بهترین پلاگین های فشرده سازی تصویر وردپرس

بهترین پلاگینهای فشرده سازی تصویر وردپرس بهترین پلاگینهای فشرده سازی تصویر وردپرس

یکی از مسائلی که باعث افزایش سرعت بارگذاری صفحات سایتها میشود کاهش حجم رسانه های مختلف موجود مثل تصاویر در داخل آن صفحه است در این مقاله ما به شما 7 پلاگین کاربردی برای فشرده سازی تصویر وردپرس معرفی میکنیم. شما میتوانید با استفاده از این 7 پلاگین وردپرس با کاهش حجم تصاویر موجود در سایت ضمن افزایش سرعت بارگذاری صفحات سایت رضایت کاربران را جلب کنید که این موضوع تاثیر مستقیمی بر رتبه سایت در گوگل و بهبود سئو سایت دارد.

چه زمانی به پلاگین فشرده سازی تصویر وردپرس نیاز دارید؟

در مواقعی که یک صفحه از سایت شامل تصاویری با حجم بالا هستند باید با استفاده از پلاگین وردپرس یا هر ابزار دیگری حجم آنها را کاهش داد تا باعث کند شدن سرعت لود سایت نشوند. با بهینه سازی تصاویر ضمن افزایش سرعت بارگذاری سایت رتبه آن در موتورهای جستجو هم بهبود مییابد و همین موضوع باعث افزایش ترافیک سایت میشود که این امر برای کسب وکارها بسیار حیاتی است. یکی از راههای کاهش حجم تصاویر استفاده از نرم افزارهای ویرایش تصویر مثل فوتوشاپ و یا حتی سایتهای آنلاین کاهش حجم تصاویر مثل سایت compressor.io است که در این صورت دیگر نیازی به استفاده از پلاگین وردپرس برای فشرده سازی تصویر وردپرس نیست.

ولی گاهی کاربران تمایلی به استفاده از نرم افزارهایی مثل فوتوشاپ یا حتی سایتهای فشرده سازی تصاویر ندارند که در این صورت میتوانند از پلاگینهای وردپرس برای این کار استفاده کنند. مزیت اصلی استفاده از پلاگین وردپرس برای کاهش حجم تصاویر نسبت به نرم افزارهایی مثل فوتوشاپ و یا سایتهای فشرده سازی تصاویر این است که در این نوع برنامه ها باید تک به تک اقدام به کاهش حجم تصاویر کرد ولی با استفاده از پلاگین وردپرس میتوان به صورت کلی همه عکسهای موجود در سایت را فشرده سازی کرد.

بهترین پلاگینهای فشرده سازی تصویر وردپرس

چندین افزونه برای فشرده سازی تصویر وردپرس وجود دارد که در این مقاله ما به معرفی 7 پلاگین وردپرس میپردازیم.

  1. پلاگین EWWW Image Optimizer

EWWW Image Optimizer یکی از بهترین پلاگینهای فشرده سازی تصویر وردپرس است که استفاده از آن بسیار ی راحت است. در این پلاگین وردپرس میتوانید اقدام به کاهش حجم تصاویر به صورت انبوه و با تعداد بالا بکنید. نکته جالب توجه این است که بعد از کاهش حجم تصاویر با این پلاگین وردپرس کیفیت تصویر نیز تا حدود زیادی حفظ میشود و تشخیص تفاوت بین تصویر اصلی و تصویر فشرده شده بسیار سخت است.

در این پلاگین کل فرآیند فشرده سازی به صورت خودکار انجام میشود و با استفاده از آن میتوان تصاویر در فرمت های مختلف مثل jpg ، png و حتی gif را بهینه کرد. یک نسخه رایگان از این پلاگین وردپرس وجود دارد که با استفاده از آن میتوان اقدام به کاهش حجم تصویر وردپرس روی سرور سایت کرد که این موضوع از لحاظ حفظ حریم خصوصی برای مدیران یک سایت بسیار مهم است. با وجود اینکه میتوان از نسخه رایگان این پلاگین هم استفاده کرد ولی مدیران سایتهایی که در محتوای صفحات خود برای افزایش جذابیت سایت برای کاربران از تصاویر زیادی استفاده میکنند و ترافیک بالایی هم دارند بیشتر تمایل دارند تا از نسخه پولی این پلاگین وردپرس استفاده کنند تا بتوانند از سایر آپشنهایی که در نسخه پولی وجود دارد هم استفاده کنند مثلا نسخه پولی این افزونه وردپرس شامل یک CDN بهینه سازی تصویر است که به صورت خودکار تصاویر را فشرده میکند.

نکته مهمی که در مورد این افزونه وردپرس وجود دارد این است که این پلاگین بسیار مقرون به صرفه است و میتوان از طرحهای آن که از تصاویر نامحدود پشتیبانی میکند و از 7 دلار در ماه شروع میشوند استفاده کرد البته اگر به دنبال آپشنهای بیشتری هستید یا میخواهید از این پلاگین وردپرس در چندین سایت استفاده کنید بهتر است از یک طرح با قیمت بالاتر استفاده کنید. در طرحهای مختلف این افزونه از کش ، بهینه سازی CSS/JS و بهینه سازی فونت گوگل استفاده شده است تا باعث افزایش سرعت بارگذاری سایت شود.

بهترین پلاگینهای فشرده سازی تصویر وردپرس

  1. پلاگین Optimole

افزونه Optimole یکی دیگر از افزونه های وردپرس برای فشرده سازی تصویر وردپرس است که استفاده از این پلاگین وردپرس نیاز به ایجاد حساب کاربری و تنظیم کلید API دارد که بعد از انجام این کارها ، به راحتی میتوان از این افزونه وردپرس استفاده کرد.پلاگین Optimole توسط یک CDN ساپورت میشود که این امر باعث میشود تصاویر سایت برای کاربرانی از از مکانهای جغرافیایی مختلفی به آن سایت مراجعه میکنند بهینه سازی شود و سایت برای کاربران به سرعت بارگذاری شود.در این پلاگین وردپرس میتوان تمامی تصاویری که بهینه سازی شده اند را در منوی این افزونه در داشبورد وردپرس مشاهده کرد و در صورت نیاز برای هر تصویری تنظیمات فشرده سازی سفارشی ایجاد کرد که این موضوع این امکان را به مدیران سایت میدهد تا مواردی مثل کیفیت فشرده سازی تصویر وردپرس ، اندازه تصویر ، مفهوم Lazy Loading و سایر موارد را تنظیم کرد.

در این پلاگین وردپرس حتی میتوان به طور خودکار برای تصاویری که مورد نظر است واترمارک قرار داد که این موضوع برای کسب و کارها و سایتهایی که به دنبال برندسازی هستند میتواند بسیار مفید باشد. موضوع جالب توجه این است که این افزونه بر اساس تعداد بازدیدها هزینه دریافت میکند و نسخه رایگان آن حداکثر تا 5000 بازدید در ماه را پشتیبانی میکند و برای تعداد بازدیدهای بالا این افزونه متناسب با تعداد بازدیدکنندگان هزینه ای را دریافت میکند و هرچه تعداد این بازدیدها بیشتر باشد هزینه دریافتی توسط این پلاگین وردپرس هم بیشتر است.

بهترین پلاگینهای فشرده سازی تصویر وردپرس

  1. پلاگین ShortPixel Image Optimizer

ShortPixel Image Optimizer یکی دیگر از افزونه های مفید برای فشرده سازی تصویر وردپرس است که این پلاگین وردپرس به کاربران امکان انتخاب فرمتهای مختلف برای فشرده سازی تصویر را میدهد که بعد از فعالسازی ، این افزونه به صورت خودکار اقدام به فشرده سازی تصاویر میکند و تصاویر اصلی سایت را نیز در یک پوشه جداگانه ذخیره میکند.

اگر میخواهید از نسخه رایگان این افزونه وردپرس استفاده کنید باید با ثبت آدرس ایمیل ، یک کلید API برای فعالسازی آن از طریق ایمیل دریافت کنید که نسخه رایگان آن حداکثر تا 100 تصویر در ماه را پشتیبانی میکند و برای تعداد بیشتر باید از نسخه پولی این پلاگین وردپرس استفاده کرد.این افزونه قابلیت تبدیل فرمت png به jpg و حتی بالعکس این حالت را دارد و به راحتی با استفاده از یک دکمه میتوان فرمتهای مختلف را به هم تبدیل کرد. به علاوه این پلاگین وردپرس با افزونه های پرکاربردی مثل پلاگین فروشگاه ساز WooCommerce و افزونه چند زبانگی WPML سازگار است و حتی این افزونه وردپرس با ابزار Cloudflare هم سازگار است.پلاگین ShortPixel هم بسیار مقرون به صرفه است و طرحهای این پلاگین وردپرس بر اساس تعداد تصاویر هستند که از 4.99 دلار برای حداکثر 5000 تصویر در ماه شروع می شوند.

  افزودن تصایر چندگانه به پست ها در وردپرس

بهترین پلاگینهای فشرده سازی تصویر وردپرس

  1. پلاگین reSmush.it

پلاگین reSmush.it یکی دیگر از پلاگینهای پرکاربرد برای فشرده سازی تصویر وردپرس است که این امکان را به مدیران سایت می دهد به طور خودکار تصاویر را هنگام آپلود بهینه سازی کنند و حتی یک گزینه بهینه سازی انبوه برای تصاویر قدیمی موجود در سایت ارائه میدهد.در این پلاگین وردپرس مدیر سایت به راحتی و با استفاده از یک اسلایدر میتواند موارد مختلف مربوط به کیفیت و شرایط فشرده سازی تصویر را مدیریت کند.این پلاگین وردپرس از reSmush API برای بهینه سازی تصویر استفاده میکند و به کاربر این امکان را میدهد تا برای تصاویر مختلفی که در سایت آپلود میکند یک سطح بهینه سازی را انتخاب کند.

بهترین پلاگینهای فشرده سازی تصویر وردپرس

  1. پلاگین WP Rocket

پلاگین WP Rocket یکی از بهترین افزونه های مدیریت کش وردپرس است که برای افراد مبتدی بسیار مناسب است و باعث افزایش سرعت بارگذاری سایت میشود به علاوه در این پلاگین وردپرس امکان فشرده سازی تصویر وردپرس هم وجود دارد.با استفاده از این افزونه وردپرس میتوان با یک کلیک تمام تصاویر موجود در سایت را به صورت گروهی فشرده کرد و حتی در صورت نیاز میتوان تصاویر فشرده شده را به حالت قبل از فشرده سازی بازگرداند.

فشرده سازی تصاویر JPEG و PNG با استفاده از ابزار TinyPNG میتوان اقدام به فشرده سازی تصویر وردپرس کرد ولی با نسخه رایگان این ابزار میتوان حداکثر تا 500 تصویر در ماه را فشرده کرد.با استفاده از TinyPNG میتوان به صورت خودکار تصاویر را در هنگام آپلود آنها در سایت فشرده کرد و تصاویری هم که قبل از نصب این پلاگین وردپرس روی سایت آپلود شده اند را میتوان به صورت گروهی فشرده سازی کرد.در این افزونه میتوان اندازه تصویری که قصد فشرده سازی آن را دارید انتخاب کنید و حتی میتوان برای حجم تصاویری که قصد آپلود آنها را دارید یک سقف را تعیین کنید که با تعیین این مقدار تصاویری که حجم آنها از این سقف تعیین شده بیشتر شود با استفاده از این پلاگین وردپرس فشرده سازی میشوند.

  1. پلاگین Jetpack

پلاگین Jetpack یک ابزار بسیار کاربردی و قدرتمند در وردپرس است که تمامی امکانات ضروری برای یک سایت وردپرسی را در یک پلاگین با هم ایجاد کرده است و تمرکز اصلی این پلاگین وردپرس روی امنیت ، عملکرد و مارکتینگ است.در این افزونه امکان فشرده سازی تصویر وردپرس هم وجود دارد که برای فعال کردن ویژگی فشرده سازی تصویر باید در بخش تنظیمات این پلاگین ، آن را فعال کنید.این افزونه هم مثله سایر افزونه های فشرده سازی وردپرس به طور خودکار تصاویر سایت را بهینه میکند و با استفاده از تکنولوژی CDN تصاویر را به کاربران نمایش میدهد که این ویژگی باعث کاهش بار سرور و در نتیجه بارگذاری سریعتر سایت برای بازدیدکنندگان میشود.این افزونه هم مثل بسیاری از دیگر افزونه های وردپرس نسخه رایگان دارد ولی اگر به دنبال استفاده از تمامی امکانات این پلاگین هستید باید نسخه پولی آن را خریداری کنید.

فشرده سازی تصاویر JPEG و PNG با استفاده از ابزار TinyPNG میتوان اقدام به فشرده سازی تصویر وردپرس کرد ولی با نسخه رایگان این ابزار میتوان حداکثر تا 500 تصویر در ماه را فشرده کرد.با استفاده از TinyPNG میتوان به صورت خودکار تصاویر را در هنگام آپلود آنها در سایت فشرده کرد و تصاویری هم که قبل از نصب این پلاگین وردپرس روی سایت آپلود شده اند را میتوان به صورت گروهی فشرده سازی کرد.در این افزونه میتوان اندازه تصویری که قصد فشرده سازی آن را دارید انتخاب کنید و حتی میتوان برای حجم تصاویری که قصد آپلود آنها را دارید یک سقف را تعیین کنید که با تعیین این مقدار تصاویری که حجم آنها از این سقف تعیین شده بیشتر شود با استفاده از این پلاگین وردپرس فشرده سازی میشوند.

  1. افزونه prizm image

با استفاده از افزونه prizm image میتوان تصاویر سایتهای وردپرسی را بدون کاهش محسوس کیفیت فشرده کرد مزیت اصلی این پلاگین وردپرس این است که این افزونه محدودیتی برای حجم عکسها برای فشرده سازی ندارد و با استفاده از این افزونه وردپرس میتوان عکس با هر حجمی را فشرده کرد. این افزونه از Accusoft Services Compres API برای بهینه سازی تصاویر سایت وردپرسی استفاده می کند.

  1. افزونه Image Optimizer wd

با استفاده از افزونه Image Optimizer wd میتوانید با حفظ کیفیت اقدام به فشرده سازی و بهینه کردن تصاویر کنید این افزونه وردپرس میتواند تصاویر با فرمت PNG ، JPG و GIF را فشرده کند این افزونه سه امکان فشرده سازی تصاویر با سه حالت lossy ،  maximum lossy و lossless را فراهم میکند در حالت فشرده سازی lossless کیفیت عکس تا حدود زیادی حفظ میشود ولی حجم عکس کاهش محسوسی نمیابد ولی در دو روش دیگر اولویت با حجم است و تا حدودی کیفیت عکس کمتر از نسخه اصلی آن میشود.

  1. افزونه wp smush

افزونه wp smush یکی از محبوبترین افزونه های فشرده سازی وردپر است که از روش فشرده سازی lossless استفاده میکند به عبارت دیگر در فشرده سازی تصویر کیفیت را تا حدودی حفظ میکند. کار با این افزونه برای افراد مبتدی بسیار آسان است با نصب و فعالسازی این افزونه تمام تصاویر موجود در سایت به صورت خودکار فشرده میشوند.

 روشهای دیگر فشرده سازی تصویر

در کنار افزونه هایی که برای فشرده سازی تصویر به شما معرفی کردیم سایتهایی مثل compressor.io و tinypng.com وجود دارند که میتوان از آنها برای فشرده سازی تصاویر استفاده کرد. با استفاده از سایت TinyPNG میتوان اقدام به فشرده سازی تصویر کرد ولی با نسخه رایگان این ابزار میتوان حداکثر تا 500 تصویر در ماه را فشرده کرد.

مقایسه پلاگین های فشرده سازی تصویر وردپرس

در بخش قبلی برای فشرده سازی تصویر وردپرس 7 پلاگین کاربردی را به شما معرفی کردیم حالا در این بخش به مقایسه عملکرد این پلاگینها میپردازیم.

تست فشرده سازی تصویر JPEG

برای درک بهتر تفاوتهای هریک از این پلاگینها ، ما در این بخش از تصویر زیر که حجم آن 118.3 کیلوبایت و با فرمت JPEG است استفاده کردیم و با هریک از این پلاگینها این تصویر را فشرده کردیم.

فشرده سازی تصاویر JPEG و PNG با استفاده از ابزار TinyPNG میتوان اقدام به فشرده سازی تصویر وردپرس کرد ولی با نسخه رایگان این ابزار میتوان حداکثر تا 500 تصویر در ماه را فشرده کرد.با استفاده از TinyPNG میتوان به صورت خودکار تصاویر را در هنگام آپلود آنها در سایت فشرده کرد و تصاویری هم که قبل از نصب این پلاگین وردپرس روی سایت آپلود شده اند را میتوان به صورت گروهی فشرده سازی کرد.در این افزونه میتوان اندازه تصویری که قصد فشرده سازی آن را دارید انتخاب کنید و حتی میتوان برای حجم تصاویری که قصد آپلود آنها را دارید یک سقف را تعیین کنید که با تعیین این مقدار تصاویری که حجم آنها از این سقف تعیین شده بیشتر شود با استفاده از این پلاگین وردپرس فشرده سازی میشوند.

بعد از فشرده سازی این تصویر نتایج زیر بدست آمد.

پلاگین وردپرس حجم تصویر درصد کاهش حجم روش فشرده سازی
EWWW Image Optimizer 64 KB 54.24% Lossless
Optimole 64 KB 54.24% Lossless
ShortPixel Image Optimizer 72 KB 39.30% Lossless
reSmush.it 78 KB 20.81% Lossless
Compress JPEG & PNG images 118.1 KB 2% Lossless

تست فشرده سازی تصویر PNG

برای مقایسه عملکرد هریک از این پلاگینها برای فشرده سازی تصویر وردپرس روی عکسها با فرمت PNG هم ما تصویر زیر را که حجم آن 99.4 کیلوبایت است را با استفاده از این افزونه ها فشرده کردیم.

فشرده سازی تصاویر JPEG و PNG با استفاده از ابزار TinyPNG میتوان اقدام به فشرده سازی تصویر وردپرس کرد ولی با نسخه رایگان این ابزار میتوان حداکثر تا 500 تصویر در ماه را فشرده کرد.با استفاده از TinyPNG میتوان به صورت خودکار تصاویر را در هنگام آپلود آنها در سایت فشرده کرد و تصاویری هم که قبل از نصب این پلاگین وردپرس روی سایت آپلود شده اند را میتوان به صورت گروهی فشرده سازی کرد.در این افزونه میتوان اندازه تصویری که قصد فشرده سازی آن را دارید انتخاب کنید و حتی میتوان برای حجم تصاویری که قصد آپلود آنها را دارید یک سقف را تعیین کنید که با تعیین این مقدار تصاویری که حجم آنها از این سقف تعیین شده بیشتر شود با استفاده از این پلاگین وردپرس فشرده سازی میشوند.

بعد از فشرده سازی این تصویر نتایج زیر برای هریک از این پلاگینها بدست آمد.

پلاگین وردپرس حجم تصویر درصد کاهش حجم روش فشرده سازی
EWWW Image Optimizer 97 KB 1.9% Lossless
Optimole 41 KB 64% Lossless
ShortPixel Image Optimizer 36 KB 56% Lossless
reSmush.it 36 KB 56% Lossless
Compress JPEG & PNG images 34.3 KB

 

52%

 

Lossless

بهترین افزونه فشرده سازی تصویر وردپرس

اگر به دنبال استفاده از بهترین پلاگین فشرده سازی تصویر وردپرس هستید افزونه EWWW Image Optimizer یکی از اولین انتخابهای شما میتواند باشد زیرا این پلاگین وردپرس در فرایند فشرده سازی تصویر کیفیت آن را تا حدود زیادی حفظ میکند به علاوه به دلیل استفاده از تکنولوژی CDN سرعت سایت را تا حد زیادی بهینه میکند.برای سایتهایی که ترافیک کمتری دارند پلاگین Optimole برای فشرده سازی تصویر میتواند گزینه مناسبی باشد.اگر به دنبال انتخاب پلاگین با کمترین هزینه ممکن هستید پلاگین ShortPixel میتواند برای شما انتخاب مناسبی باشد.

نتیجه گیری

در این محتوا ضمن معرفی چندین پلاگین کاربردی برای فشرده سازی تصویر وردپرس ، عملکرد آنها را برای عکسها با دو فرمت PNG و JPEG مقایسه کردیم و پلاگینهای مناسب برای شرایط مختلف را به شما معرفی کردیم.امیدواریم که این محتوا در ادامه محتواهای آموزش وردپرس برای شما عزیزان مفید بوده باشد.

منبع : wpbeginner

سوالات متداول

با فشرده سازی تصاویر می توان آن‌ها را کاملا بهینه کرده و موجب افزایش سرعت بارگذاری سایت شد.
در مواقعی که یک صفحه از سایت شامل تصاویری با حجم بالا هستند باید با استفاده از پلاگین وردپرس یا هر ابزار دیگری حجم آنها را کاهش داد تا باعث کند شدن سرعت لود سایت نشوند. با بهینه سازی تصاویر ضمن افزایش سرعت بارگذاری سایت رتبه آن در موتورهای جستجو هم بهبود مییابد و همین موضوع باعث افزایش ترافیک سایت میشود که این امر برای کسب وکارها بسیار حیاتی است.
یکی از راههای کاهش حجم تصاویر استفاده از نرم افزارهای ویرایش تصویر مثل فوتوشاپ و یا حتی سایتهای آنلاین کاهش حجم تصاویر مثل سایت compressor.io است که در این صورت دیگر نیازی به استفاده از پلاگین وردپرس برای فشرده سازی تصویر وردپرس نیست.
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.