
اگر شما هم جز افرادی هستید که یک کسب وکار کوچک دارید و از طریق اینستاگرام برای محصولات یا خدمات خود مشتری جذب میکنید و از طریق همین پلتفرم شبکه های اجتماعی با مشتریان خود ارتباط برقرار میکنید و یا حتی هنوز کسب وکار خود را ایجاد نکرده اید و به دنبال راه اندازی یک کسب وکار اینترنتی هستید به راحتی میتوانید در کنار فعالیت در شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام اقدام به ساخت وبسایت با وردپرس در خانه کنید تا از این طریق کسب وکار خود را گسترش دهید و تعاملی سازنده با مشتریان خود برقرار کنید.
هر فردی با حداقل دانش کامپیوتری و بدون اینکه در حورزه برنامه نویسی و طراحی وب خیلی حرفه ای باشد میتواند با استفاده از این سیستم مدیریت محتوا اقدام به ساخت وبسایت با وردپرس خود کند و حتی از این راه به صورت دورکاری و پروژه ای کسب درآمد کند.
مراحل ساخت وبسایت با وردپرس در خانه
هر کاربری برای اینکه بتواند یک سایت وردپرس راه اندازی کند باید مراحلی را به صورت گام به گام دنبال کند که ما در این بخش از آموزش ساخت وبسایت با وردپرس این مراحل را به صورت گام به گام توضیح خواهیم داد.
برای ساخت یک سایت با وردپرس باید مراحل زیر را مرحله به مرحله اجرا کنید:
- انتخاب و خرید دامنه مناسب برای سایت
- انتخاب و خرید هاست مناسب برای سایت
- نصب وردپرس روی هاست
- انتخاب قالب مناسب وردپرس برای سایت و نصب و فعالسازی آن
- ساخت برگه های سایت
- افزودن امکانات مورد نظر سایت با استفاده از پلاگینهای وردپرس
در ادامه این محتوا در مورد هر یک از مراحل زیر به صورت جداگانه با شما عزیزان صحبت خواهیم کرد.
مرحله اول : انتخاب و خرید دامنه مناسب برای سایت
دامنه در واقع همان آدرس url سایت است که هر کاربر برای ورود به سایت شما باید آن را در آدرس مرورگر خود تایپ کند و سپس با کلیک روی دکمه enter وارد سایت شما شود.
برای خرید دامنه میتوانید به سایت شرکتهای ارائه دهنده خدمات هاستینگ و خرید دامنه مراجعه کنید که با یک جستجوی ساده در گوگل میتواند به تعداد زیادی از آنها دسترسی پیدا کنید. دامنه هر سایت ، اولین چیزی است که کاربران قبل از ورود به سایت با آن مواجه میشوند در نتیجه میتواند نقش مهمی در ایجاد ذهنیت مثبت و یا حتی منفی در مورد سایت در مخاطبین داشته باشد.
برای انتخاب یک دامنه خوب برای کسب وکار خود باید به نکات ریز و کوچکی توجه کنید که شاید در ظاهر بسیار کم اهمیت باشند اما در واقع میتواند در ایجاد ذهنیت مناسب در مخاطبین بسیار موثر باشد. برای انتخاب یک دامنه مناسب برای سایت خود حتما نکات زیر را در نظر داشته باشید:
نام دامنه کوتاه انتخاب کنید
سعی کنید تا حد امکان دامنه ای که برای سایت خود انتخاب میکنید کوتاه و مختصر باشد.
به عنوان مثال فرض کنید کاربری بخواهد با وارد کردن نام دامنه سایت شما در مرورگر سیستم خود وارد سایت شما شود اگر نام دامنه شما خیلی بلند باشد احتمال این که این کاربر یکی از کلمات آن را اشتباه تایپ کند و بخاطر همین غلط املایی نتواند وارد سایت شما شود خیلی بیشتر میشود.
انتخاب نام دامنه بلند علاوه بر اینکه موجب افزایش احتمال غلط املایی خواهد شد باعث میشود کاربران نتوانند ارتباطی خوبی با آن برقرار کنند و خیلی سریع نام دامنه را فراموش کنند.
نام دامنه معنادار برای سایت خود انتخاب کنید.
نامی که به عنوان دامنه برای سایت خود انتخاب میکنید باید حتما بامعنا باشد تا کاربران به راحتی بتوانند با آن ارتباط برقرار کنند و آن نام را به راحتی به خاطر بسپارند.
نام دامنه مرتبط با حوزه فعالیت سایت خود انتخاب کنید.
نامی که برای دامنه سایت خود انتخاب میکنید حتما مرتبط با حوزه فعالیت شما باشد به عنوان مثال اگر در حوزه دیجیتال مارکتینگ فعالیت میکنید میتوانید از این عبارت و یا حتی مخفف آن در دامنه خود استفاده کنید.
پسوند مناسب برای دامنه خود انتخاب کنید.
انتخاب پسوند مناسب برای دامنه سایت بسیار مهم است اگر حوزه فعالیت شما ایران است استفاده از پسوند .ir میتواند مناسب باشد ولی اگر حوزه فعالیت شما محدود به ایران نیست استفاده از پسوندهای بین المللی مثل .com یا .net انتخاب بهتری است.
از علائم یا اعداد در نام دامنه خود استفاده نکنید.
از علائمی مثل خط فاصله و اعداد در دامنه خود به هیچ وجه استفاده نکنید زیرا استفاده از این نوع کاراکترها میتواند باعث کاهش اعتبار دامنه سایت شما شود.
مرحله دوم : انتخاب و خرید هاست مناسب برای سایت
بعد از خرید دامنه ، برای ساخت وبسایت با وردپرس نوبت به انتخاب و خرید هاست میرسد.
هاست در واقع همان فضای میزبانی در وب است که اطلاعات مربوط به یک سایت مثل تصاویر ، ویدئوها ، متنها و یا هر داده دیگری در آن ذخیره میشود تا در صورت نیاز ، آن اطلاعات برای نمایش به کاربر از هاست خوانده شود.
برای خرید هاست هم میتوانید مثل خرید دامنه با مراجعه به سایت شرکتهای ارائه دهنده خدمات هاستینگ ، اقدام به خرید هاست کنید که این سایتها به راحتی با یک جستجوی ساده در گوگل در دسترس هستند.
در هنگام انتخاب شرکت هاستینگ و خرید هاست مورد نیاز برای سایت خود حتما به این نکات توجه داشته باشید.
- شرکت هاستینگی که از آن هاست را خریداری میکنید حتما پشتیبانی مناسبی داشته باشد تا در صورت بروز هر گونه مشکل بتوانید از تیم پشتیبانی آن کمک بگیرید.
- هاست را از شرکتی خریداری کنید که میزان در دسترس بودن یا در اصطلاح آپتایم آن بالا باشد یعنی بتوان گفت که تقریبا همیشه آن هاست در دسترس باشد و کمتر مواقعی پیش بیاید که هاست از دسترس خارج شود و سایت با مشکل مواجه شود.
- شرکت هاستینگ حتما باید در صورت نیاز بک آپ سایت را در اختیار شما قرار دهد تا در صورت بروز مشکل بتوانید از آن بک آپ استفاده کنید.
- هاستی را انتخاب کنید که از لحاظ امنیتی مناسب باشد.
- و در نهایت با توجه به حوزه فعالیت و نیاز سایت ، هاست با فضا و ترافیک مناسب خریداری کنید.
بعد از خرید هاست و دامنه برای خود میتوانید با استفاده از پنلهای مدیریت هاست ، هاست سایت خود را مدیریت کنید که Cpanel و direct admin از جمله معروفترین پنلهای مدیریت هاست هستند و کار کردن با آنها با وجود داشتن تفاوتهای بسیار ناچیز ، تقریبا مشابه یکدیگر است.
مرحله سوم : نصب وردپرس روی هاست
بعد از خرید دامنه و هاست برای ساخت وبسایت با وردپرس نوبت به نصب وردپرس روی هاست میرسد.
نصب وردپرس روی هاست با توجه به نوع پنل مدیریت هاست کمی متفاوت است ولی به طور کلی برای نصب وردپرس روی یک هاست باید مراحل زیر را گام به گام دنبال کنید:
- دانلود آخرین نسخه وردپرس از سایت org
- بارگذاری فایلهای وردپرس روی هاست
- ساخت پایگاه داده یا همان دیتابیس مربوط به سایت در هاست
- انجام پیکربندی نهایی تنظیمات سایت در هاست
برای مشاهده مراحل نصب وردپرس روی هاست cpanel با جزییات کامل میتوانید به محتوای “آموزش نصب وردپرس روی هاست cpanel” سایت همیاروردپرس مراجعه کنید.
بعد از خرید دامنه و هاست برای سایت و نصب وردپرس روی هاست ، میتوانید به راحتی با وارد کردن آدرس سایت مرورگر سایت خود ، نمای اولیه سایت خود را با قالب پیشفرض وردپرس مشاهده کنید هر چند ، قطعا سایت در این مرحله با ایده آلهای شما خیلی فاصله دارد و باید تنظیمات سایت را به گونه ای که مطلوب شماست تغییر دهید.
برای وارد شدن به پنل تنظیمات سایت هم به راحتی میتوانید در مرورگر خود بعد از نام دامنه سایت و یک بک اسلش ، wp-admin را وارد کنید به عنوان مثال اگر آدرس دامنه سایت شما hamyarwp.com است برای ورود به بخش لاگین پنل تنظیمات سایت خود باید آدرس زیر را در مرورگر خود وارد کنید:
hamyarwp.com/wp-admin
در بخش لاگین پنل مدیریت وردپرس هم اطلاعات مربوط به نام کاربری و رمزعبور سایت خود را که در مرحله نصب وردپرس تعیین کرده اید را وارد کنید تا وارد بخش پیشخوان وردپرس سایت خود شوید که چیزی شبیه به شکل زیر خواهد بود.
مرحله چهارم : انتخاب قالب مناسب وردپرس برای سایت و نصب و فعالسازی آن
بعد از نصب وردپرس روی هاست سایت ، اگر آدرس سایت خود را در مرورگر خود وارد کنید سایت شما با قالب پیشفرض وردپرس و با محتوایی نامناسب برای شما نمایش داده میشود که قطعا با خواسته های شما بسیار متفاوت است.
برای اینکه بتوانید سایت خود را متناسب با نیاز و سلیقه خود تغییر دهید باید در اولین مرحله ظاهر سایت خود را که در سایتهای وردپرسی در واقع همان قالب سایت است را تغییر دهید.
در این مرحله باید متناسب با نوع سایت و حوزه فعالیت خود یک قالب مناسب را انتخاب کنید به عنوان مثال اگر میخواهید یک سایت فروشگاهی برای فروش پوشاک زنانه راه اندازی کنید میتوانید از قالب فروشگاهی Envo Online Store که در سایت همیاروردپرس به صورت رایگان ارائه میشود استفاده کنید.
بعد از دانلود قالب موردنظر خود ، باید آن قالب را در سایت وردپرسی خود اضافه کنید برای این منظور در داشبورد وردپرس خود در منوی نمایش یا همان Appreance مطابق شکل وارد بخش پوسته ها یا همان themes شوید و با کلیک روی دکمه افزودن یا Add New ، به بخش آپلود قالب بروید و فایل قالب خود را که یک فایل فشرده یا زیپ خواهد بود آپلود کنید.
روش دیگری که برای آپلود قالب میتوانید استفاده کنید این است که وارد پنل مدیریت هاست خود شوید و در پنل مدیریت direct admin از بخش file manager فایل قالب خود را در بخش قالبها که در مسیر wp-content -> themes قرار دارد روی هاست آپلود کنید. در پنل مدیریت Cpanel هم میتوانید از بخش public_html و مسیر wp-content -> themes قالب خود را روی هاست بارگذاری کنید.
مرحله پنجم : ساخت برگه های سایت
بعد از انتخاب قالب مناسب سایت و نصب و فعالسازی آن ، که ظاهر سایت شما را مطابق با خواسته ها و نیاز شما تغییر میدهد نوبت به ایجاد محتوای مناسب برای سایت میرسد.
در این مرحله برای ساخت وبسایت با وردپرس باید برای سایت خود صفحات مورد نیاز را ایجاد کنید برای این کار کافی است در داشبورد وردپرس از بخش برگه ها یا همان pages ، با کلیک روی گزینه افزودن یا همان Add New برگه های مورد نیاز برای سایت خود را ایجاد کنید.
با کلیک روی دکمه افزودن در بخش برگه ها با صفحه ای مطابق شکل زیر برای ایجاد برگه های جدید مواجه خواهید شد که تصویر زیر ویرایشگر گوتنبرگ وردپرس را نشان میدهد.
اگر با ویرایشگر گوتنبرگ خیلی راحت نیستید و کار با ویرایشگر کلاسیک وردپرس را ترجیح میدهید میتوانید با مراجعه به محتوای “آموزش تغییر ویرایشگر گوتنبرگ به ویرایشگر کلاسیک” ویرایشگر وردپرس سایت خود را تغییر دهید.
مرحله ششم : افزودن امکانات مورد نظر سایت با استفاده از پلاگینهای وردپرس
در این مرحله برای ساخت وبسایت با وردپرس باید امکانات و ویژگی های مورد نظر خود را با استفاده از پلاگینها به سایت وردپرسی خود اضافه کنید.
به عنوان مثال اگر میخواهید یک سایت فروشگاهی ایجاد کنید حتما باید افزونه ووکامرس را نصب و فعالسازی کنید یا برای افزودن بخش تماس با ما میتوانید از افزونه contact form 7 استفاده کنید.
برای نصب یک پلاگین وردپرس جدید در سایت کافی است مطابق شکل زیر در داشبورد وردپرس از بخش افزونه ها یا plugins ، روی دکمه افزودن یا Add کلیک کنید و از مخزن وردپرس افزونه مورد نظر خود را جستجو کنید و بعد از پیدا کردن آن ، با کلیک روی دکمه نصب یا همان Install now ، افزونه مورد نظر را نصب کنید و سپس با کلیک روی گزینه فعالسازی یا activate آن را فعال کنید.
با اجرای گام به گام مراحلی که بیان کردیم به راحتی میتوانید یک سایت جذاب و کاربرپسند راه اندازی کنید.
نتیجه گیری
در این محتوا در ادامه محتواهای آموزش وردپرس نحوه ساخت وبسایت با وردپرس را به صورت گام به گام به شما عزیزان آموزش دادیم.
خرید محصولات حرفه ای وردپرس
www.sourcherry-dl.com
سلام
ممنون از مطالب خوبتون .
بهاره کوهستانی 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
موفق باشید
امیر
سلام سایت بسیار خوب و مفیدی دارین یه مشکلی داشتم من مشکل که چه ارض کنم نابلدی من هستش میخواستم یه سوالی از متخصصان همیار وردپرس بپرسم
http://sepehreno.skyf.ir/wp-content/uploads/2015/10/ADADAD.png
این عکس رو که براتون گزاشتم ببینید میخوام وقتی صفحه اول وب رو باز میکنم همچین چیزی برام بیاد یا هممون موضاتی اصلی سایت نمایش داده بشه
وز در زیر اون در داخل باکس مطالب مربوط به اون موضع قرار بگیره مثل سایت تبیان مرسی ممنون میشم راهنمایی کنید
یادم رفت بگم که توی تنظیمات قالب همچین چیزی برای تنظیم این کار نبود اگه افزونه ای برای این کار هست ممنون میشم معرفی کنید
نام قالب goodnews 5
بهاره کوهستانی 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام دوست عزیز
این موردی که در تصویر هست معمولا برای بعضی قالب ها مثل قالب vitue طراحی شده و وجود داره، نوعی پورتفولیو محسوب میشه. اما در فوتر یا ساید بار میشه آخرین نوشته ها رو به همراه تصویر به این شکل نمایش داد که اون هم مستلزم داشتن این امکان توسط قالب می باشد.
پوریا
سلام
ببخشید چطور میشه تو وردپرس بعد از این که یه پست رو اپدیت کردیم اون پست به اول همه مطالب بیاد؟(مثل این که یه پست جدید گذاشتی)
بهاره کوهستانی 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
دوست عزیز به راحتی با تغییر تاریخ پست میتونید اینکار رو انجام بدید.
پوریا
تو سئو و گوگل اختلالی ایجاد نمیکنه؟
با توجه به این که اگه تاریخ پست رو عوض کنم لینک اونم عوض میشه گوگل خطای 404 حساب نمیکنه؟
بهاره کوهستانی 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
خیر به هیچ وجه این اتفاق نمیفته ، تازه برای گوگل اتفاق خوبیه چون شما دارید پست رو آپدیت میکنید.
حسین
سلام
من هرچی گشتم یه قالب آموزشی و دانلود برای کلاس های هفتم ، هشتم ، نهم پیدا کنم نتونستم !!
خواهش میکنم هر کی داره بده !
ممنون از لطفتون
خرید شال
عالی بود مهندس جان
Hacpdvp
دوره های آموزش حضوری برگزار میکنین؟ اگه آره اطلاعاتش رو میفرمایید
بهاره کوهستانی 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
برای مدرسه ؟
خیر مجازی هست که هر پنج شنبه روی سایت میره ، البته بوده و حالا بروز رسانی میکنم
صادق
سلام:
هرچی میگردم نمیتونم یه قالب سه ستونه مخصوص سایت موزیک باطراحی زیباومنحصربه فردکه فارسی باشه وپرازافزونه پیداکنم که البته رایگان هم باشه.
لطفاکمکم کنیدمن واقعالازم دارم،اگه کسی فارسی سازی یا…یادداره…
لطفاپاسخوبه ایمیلم بفرستیدچون یادم میره اینجاروچک کنم…
Mir Sina Moosavi 7 سال عضو همیار وردپرس
فوق العاده آموزنده مرسی مهندس
بهاره کوهستانی 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
موفق باشید دوست عزیز
احمد
سلام خدمت شما
من همین اول کاری گیر کردم، من با استفاده از ابزار 20tools.com ابزار تبادل لینک گرفتم و بهم یه کد داده، الان نمیدونم کد رو باید چیکار کنم و اینکه چطور لینک یک سایت مثلا سایت شما رو ثبت کنم چون من لینک یه سایت رو درون یک برگه که درست کردم ثبت کردم اما وقتی به درون اون سایت رفتم و خواستم لینک رو ثبت کنم پیام میده که شما لینک ما رو ثبت نکردید میشه در این بابت یه آموزشی بدید واقعا ممنون میشم.
بهاره کوهستانی 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
این مسئله متاسفانه در حوزه ی فعالیت های ما نیست
خريد خودرو
سلام خانوم كوهستاني
من تازه شروع كردم آموزش هارو سعي ميكنم هر روز يكي از آموزش هاتون رو ياد بگيرم خيلي كامل و واضح توضيح ميدين ممنون از زحمات شما و سايت خوبتون
بهاره کوهستانی 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
برای شما آرزوی موفقیت می کنم
طراحی سایت مشهد
سلام من یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
قالب های رایگان جوملا خیلی راحت هک میشن واسه همین دنبال یه cms دیگه هستم نمیدونم وردپرس چه جوریه امنیت قالب های رایگانش خوبه ؟ هک نمیشن ؟
بهاره کوهستانی 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
شما می تونید مطالب امنیت رو در سایت ما بخونید و سیستم وردپرس خودتون رو با توجه به نکاتی که گفته شده بالا ببرید و کاملا ایمن کنید.
امنیت وردپرس ثابت شده است.
احمد
سلام خدمت همیاران وردپرس
دوست عزیز من دیروز از پنل مدیریتی وردپرسم خارج شدم و امروز که قصد ورد به اون رو داشتم میزنه رمز اشتباهه در صورتی که رمز کاملا درسته و حتی وقتی درخواست فراموشی رمز رو میزنم این ایمیلم رو وارد میکنم این پیغام رو بهم میده.
ایمیل نمیتواند فرستاده شود.
دلیل ممکن: میزبان شما ممکن است تابع mail() را از کار انداخته باشد.
میشه راهنمایی کنید…
بهاره کوهستانی 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
با مرکز پشتیبانی هاست تماس بگیرید مشکل رو اعلام کنید
فردین
سلام. لطفا یه لینک بدید که من برم هاست بخرم. من آشنایی با هاست ندارم ولی به شما اعتماد دارم.
با تشکر بسیار از شما
بهاره کوهستانی 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
این مورد در حیطه ی وظایف ما نیست
زهرا
سلام واقعا آموزش هاتون جامع کاربردی و جالب هستند بسیار ممنونم و براتون آرزوی موفقیت میکنم.پیروز و سربلند باشید
بهاره کوهستانی 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
موفق باشید دوست عزیز
amirARSHAN
سلام؛ خسته نباشید. میخواستم بدونم که پکیج هاستینگ رایگان xzn (نوع اول – 20 گیگ) برای یه سایت وردپرسی ساده مناسبه؟
بهاره کوهستانی 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
در حوزه ی فعالیت های ما نیست
seyyed.mahdi.mokhtari481 7 سال عضو همیار وردپرس
سلام میکنم به بزرگواران سایت همیارخودمون، میخاستم بدونم شما از هاست iwhost استفاده میکنین؟منظورم همونیه که بنر تبلیغش رو اول سایتتونه. اگه میشه راهنمایی کنین واسه سایت نسبتا پربازدید از کدوم هاستینگ، هاست تهیه کنم.
بازم ممنونتونم
بهاره کوهستانی 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
خیر
برای انتخاب هاست باید بسیار دقت کنید و در گوگل سرچ کنید
این مورد هم که در همیار معرفی شده خوبه
seyyed.mahdi.mokhtari481 7 سال عضو همیار وردپرس
ممنوونم از راهنماییتون
بهاره کوهستانی 8 سال عضو همیار وردپرس
موفق باشید
kazi
خدا اموات شما را بیامرزد
دست شما درد نکنه خیلی سایت توپی می باشد
لاییییییییییییییییییک
ن
این آموزش برای اون ورد پرس ِ اصلیه؟
یعنی همونی که از ابتدا فیلتره و از طرف هیچ نهادی حذف و مسدود نمیشه؟
حسین رحیمی 8 سال عضو همیار وردپرس
با سلام این اموزش ها برای cms وردپرس هست نه سایت WordPress.com
liblia09 7 سال عضو همیار وردپرس
سلام
من ی فروشگاه اینترنتی رو با مدیرت محتوای ورد پرس راه اندازی کردم
از طراحی وبسایت و مطالب مدیرت سایت خیلی کم اطلاعات دارم و تمامی کارهایی که برای فروشگاه اینترنتی خودم انجام دادم به کمک اموزش های وبسایت شما بوده
میخواستم ی ویژگی رو به وبیساتم اضاف کنم اما نمیدونم چه مطلبی رو جستجو کنم
برخی از فروشگاه های اینترنتی که روی گوگل جستجو میشن علاوه بر عنوان سایت ی سری زیر مطالب هم دارند مثل کالای دیجیتال لوازم خانگی ووو
چطور میتونم این کارو برای وبسایتم انجام بدم؟
حسین رحیمی 8 سال عضو همیار وردپرس
با احترام
این موارد بعد از مدتی(معمولا بیش از یکی دو سال) که از فعالیت سایت شما گذشت به صورت خودکار و به تشخیص گوگل در پایین سایت شما در جستجوها قرار میگیرد. گوگل هیچ امکانی به ما برای ایجاد این بخش نداده است.
سجاد
سلام من تازه با سایت شما آشنا شدم.مطالبتون خیلی خیلی عالیه.ممنون از شما
علی
در ضمن شما کاربر انلاین ندارید؟؟؟؟؟؟؟
baran
سلام …بچه ها چطوری عکس ها رو واسه سایت اپلود کنم و ادرسشونو بدست بیارم
salman marandi
خیلی خوب
مرتضی
ممنون عالی بود
AMIR
سلام ببخشید با ورد پرس میشه به این هاست های رایگان(hast free) هم متصل شد و لینک دانلود مستقیم گرفت ازش یا نه ؟؟؟؟؟؟
محمد جواد فرکاریان 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام بله ولی هاست های رایگان محدودیت دارن
تشکر
محمد هادی پیرو دین نبی
با عرض سلام.اول جا داره که از آموزش های بسیار خوبتون تشکر کنم.
متاسفانه وردپرس چند مشکل بد داره و یکیش اینه که انتهای سایتهای وردپرسی به یه قسمت خالی ختم میشن که خیلی آدم رو ضایع میکنه 🙂
آیا راهی هست که این مشکل برطرف شه؟ چیکار کنم تو رو خدا 🙁
مطمئنم سایت خودتون با کدنویسی ساخته شده که چنین مشکلی نداره.
یکی دیگه اینه که بعضی مواقع سایت هنگ میکنه 😐 و ممکنه قسمتی از اطلاع سایت از بین بره!
ولی در کل بازم ارزش داره چون زبان های وب با وجود آسون بودن خیلی زیادن و وردپرس کارمون رو آسون کرده.
محمد جواد فرکاریان 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
میشه منظورتون رو دقیق تر بیان کنید ؟
تشکز
طاهریان
سلام ودرود .با تشکر از شما و همکارانتون که صارقانه راهنمایی میکنید
امیدوارم موفق باشید
به نظرم برای اموزش یک راه هم با پاور پوینت است
محمد جواد فرکاریان 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
تشکر
محمد رضا
من یه سوال داشتم
اینکه چرا وقتی میخوام نوشته هارا اضافه یا ویرایش کنم گزینه های: ویرایش-ویرایش سریع زباله دان ونمایش به صورت زیر هم نمایش داده میشه مانند عکس زیر:
http://up.ashiyane.org/images/zpvaoacxm0ahuggza2.png
Bahar 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
چه فرقی میکنه ؟!
کانکس
با تشکر بسیار اموزنده و جالب
Sina
علی یه دونه ای آقای حاج محمدی تکی آقا علی گلی آقای محمدی خاصی آقای حاجی محمدی محشری همشون شمایید!
morteza mlk
سلام خسته نباشین،ببخشید این آموزشا براساس هاست لینوکسه یا ویندوز؟من خودم هاست ویندوز خریدم میخواستم بدونم باید با لینوکس تعویضش کنم؟
حسین رحیمی 8 سال عضو همیار وردپرس
با سلام بر اساس هاست لینوکس هست.به صورت کلی وردپرس بر روی هاست لینوکس کار میکند.
سپیده
متشکرمواقعا ساده گفتین
مصیب آزادبخت
علی جان دستت درد نکنه لطف کردی!
شعبانی
با سلام
توضیحاتتون جالب و آموزنده است. اما به نظر می رسه یه چیزایی هم در مورد سی پنل و نحوه ایجاد اون هم بگید کامل تر می شه.
نام (لازم)محمد
سلام
میخواستم بدونم چطور میشه ما هم این طور مدرسه ای در سایتمون درست کنیم؟
اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم!!
آرام
خیلی خیلی خیلی ممنون بهار جان.من می خوام یه سایت پخش هود و سینک و اجاق گاز درست کنم .یعنی در بالای صفحه یک منوی کشویی می خوام واسه محصولات..که هر کدوم از اینها زیر منوهایی دارند.مثل سایت استیل البرز.به نظر شما از چه قالبی باید استفاده کنم؟اگه جواب بدی ممنون میشم.
آرام
خانم بهار یک سوال داشتم.یک قالب وردپرس رو چهجوری میتونم در وردپرس نصب کنم؟
bahar 8 سال عضو همیار وردپرس
قالب رو در پوشه ی theme خود بارگذاری می کنید و سپس فعال سازی
با احترام
ارام
سلام.من کدنویسی خوب بلدم.ولی تا حالا با سی ام اس کار نکردم.میخوام بدونم بعد از خرید هاست و اپلود ورد پرس روی اون چه جوری میتونم از این سی ام اس روی اون استفاده کنم.اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.
bahar 8 سال عضو همیار وردپرس
پوشه ی زیپ شده رو به آن زیپ تبدیل کنید تا از این حالت خارج بشه و تمامی فایل ها و پوشه ها در دسترس شما قرار بگیره ، بعد از اون آدرس وبسایت خود را بزنید و مراحل نصب را طی نمایید
بسیار ساده است
البته اینو بگم که از قبل باید دیتابیس خودتون رو ساخته باشید تا بتونین در فایل wp-config وارد کنید
با احترام
نام (لازم)Vafarad
سلام .. من یک ماهی هست که منتظر شروع دوره جدید کلاس های شما هستم ..
ممنون که این مدرسه رو راه اندازی کردید ، لطف کنید یه برنامه بزارید که چه روزهایی و بعد از چه مدت جلسه بعد رو می گذارید ، فعلا که دو جلسه گذشته . موفق باشید ..
معین
سلام
ممنون عالیه
فقط میشه بگید از کدام سایت هاست و دامین بگیریم یک سایتی که اینایی گفتین را داشته باشه ؟
ممنون
navid
[تشکر از شما جلسه های بعدی چی وقت می باشد ؟
milad
سلام
مرسی از اموزشتون
اگه میشه لوگوی سایتتون رو عوض کنین چون شبیه تک چشم جهان بین در شیطان پرستی هستش
با تشکر
Mr.Bad_jens
با سلام
علی جان توضیحاتت خیلی کامل و مبتدی بود
مرسی
احمد اشرافی
راستی من میخوام یه شبکه ی اجتماعی روی هاستم نصب کنم.علی جان به نظرت چی نصب کنم؟خودم تو فکر شیرترانیکس هستم میخوام ببینم ورد پرس هم شبکه ی اجتماعی رایگان داره؟
ابوالفضل بزرگی 6 سال عضو همیار وردپرس
بله … شما میتوانید از افزونه کاربردی بادی پرس استفاده کنی که آموزش کامل ان در وب سایت همیار وردپرس موجود است
احمد اشرافی
سلام داداش.خوب بیا خودت واسمون نصب کن!!!چراآموزش میدی؟|!!!!!!!!!!!!!!
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
مسعود
خدا ازتون راضی باشه خیلی تلاش کردم جایی رو پیدا کنم از صفر یاد بگیرم
امیدوارم به جاهای حرفه ای هم برسه و اگر کلاسی تشکیل شد تو تهران باشه و ادامه همین مباحث باشه که بدونیم چی به چی شد.
سپاس
نام (لازم)farshid
با سلام خدمت آقا علی
پی سی دانلود با ورد پرس طراحی شده؟
با سپاس از شما
erfan
اقا واقعا ممنون حالا یه چیزی فهمیدم
هرکی میاد یه جوری میگه فک میکنه ماهم بلدیم
بازم ممنون.پیروز باشید
مصطفی
سلام دوست عزیز
امیدوارم هرجا که هستی، موفق و پیروز باشی
سوالی داشتم که در صورت امکان اگر پاسخ دهی ممنون میشم
من میخواهم یک دامین رو روی هاستی که دامنی روی آن قرار دارد بگذارم
رد واقع یک هاست با دو دامین
ممنون میشم من رو راهنمایی کنی
عبی
سلام بسیار جالب بود
آیدین
با عرض سلام و خسته نباشید
من مشکلی داشتم که از اینجا براتون نوشتم
امیدوارم بتونید کمک کنید
من سایتی با وردپرس طراحی کردم که نمیخواهم در همه صفحات فیلد نظرات وجود داشته باشد
تا جایی که من دیدم یا باید فیلد نظرات فعال باشد یا نباشد آیا گزینه ای هست که فیلد نظرات برای تعدادی از صفحات غیرفعال کرد؟
ممنونم از وقتی که به من اختصاص دادید 🙂
n
سلام.این قسمت جلسات بعدی کجاست؟؟
rezax01
سلام منم یه سایت جدید ساختم ولی هیچی بلد نیستم میگم هیچی یعنی واقعا هیچی امیدوارم با اموزش های شما بتونم حرفه ای بشم
اگر ایدیتون هم داشته باشم عالی میشه
بازم ممنون
عسل
سلام خسته نباشین
با خوندن جلسه دوم همه چی دسگیرم شد!
با اینکه وبلاگه من روزانه نزدیک به هزار تا بازدید داره ولی مثله اینکه باید ازش دل بکنم و به فکره یه سایت باشم.
.
حالا شما که انقدر اطلاعات راجع به سایت و اینجور چیزا دارین به من یه پیشنهاد بدین که من از کجا دامین و هاستینگمو تهیه کنم که هم سرعتش هم امنیتش بالا باشه و هم suphp رو هم داشته باشه؟
.
ممنون ازتون
mahboobeh
سلام و خسته نباشید
خیلی جالبه و عالی توضیح دادین.امیدوارم ادامه داشته باشه.
مطالبتون رو دنبال میکنم
موفق باشید
عسل
سلام
خسته نباشيد، من یه چیزی بگم؟
نخندینا…
هرچي تو وردپرس و اينجا خوندم راستيتش سر در نياوردم بايد چجوري ازش استفاده کنم 🙁
.
البته بزرگترین سوالی که دارم اینه که من چطور ميتونم از اين کد آمارگير که گذاشتین، تو بلاگفا استفاده کنم؟ اصلا ميشه همچين چيزي؟ یا باید حتما سایت باشه؟
رسول
با سلام
واقعا سایتی خوب با ظاهری زیبا دارید وقتی تو گوگل به دنبال افزونه ای میگردم به سایت شما می رسم یعنی کلا از مطالب خوب پر شده و مثل سایتهایی دیگه شلوغ نیست که همینجور مطالبی بزنن که اصلا تست نکرده باشند صرفا بخواند سایتشون پر مطلب باشه خوب بای این کیفیت ( قربون قدو بالای کیفیت ) صد در صد آموزشی هم که شروع کردید مثل مطالبتون میمونه و من هم از امروز شروع به یادگیری آموزشهاتون می کنم و بی صبرانه منتظر قسمت های بعدی آموزشهاتون هستم موفق و موید باشید
علی حاجی محمدی 11 سال عضو همیار وردپرس
ممنون رسول جان ایشالله با تکمیل سری دوم همکارای وردپرس 98 مدرسهرا نیز مجددا فعال میکنیم
پارسا
سلام دستتون درد نکنه بفرمایید هرچند وقت یکبار درس جدید را روی سایت میگدارین
سعید
درود بر شما
راستش من تمامی مراحل نصب را طی کردم
و سایتمو راه انداختم
اما پوسته هایی که ازشون خوشم میاد و نصب میکنم گاهاً منوهای بالا چپ به راست هستند و اصلا نمیدونم چطوری راست به چپش کنم.
خواهشمندم راهنماییم کنید
فرشاد
سلام ممنون بابت این مطلب خوبتون
ای کاش یه سایت خوب هم برای خرید دامین و هاست معرفی کنید
sherco
به نام خدا
با تشکر از جنابعالی من 10 روز است با وردپرس آشنا شدم و روزانه 10 ساعت با محیط و افزونه ها و پوسته ها کار می کنم و دنبال یه جایی بودم که از صفر آموزش بدن چون خیلی مشکلات دارم امیدوارم اینجا به تمام آنها برسم
از اینکه برای احترام به انسانها و علم رایگان می آموزید متشکرم
(زکات علم نشر آن است)