10 دلیل برای استفاده از وردپرس برای طراحی سایت

10 دلیل برای استفاده از وردپرس برای طراحی سایت

اگر از خود می پرسید: “چرا از وردپرس استفاده کنم؟” شما جای درستی آمده اید. تعمق در این سوال به این معنی است که شما حداقل کمی در مورد وردپرس تحقیق کرده اید یا در مورد آن از یک دوست یا همکار شنیده اید. اما این بدان معنا نیست که شما مزایا و معایب را کاملاً سنجیده اید یا ویژگی ها را عمیقاً بررسی کرده اید.

میخواهیم در این مقاله که توسط آژانس دیجیتال مارکتینگ رویانو با زمینه فعالیت طراحی وب سایت در اصفهان نگاشته شده است، مزایای استفاده از وردپرس را برای شما تجزیه و تحلیل کنیم و دید واضحی در مورد اینکه چرا آن محبوب‌ترین سیستم مدیریت محتوا و نرم‌افزار ساخت وب‌سایت در جهان است، ارائه دهیم. وردپرس واقعاً می تواند تقریباً هر کاری انجام دهد!

معضل طراحی سایت  چرا از وردپرس استفاده کنیم؟

برای صاحبان مشاغل معمولی، نام هایی مانند WordPress، Joomla، Shopify، Magento، Wix و Weebly ممکن است مانند نام های بیگانه به نظر برسد. روند ساخت یک وب سایت این نام ها را وارد زندگی شما می کند، زیرا همه آنها پلتفرم هایی هستند که برای ساخت وب سایت ها استفاده می شوند. هر کدام مزایای خاص خود را دارند، در حالی که بسیاری از آنها بیشتر برای وب سایت های خاص با اهداف خاص استفاده می شوند. به عنوان مثال، Shopify تنها زمانی معنا دارد که شما یک فروشگاه آنلاین دارید. این پلتفرمی نیست که بتوانید با آن یک وبلاگ راه اندازی کنید و سپس به فروشگاه تجارت الکترونیک تبدیل شوید. مجنتو هم شبیه شاپیفای است. سایر موارد شاید انعطاف پذیری بیشتری داشته و محبوب تر باشند.

همه چیز از Squarespace تا Wix ابزارهای فوق‌العاده‌ای برای طراحی دارند، اما ما قصد داریم توضیح دهیم که چرا باید از وردپرس بیش از همه آنها برای طراحی سایت استفاده کنید.

مزایای طراحی سایت با وردپرس

  • نرم افزار رایگان و open source است.
  • تقریبا با هر نوع نیازی منطبق بوده و می توانید هر وب سایتی با آن طراحی کنید.
  • از انواع رسانه های متعددی پشتیبانی می کند.
  • یادگیری آن آسان است و جامعه بزرگی دارد.
  • می توانید وب سایت خود را با تم ها و افزونه ها توسعه دهید.
  • مدیریت آن به یک نابغه نیاز ندارد.
  • انجام سئو روی آن بسیار آسان است.
  • بسیار کنترل پذیر است.
  • وبلاگ نویسی در آن بسیار آسان است.
  • وردپرس انتخاب بسیاری از بیزنس هاست.

در ادامه هریک از مزایای فوق را با جزئیان بیشتری بررسی خواهیم کرد:

1. طراحی سایت وردپرسی، نرم افزار رایگان و  open source است

استفاده از WordPress.com و WordPress.org کاملا رایگان است. در اینجا می توانید تفاوت بین این دو را یاد بگیرید، اما به طور خلاصه، WordPress.org یک نسخه خود میزبانی است که در آن شما کنترل بیشتری از سایت خود دارید و می توانید از افزونه های پیشرفته استفاده کنید. WordPress.com برای مبتدیان کاملاً عالی کار می کند، اما برای کسب و کاری که قصد کسب درآمد دارد، دقیقاً بهترین نیست، بنابراین عدم استفاده از WordPress.com منطقی تر است.

دانلود وردپرس رایگان است. در واقع وردپرس یک پروژه منبع باز است که از سال 2003 وجود داشته است. این بدان معنی است که وردپرس توسط مجموعه ای از مشارکت کنندگان توسعه یافته است. پروژه های منبع باز یا اصطلاحا اپن سورس معمولا رایگان هستند و دارای جوامع بزرگ هستند.

توجه: اگرچه نرم افزار وردپرس رایگان است، اما برای طراحی سایت مناسب با قابلیت بالا و پشتیبانی باید هزینه هایی را انجام دهید.

در نهایت، بسیاری از کاربران وردپرس برای داشتن یک وبسایت با امکانات که تقریبا با وبسایت های برنامه نویسی شده رقابت کنند حاضرند به فریلنسرها و آرژانس ها هزینه ای بدهند.

2. تقریبا با هر نوع نیازی منطبق بوده و می توانید هر وب سایتی با آن طراحی کنید.

یکی از تصورات غلط رایج در مورد وردپرس این است که عمدتاً برای ساختن وبلاگ است. در یک مقطع زمانی، این مورد درست بود. وردپرس به عنوان یک پلتفرم وبلاگ نویسی توسعه داده شد، اما با انتشار نسخه های مختلف جدید در طول سال ها به شدت تغییر کرده است.

در واقع، وردپرس به دلیل ریشه های وبلاگ نویسی آن دارای مزیت است. وردپرس یکی از تمیزترین و سریع‌ترین راه‌ها برای نوشتن و انتشار پست‌های وبلاگ است و همه اینها از همان ابتدا گنجانده شده است. برخی از ابزارهای ساخت وب سایت ابتدا به طراحی و برنامه ها فکر می کنند، سپس رابط وبلاگ نویسی به عنوان یک فکر بعدی وارد می شود.

این در مورد وردپرس صدق نمی کند، بنابراین می توانید یک سایت ایکامرسی زیبا ایجاد کنید و بدانید که وبلاگ بخشی جدایی ناپذیر از فرآیند توسعه کسب و کار شما است.

3. پشتیبانی از انواع رسانها در طراحی سایت با وردپرس

برای وردپرس انواع فایل های زیر قابل استفاده هستند:

  • تصاویر
  • پاورپوینت
  • ورد
  • پادکست
  • ویدئو

می‌توانید انتظار داشته باشید که فایل‌های رایجی مانند jpg.، .png، .gif.pdf، .doc، .pptx، .mp3، .m4a، .mp4، .mov، .wmv، و avi. علاوه بر این، با انواع فایل های مبهم تر مانند odt، .key، .ogg و .3gp مشکلی نخواهید داشت.

در حالی که برخی از فرمت های فایل، مانند SVG، مجاز نیستند، راه حل های خوبی برای دور زدن این موضوع وجود دارد. به طور خلاصه، اگر می خواهید یک عکس، گیف، ویدیو یا سند در وب سایت خود قرار دهید، معمولاً یک بازی منصفانه با وردپرس است. حتی معمول است که اسناد و ارائه ها را در یک وب سایت بدون انتشار آنها در یک صفحه خاص میزبانی کنید.

هشدار: وردپرس تقریباً از هر نوع رسانه ای پشتیبانی می کند. با این حال، باید از قوانین پیروی کنید و فقط به صورت قانونی از رسانه‌هایی استفاده کنید که یا متعلق به شما هستند یا برای دانلود رایگان قرار داده شده اند.

به طور مثال می توانید از وب سایت های زیر برای یافتن موارد رایگان استفاده کنید:

  • Visual Hunt
  • Unsplash
  • Pexels
  • StockSnap

برای مثال وب‌سایت Variety از وردپرس برای طراحی سایت خود استفاده می‌کند و صفحه اصلی آن مملو از مواردی مانند تصاویر پس‌زمینه، کلیپ‌های ویدیویی کوتاه، تریلرهای فیلم، انیمیشن‌ها، آهنگ‌های موسیقی و گالری‌های فیلمبرداری و نمایش‌های تلویزیونی است.

4. یادگیری سایت وردپرسی آسان است و منابع زیادی برای رجوع وجود دارد

به عنوان یک نرم افزار منبع باز، وردپرس می تواند توسط هر کسی استفاده شود. مطمئناً، چیزهای زیادی برای یادگیری در مورد وردپرس وجود دارد، اما هر شخصی می‌تواند ده دقیقه با داشبورد وردپرس بازی کند و شروع به درک نحوه عملکرد رابط کند.

از آنجایی که موانع زیادی برای دسترسی به نرم افزار وجود ندارد، کاربران انواع مختلفی از سایت ها نظیر وبلاگ ها، انجمن ها، دوره های آنلاین، سمینارها، وبینارها و … را ایجاد کرده اند که همه جنبه های مختلف پلتفرم وردپرس را تشریح می کنند.

واقعاً باورنکردنی است که چقدر منابع برای یادگیری در مورد وردپرس و پاسخ به سؤالات توسعه سریع وجود دارد. و راحت ترین راه حل برای پیدا کردن جواب، جست و جو در گوگل است.

5-تنوع افزونه ها و پلاگین ها برای توسعه سایت

برای یک وبلاگ استاندارد، یک تم نصب می‌کنید، طراحی را تنظیم می‌کنید، سپس شروع به وبلاگ‌نویسی می‌کنید. همین امر در مورد یک وب سایت e-commerce یا پروفایلی نیز صدق می کند.

طراحی سایت با وردپرس

تقریبا با هر نوع قالبی به سورت پیشفرض می توانید رنگ و فونت و تنظیمات ابتدایی را انجام دهید. اما هر از گاهی متوجه می شوید با توجه به درخواست مشتریان، نیاز به اضافه شدن امکاناتی در سایت می باشد که می توانید افزونه های تخصصی که نوشته شده اند را نصب و استفاده کنید. به ندرت پیش می آید که برای امکاناتی که می خواهید به سایت اضافه کاید افزونه ای با کیفیت خوب پیدا نکنید.

6-مدیریت سایت به یک نابغه نیاز ندارد

شرکت‌های توسعه‌دهنده وب‌سایت اغلب بسته‌های گران‌قیمتی را می‌فروشند که در آنجا پیش‌پرداخت اولیه و پرداخت ماهیانه مکرر برای تعمیر و نگهداری درخواست می‌کنند. اما اگر راه و چاه را یاد بگیرید خیلی راحت می توانید مشکلات سایت را رفع کنید. منظور از راه و چاه موارد زیر است:

  • اطمینان از سالم بودن سرور
  • نظارت بر امنیت
  • اجرای پشتیبان گیری
  • به روز رسانی پلاگین ها، تم ها و نرم افزار وردپرس
  • مدیریت اسپم ها
  • تست عملکرد و لینک های خراب.
  • ایجاد بهبود در سرعت و سئو سایت

اگر یک هاست خوب بخرید نیازی به بررسی سرور ندارید. یک شرکت هاستینگ خوب روی امنیت سرور و عملکرد هاست کنترل کامل دارد. امنیت و پشتیبان‌گیری از سایت وردپرس نیز با افزونه‌ها یا از طریق برنامه مدیریت شده توسط شرکت هاستینگ انجام می‌شود. پشتیبان‌گیری‌ها به‌طور خودکار هر روز گرفته می‌شوند، به مدت 14 روز ذخیره می‌شوند و با کلیک یک دکمه قابل بازیابی هستند.

7. SEO پذیری بسیار خوبی دارد.

وردپرس به داشتن سئو داخلی در پلتفرم معروف است. در واقع، وردپرس به طور خودکار تگ عنوان و توضیحات متا را برای تمام صفحات و پست های شما تولید می کند. این به موتورهای جستجو امکان می‌دهد از محتوای شما مطلع شوند و شما را فهرست‌بندی کرده و به‌طور بالقوه در رتبه‌بندی بالاتر بروید. مانند همه چیز در وردپرس، ویژگی های پیشرفته تری نیز توسط افزونه ها و ابزارهای آنلاین ارائه شده است. در اینجا برخی مواردی که باید توسط افزونه های روی سایت خود اعمال کنید آورده شده است:

  • Schema
  • Broken Link Checker
  • Rel Nofollow Checkbox

8. شما کنترل کامل وب سایت خود را دارید

جستجوی گوگل برای “سیستم های مدیریت محتوا” یا “وب سایت آماده” انواع نتایج را نشان می‌دهد. وردپرس به احتمال زیاد در تمام لیست های ساخت وب سایت، همراه با رقابت هایی مانند WIX، Squarespace، Joomla، Magento، Shopify، Weebly و Jimdo قرار خواهد گرفت. همه این‌ها برای ساختن وب‌سایت‌ها کاملاً مناسب هستند، اما موارد غیر متن باز، مانند Squarespace، Shopify و WIX، کنترل شما را به هر ویژگی که در بسته‌های پریمیوم ارائه می‌شود محدود می‌کنند.

محدودیت هایی از قبیل:

  • عملکرد تجارت الکترونیک معمولاً وابسته به سیاست های داخلی کسب و کارتان است، بنابراین کار زیادی نمی توانید در مورد گسترش با افزونه ها انجام دهید.
  • در برخی از موارد فوق انتخاب هاست دست شما نیست و لذا کنترلی روی عملکرد هاست خود ندارید.
  • شما از نظر فنی مالکیت کامل سایت و محتوای خود را ندارید. شما وب سایت را از این شرکت ها اجاره می کنید. بنابراین وقتی پرداخت را متوقف می کنید، تمام آن فایل ها و صفحات یا گم می شوند یا توسط شرکت نگهداری می شوند. با وردپرس، شما مالک فایل ها هستید و هیچکس نمی تواند مانع انتقال آنها به هاست های دیگر شود. که این مزیت بزرگی به حساب می آید.

9.وبلاگ نویسی در وردپرس بسیار آسان است.

وردپرس به عنوان یک پلت فرم وبلاگ نویسی متولد شد. رقبای خود را داشته است، اما هیچ چیز در حال حاضر با قدرت، ظرافت و ابزارهای پیشرفته ای که در موتور وبلاگ نویسی وردپرس پیدا می کنید قابل مقایسه نیست. گزینه‌هایی مانند Tumblr، Medium، Ghost و Blogger همگی برای علاقمندان کاملاً مناسب هستند، اما حرفه‌ای‌ها به وردپرس می‌روند. مجموعه ای باورنکردنی از ابزارها در داخل ویرایشگر وبلاگ وردپرس قرار دارد.

می‌توانید با استفاده از ابزارهای قالب‌بندی و رسانه، یک وبلاگ ساده و تک نویسنده راه‌اندازی کنید. همچنین گزینه ای برای ساخت یک مجله آنلاین کامل با برنامه ریزی پست های بسیار پیشرفته و تنظیم انواع کاربر برای مشارکت کنندگان و ویراستاران وجود دارد. در کنار گزینه‌هایی برای پیش‌نمایش، ویرایش همه چیز در پست و دور نگه داشتن کد کاملاً خارج از معادله، واقعاً نمی‌توانید وردپرس را شکست دهید.

به طور مثال، یکی از مزایای پلت فرم وبلاگ نویسی وردپرس، مجوزها یا نقش های کاربر است. فرض کنید سایت را به عنوان یک مدیر اجرا می کنید. این بدان معناست که شما به فایل ها، همه افزونه ها، سئو و ابزارهای امنیتی دسترسی دارید. شما یک ویرایشگر و سه نویسنده را برای ایجاد محتوا برای وبلاگ استخدام می کنید. تنها مشکل این است که شما نمی خواهید آنها با چیزی غیر از پست های وبلاگ سر و کار داشته باشند.

بنابراین، می‌توانید یک نفر را به‌عنوان نقش ویرایشگر و بقیه را به‌عنوان مشارکت‌کننده تنظیم کنید. ویرایشگر اکنون می‌تواند پست‌ها را ویرایش و منتشر کند، در حالی که مشارکت‌کنندگان می‌توانند پست‌ها را ایجاد کنند اما آنها را منتشر نکنند.

همچنین می‌توانیم به رابط وبلاگ‌نویسی نگاهی بیندازیم تا ببینیم چقدر قدرتمند و منظم است. می توانید رسانه اضافه کنید و با کلیک یک دکمه قالب بندی را تغییر دهید. این به شما امکان می دهد عنوان و پیوند ثابت را در بالا تغییر دهید و گزینه هایی برای دسته ها، برچسب ها و خوانایی وجود دارد. ویرایش‌ها برای بازگشت به گذشته و بازیابی نسخه‌های گذشته نمایش داده می‌شوند و دکمه‌های Preview و Publish تا انتها منتظر شما هستند.

  1. خیلی از بیزینس ها از وردپرس استفاده می کنند.

فقط به این دلیل که دیگران در حال انجام کاری هستند، همیشه بهترین دلیل برای دنبال کردن آن نیست. اما وردپرس بارها و بارها خود را ثابت کرده است، بنابراین این کلمه در مورد عملکرد، قابلیت گسترش و سهولت استفاده آن مطرح شده است. دلیلی وجود دارد که بیش از 29.3٪ از تمام وب سایت های موجود در اینترنت از وردپرس استفاده می کنند.

نتیجه گیری

وردپرس در سرتاسر جهان طرفداران زیادی دارد. برخی از توسعه‌دهندگان ترجیح می‌دهند از پلتفرم‌های دیگری استفاده کنند، اما این اغلب به یادگیری زبان‌های برنامه‌نویسی خاص و پرتاب کردن خود در محیط‌های کمتر کاربرپسند مربوط می‌شود. در مورد وبلاگ نویسان، صاحبان مشاغل، توسعه دهندگان با مشتریان و متخصصان تجارت الکترونیک، وردپرس انتخاب مناسبی است. شما نه تنها کنترل کاملی بر سایت خود دارید، بلکه مزایای بزرگی مانند پلاگین ها، تم ها، ابزارهای رایگان و پشتیبانی کامل از رسانه ها را دریافت می کنید. امیدوارم به سوال شما پاسخی کامل را داده باشیم.

برای مطالعه بیشتر می توانید مقاله ای که در خصوص طراحی سایت در اینجا منتشر شده است را مطالعه کنید.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

مطالب زیر را حتما بخوانید