بررسی کلمات کلیدی در بهبود استراتژی محتوا

استراتژی تولید محتوا

وقتی شما سوالاتی در ذهن دارید که جواب آن را نمی دانید و به سادگی نمی توانید بیابید، به کجا مراجعه می کنید؟
زمانی شما برای پیدا کردن جواب، از یک کتابخانه عمومی استفاده می کردید ولی امروزه به لطف تلفن های هوشمند و اینترنت، همیشه اطلاعات با یک یا دو کلیک به دست ما می رسد. بی خبری و جهالت در دنیای امروز بیشتر یک انتخاب است تا اینکه  شرایط محیطی شما باشد! یعنی محیط پر از اطلاعات است و ما باید از آن استفاده کنیم. حال تصور کنید که یک تولید کننده محتوا هستید و باید استراتژی تولید محتوا را به صورت کامل بدانید…

استراتژی تولید محتوا

به عنوان یک بازاریاب محتوا، وظیفه شما است که ذهنیت و نیازهای مشتری تان را بفهمید. محتوایی که شما می نویسید نباید با استفاده از کلید واژه های مربوط به محصولات یا خدمات، صرفاً برای آگاهی باشد بلکه باید با شخص خریدار صحبت کند و نظر او را جلب کند. هر چه از نمونه سئوالات شخص خریدار درک بهتری داشته باشید در تولید طرح محتوای تان با کارایی زیادتر و استراتژی تولید محتوا بهتر، موثرتر خواهد بود. پس بیاید امروز برخی سوالات مهم مشتریان و کاربران را بررسی کنید. 

جستجوی سئوالات

گام اول، تحقیق در مورد سئوالات مشتریان بالقوه که از شما می پرسند. راحت باشید، منابع زیادی برای کمک به شما وجود دارد که یکی از بهترین آنها برای شروع جستجوی کامل و کاربردی در استراتژی تولید محتوا می باشد. این جستجو در ابزارهایی مانند گوگل انجام می شود و نتایج مطلوبی نیز دربر دارد. به عنوان مثال یک جستجوی سریع در مورد تلفن همراه هوشمند می تواند به صورت سوالات زیر مطرح شود:

  1. چگونه می توانم با استفاده از تلفن هوشمند، میزان بهره وری را افزایش دهم؟
  2. آیا امروزه نداشتن تلفن هوشمند، منطقی است؟
  3. از بهترین نوآوری های تلفن هوشمند چیست؟
  4. آیا تبلت جایگزین تلفن هوشمند می شود؟
  5. آینده تلفن هوشمند چیست؟
  6. و…

به سهولت می بینید که چگونه اطلاعات فوق می تواند در قالب استراتژی تولید محتوا قرار گیرد! ابزارهای بزرگ دیگری برای تحقیق درباره سئوالات وجود دارند که به جواب عمومی منتهی می شود.
برای رسیدن به جواب عمومی، یک موتور جستجوی متنی است که آن را بطور اتوماتیک استخراج و مرتب می کند و نتایج به وسیله “گوگل” و به صورت بصری در یک صفحه نمایش، ارائه می شود.
نتایج با پرس و جو، گروه بندی می شود و به تفکیک مواردی چون،چه کسی، چه، چه موقع ،کجا ، چرا و چارت های دیگر مربوط به کلمات پیشنهادی که به سئوالات اشاره می کنند از آن استخراج می شوند. اما مانع پرس و جو درباره کلماتی چون، در مقابل، به، نزدیک، مانند، برای، بدون و با می شود. این تجسم گرافیکی نتایج در واقع یک تغییر خوب است و یک گنجینه ای از اطلاعات برای استراتژی تولید محتوا فراهم می کند.

  آموزش ساخت جدول در وردپرس بدون کدنویسی

بهبود جستجوی کلمات کلیدی

حال شما یک لیست بلندی از سئولات مربوط به شخص خریدار را در دست دارید. به منظور مشخص کردن سئوالات پر اهمیت، ما باید تعیین کنیم که کدامیک از سئوالات، بیشتر درخواست شده است. ابزارهایی که در بالا نام بردیم مربوط به حجم جستجو نیستند و ما باید به ابزارهای دیگری برای هدایت این جستجو متوسل شویم.

از این به بعد، ابزارهای جستجوی کلمات کلیدی تان را انتخاب کنید. مانند Keyword Tool که یک ابزار عالی برای انتخاب کلمات کلیدی در راستای بهبود استراتژی تولید محتوا می باشد.
هدف اولیه از این جستجو، ردیف کردن و تنظیم سئوالات خریداران تان با کلمات کلیدی مرتبط می باشد.

بهینه سازی محتوا بر اساس کلمات کلیدی

وقتی یک ایده ای از بررسی سئوالات مورد درخواست مخاطب تان مشاهده می شود، بعد از آن محتوای مرتبط در پیرامون کلمات کلیدی با بیشترین صعود و پیشرفت ،ایجاد می شود. براساس هدف تان، ممکن است برای رنکینگ، کلمات کلیدی بلندتر مرتبط با حجم جستجوی کوچکتر را به کار ببرید یا می توانید کلمات کلیدی وسیع تری را با حجم جستجوی بزرگتر را هدف بگیرید.

روش های مشابه ای برای هر دو حالت وجود دارد. شما می خواهید خلاق باشید، اما باید کلمات کلیدی را در عنوان و کل رونوشت صفحه به کار ببرید. به علاوه، باید سعی کنید جوابگوی سئوالات ابتدایی با توانایی خوبی باشید. در اینجا چندین عنوان علاوه برکلمات کلیدی برای استراتژی تولید محتوا وجود دارد که ما می توانیم از آنها استفاده کنیم. باز هم مثال خود را در مورد اعتبادآور بودن تلفن همراه هوشمند مطرح میکنیم:

  1. حقیقتی ترسناک در پشت اعتیاد به تلفن همراه هوشمند
  2. اعتیاد به تلفن هوشمند: در قرن 21ام ،فراگیر و مسری شده است.
  3. شش روش برای غلبه بر اعتیاد به تلفن هوشمند

نتیجه اولیه روی صفحات، نتایج جستجوی گوگل  برای بعضی از پرسش ها می باشد که شامل یک سئوال است. برای بیشتر کردن شانس تان از قطعه ویژه ، از دستورات زیر متابعت کنید:

  • شامل کلمات کلیدی در هِدرهای HTML (H2, H3, etc.).
  • درست در زیر هدر که شامل کلمات کلیدی است، شما باید به سئوالات را بین 54 تا 58 کلمه، جواب بدهید.
  • اگر جواب تان طولانی تر از 54 تا 58 کلمه باشد، آنها را به مرحله 1، مرحله دوم و غیره برای هر هِدر HTML با محتوای مربوطه تقسیم کنید.

برای دریافت نتایج بهتر، حتما وبسایت خود را در گوگل آنالیتیکس بررسی کنید!

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.