سئوی جستجوی صوتی Voice Search SEO چیست ؟

سئوی جستجوی صوتی Voice Search SEO چیست ؟ سئوی جستجوی صوتی Voice Search SEO چیست ؟

امروزه از مهمترین اقداماتی که می‌تواند رتبه و جایگاه مناسبی را برای کسب‌وکار شما ایجاد کند سئو و بهینه‌سازی وبسایت برای موتورهای جستجو می‌باشد. سئو برای وبسایت‌ها و هر فعالیتی که دارند بسیار حیاتی بوده و باعث افزایش ترافیک ارگانیک و جذب کاربران بیشتری می‌شود. بهینه‌سازی و نمایش سایت در صدر نتایج گوگل دارای روش‌ها و راهکارهای گوناگونی است که یکی از محبوب‌ترین آن‌ها بهینه‌سازی جستجوی صوتی نام دارد؛ این نوع جستجو به سرعت در حال افزایش بوده و در بین کاربران از محبوبیت خاصی برخوردار گشته است و بخش قابل توجهی از ترافیک ورودی سایت‌ها را تشکیل می‌دهد، به همین دلیل لازم است برای جذب کاربر بیشتر به سئوی جستجوی صوتی در سایت خود اهمیت دهید و به سادگی از کنار آن عبور نکنید. چنانچه به دنبال راهی برای افزایش ترافیک سایت خود هستید توصیه می‌کنیم تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا محتوای وبسایت خود را برای جستجوی صوتی بهینه کرده و بازدیدکنندگان بسیاری را به سایت خود هدایت کنید.

آنچه در این مقاله به اختصار خواهید خواند:

  • جستجوی صوتی چیست؟
  • راه‌های بهینه‌سازی سایت برای جستجوی صوتی
  • سرعت بارگذاری سایت
  • ریسپانسیو یا واکنش‌گرا بودن وبسایت
  • استفاده از جملات محاوره‌ای، طبیعی و مختصر
  • استفاده از کلمات کلیدی طولانی
  • بهینه‌سازی جستجوی محلی
  • ایجاد صفحات سوالات متداول

جستجوی صوتی Voice Search SEO چیست؟

جستجوی صوتی یا Voice Search SEO یکی از روش‌های نوین برای جستجو در اینترنت می‌باشد که در چند سال گذشته به شدت افزایش یافته است به طوری که گنجاندن آن در استراتژی بازاریابی دیجیتال هر کسب‌و کار و وبسایت آنلاین ضروری محسوب می‌شود؛ 41 درصد از بزرگسالان و 55 درصد از نوجوانان روزانه از جستجوی صوتی گوگل استفاده می‌کنند.

در این فناوری جدید با کمک هوش مصنوعی، دستگاه‌های هوشمند از جمله تلفن همراه، رایانه‌ها، دستگاه‌های دستیار خانگی مانند الکسای آمازون (Amazon Alexa)، کورتانای مایکروسافت (Microsoft Cortana)، سیری اپل (Apple Siri)، دستیار گوگل (Google Assistant) و بسیاری از دستگاه‌های دیگر قادرند صدای شما را تشخیص و جستجو را در موتورهای جستجو انجام دهند.

این فناوری محبوب به سرعت در حال رشد است و سئو وبسایت برای جستجوهای صوتی یک امر مهم و حیاتی تلقی می‌شود؛ چنانچه تاکنون وبسایت خود را برای جستجوی صوتی در موتورهای جستجو سئو نکرده‌اید دست به کار شوید و با استفاده از چند روش ساده محتوای خود را برای جستجوی صوتی بهینه کنید.

راه‌های بهینه‌سازی سایت برای جستجوی صوتی

لازم است بگوییم که بهینه‌سازی محتوا برای نتایج جستجوی صوتی در مقایسه با جستجوی سنتی بسیار متفاوت است و نادیده گرفتن آن می‌تواند به طور جدی بر کسب‌وکار شما تأثیر منفی بگذارد. با راهکارهایی که در ادامه با آن‌ها آشنا خواهید شد قادر خواهید بود سئوی جستجوی صوتی را بهینه و ترافیک ارگانیک سایت خود را تا اندازه بسیاری افزایش دهید. بهینه‌سازی سایت برای جستجوی صوتی این امکان را برای موتورهای جستجو فراهم می‌کند تا صفحات سایت شما را پیمایش و رتبه‌‌بندی کنند و برای آن‌ها جایگاه ویژه‌ای در نتایج جستجوی گوگل اختصاص دهند.

  1. سرعت بارگذاری سایت

سرعت بارگذاری سایت از جمله مهمترین مواردی است که در سئوی جستجوی صوتی تاثیرگذار است و گوگل نیز به صراحت اعلام کرده است که یک فاکتور مهم برای رتبه‌بندی سایت‌ها سرعت بالای آن‌ها می‌باشد که اهمیت سرعت یک در جستجوی صوتی نیز به میزان قابل توجهی افزایش می‌یابد، زیرا زمانی که افراد جستجوی خود را به صورت صوتی انجام می‌دهند انتظار دارند که پاسخ‌های خود را نیز به همان سرعت دریافت کنند. گوگل نیز در این هنگام صفحاتی که دارای تجربه کاربری ضعیفی ارائه دهند را نادیده گرفته و سایت‌هایی با سرعت بالا را جایگزین می‌کنند. به طور متوسط، صفحاتی که در نتایج جستجوی صوتی ظاهر می‌شوند، می‌بایست 52 درصد سریع‌تر بارگذاری شوند.

بنابراین اطمینان حاصل کنید که سایت شما با سرعت مناسب و بدون مشکل عمل کند در غیر این صورت گوگل سایت‌هایی که دارای سرعت بالاتری هستند و برای جستجوی صوتی بهینه‌سازی شده باشند را جایگزین می‌کند.

  1. ریسپانسیو یا واکنش‌گرا بودن وبسایت

امروزه به دلیل محبوبیت و کثرت استفاده عموم از تلفن‌های هوشمند، اکثر سایت‌ها؛ وبسایت‌های خود را به گونه‌ای تنظیم می‌کنند که با انواع دستگاه‌های مختلف مانند تلفن همراه، تبلت، لپ‌تاپ و کامپیوترهای خانگی سازگار بوده و صفحات سایت در آن‌ها به درستی قابل مشاهده باشد؛ زیرا تحقیقات نشان داده است که بیشترین ترافیک ورودی سایت‌ها را کاربران موبایلی تشکیل می‌دهند.

توجه داشته باشید که کاربران موبایلی در افزایش ترافیک سایت شما نقش ویژه‌ای دارند و لازم است برای بهبود وضعیت سئوی جستجوی صوتی سایت خود به ریسپانسیو یا واکنش‌گرا بودن وبسایت توجه داشته باشید، به این دلیل که درخواست جستجوهای صوتی بیشتر از دستگاه دیگری در تلفن‌های همراه انجام می‌شود.

  1. استفاده از جملات محاوره‌ای، طبیعی و مختصر

زمانی که کاربر جستجوی خود را به صورت متنی در مرورگرهای جستجو تایپ می‌کند به دنبال این است تا از کمترین تعداد کلمات استفاده کند تا به خواسته و هدف خود برسد اما زمانی که از طریق جستجوی صوتی، موضوعی را سرچ می‌کند قاعدتا عبارت موردنظر خود را به صورت کامل‌تر و محاوره‌ای بیان می‌کند و از بیان جملات و عبارات رسمی خودداری خواهد کرد. به گونه‌ای که گمان می‌کنیم با دوست خود صحبت می‌کنند؛

  چگونه تجربه کاربری سایت وردپرس را بهبود دهیم؟

به عنوان مثال اگر به دنبال یک رستوران محلی در اطراف خود هستید عبارت “رستوران های نزدیک به من” را تایپ و جستجو می‌کنید، اما زمانی که از جستجوی صوتی استفاده می‌کنید، جستجوها بسیار محاوره‌ای می شوند مانند عبارت “چند رستوران خوب در نزدیکی من وجود دارند؟”.

 بنابراین بهتر است در محتوای خود یک رویکرد مکالمه‌ای و البته محاوره‌‌ای داشته باشید. به جای تحمیل کلمات کلیدی در نوشتار خود، روی واژگان، گفتگو و ارائه پاسخ‌های مفید به کاربر تمرکز کنید، از اصطلاحات تخصصی یا کلمات بیش از حد پیچیده استفاده نکنید و از لحن رسمی خودداری کنید؛ زبانی که در هنگام صحبت کردن از آن استفاده می‌کنیم با زبانی که هنگام نوشتن استفاده می‌کنیم متفاوت است. جستجوهای صوتی اغلب از اصطلاحات یا عبارات محلی استفاده می‌کنند که در جستجوی نوشتاری از آنها اجتناب می‌شود.

 

راه‌های بهینه‌سازی سایت برای جستجوی صوتی

  1. استفاده از کلمات کلیدی طولانی

توجه و استفاده از کلمات کلیدی طولانی از دیگر مواردی است که در سئوی جستجوی صوتی جایگاه ویژه‌ای دارند، جستجوهای صوتی اغلب به شکل جمله هستند و میانگین بین 5 تا 10 کلمه می‌باشند. به عنوان مثال، در جستجوی صوتی عبارت “چگونه می‌توانم سایت خود را برای جستجوی صوتی بهینه کنم؟” را می‌توان جایگزین “بهینه سازی جستجوی صوتی” کرد. این نوع کلمات کلیدی دارای میزان جستجوی و رقابت کم و نرخ تبدیل بالا هستند. به کار بردن کلمات کلیدی طولانی به سایت شما کمک می‌کند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن رتبه و جایگاه مناسبی در موتورهای جستجو کسب کنند.

  1. بهینه‌سازی جستجوی محلی

مطالعات نشان داده است که 46 درصد از جس تجوهای صوتی را محتوای محلی تشکیل می‌دهند که از طریق گوشی‌های هوشمند انجام می‌شوند. وجود این گزینه برای مشاغل و کسب‌کارهای سنتی بسیار مهم است، آن‌ها با این کار قادر خواهند بود به مشتریانی که در آن منطقه تمایل به خرید دارند دسترسی داشته و آن‌ها را جذب کنند. برای استفاده از این قابلیت می‌توانید از بخش Google My Business اطلاعات مربوط به کسب و کار خود مانند ساعت کاری، شماره تماس، نوع فعالیت، خدمات و محصولات ارائه شده و آدرس موقعیت مکانی خود را وارد کرده تا افراد نزدیک و در محدوده بتوانند به آسانی به شما دسترسی داشته باشند.

تولید محتوای محلی مرتبط و استفاده از کلمات کلیدی محلی رتبه شما را در جستجوهای صوتی بهبود می‌بخشد. از جمله کلمات کلیدی مناسب در این زمینه عبارتند از: استفاده از عبارت یا عبارات مربوط به شهر، منطقه جغرافیایی یا محله شما، بکار بردن عبارت «نزدیک من» در عنوان، توضیحات متا، پیوندهای داخلی و غیره؛ گوگل در یکی از گزارشات خود اعلام کرده است که استفاده از عبارت “نزدیک من” یا “Near me” نقش بسیار موثری در سئوی جستجوی صوتی دارد.

  1. ایجاد صفحات سوالات متداول

یکی دیگر از مواردی که وبسایت شما را در جستجوی صوتی بهینه می‌کند ایجاد صفحات سوالات متداول می‌باشد، زیرا اکثر افراد در هنگام جستجوی صوتی تمایل به ایجاد سوالاتی دارند که با کلمات پرسشی «چه؟»، «چگونه؟»، «کجا؟»، «چه کسی؟»، «چه زمانی؟» و چرا؟” آغاز می‌شوند؛ بنابراین لازم است بر روی عبارات رایجی که فکر می‌کنید ممکن است برای کاربران پیش بیاید تمرکز کرده و محتوایی براساس آن پرسش‌ها تولید کنید. لازم به ذکر است لحن این پرسش و پاسخ‌ها به صورت محاوره‌ای و مکالمه‌ای باشد تا با جستجوی صوتی کاربر همخوانی داشته باشد. هر چه سوالات متداول بهتر و بیشتری را شناسایی و در سایت خود قرار دهید توانسته‌اید مشکلات بیشتری از کاربران را حل کنید و تجربه کاربری بهتری را به آن‌ها ارائه دهید. با این اقدامات ساده به راحتی می‌توانید وبسایت خود را بهینه و در صدر نتایج گوگل به نمایش بگذارید.

نتیجه‌گیری

در عصر حاضر و با گسترش یافتن خدمات الکترونیکی و تبدیل کسب‌وکارهای سنتی به کسب‌وکارهای مجازی، سئو و بهینه‌سازی سایت از مهمترین مواردی شناخته شده که در موفقیت و حفظ سهم بازار برای وبسایت تاثیر بسیار مثبتی دارد؛ امروزه جستجو به صورت صوتی نیز در بین کابران مورد توجه ویژه‌ای قرار گرفته و اهمیت دادن به سئوی جستجوی صوتی به یکی از معیارهای رشد و بهبود وضعیت سایت بدل گشته است. در صورتی که سایت شما از ترافیک بالایی برخوردار نمی‌باشد و درصدد راهی برای بهبود آن هستید به آسانی و با بکارگیری مواردی که در این مقاله ذکر کردیم به آسانی قادر به انجام آن خواهید بود. امیدواریم مطالعه این مقاله شما را در جذب بیشتر مشتری و فروش خدمات و محصولات یاری دهد. شما می­توانید سوالات و نظرات خود را از بخش دیدگاه­ها با ما مطرح کنید؛ همچنین اگر محتوای امروز همیار وردپرس برای شما مفید بود، خوشحال می­شویم آن را با دوستان خود در شبکه­ های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

منابع:

terakeet.com

thehappybeavers.com

blog.searchmetrics.com

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.