چک لیست افزایش ترافیک در وردپرس به صورت Onpage

افزایش ترافیک در وردپرس

چگونه می‌توانیم گوگل را به صفحات وبسایت خود علاقه‌مند کنیم؟ به کمک سئوی داخلی یا Onpage .Onpage یا سئوی داخلی مسئله مهمی است که باید همیشه حواستان به آن باشد. پرداختن به این موضوع برای افزایش ترافیک در وردپرس می‌تواند جزء اولویت‌های اولیه باشد.
در مقاله امروز می‌خواهیم به کمک سئوی داخلی ترافیک سایت را افزایش داده و چک لیست راهنمای آن را خدمتتان بگوییم.

افزایش ترافیک در وردپرس

برای اینکه بتوانید ترافیک استاندارد و قابل توجهی را برای وبسایت خود به ارمغان آورید 3 بخش زیر را باید در نظر داشته باشید:

  • وبسایت خود را برای یک‌بار اصولی تنظیم کنید
  • از افزونه‌های مورد نیاز برای سئو استفاده کنید
  • عملیاتی را باید برای هر نوشته انجام دهید

ما این موارد را در چک لیست پیش‌رو بررسی خواهیم کرد.

وبسایت خود را برای یک‌بار اصولی تنظیم کنید

تنظیمات را یک‌بار انجام دهید و برای چند ماه مزایای خوبی بدست آورید. برای این منظور مواردی را با هم بررسی می‌کنیم.

1- مطمئن شوید که تنظیمات ایندکس شدن مطالب فعال باشد.

اولین چیزی که باید برای افزایش ترافیک در وردپرس از آن مطمئن شوید این است که آیا وبسایت شما با ربات‌های گوگل رفیق است یا خیر! برای این منظور و رعایت سئوی داخلی باید مطالب و محتوای سایت شما توسط گوگل ایندکس شود و این اتفاق تنها زمانی رخ می‌دهد که وردپرس اجازه دسترسی به مطالب را به گوگل بدهد. برای این منظور به بخش تنظیمات>> خواندن در وردپرس رفته و گزینه زیر را از حالت علامت خورده خارج کنید.

index content- افزایش ترافیک در وردپرس

معمولا این گزینه را برای این تعبیه می‌کنند که در هنگام توسعه و مراحل نصب، گوگل محتوایی از سایت را آشکار نکند تا وبسایت کاملا آماده شود. پس از آن با برداشتن تیک آن می‌توانید محتوا را در اختیار گوگل قرار دهید.

2- استاندارد سازی پیوندهای یکتا برای جستجوی داخلی

پیوندهای یکتا در وردپرس در واقع نماینده سایت شما برای نحوه نمایش آدرس صفحات و مطالب هستند. اما متاسفانه این تنظیم بصورت پیش‌فرض در وردپرس گزینه مناسبی نیست و برای سئوی داخلی فایده‌ای ندارد و باید تغییر کند.
برای این منظور به بخش تنظیمات>> پیوند یکتا در وردپرس بروید و نوع آن را تغییر دهید. بهترین حالت نام نوشته است.

permalinks- افزایش ترافیک در وردپرس

3- ثبت‌نام در گوگل وبمستر

webmaster tools- افزایش ترافیک در وردپرس

حتما می‌دانید ثبت‌نام در گوگل وبمستر به شما امکان بررسی بازدیدها، سئوی داخلی و افزایش ترافیک در وردپرس و یک سری اطلاعات مفید دیگر را می‌دهد. برای این منظور تاکید می‌کنم که حتما در این سیستم عضو شوید و وبسایت خود را تحت نظارت قرار دهید.

4- بررسی ترافیک وبسایت با کمک ابزار گوگل آنالیتیکس

google analytics- افزایش ترافیک در وردپرس

اگر دارای یک وبسایت باشیم مطمئنا باید با ابزار گوگل آنالیتیکس نیز رفیق شویم. برای اینکه بتوانیم افزایش ترافیک در وردپرس را تحت کنترل و نظارت دقیق قرار دهیم لازم است که وبسایتمان را در این ابزار نیز ثبت کنیم. پس لطفا آن را نادیده نگیرید.

5- مطمئن شوید که وبسایتتان کاملا رسپانسیو و موبایل دوست است

mobile friendly- افزایش ترافیک در وردپرس

با آماری که در سال 2015 کسب شده بود، 80 درصد از اینترنت را کاربران تلفن همراه تشکیل می‌دهند. به نظر شما حال که در سال 2018 قرار داریم به چه میزان رشد داشته‌ایم؟ مسلما درصد بیشتر کاربران را کاربران تلفن همراه تشکیل می‌دهند. پس باید وبسایتی بسازید که در تلفن همراه به خوبی باز شده و نمایش داده شود. اگر چنین نباشد میزان قابل توجهی از کاربران خود را از دست خواهید داد. پس در انتخاب قالب وردپرس دقت کنید.

6- سئوی داخلی وبسایت را با کمک تیترها بهبود دهید

heading- افزایش ترافیک در وردپرس

یکی از تکنیک‌های مهمی که باید در تولید محتوای خود از آن غافل نشوید، استفاده از تیترها بصورت استاندارد است. از H1 تا H6 تیترهایی هستند که باید در جای مناسب در محتوا قرار گیرند. برای مقالات متوسط H1 تا H4 کافیست اما برای مقالات طولانی‌تر را می‌توانید از سایر تیترها نیز کمک بگیرید. همین امر سبب افزایش ترافیک در وردپرس می‌شود.

  خطای Reset کلمه عبور در وردپرس + راه حل آن

7- بهبود سرعت وبسایت

web speed- افزایش ترافیک در وردپرس

یکی از فاکتورهای مهم در افزایش ترافیک در وردپرس و مطابق با چک لیست سئوی داخلی افزایش سرعت بارگذاری وبسایت است. چنانچه وبسایت مورد نظر از سرعت بارگذاری خوبی برخوردار باشد، رنک خوبی نیز در گوگل از آن خود خواهد کرد و در جایگاه خوبی قرار می‌گیرد.
یک وبسایت استاندارد باید در 2 ثانیه به کاربر نشان داده شود. برای این منظور افزونه‌های خوبی مانند W3 total cache روی کار آمدند تا کار را برایتان راحت کنند. البته ناگفته نماند که انتخاب هاست مناسب بی‌تاثیر نیست.

از افزونه‌های مورد نیاز برای سئو استفاده کنید

لطفا صادق باشید، برای اینکه بتوانید سئوی داخلی وبسایت را تامین کنید لازم است از افزونه‌ها کمک بگیرید.

8- استفاده از افزونه حرفه‌ای Yoast SEO

seo- افزایش ترافیک در وردپرس

همه ما می‌دانیم که Yoast SEO بهترین افزونه برای سئوی وردپرس است. لطفا آن را نصب کرده و تنظیمات اولیه را انجام دهید. تنظیمات سئوی اصلی، ساخت نقشه سایت و تعیین ایندکس کردن بخش‌های مورد نظر را انجام دهید.

9- استفاده از شبکه‌های اجتماعی

social media- افزایش ترافیک در وردپرس

با کمک یک افزونه مانند Super Socializer می‌توانید آیکونی را برای اشتراک‌گذاری محتوا در شبکه‌های اجتماعی تعبیه کنید تا کاربران مطالب شما را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذارند. این امر خود باعث افزایش ترافیک در وردپرس می‌شود.

عملیاتی را باید برای هر نوشته انجام دهید

به بخش پایانی چک لیست سئوی داخلی رسیدیم! ما باید عملیاتی را بصورت منظم برای هر نوشته و محتوای خود در نظر بگیریم. برای این منظور تمامی موارد گفته شده در این مقاله برای شما ضروری است.

10- از کلمه کلیدی در تیترها استفاده کنید.

شما باید تیترهای خود را برای موتورهای جستجو بهینه کنید و اگر می‌خواهید افزایش ترافیک در وردپرس را به کمک آن‌ها فراهم کنید باید از کلمات کلیدی در آن‌ها نیز کمک بگیرید.
باید هوشمندانه در این حوزه عمل کنید در غیر اینصورت ظاهر بدی را برای تیترها فراهم می‌کنید. “مثلا: چک لیست سئوی داخلی: استفاده از کلمه کلیدی در تیترها”

11- عنوان و توضیحات متا را همیشه تنظیم کنید

وقتی افزونه yoast seo را نصب می‌کنید قسمتی برای عنوان و توضیحات برایتان مشخص می‌شود که مربوط به سئوی مقاله است. این بخش را حتما با دقت تکمیل کنید زیرا در موتور جستجو برای کاربران نمایان می‌شود و طبیعتا باید آن‌ها را جذب کند.

meta- افزایش ترافیک در وردپرس

کلمه کلیدی اصلی را در ابتدهای عنوان سئو و توضیحات بیاورید.

12- استفاده از کلمه کلیدی در پاراگراف اول

یکی از فاکتورهایی که باید حتما در افزایش ترافیک در وردپرس در نظر بگیرید، بررسی کامل سئو است. برای این منظور حتما باید کلمه کلیدی یک بار در اولین سطرهای پاراگراف اول آورده شود، در غیر اینصورت yoast از شما ایراد می‌گیرد.

نتیجه گیری

12 موردی که امروز مورد بررسی قرار دادیم باعث افزایش ترافیک در وردپرس می‌شود به شرطی که با دقت آن‌ها را در سایتتان انجام دهید. همچنین پیشنهاد می‌کنم همراه با این مقاله، مقاله چک لیست سئوی وردپرس را نیز مطالعه کنید. این دو مطلب مکمل خوبی برای هم هستند تا شما را در کسب و کارتان یاری کنند.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.