیم که بتوانیم بهترین تجربه را برای کاربران به ارمغان آوریم. برای همین بهتر است همیشه در مطالب‌مان از لینک سایت مرجع استفاده کنیم. چه بخواهد مطلب ما یک مقاله بلند باشد چه یک خبر کوتاه.

با این کار شما می‌توانید اطلاعات خود را شفاف‌تر بیان کنید و در نتیجه از حجم شایعات بکاهید. سایت‌هایی که خبرهای جعلی را نقل می‌کنند، معمولا هیچگاه از لینک منبع استفاده نمی‌کنند.

وقتی سایت شما از محتوای ترد پارتی (Third-Party) استفاده می‌کند

هیچ مشکلی ندارد که بخواهید از تصاویر یا ویدیوهای دیگر مربوط به سایر منابع در سایت‌تان استفاده کنید. اما یادتان باشد که همیشه باید اعتبار لازم را به مرجع بدهید. این کار را هم می‌توانید با قرار دادن لینک سایت مرجع در مطلب خودتان انجام دهید.

هرچند باید در استفاده از منابع کمی دقت به خرج دهید. زیرا اگر مقاله شما بیش از حد به یک صفحه خاص شبیه باشد، موتورهای جستجو آن را سرقت در نظر می‌گیرند.

وقتی می‌خواهید توجه یک همکار خاص را به خود جلب کنید

ابزارهای دیجیتال مارکتینگ می‌توانند به سادگی لینک‌های خارجی را شناسایی کنند. در واقع استفاده از لینک‌های outbound می‌تواند این موضوع را نشان دهد که یک سایت، از سایت دیگر حمایت می‌کند. در واقع این کار با به اشتراک گذاشتن لینک منبع در مطلب شما صورت می‌پذیرد.

شاید با خود بگویید این رویکرد به درد افراد خجالتی می‌خورد، اما در واقع با دیدن نتایج آن شگفت‌زده می‌شوید. همچنین می‌توان گفت که شما با انجام این کار، سایر سایت‌ها را نیز تشویق می‌کنید که حرکت مشابهی را انجام دهند.

  چگونه تجربه کاربری سایت وردپرس را بهبود دهیم؟

البته یادتان باشد که نباید در این امر زیاده‌روی کنید. اگر سایت مرجع وب‌سایت شما را مفید نداند، ممکن است آن را پس بزند. پس همیشه سعی کنید لینک‌های مفید و مرتبط را به کار ببرید.

راه درست استفاده از لینک‌های خارجی چیست؟

در آموزش لینک سازی خارجی می‌رسیم به نحوه استفاده از آن. پارامترهایی وجود دارد که روی نتیجه نهایی استفاده از لینک‌های خارجی در سئو تاثیر می‌گذارد. این موارد هم مربوط به لینک‌های Inbound می‌شوند و هم لینک‌های outbound. در ادامه ما این موارد که در لینک سازی خارجی اهمیت دارند اشاره می‌کنیم.

  • ارزش سایت: یک لینک از یک سایت معتبر از لینک گرفتن از چند سایت کوچک ارزش بیشتری دارد.
  • تعداد لینک‌ها: تعداد لینک‌های خارجی اهمیت زیادی دارد. اما به هر حال ارزش آن‌ها به مورد قبلی که گفتیم، بستگی دارد.
  • انسجام محتوا: لینک سازی خارجی بین سایت‌هایی که فضای کاملا متفاوتی دارند کارایی ندارد. در واقع این اقدام ممکن است به عنوان سئو کلاه سیاه (Black Hat) در نظر گرفته شود.
  • انکر تکست: شما باید در مقالات خود از متن‌های قابل کلید یا همان انکر تکست‌ها هم استفاده کنید. الگوریتم‌های گوگل به این مورد اهمیت زیادی می‌دهند.
  • اسپم: لینک‌های موجود در بخش کامنت‌ها و همچنین سرویس‌های ثبت‌نام خودکار تاثیری ندارند و اسپم در نظر گرفته می‌شوند.

با توجه به موارد بالا، باید از لینک‌ها به شکل طبیعی استفاده کنید و همچنین ارتباط برقرار کردن با بلاگ‌های دیگر اهمیت زیادی دارد. علاوه بر این، باید از تکرارهای بی‌مورد و لینک سازی خارجی غیر کاربردی اجتناب کنید.

چگونه لینک‌های خارجی خود را مدیریت کنیم؟

ابزارهای مختلفی وجود دارند که می‌توانند لینک‌های خارجی را تشخیص داده و آن‌ها را مدیریت کنند. ما در ادامه آموزش لینک سازی خارجی به برخی از این موارد اشاره می‌کنیم.

Google Analytics

ابزار Google Analytics ویژگی‌هایی را به شما ارائه می‌دهد که به بهینه‌سازی لینک‌ها روی سایت کمک می‌کند. همچنین به کمک آن می‌توانید همه لینک‌های خارجی موجود در صفحات‌تان را لیست کرده و روی آن‌ها نظارت داشته باشید.

پس از این که تگ Google Analytics را در سایت‌تان اضافه کردید، فقط کافی است اسکریپت مورد نظر برای این کار را در قسمت هدر (Header) جای‌گذاری کنید.

پس از این کار، تمام کلیک‌ها روی لینک‌های خارجی، در یک قسمت مشخص برای شما لیست می‌شوند.

Google Search Console

شما می‌توانید از Google Search Console برای مدیریت لینک‌های خارجی و داخلی سایت‌تان استفاده کنید.

برای این کار کافی است گزینه Links را در منوی کنار انتخاب کرده تا بتوانید گزارشات مربوط به لینک‌های خارجی و داخلی را دیده و به گزینه‌های مدیریتی دسترسی پیدا کنید.

Ahrefs

اگر می‌خواهید رویکرد حرفه‌ای داشته باشید و آنالیزهای‌تان دقیق‌تر باشد، بهتر است از Ahrefs استفاده کنید. این ابزار به شما اجازه می‌دهد که بتوانید به بهترین شکل بک لینک ها و کلمات کلیدی‌تان را تحلیل و مدیریت کنید.

دیگر مواردی که می‌توانید در نظر بگیرید:

  • Link Explorer
  • Majestic SEO
  • Monitor Backlinks

7 روش مفید در لینک های خارجی

اگر می‌خواهید سایت وب‌سایت‌ها به شما لینک بدهند، باید محتوایی تولید کنید که برای آن‌ها ارزشمند باشد. در این مرحله از آموزش لینک سازی خارجی، ما به تکنیک‌ها و ترفندهایی اشاره می‌کنیم که به شما در این امر کمک می‌کنند.

  1. منبع اطلاعات باشید: حتی اگر شما یک شرکت مربوط به تحلیل داده هم نیستید، باز هم می‌توانید در سایت خود آمار و ارقامی را به کار ببرید که شاید برای سایر سایت‌ها مهم باشند.
  2. از تکنیک آسمان‌خراش (Skyscraper) استفاده کنید: در این روش شما باید محتوایی که بسیار باکیفیت است و بک لینک های خوبی گرفته را بررسی کرده و با الگو قرار دادن آن، محتوایی بهتر و کامل‌تر تولید کنید.
  3. قالب محتوای جذاب داشته باشید: به عنوان مثال باید از تیترهایی برای مطالب استفاده کنید که با «چرا» یا «چگونه» شروع می‌شوند. همچنین استفاده از تصویر و ویدیو هم در این مورد تاثیرگذار است.
  4. راهنمای جامع درست کنید: اگر می‌خواهید سایر سایت‌ها، مخاطبان‌شان را به وب‌سایت شما ارجاع دهند؛ باید تمام مباحث مربوط به موضوع مورد نظر را در مقاله بگنجانید و به تمام سوالات احتمالی پاسخ دهید.
  5. لینک‌های منسوخ شده را اصلاح کنید: اگر بنا به هر دلایلی دامنه یا برند دچار تغییر شد، باید سریعا با سایت‌هایی که پیش‌تر به شما لینک داده‌اند ارتباط برقرار کرده و از آن‌ها بخواهید لینک‌ها را با توجه آدرس‌های جدید به روز کنند.
  6. سعی کنید در لیست‌ها و صفحات مرجع نام سایت خود را درج کنید: برخی صفحات وجود دارند که سایت‌ها، محصولات یا ابزارهای مختلف را لیست می‌کنند. شما می‌توانید از آن‌ها بخواهید که سایت شما را نیز در لیست خود جای دهند.
  7. از سایت‌هایی که مطلبی از شما نقل می‌کنند، درخواست بک لینک کنید: ممکن است سایتی نام شرکت یا محتوایی از شما را ذکر کند، اما لینکی به سایت شما ندهد. در این صورت شما می‌توانید از آن‌ها بخواهید این کار را انجام دهند.

در آخر هم باید گفت که برای داشتن سایتی که از نظر سئو عملکرد خوبی دارد، باید به تمام موارد این مقاله توجه کافی داشته باشید. یادتان باشد که داشتن ارتباط خوب با سایت‌های دیگر، می‌تواند به افزایش تعداد بک لینک های شما کمک کند.

این بود آموزش لینک سازی خارجی. امیدواریم این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد.

منبع:  Why Link to Other Blogs? (rockcontent.com)

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.